X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Liberko, czy pierwsza litera imienia tej tajemniczej osoby nie występuje w Twoim ani moim imieniu i nazwisku, ale np. w Fedry nazwisku już tak?
    zagadki:) to lubię:D
    pierwsza litera imienia tajemniczej osoby nie występuję ani w moim imieniu ani nazwisku... nie występuje też w Twoim imieniu... natomiast występuje w Twoim nazwisku i w nicku "Fedra":D

Fedra, Beata, Shagga_80, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jesteście tajemnicze :P

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    zagadki:) to lubię:D
    pierwsza litera imienia tajemniczej osoby nie występuję ani w moim imieniu ani nazwisku... nie występuje też w Twoim imieniu... natomiast występuje w Twoim nazwisku i w nicku "Fedra":D
    No tylko szkoda że schrzaniłam tę zagadkę, bo nie zauważyłam że w moim nazwisku tez jest ta litera :D WTOPA!

Libra, Fedra, Shagga_80, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ale jesteście tajemnicze :P
    to jest dosyć prosta zagadka:) bo trzeba odszukać osobę, której imię zaczyna się tylko na jedną z 3 liter (bo takowe występują i w nazwisku mauysi i w nicku Fedry)

hiehiehie.... czy mauysia załapie? a może już załapała:D
    (mauysia z zmarszczonym czołem gorączkowo przeszukuje fb w poszukiwaniu "pani X")

Beata, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już załapałam od początku, ale zapomniałam, że ta litera jest w moim nazwisku :)
    Ruciu, przejrzyj sobie dyskusje na feju, bo osoba ta dyskutowała tam o tym z Librą, choć w sposób zawoalowany :)

Ułatwienie dla osób udzielających się tu: Ola ostatnio pytała o to co u tej osoby, bo dawno nie było jej u nas.

Libra, Fedra, Beata, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No tylko szkoda że schrzaniłam tę zagadkę, bo nie zauważyłam że w moim nazwisku tez jest ta litera :D WTOPA!
    ja wiedziałam co kombinujesz:) bo pisałyśmy kiedyś (i to całkiem niedawno) na fb... prawda... i sama się zorientowałaś co się szykuje:D

Mauysia to dziewczyna, która wszystko dokładnie czyta:) i śledzi... nic nie umknie jej uwadze:D

mauysia, Fedra, Beata, Shagga_80, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was .....teraz bede klneła kuwa mac nie uwierzycie od 8 rana byliśmy w urzedzie miejskim ,aby dowód wyrobić rejestracyjny od samochodu i co kuwa w domu zladowaliśmy o 13:45 ,a milismy nr 43 panie Biurwy oczywiście przerw miały tysiące i o 10 rano skapitulowalismy pojechaliśmy na śniadanie do rodziców jak jechaliśmy to był nr 11 ,a jak wrócilismy to dopiero 23 o godz 11 .....ukłony dla pań w urzędzie za sprawna akcję przyjmowania petenta i jeszcze jeden myk był cosię nasmieliśmy 12 stanowisk pracy ,a po między nimi Pani Sprzątaczka z mokra smata latała i wycierała im okna i monitory kompa normalnie komuna na 102 hehehehehe debilizm na maksa !!!

a teraz dla Libry odp na zadane pytanie !!!!
    droga koleżanko w następnym cyklu ,który nadejdzie będzie moim ostatnim cyklem u Pana Gina i z podwójną dawką CLO i jak nic nie bedzie tak jak teraz to kieruje mnie do swojego kolegi ,który leczy bezpłodność !!!! i dał mi jeszcze na jedno badanie odnoście cukrzycy nie wiem co po ????

Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic nie ma nikogo czas na mrożoną kawę :-) buziole Zozole :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    witam was .....teraz bede klneła kuwa mac nie uwierzycie od 8 rana byliśmy w urzedzie miejskim ,aby dowód wyrobić rejestracyjny od samochodu i co kuwa w domu zladowaliśmy o 13:45 ,a milismy nr 43 panie Biurwy oczywiście przerw miały tysiące i o 10 rano skapitulowalismy pojechaliśmy na śniadanie do rodziców jak jechaliśmy to był nr 11 ,a jak wrócilismy to dopiero 23 o godz 11 .....ukłony dla pań w urzędzie za sprawna akcję przyjmowania petenta i jeszcze jeden myk był cosię nasmieliśmy 12 stanowisk pracy ,a po między nimi Pani Sprzątaczka z mokra smata latała i wycierała im okna i monitory kompa normalnie komuna na 102 hehehehehe debilizm na maksa !!!

a teraz dla Libry odp na zadane pytanie !!!!
    droga koleżanko w następnym cyklu ,który nadejdzie będzie moim ostatnim cyklem u Pana Gina i z podwójną dawką CLO i jak nic nie bedzie tak jak teraz to kieruje mnie do swojego kolegi ,który leczy bezpłodność !!!! i dał mi jeszcze na jedno badanie odnoście cukrzycy nie wiem co po ????

co do urzędników - to Ci piątkę przybiję choć sama jestem takową! bo mnie samą nasza biurokracja przerasta!!! bo kto by pomyślał, że muszę wypełnić 3 papiery, żeby móc wystawić pracownikowi zaświadczenie o wynagrodzeniu!!! kiedyś zajmowało mi to 5 min., teraz min. 15 minut!!! proszę ot Polska filozofia (i nie myślcie, że to przez druk zaświadczenia, bo się tak gigantycznie rozrósł!!! o nie nie!)

co do cukrzycy - to ja się nie wypowiem, czemu gin tak Ciebie pokierował... nie znam takiego przypadku... ale jak patrzyłam na Twój cykl, to u Ciebie może wszystko później trybi... chociaż z clo powinno zaskoczyć szybciej... więc jest nadzieja w zwiększonej dawce i kolejnym cyklu

Fedra, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    no coś Ty!!!! naraiłaś ją, by została na noc???? jak nie to działaj... i ja się przyłącze!!! będzie piżama party:D

edit...
    i co Zbikowa? dołączasz się? a Ty Ola??? hmmm??? coś tam wczoraj smarowały o czekaniu:)

ale ja jej namawiac nie będe jak przyjedzie to poprostu nie wyjedzie wczesniej niż w sobotę :D

Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pewnie jakaś renata, ale ja nie znam prawdziwych imion, więc nie zgadnę.

Ale pytałam O Dodi, może ona ma na imię Dorota?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 14:28

Libra, Fedra, Beata, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Ale pytałam O Dodi, może ona ma na imię Dorota?
    Bingoł :)

Libra, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Olu - podpowiedź specjalnie dla Ciebie... jej imię zaczyna się na tą samą literę co jej nick... wręcz można by rzec, że jej nick jest jaki pieszczotliwym zdrobnieniem jej imienia:D

Edit
    moja podpowiedź stała się zbędna przy błyskotliwym umyśle Oli:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 14:30

Fedra, Ola_czeka, Beata, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sobie zagadki zrobiłyście dobrze ze mnie nie było bo ja to bym wprost powiedzaiłą kto jest tą trzecią osóbką :D

no dobra to kto się jeszcze dołącza?

EDIT: no i wszystkie wystraszyłam ehhh...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 14:46

Libra, Beata, Shagga_80, AGA 30, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja, jeśli wpadniecie po mnie do Anglii.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaale bym sobie zjadła sałatę ze śmietaną i cukrem...

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny chciałabym ale nie wyrobie:( tak tydzień później to juz luz, ale 9 (tak?) bede musiala jechać do Olsztyna. o ile moje logistycznie nie-umiejętności jeszcze raz sie nie pokrzyżują....

• Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Aaaale bym sobie zjadła sałatę ze śmietaną i cukrem...

jak przyjedziesz to Ci taką zrobię :D

Libra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOI ZAGADKA RZWIKŁANA A JA już za długpis złapałam i robiłam wykreślankę..

to ja chcę jaaaa!!!

Ola_czeka, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    We wrześniu, jak wrócę - zapraszam wszystkie na grilla ze śniadaniem.

Spanie pokotem w śpiworach ale chleb i wodę pitna i prysznicową zapewniam.

A grill to palenisko w sensie ognisko, żeby nie było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 14:52

Beata, Fedra, Libra, Kaja, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3511 3512 3513 3514 3515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ