X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie w południową porę:)

Dzastina2005 – moim zdaniem owulki nie było… ale jak widziałam jeden płaski jak deska wykres ciążowy – stwierdzam, że wszstko jest możliwe…

Kaja – czy po sobotniej wizycie u Gina masz jeszcze w planach kolejną?

Wosebko – miłego jednodniowego urlopu:), na którym zobaczysz prześliczne swe dziecię…

Jeju – spotkanie było fajowe:) opowiadałam mojemu m a on na to: to jedź do niej w piątek, przecież urlop jest od tego, by miło spędzać czas:D nie no, nie będę znów mordować Shaggi, ale odwiedzę moje koleżankę, z którą pracowałam 7 lat temu, i jej rocznego Kubusia
    Co do 300zł na kiecke na raz – jestem tego samego zdania co Ty… szkoda kasy… ale ja to z tych, które do wyglądu i ciuchów nie przywiązują żadnej… dosłownie żadnej uwagi! I na wesela ma 3 sukienki, w których obskoczyłam z 10 wesel… i dopóki się w nie mieszczę nie mam zamiaru sobie żadnej jednorazowej kiecki kupować (wystarczy mi jedna jednorazowa kiecka – ślubna, którą zamierzam uprać, wstawić do komisu i sprzedać za 500zł… a kasę z tego zbędnego rupiecia przekaże na Dom Małego Dziecka w PT)… a te 300 zł wolałabym wydać na wycieczkę fakultatywną w Turcji:D, albo na prezenty dla dzieciaków

Kfjatuszku – u mnie pięknie (choć harmider niemiłosierny, bo frazują nawierzchnie ulicy i będą kłaść nową warstwę), więc przyjeżdżaj:) będziemy gawędorzyć przy malowaniu balkonu:D a buty mnie objechały, bo są nówki nie śmigane – zawsze tak mam

Mauysiu – ciocia Libra z Kubusiem bawiła się w łapanie potwora… i o dziwo nie mam żadnych zakwasów:) i muszę się pochwalić, że Kubolek dał mi się trochę nakarmić, a później sam się do mnie przysiadał:) dało mi to wiarę, że nadaje się do wychowywania dzieci:D
    27 lipca życzę Ci takiej pogody, byś nawet jednej kropli potu nie miała w swojej świetnej sukience:) udanej imprezy urodzinowej, bo będzie piękna pogoda, bo ciocia Libra zamierza znów opalać się nad wodą:D
    No i znowu muszę wpaść, by Cię w tej sukni zobaczyć (proszę o wiadomość na priv z nr strony, albo wklejenie zdjęcia na fb)

Olka – dostać lajka od Ovufrienda… nonono… a ja mam deja vu, czy to naprawdę zdarzyło się po praz drugi?

Plemniczko – dobrych wieści poniedziałkowych:) zajebiste zdjęcie z panieńskiego:)

Betka – jestem niefotogeniczna… Shagga sfotografowała ładniejszy profil:D ależ mam dziś dobry dzień:) i Betka pięknej betki życzę:) i udanego panieńskiego:)

Shagga – zdrowiej, bo będę miała na sumieniu kawę mrożona w parku… szkoda, że rodzisz w październiku… może byście dołączyli na grupy ovu na spacer po górach:)

Rutka – 100 szt? to żeś zaszalała… hehehe, mam nadzieję, kiedyś też taaaaakie zakupy zrobię:)

Fedra – ja powoli już się zastanawiam w co ja się spakuję, bo wiesz… jak rzucę m dla Czekoladki, to zabawie u Ciebie dłużej:D a po moich wczorajszych opowieściach, jak to było fajnie m stwierdził, że jak spodobaja mi się państwo Fedrowie, a ja moją osoba ich nie wykończę, to może w październiku skrzykniemy się na wycieczkę po Górach Świętokrzyskich… więc Fedra w Tobie cala nadzieja!!! Jeżeli będziesz chciałam (tym razem nas) ponownie ujrzeć, to musisz mi wystawić nieziemską opinię:D taką, którą lajknie ovufriend!!!;P
    Fedra, co za historia z imprezą firmową… zalakowałam tylko dlatego, że się dobrze skończyła, ze miałaś opiekę i nic Ci się nie stało

Żbiczku – impreza na 10tyś… kurna – to jeszcze tyyyyle czasu… ja chyba wtedy będę w ciąży:D

Aisko – trzymam kciuki za ten cykl, bo warunki miałaś zajebiste:) @ mamy w podobnym terminie, więc będziemy czekać razem… miłego urlopu

Zerknęłam na ten chiński kalendarz i w tym miesiącu spłodzilibyśmy syna – podoba nam się ten wariant… choć według wieku wychodzi dziewczynka… hmmm… wszystko jedno!:D biorę co Bóg da:D
    Eh… mój panieński:D hahaha… przyczepił się taki jeden całkiem całkiem… no mnie się zajebiście spodobał:)… bardzo dużo tańczylismy i gadaliśmy… całą noc mnie namawiał, żebym nie wychodziła za mąż za mojego m… co się okazało – to był siostrzeniec mego szefa:D modliłam się, żeby wujowi nie wygadał jak to się bawiły panie urzędniczki:D mój m zniecierpliwiony nad ranem czekał na mnie pod lokalem, jak wyszłam przytulił mnie, dał buziaka i stwierdził: ale śmierdzisz wódą:D (PS. To była noc, w którą dostałam niezliczoną ilość sms-ów od m o terści: kocham Cię… nikt Cię nie podrywa?... dzwoń, jak będziesz potrzebować pomocy… nie rób nic głupiego, bo ja czekam stęskniony na Ciebie…)

A teraz zmykam piec łososia, mniam mniam:)
    PS. Shagguś, w niedzielę na śniadanie robie pyszne krokiety z serem i szpinakiem;)

Rucia, Fedra, zbikowa, Selena, Ola_czeka, mauysia, Shagga_80, Beata, plemniczka, kiti, a-koczek, AGA 30, Kfjatus, Ilona, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Co do lajka od Ovufrienda dla Oli ..
    Tak się zastanawiam, czy ekpia Ovufriend jak Nas czyta, to przypadkiem nie tarza się ze śmiechu na podłodze. o.O

ja mam teorie spiskową, że wśród naszych jest SZPIEG, który wszystko kabluje. nie wiem kto, ale sie dowiem! (wprowadziłam dostateczną dawke atmosfery grozy i mroku?)

Rucia, Fedra, Shagga_80, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Co do lajka od Ovufrienda dla Oli ..
    Tak się zastanawiam, czy ekpia Ovufriend jak Nas czyta, to przypadkiem nie tarza się ze śmiechu na podłodze. o.O

no ja licze ze raczej nie czytają ze to było tylko tak w ten dzień :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia jesteśmy najaktywniejszym wątkiem na całym forum, lecą tu takie teksty, że obca osoba szczy po gaciach na zawołanie czytając wypociny Wieśki ( Oli ) Żbika, ... i reszty :P

Fedra, Ola_czeka, zbikowa, Libra, a-koczek, AGA 30, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak Libra wchodzi to wchodzi na całego.

Fedra, Shagga_80, Libra, Ilona lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczyny my tu pitu pitu, a mnie sie 1000 post zbliża!

Fedra, Libra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    dobra dziewczyny my tu pitu pitu, a mnie sie 1000 post zbliża!
    Jak to było?
    Napisz coś mądrego ;)

Fedra, zbikowa, Ola_czeka, Beata, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra to ja już szykuje butki na spacer po Górach :)
    i spoko mam w szafie jeszcze troche ciuchów w rozmiarze 38 :P więc jakby co mam Cię w co ubrać :)
    i niezły ten twój panieński widac że Twój bardzo Cię kocha a jak się bał :P

Shagga_80, Libra, Beata, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Ja to normalnie jakiegoś pecha znowu mam :(
    Ja jak na razie mam tylko otwartą i uniesioną szyjkę i jakieś dziwne bóle podbrzusza, poza tym brak skoku temp. i sluzu :/
    Zaczynam obserwowac jakies analgie, że jak sie cos musi to akurat jeb - się nie da :/
    Ach, tak sobie musze ponarzekać :(
    Muska, to czy cykl był bezowulacyjny, to MNIEJ WIĘCEJ można stwierdzić dopiero po zakończeniu tego cyklu, bo w trakcie cyklu to owulacja może się po prostu przesunąć. Czytałam, że obserwacja szyjki jest najdokładniejszym kryterium (jeśli ktoś jest w szyjce oblatany na maksa, jest szyjkowym guru), więc jeśli szyjkę masz nadal otwartą i skoku temp brak, to jeszcze skok może nastąpić.

Fedra, Shagga_80, Muska, Libra, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak ruciu nakręcamy statystki Ovu :)
    może kiedyś Nas za to docenia :D

Shagga_80, Rucia, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Jeju – spotkanie było fajowe:) opowiadałam mojemu m a on na to: to jedź do niej w piątek, przecież urlop jest od tego, by miło spędzać czas:D nie no, nie będę znów mordować Shaggi, ale odwiedzę moje koleżankę, z którą pracowałam 7 lat temu, i jej rocznego Kubusia
    Zapraszamy...Kuba wciąż wspomina Ciebie :)
    Libra wrote:
    Mauysiu – ciocia Libra z Kubusiem bawiła się w łapanie potwora… i o dziwo nie mam żadnych zakwasów:) i muszę się pochwalić, że Kubolek dał mi się trochę nakarmić, a później sam się do mnie przysiadał:) dało mi to wiarę, że nadaje się do wychowywania dzieci:D
    Powiem szczerze! Jeszcze nikt tak łatwo nie kupił sobie mojego dziecka :) Oj nadajesz się do wychowywania dzieci!!!! Zdecydowanie!!!!
    Libra wrote:
    Shagga – zdrowiej, bo będę miała na sumieniu kawę mrożona w parku… szkoda, że rodzisz w październiku… może byście dołączyli na grupy ovu na spacer po górach:)
    A kiedy planujecie :D Bo jak widzisz, mnie chodzenie nie sprawia problemu :D
    Libra wrote:
    Eh… mój panieński:D hahaha… przyczepił się taki jeden całkiem całkiem… no mnie się zajebiście spodobał:)… bardzo dużo tańczylismy i gadaliśmy… całą noc mnie namawiał, żebym nie wychodziła za mąż za mojego m… co się okazało – to był siostrzeniec mego szefa:D modliłam się, żeby wujowi nie wygadał jak to się bawiły panie urzędniczki:D mój m zniecierpliwiony nad ranem czekał na mnie pod lokalem, jak wyszłam przytulił mnie, dał buziaka i stwierdził: ale śmierdzisz wódą:D (PS. To była noc, w którą dostałam niezliczoną ilość sms-ów od m o terści: kocham Cię… nikt Cię nie podrywa?... dzwoń, jak będziesz potrzebować pomocy… nie rób nic głupiego, bo ja czekam stęskniony na Ciebie…)
    Wiesz,że kiedyś i ja bawiłam się PT na panieńskim...oj działo się, działo :P
    Libra wrote:
    PS. Shagguś, w niedzielę na śniadanie robie pyszne krokiety z serem i szpinakiem;)
    Cieszę się,że Ci smakowało :) No i co...mówiłam,że zapraszamy częściej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 12:54

mauysia, Fedra, Libra, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fredzia jesteśmy najaktywniejszym wątkiem na całym forum, lecą tu takie teksty, że obca osoba szczy po gaciach na zawołanie czytając wypociny Wieśki ( Oli ) Żbika, ... i reszty :P

Łechta mnie Twoje uznanie.

Ale serio, 100 ubraneeeeeeeeek?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co Żbiksien, już pomyślałaś, co napiszesz w 1000 poście dla potomnych? (tylko nie odpowiedz TAK, bo się zmarnuje...)

zbikowa, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadejszła wiekopomna chwila, w której chciała bym podziękować Mamusi, bo by mnie tu bez niej nie było, Pięknemu, że nadal chce mieć ze mną małe włochate żbiki, wszystkim Wam za to że dzielnie znosicie moje posty a w nagrode każda dostanie w słoiczku moją łze wzruszenia, za to że jesteście takie fajne. (adresy na które wysyłać proszę na priv)

a oto dwa bonusy. na specjalne życzenie Kfjata, której już tu nie ma bo poszła się zająć ważnymi sprawami, albo po prostu siedzi po cicho ;)

(żbikowi lodzik na rękę się sp...topił)
    (żbik z cegłą/klockiem. badanie pochodzenia przedmiotu dzierżonego w dłoni - w toku.

<Tu były 2 zdjęcia>

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2013, 10:47

Rucia, mauysia, Shagga_80, Muska, Fedra, Ola_czeka, Beata, Libra, plemniczka, a-koczek, AGA 30, Kfjatus, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    I co Żbiksien, już pomyślałaś, co napiszesz w 1000 poście dla potomnych? (tylko nie odpowiedz TAK, bo się zmarnuje...)
    No tak...teraz wszystkie czekamy cóż mądrego powie Zbikowa :D
    Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!

zbikowa, Rucia, Fedra, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Łechta mnie Twoje uznanie.

Ale serio, 100 ubraneeeeeeeeek?

Serio :) Chcesz pooglądać?

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/paka-dla-chlopaka-0-3-miesiace-ponad-100szt-i3384378542.html

Fedra, Beata, AGA 30, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Żbiku, sądzę, że sprostałaś zadaniu z nawiązką!
    Ale żeby się ufajdać lodami... Jak małe dziecko...

Shagga_80, zbikowa, Fedra, Beata, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    http://allegro.pl/paka-dla-chlopaka-0-3-miesiace-ponad-100szt-i3384378542.html

moim skromnym zdaniem zajebisty deal zrobiłaś, serio! :)

Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUTKA!! Zaczęłaś 21 tc!!! Czujesz? Właśnie minęłaś półmetek :D

Fedra, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3508 3509 3510 3511 3512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ