plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:dziewczyny chciałabym ale nie wyrobie:( tak tydzień później to juz luz, ale 9 (tak?) bede musiala jechać do Olsztyna. o ile moje logistycznie nie-umiejętności jeszcze raz sie nie pokrzyżują....
tak Libra przyjeżdza 8 sierpnia a Dodi dołączy 9 sierpnia (mam nadzieję ze nie wywinie numeru) a jak nie to się do niej pojedzie więc tak to te okolice terminowe
może jednak zmienisz plany logistyczne i do Olsztyna pojedziesz w następnym tygodniuLibra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:dziewczyny chciałabym ale nie wyrobie:( tak tydzień później to juz luz, ale 9 (tak?) bede musiala jechać do Olsztyna. o ile moje logistycznie nie-umiejętności jeszcze raz sie nie pokrzyżują....
Libra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:tak Libra przyjeżdza 8 sierpnia a Dodi dołączy 9 sierpnia (mam nadzieję ze nie wywinie numeru) a jak nie to się do niej pojedzie więc tak to te okolice terminowe
może jednak zmienisz plany logistyczne i do Olsztyna pojedziesz w następnym tygodniu
nic nie obiecuje! pewnie na ostatnią chwile sie wszystko wyjaśni. Swoją drogą Mauyś czy ty nie będziesz wtedy w Olsztynie? na urlopie?
Zaraz sie okaże że nigdzie nie pojade żeby żadna sie nie obraziła że wybrałam kogo innego
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dobra to się zdecydujcie która przyjeżdza bo musze mieć potwierdzenie tak do końca tygodnia co bym atrakcje mogła przygotować dla odpowiedniej ilości osób
EDIT: i musze męża uświadomić o babińcu który do Nas przybędzie a jego to ja musze mętalnie przygotowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 14:55
Beata, Libra, mauysia, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:We wrześniu, jak wrócę - zapraszam wszystkie na grilla ze śniadaniem.
Spanie pokotem w śpiworach ale chleb i wodę pitna i prysznicową zapewniam.
A grill to palenisko w sensie ognisko, żeby nie było.
a kiedy dokładniej w tym wrześniu powiadasz?
(psyt...powiedz, że po 15-stym wrzesnia)Beata, Fedra, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:nic nie obiecuje! pewnie na ostatnią chwile sie wszystko wyjaśni. Swoją drogą Mauyś czy ty nie będziesz wtedy w Olsztynie? na urlopie?
Zaraz sie okaże że nigdzie nie pojade żeby żadna sie nie obraziła że wybrałam kogo innego
Żbiczku ze ja ugodowa jestem to powiem tak jeśli Mayusia jest w tym terminie w Olsztynie to ja nie widze problemu zebyś skorzystała i się z nią spotkała w taki sposób się po prostu nie wywiniesz od październikowego spotkania w Górach Świętokrzyskichzbikowa, Libra, Ilona lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
uciekam dziewczyny buźki :*
p.s. pamietacie ze dziś Efcia też ma wizytęzbikowa, Fedra, Libra, mauysia, Selena, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Fedra wrote:Żbiczku ze ja ugodowa jestem to powiem tak jeśli Mayusia jest w tym terminie w Olsztynie to ja nie widze problemu zebyś skorzystała i się z nią spotkała w taki sposób się po prostu nie wywiniesz od październikowego spotkania w Górach Świętokrzyskich
o! i to mi sie podoba.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Żbiczku ze ja ugodowa jestem to powiem tak jeśli Mayusia jest w tym terminie w Olsztynie to ja nie widze problemu zebyś skorzystała i się z nią spotkała w taki sposób się po prostu nie wywiniesz od październikowego spotkania w Górach Świętokrzyskich
)
Fedra, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość