X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia - śluzem się nie przejmuj. Po prostu działaj :) Mój z tego co pamiętam też nie był pierwszej jakości.

Wosebko - bardzo się cieszę, że wizyta przebiegła pomyślnie :) A na tórą masz jutrzejsze USG?

Oby Bozia dała zdrowie dla małego Kubusia :( Jakie to życie potrafi być okrutne. Dopiero przyszedł na świat a już musi tak cierpieć.

Fedra lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia usg jutro od 18 gin jest :)
    No biedne maleństwo :( oby jednak wszystko szybciutko pomyślnie się zakończyło :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny trzeba byc dobrej mysli napewno Kubus bedzie zdrowy....najwazniejsze ze jest juz na swiecie...
    selena fajnie ze slyszalas serduszko maluszka...

Selena, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena nie ma to jak dobre wiadomości takich więcej !!!! :-)

Kubuś walcz nie poddawaj się bo ciotek masz tutaj multum i tyle nas i tyle całusów i modlitwy za twoje i twojej mamusi Zdrowie !!!!

Ola_czeka, jeju, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko no to ekstra że serducho słyszałaś!!!Pewnie łezka poleciała ze szczęścia co!!!:-)

Kubuniu wracaj do zdróweczka!!!:-)

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja tylko na chwilkę bo znowu mnie męczy mam okropne mdłości i wymioty nie mam sił na nic!

Byłam dziś lekarza bo wczoraj miałam jednorazowe plamienie zrobił mi usg i jest zarodek i serduszko :) z usg wychodzi że jestem w 8 tygodniu i 6 dniu ciąży

plemniczka, AGA 30, zbikowa, mauysia, Rucia, Ilona, Kfjatus, Sandraa, Ola_czeka, Beata, Beata, Beata, Fedra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Witam ja tylko na chwilkę bo znowu mnie męczy mam okropne mdłości i wymioty nie mam sił na nic!

Byłam dziś lekarza bo wczoraj miałam jednorazowe plamienie zrobił mi usg i jest zarodek i serduszko :) z usg wychodzi że jestem w 8 tygodniu i 6 dniu ciąży
    effcia to super ze jest zarodek i serduszko...

Effcia28, jeju, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko oczywiście jestem myślami przy Was i życzę Wam aby wreszcie wszystko zaczęło się układać u Kubusia i u Ciebie.I żeby skończyły się zmartwienia abyście w pełni mogli się cieszyć.

A teraz zmykam Dobranoc
    Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna :*

jeju, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Blondi jaka Ty młodziutka jesteś :D

widze że fotek nie ma ze spotkania to się odmeldowywuje do jutra :*

słodkich snów i stosunkowo udanej nocy ;)
    hehe nom tylko troszke ale we wrzesniu już 23 ;D

jeju, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia spora różnica :) Pewnie na późniejszym etapie jakoś się to wyrówna :)
    Ach te mdłości :P Jak dobrze mieć je za sobą :) Ale cierp ciało jak się chciało :) Nadejdzie ten dzień, kiedy odetchniesz z ulgą, poczujesz przypływ energii i powiesz W KOŃCU !

jeju, Fedra lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    No co Ty!
    Becia bierz obrączkę! To dopiero działa jak lep na muchy :D
    Faceci sami się pchają, bo wiedza ze żadnych zobowiązań nie będzie ;)
    Szczególnie że to panieński :d Pewnie myslą że łatwy numerek się trafi ;) :P

Chyba że to od miasta zależy. U nas we Wro obrączki jak wabik wręcz dzialają...
    to tak jak u nas też obaczki przyciagaja ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Rany, ale wy pędzicie z tymi postami. Zanim odpowiedziałam, to już nei na temat wyszło ;)
    Musze trochę popracować, także będe zmykać. Może uda mi się trochę popodglądac i pokomentować z doskoku.
    Wieczorem przyjeżdża moja mama takę cały weekend będę wycięta z życia ovuwowego ;)

ps.
    Becia, się nie obraź na mnie, ale uważam, że się za bardzo nakręcasz...
    Dobrze że idziesz jutro tą betę zrobić, ale nie ma szans żebys już teraz miała jakies objawy ciąży, bo to za szybko. Także nakręcanie się wcale nie pomaga, a tylko możesz się podłamac jak będzie wynik negatywny.

Aczkolwiek życze Ci bety na dużym plusie. Daj znać jutro koniecznie, postaram się wejśc i spojrzeć. O której to badanie i o której wyniki?

ps
    Moze na fejsie napiszesz? Z fejsa dostaje komunikaty na telefon :)
    mozna miec wczesnie objawy bo ja tak mialam heh jestem dziwnym przypadkiem ;)

Beata lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na chwileczkę.

Wosebko, Effciu, bardzo się cieszę, że przynosicie z wizyt dobre wiadomości. Wosebik - jutro sesja zdjęciowa Twojego malucha :)

Biedny Kubulek i Gadgetka... Oby już teraz było tylko lepiej. Jesteśmy z Wami kochani!

A ja czuję się coraz bardziej chora :/ Mam nadzieję, że po nocy mi przejdzie...

Dobranoc!

Beata, Fedra, Selena lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnej nocy...

Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, niech dzisiejszy dzień przyniesie radość i spokój....buzi buzi...Mauysiu oby nie rozebrało Cię choróbsko ;-( Wosebi fajnie, że już masz kartę. Aga super, że już po wizycie u endo. No to dużó spokoju kochana.

Ilona, mauysia, Beata, Fedra, Selena, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D

Gadgetko życzę Tobie i Kubusiowi dużo, dużo zdrowka.

Selenko i Efciu fajnie, ze wizyty udane ;D

Mauysiu i Schagga zdrowka życzę.

Zbiku fajne fotki i gratulacje 1000 posta.
    Do Ciebie i Oli. Ja rownież czekam na odwiedziny.
    Tylko do mnie nikomu nie jest po drodze. Stwierdzam, ze mieszkam na zadupiu Ovufriendowym.

Ola gratulacje lajka ovufrienda, Ty to wiesz jak sie ustawić ;D

Na temat wieczoru panienskiego napisze tyle, ze miałam wspólny z M bo jak braliśmy cywilny byłam wysoko w ciazy, a w tamtym roku jak braliśmy kościelny to zrobiliśmy ognicho, kielbacha z kija i tańce do 5 rano pod gołym niebem. Mi sie podobało, było fajnie ;D

I tez jak Schagga napisze, ze bez M zle sie czuje i wole bez niego nigdzie sie nie ruszać.

Miłego dnia ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2013, 06:47

Ola_czeka, a-koczek, mauysia, Beata, zbikowa, Fedra, Selena, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie. Od którego tygodnia ciazy lekarz robi Usg juz przez brzuch?

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Ilona ja miałam robione USG przez brzuch w 12 tygodniu ciaży :) Czyli na prenatalnym.

Mayus kuruj się! Nie daj się choróbsku :P

Muzi Tobie również miłego dnia :)

Dziś jedziemy z Kingą do szpitala do laryngologa NARESZCIE ! Zobaczymy czy usuną jej ten migdał czy nie. Najlepsze jest to, że od miesiąca nie chrapie ...

Ilona, Kfjatus, mauysia, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam piątkowo, więc pewnie tłumów nie będzie :)
    Gadgetko dla Ciebie i Twojego Synka dużo zdrowia i sił, byście szybko i w dobrej kondycji wrócili do domu:)
    Rucia ekstra ta paka dla chłopaka, aż chciałoby się mieć takiego małego bączka, żeby mu założyć te pomarańczowe spodnie na szelki (dla mnie bomba! :))
    Żbiku dzięki za foto z dedykacją dla mnie , jestem z tegoż powodu przezadowolona i przeszczęśliwa :) A foty super :)

Ilonka dziś też nad ścieki wybywasz?
    Fedra, Dodi, Libra fajne może być to Wasze spotkanie, trochę zazdroszczę, ale życzę, by wszystko wypaliło ;)
    Mauyś zdrówka!!! Swoją droga gardło mnie zaczyna boleć - zaraziłaś mnie ;/

Effica cierpliwości w czekaniu na koniec mdłości. Cieszę się,że wszystko ok i serducho malucha ładnie pika :D

Sylwia jak dwie krechy na owu, to bierz się za staranka :)
    Selenko super, że maluch dobrze się rozwija, czekamy na foto z USG :)

Wczoraj zaczęłam Was nadrabiać, ale skończyłam dziś, bo nie dałam rady, tyle nastukałyście...

Rucia, Ilona, mauysia, Beata, zbikowa, Fedra, Blondi22, Selena, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam miłe Panie.

Rucia, Ilona, Kfjatus, mauysia, Beata, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3516 3517 3518 3519 3520 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ