plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:Mauysiu to dobrze, ze dzisiaj piątek, przez weekend moze dojdzesz do siebie. Mleko, miód, czosnek i ciepły kocyk.
Ilona, a-koczek, zbikowa, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Jak jutro jej wyjmą szwy itd. to będzie już z Kubą 24 na 24
Uciekam do ginekologa.papapa
Selena wrote:Ja już po wizycie ) udało mi sie że byłam dziś pierwszamam wkońcu karte ciąży założoną
słyszałam serduszko maleństwa
pięknie bije 165razy na minute
także mega ulga po wczorajszym plamieniu
no i gin potwierdził że mogłam uszkodzić ściankę tabletką..mam teraz ją zwilżać wodą przed aplikacją
ale już będziemy kończyć luteine
mam tylko wykorzystać to co mam w domku
takze wszystko super
jeszce tylko jutro usg
wOSEBKO super!! cieszę sie Twoją radością :*
Effcia28 wrote:Witam ja tylko na chwilkę bo znowu mnie męczy mam okropne mdłości i wymioty nie mam sił na nic!
Byłam dziś lekarza bo wczoraj miałam jednorazowe plamienie zrobił mi usg i jest zarodek i serduszkoz usg wychodzi że jestem w 8 tygodniu i 6 dniu ciąży
to juz wiedziałamale jeszcze raz się ucieszyłam ze przyszlas podzielić się tutaj :*
mauysia, Ilona, jeju, Fedra, Selena, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ilona wrote:Ja tez lubię chleb z czosnkiem. W sumie to lubię czosnek w każdej potrawie i jak by to innym mniej przeszkadzało to bym jadła co dzień
Jedną z moich ulubionych potraw z czosnkiem jest spaghetti aglio, olio e peperoncino, czyli z dużą ilością czosnku w plasterkach, oliwą i ostrą papryczką. Ale się po tym zionie!Ale jest rewelacyjne...
Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Mam tak samo... Tylko że niestety czasem trzeba wziąć pod uwagę to, czy rano komuś nie nasmrodzimy oddechem
Jedną z moich ulubionych potraw z czosnkiem jest spaghetti aglio, olio e peperoncino, czyli z dużą ilością czosnku w plasterkach, oliwą i ostrą papryczką. Ale się po tym zionie!Ale jest rewelacyjne...
trzeba spróbować
tez lubię czosnek, ale zwłaszcza jak się je taki świeży to bardzo go potem czuć, aż skóra wydaje z siebie czosneczkowy aromatIlona, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:nie jadłam takiego przysmaku
trzeba spróbować
tez lubię czosnek, ale zwłaszcza jak się je taki świeży to bardzo go potem czuć, aż skóra wydaje z siebie czosneczkowy aromatNiby jest pełno tego w necie, ale jakoś różnią się one od mojego sposobu przyrządzania, który wydaje mi się lepszy
Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
Właśnie mam za sobą awanturkę. To znaczy wczoraj "kontrahent" nakrzyczał na mnie przez telefon, jak to bywa - nie zawiniłam, ale jestem na pierwszej linii frontu, tudzież jestem mięsem armatnim, więc przeprosiłam. Dziś ochłonęłam i pisząc w innej sprawie napisałam co sądzę o podnoszeniu głosu, zwłaszcza jak się nie ma racji. No i czekam na odwet
Nienawidzę takich sytuacji ale jeszcze bardziej nienawidzę tłamsić niesprawiedliwość w sobie.
Ilona, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Witajcie te które dopiero przybyły
Aguś nie ufaj w 100% lekarzowi ja bym mierzyła i działała
Mayuś a skad wiesz ze na sobotę?
Efcciu tak prosiłam żeby było na CITo powiedziałam nawet że mam na dziś wizytę, ale powiedziała że na szybko to moze być jutro rano na 9.00
inaczej byłoby chyba na poniedziałek?mauysia, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ola_czeka wrote:Właśnie mam za sobą awanturkę. To znaczy wczoraj "kontrahent" nakrzyczał na mnie przez telefon, jak to bywa - nie zawiniłam, ale jestem na pierwszej linii frontu, tudzież jestem mięsem armatnim, więc przeprosiłam. Dziś ochłonęłam i pisząc w innej sprawie napisałam co sądzę o podnoszeniu głosu, zwłaszcza jak się nie ma racji. No i czekam na odwet
Nienawidzę takich sytuacji ale jeszcze bardziej nienawidzę tłamsić niesprawiedliwość w sobie.
-
Mayuś mądrze powiedziała, przygotuj sie dobrze
p.s. Olu jestem pod wrażeniem myslałam że Ty jesteś TWARDA emocjonalnie i nic nie jest w stanie Cie złamac :pOliwka 2006
-
Beata wrote:Mayus zapomniałam dopisac że masz jutro leżeć i sie wygrzewać :*
Czyli krótko mówiąc wszystko muszę przygotować dziś wieczorem/w nocy. Po prostu ekstra.
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Witajcie te które dopiero przybyły
Aguś nie ufaj w 100% lekarzowi ja bym mierzyła i działała
Mayuś a skad wiesz ze na sobotę?
Efcciu tak prosiłam żeby było na CITo powiedziałam nawet że mam na dziś wizytę, ale powiedziała że na szybko to moze być jutro rano na 9.00
inaczej byłoby chyba na poniedziałek?
Wczoraj Wafel przyjechał nawet nie zdążyłam się bzyknąć