plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia - śluzem się nie przejmuj. Po prostu działaj
Mój z tego co pamiętam też nie był pierwszej jakości.
Wosebko - bardzo się cieszę, że wizyta przebiegła pomyślnieA na tórą masz jutrzejsze USG?
Oby Bozia dała zdrowie dla małego KubusiaJakie to życie potrafi być okrutne. Dopiero przyszedł na świat a już musi tak cierpieć.
Fedra lubi tę wiadomość
-
Selena nie ma to jak dobre wiadomości takich więcej !!!!
Kubuś walcz nie poddawaj się bo ciotek masz tutaj multum i tyle nas i tyle całusów i modlitwy za twoje i twojej mamusi Zdrowie !!!!Ola_czeka, jeju, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam ja tylko na chwilkę bo znowu mnie męczy mam okropne mdłości i wymioty nie mam sił na nic!
Byłam dziś lekarza bo wczoraj miałam jednorazowe plamienie zrobił mi usg i jest zarodek i serduszkoz usg wychodzi że jestem w 8 tygodniu i 6 dniu ciąży
plemniczka, AGA 30, zbikowa, mauysia, Rucia, Ilona, Kfjatus, Sandraa, Ola_czeka, Beata, Beata, Beata, Fedra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Witam ja tylko na chwilkę bo znowu mnie męczy mam okropne mdłości i wymioty nie mam sił na nic!
Byłam dziś lekarza bo wczoraj miałam jednorazowe plamienie zrobił mi usg i jest zarodek i serduszkoz usg wychodzi że jestem w 8 tygodniu i 6 dniu ciąży
Effcia28, jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
Gadgetko oczywiście jestem myślami przy Was i życzę Wam aby wreszcie wszystko zaczęło się układać u Kubusia i u Ciebie.I żeby skończyły się zmartwienia abyście w pełni mogli się cieszyć.
A teraz zmykam Dobranoc
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna :*jeju, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia spora różnica
Pewnie na późniejszym etapie jakoś się to wyrówna
Ach te mdłościJak dobrze mieć je za sobą
Ale cierp ciało jak się chciało
Nadejdzie ten dzień, kiedy odetchniesz z ulgą, poczujesz przypływ energii i powiesz W KOŃCU !
jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:No co Ty!
Becia bierz obrączkę! To dopiero działa jak lep na muchy
Faceci sami się pchają, bo wiedza ze żadnych zobowiązań nie będzie
Szczególnie że to panieński :d Pewnie myslą że łatwy numerek się trafi
Chyba że to od miasta zależy. U nas we Wro obrączki jak wabik wręcz dzialają... -
Muska wrote:Rany, ale wy pędzicie z tymi postami. Zanim odpowiedziałam, to już nei na temat wyszło
Musze trochę popracować, także będe zmykać. Może uda mi się trochę popodglądac i pokomentować z doskoku.
Wieczorem przyjeżdża moja mama takę cały weekend będę wycięta z życia ovuwowego
ps.
Becia, się nie obraź na mnie, ale uważam, że się za bardzo nakręcasz...
Dobrze że idziesz jutro tą betę zrobić, ale nie ma szans żebys już teraz miała jakies objawy ciąży, bo to za szybko. Także nakręcanie się wcale nie pomaga, a tylko możesz się podłamac jak będzie wynik negatywny.
Aczkolwiek życze Ci bety na dużym plusie. Daj znać jutro koniecznie, postaram się wejśc i spojrzeć. O której to badanie i o której wyniki?
ps
Moze na fejsie napiszesz? Z fejsa dostaje komunikaty na telefonBeata lubi tę wiadomość
-
Ja tylko na chwileczkę.
Wosebko, Effciu, bardzo się cieszę, że przynosicie z wizyt dobre wiadomości. Wosebik - jutro sesja zdjęciowa Twojego malucha
Biedny Kubulek i Gadgetka... Oby już teraz było tylko lepiej. Jesteśmy z Wami kochani!
A ja czuję się coraz bardziej choraMam nadzieję, że po nocy mi przejdzie...
Dobranoc!Beata, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, niech dzisiejszy dzień przyniesie radość i spokój....buzi buzi...Mauysiu oby nie rozebrało Cię choróbsko ;-( Wosebi fajnie, że już masz kartę. Aga super, że już po wizycie u endo. No to dużó spokoju kochana.
Ilona, mauysia, Beata, Fedra, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Gadgetko życzę Tobie i Kubusiowi dużo, dużo zdrowka.
Selenko i Efciu fajnie, ze wizyty udane
Mauysiu i Schagga zdrowka życzę.
Zbiku fajne fotki i gratulacje 1000 posta.
Do Ciebie i Oli. Ja rownież czekam na odwiedziny.
Tylko do mnie nikomu nie jest po drodze. Stwierdzam, ze mieszkam na zadupiu Ovufriendowym.
Ola gratulacje lajka ovufrienda, Ty to wiesz jak sie ustawić
Na temat wieczoru panienskiego napisze tyle, ze miałam wspólny z M bo jak braliśmy cywilny byłam wysoko w ciazy, a w tamtym roku jak braliśmy kościelny to zrobiliśmy ognicho, kielbacha z kija i tańce do 5 rano pod gołym niebem. Mi sie podobało, było fajnie
I tez jak Schagga napisze, ze bez M zle sie czuje i wole bez niego nigdzie sie nie ruszać.
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2013, 06:47
Ola_czeka, a-koczek, mauysia, Beata, zbikowa, Fedra, Selena, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Ilona ja miałam robione USG przez brzuch w 12 tygodniu ciażyCzyli na prenatalnym.
Mayus kuruj się! Nie daj się choróbsku
Muzi Tobie również miłego dnia
Dziś jedziemy z Kingą do szpitala do laryngologa NARESZCIE ! Zobaczymy czy usuną jej ten migdał czy nie. Najlepsze jest to, że od miesiąca nie chrapie ...
Ilona, Kfjatus, mauysia, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam piątkowo, więc pewnie tłumów nie będzie
Gadgetko dla Ciebie i Twojego Synka dużo zdrowia i sił, byście szybko i w dobrej kondycji wrócili do domu:)
Rucia ekstra ta paka dla chłopaka, aż chciałoby się mieć takiego małego bączka, żeby mu założyć te pomarańczowe spodnie na szelki (dla mnie bomba!)
Żbiku dzięki za foto z dedykacją dla mnie , jestem z tegoż powodu przezadowolona i przeszczęśliwaA foty super
Ilonka dziś też nad ścieki wybywasz?
Fedra, Dodi, Libra fajne może być to Wasze spotkanie, trochę zazdroszczę, ale życzę, by wszystko wypaliło
Mauyś zdrówka!!! Swoją droga gardło mnie zaczyna boleć - zaraziłaś mnie ;/
Effica cierpliwości w czekaniu na koniec mdłości. Cieszę się,że wszystko ok i serducho malucha ładnie pika
Sylwia jak dwie krechy na owu, to bierz się za staranka
Selenko super, że maluch dobrze się rozwija, czekamy na foto z USG
Wczoraj zaczęłam Was nadrabiać, ale skończyłam dziś, bo nie dałam rady, tyle nastukałyście...Rucia, Ilona, mauysia, Beata, zbikowa, Fedra, Blondi22, Selena, aisa lubią tę wiadomość