plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:w październiku... razem z m
no czyli to nie wypad w Góry Świętokszyskie tylko TU do mnie na Jurę
no więc ok teraz już łapie w takim razie Dziewczyny w październiku szykuję się wypad nie w Góry Świętokszyskie tylko na Jurę Krakowsko-Czestochowską czyli ojców, pieskowa Skała i inne atrakcje
EDIT: dopytywałam o te Góry bo jak mojemu teraz napisałam to jego pierwsze pytanie było a czy to pokrywa się z moim urlopemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 15:33
Libra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:no czyli to nie wypad w Góry Świętokszyskie tylko TU do mnie na Jurę
no więc ok teraz już łapie w takim razie Dziewczyny w październiku szykuję się wypad nie w Góry Świętokszyskie tylko na Jurę Krakowsko-Czestochowską czyli ojców, pieskowa Skała i inne atrakcje
EDIT: dopytywałam o te Góry bo jak mojemu teraz napisałam to jego pierwsze pytanie było a czy to pokrywa się z moim urlopemShagga_80 lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:wcale nie! ja gole nogi (w miare) często i jestem gładziutka!
ide, bo samo sie nie spakuje.
o ja pierd..ukam... leże i kwicze ze smiechu :*
Żbiku jesteś boskaKfjatus, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra ja też biurwa jestem ,ale to co dziś wystałam 6 godzin to już przechodzi ludzkie pojęcia i dobrze ,że tatę teścia zabralismy bo bez niego nic bysmy nie załatwili masakra
Ola kiedy grill ?? bo już sie pakujęFedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki własnie odkryłam ze w bazie wiedzy jest nowy dział a mianowicie wywiady i ja się pytam czemu jeszcze nie ma tam wywiadu ze mną na temat męskiej płodności wiem z tego co widze cut mniej niż lekarz z którym jest przeprowadzony wywiad...
Muzi nie na pysk tylko na twarz i nie padaj tylko powstań...
Ola jak tak to ja się ciesze z takiego rozwoju sprawy już na Was czekamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 15:46
Shagga_80, Libra, a-koczek, AGA 30, Selena, Miriam, Sandraa, Ilona, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyLibra wrote:idzie Shagga:) prześlij całuska Kubusiowi od Cioci Libry:)
Matka posprzątała w mieszkaniu, podczas gdy On grał sobie i położyła się,bo coś oczy same się zamykały ...i zaraz przyszedł K, położył się też...i zasnął..Matka w końcu nie spała
A w ogóle to właśnie wymyśliłam,że muszę dziś jechać do mojej Mamy,bo stamtąd jutro będzie mi lepiej jechać do Łodzi no i Kubuś będzie lepiej bawił się u Babci jutro niż u nas na 4 piętrze...i tak kombinuję,że chyba zostałabym do soboty w K-sku.Fedra, Libra, Ilona, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość
-
i ja się na tą chwilę z wami zegnam zaraz mężu przyjedzie trzeba na jakieś zakupy wybyć potem z czekoladą na spacer a późneij to się okaże
spokojnego miłego i udanego reszty dnia i wieczoru :*
p.s. coś Sylwi dzisiaj nie było mam nadzieję ze nic się nie podziało bo nie pamietam czy miała gdzieś jechac czy cuś?...
ani Effcia się nie pojawiła i juz nei wspomne o kilku inny PannicachWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 16:15
Libra, kiti, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi