plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Liberko, czy pierwsza litera imienia tej tajemniczej osoby nie występuje w Twoim ani moim imieniu i nazwisku, ale np. w Fedry nazwisku już tak?
pierwsza litera imienia tajemniczej osoby nie występuję ani w moim imieniu ani nazwisku... nie występuje też w Twoim imieniu... natomiast występuje w Twoim nazwisku i w nicku "Fedra"Fedra, Beata, Shagga_80, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:zagadki:) to lubię
pierwsza litera imienia tajemniczej osoby nie występuję ani w moim imieniu ani nazwisku... nie występuje też w Twoim imieniu... natomiast występuje w Twoim nazwisku i w nicku "Fedra"WTOPA!
Libra, Fedra, Shagga_80, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Ale jesteście tajemnicze
hiehiehie.... czy mauysia załapie? a może już załapała:D
(mauysia z zmarszczonym czołem gorączkowo przeszukuje fb w poszukiwaniu "pani X")Beata, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
ja już załapałam od początku, ale zapomniałam, że ta litera jest w moim nazwisku
Ruciu, przejrzyj sobie dyskusje na feju, bo osoba ta dyskutowała tam o tym z Librą, choć w sposób zawoalowany
Ułatwienie dla osób udzielających się tu: Ola ostatnio pytała o to co u tej osoby, bo dawno nie było jej u nas.Libra, Fedra, Beata, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:No tylko szkoda że schrzaniłam tę zagadkę, bo nie zauważyłam że w moim nazwisku tez jest ta litera
WTOPA!
Mauysia to dziewczyna, która wszystko dokładnie czyta:) i śledzi... nic nie umknie jej uwadze:Dmauysia, Fedra, Beata, Shagga_80, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
witam was .....teraz bede klneła kuwa mac nie uwierzycie od 8 rana byliśmy w urzedzie miejskim ,aby dowód wyrobić rejestracyjny od samochodu i co kuwa w domu zladowaliśmy o 13:45 ,a milismy nr 43 panie Biurwy oczywiście przerw miały tysiące i o 10 rano skapitulowalismy pojechaliśmy na śniadanie do rodziców jak jechaliśmy to był nr 11 ,a jak wrócilismy to dopiero 23 o godz 11 .....ukłony dla pań w urzędzie za sprawna akcję przyjmowania petenta i jeszcze jeden myk był cosię nasmieliśmy 12 stanowisk pracy ,a po między nimi Pani Sprzątaczka z mokra smata latała i wycierała im okna i monitory kompa normalnie komuna na 102 hehehehehe debilizm na maksa !!!
a teraz dla Libry odp na zadane pytanie !!!!
droga koleżanko w następnym cyklu ,który nadejdzie będzie moim ostatnim cyklem u Pana Gina i z podwójną dawką CLO i jak nic nie bedzie tak jak teraz to kieruje mnie do swojego kolegi ,który leczy bezpłodność !!!! i dał mi jeszcze na jedno badanie odnoście cukrzycy nie wiem co po ????Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:witam was .....teraz bede klneła kuwa mac nie uwierzycie od 8 rana byliśmy w urzedzie miejskim ,aby dowód wyrobić rejestracyjny od samochodu i co kuwa w domu zladowaliśmy o 13:45 ,a milismy nr 43 panie Biurwy oczywiście przerw miały tysiące i o 10 rano skapitulowalismy pojechaliśmy na śniadanie do rodziców jak jechaliśmy to był nr 11 ,a jak wrócilismy to dopiero 23 o godz 11 .....ukłony dla pań w urzędzie za sprawna akcję przyjmowania petenta i jeszcze jeden myk był cosię nasmieliśmy 12 stanowisk pracy ,a po między nimi Pani Sprzątaczka z mokra smata latała i wycierała im okna i monitory kompa normalnie komuna na 102 hehehehehe debilizm na maksa !!!
a teraz dla Libry odp na zadane pytanie !!!!
droga koleżanko w następnym cyklu ,który nadejdzie będzie moim ostatnim cyklem u Pana Gina i z podwójną dawką CLO i jak nic nie bedzie tak jak teraz to kieruje mnie do swojego kolegi ,który leczy bezpłodność !!!! i dał mi jeszcze na jedno badanie odnoście cukrzycy nie wiem co po ????
co do urzędników - to Ci piątkę przybiję choć sama jestem takową! bo mnie samą nasza biurokracja przerasta!!! bo kto by pomyślał, że muszę wypełnić 3 papiery, żeby móc wystawić pracownikowi zaświadczenie o wynagrodzeniu!!! kiedyś zajmowało mi to 5 min., teraz min. 15 minut!!! proszę ot Polska filozofia (i nie myślcie, że to przez druk zaświadczenia, bo się tak gigantycznie rozrósł!!! o nie nie!)
co do cukrzycy - to ja się nie wypowiem, czemu gin tak Ciebie pokierował... nie znam takiego przypadku... ale jak patrzyłam na Twój cykl, to u Ciebie może wszystko później trybi... chociaż z clo powinno zaskoczyć szybciej... więc jest nadzieja w zwiększonej dawce i kolejnym cykluFedra, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:no coś Ty!!!! naraiłaś ją, by została na noc???? jak nie to działaj... i ja się przyłącze!!! będzie piżama party:D
edit...
i co Zbikowa? dołączasz się? a Ty Ola??? hmmm??? coś tam wczoraj smarowały o czekaniu:)
ale ja jej namawiac nie będe jak przyjedzie to poprostu nie wyjedzie wczesniej niż w sobotęLibra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:To pewnie jakaś renata, ale ja nie znam prawdziwych imion, więc nie zgadnę.
Edit
moja podpowiedź stała się zbędna przy błyskotliwym umyśle Oli:DWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 14:30
Fedra, Ola_czeka, Beata, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
ale sobie zagadki zrobiłyście dobrze ze mnie nie było bo ja to bym wprost powiedzaiłą kto jest tą trzecią osóbką
no dobra to kto się jeszcze dołącza?
EDIT: no i wszystkie wystraszyłam ehhh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 14:46
Libra, Beata, Shagga_80, AGA 30, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
NOI ZAGADKA RZWIKŁANA A JA już za długpis złapałam i robiłam wykreślankę..
to ja chcę jaaaa!!!Ola_czeka, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
We wrześniu, jak wrócę - zapraszam wszystkie na grilla ze śniadaniem.
Spanie pokotem w śpiworach ale chleb i wodę pitna i prysznicową zapewniam.
A grill to palenisko w sensie ognisko, żeby nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 14:52
Beata, Fedra, Libra, Kaja, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość