plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Kfjatus pierwsze co zrobię jak dojdzie paczka, to wezmę w ręce te pomarańczowe spodenki
A jak już Twój wyrośnie, to może mój się pojawi, jakby co to proszę o odebranie z paczki dla Fedry tych spodeneczek i przesłanie do mnieRucia, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam wszystkie Ilona to tak jak ja jeste z zadupia ovufriendowego jak ostatnio zwrociłam uwage to wogóle chyba jedyna jestm można powiedzie c z pólnocy PolskiIlona wrote:Dzień dobry
Gadgetko życzę Tobie i Kubusiowi dużo, dużo zdrowka.
Selenko i Efciu fajnie, ze wizyty udane
Mauysiu i Schagga zdrowka życzę.
Zbiku fajne fotki i gratulacje 1000 posta.
Do Ciebie i Oli. Ja rownież czekam na odwiedziny.
Tylko do mnie nikomu nie jest po drodze. Stwierdzam, ze mieszkam na zadupiu Ovufriendowym.
Ola gratulacje lajka ovufrienda, Ty to wiesz jak sie ustawić
Na temat wieczoru panienskiego napisze tyle, ze miałam wspólny z M bo jak braliśmy cywilny byłam wysoko w ciazy, a w tamtym roku jak braliśmy kościelny to zrobiliśmy ognicho, kielbacha z kija i tańce do 5 rano pod gołym niebem. Mi sie podobało, było fajnie
I tez jak Schagga napisze, ze bez M zle sie czuje i wole bez niego nigdzie sie nie ruszać.
Miłego dniaIlona, mauysia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
hej medluję że badania wykonane
idę na śniadanie
zaraz wracamIlona, mauysia, Kfjatus, Fedra, Blondi22, Rucia, Selena, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kfjatus wrote:Ilonka u mnie też się chmurzy. A Ty w końcu zostajesz na cały sierpień w Pl? Mąż nie tęskni, nie protestuje, że siedzisz tutaj?
Chyba zostanę. M na początku protestował, ale jak z nim o tym dogłębnie porozmawialam, to sie poddał. Dzidzia ma sie urodzić w styczniu, na święta nie przyjedziemy, bo ja raczej w 8 miesiącu ciazy nie będę za 10 godzinna podróżą w jedna stronę, także najbliższy przyjazd do PL pewnie dopiero za rok, także teraz chce wykorzystać ten czas na maksa.
No i M prawdopodobnie przyjedzie w połowie sierpnia i obiecał ze 2 tygodnie wygospodaruje wolnego, więc juz niedługo.Kfjatus, Beata, Fedra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Dzień dobry dziewoje,
Ilonko - ja też pierwszy raz USG przez brzuch miałam na pierwszym USG prenatalnym czyli 12 tyg.
Beciu - niecierpliwie czekamy na wyniki betki (dopiero w sobotę?)
Ja mam większy katar, ale mam nadzieję, że nie będę czuć lekkiej gorączki - jak wczoraj - bo padakowo się tak pracuje... A w ogóle to wspominałam już kiedyś, że mnie "rozkłada" już byle katar, ból gardła i minimalnie podwyższona temperatura, w przeciwieństwie do mojego męża-tytana.
Byle jakoś przepękać ten piątek i już z górki!
Życzę Wam słonecznego dnia!Ilona, Beata, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Mauysiu to dobrze, ze dzisiaj piątek, przez weekend moze dojdzesz do siebie. Mleko, miód, czosnek i ciepły kocyk.
Oj Mauyś żadna choroba nie straszna w takim gronie,a i przed tv może być miłoa-koczek, Ilona, mauysia, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość