plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No to nieźle Mayuś masz jutro zapier…. To chociaż wygrzej się na słońcu na imprezce waszej
Aguś no szkoda… ale poczekaj chwilkę ja trochę potok się uspokoi i spuścisz napiecie
mauysia wrote:To swoją drogą, ale o sobocie pisałaś wczoraj tu na forum
no własnie widziałam ze jednak szybbko znalazłaś bystra bestia z Ciebie
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Szkoda tylko, że z jego żoną łączą mnie stosunki towarzyskie i ją lubię. A ona żona z cyklu "my i mój mąż to jedność" więc jak on się obrazi, to ona też. No ale nie jest to powód, by dawać sobie pluć w twarz.
mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Szkoda tylko, że z jego żoną łączą mnie stosunki towarzyskie i ją lubię. A ona żona z cyklu "my i mój mąż to jedność" więc jak on się obrazi, to ona też. No ale nie jest to powód, by dawać sobie pluć w twarz.
O kurcze... to faktycznie lipka...bo będą o Tobie gadać w domu i analizować.. jeżeli ma gość klasę, to sprostuje wczorajsze słowa, a może nawet przeprosi, a jak jest burak, to warto mu to zakomunikować !Beata lubi tę wiadomość
-
Na 100% nie przeprosi, nigdy nie przeprasza. I oni w ogóle są w stylu "kto nie jest z nami - jest przeciwko nam". Milion razy obgadywali przy mnie bliskich przyjaciół, więc wiem na co ich stać. Tym bardziej powinnam mieć gdzieś, a przejmuję się.
Widzisz Becia, jaka jestem twarda?Beata lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Jak jutro jej wyjmą szwy itd. to będzie już z Kubą 24 na 24
Uciekam do ginekologa.papapa
Niestety obawiałam się po tej ciszy ze wieści nie będą za dobre...
Matko łzy same mi do oczu płyną włąśnie opowiedziałam wszystko mężowi bardzo się zasmucił
przekaż Muzi Gadgetce ze razem z mężem łaczymy się w modlitwie o nią i Kubusia :*Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Niestety obawiałam się po tej ciszy ze wieści nie będą za dobre...
Matko łzy same mi do oczu płyną włąśnie opowiedziałam wszystko mężowi bardzo się zasmucił
przekaż Muzi Gadgetce ze razem z mężem łaczymy się w modlitwie o nią i Kubusia :*Fedra lubi tę wiadomość
-
Żona mojego kolegi kiedyś wypożyczyła z śp. Beverly Hills trzy filmy na DVD na wieczór, same ciężkie, w stylu DKF-u.
Z tym, że kolega o tamtym feralnym dniu mówi dziś nie inaczej, tylko DChF - Dzień Ch*jowego Filmu, i to pojęcie weszło na stałe do naszego słownikazbikowa, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość