X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No ale przecież źle się bawiłaś... No a ja mam teraz wyzwanie, żeby tak Cię zająć, żebyś nie pomyślała o mężu ani przez chwilę :)
    Do jakiejś północy bawiłam się super...a dopiero wtedy wyszłyśmy na podbój lokali i wtedy czar prysł :/

• Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A co, organizujesz jakieś spotkanko :P ? Kurcze ja na samą myśl o tamtym wypadzie do Wrocławia nabrałam właśnie ochoty na kolejne .... :)

matko mi chodzi od tygodnia właśnie taki wypad do Krakowa na impreze żeby potańczyć ale niestety mojej psiapsiułki nie ma teraz a reszta się porozjezdzała więc chyba z tańców nici :/

Beata lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    musisz się mega postarać, bo Shagga teraz tylko Mąż to, Mąż tamto....zakochała się na nowo :P
    Żebyś wiedziała, bez Niego ani rusz :P

EDIT: Poza tym ja tam swoje wybawiłam się...nie narzekam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 11:18

Kfjatus, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    robie co w mojej mocy, ew. moge jeszcze zmienic termin na 5 000 ;)
    To zmień, bo na 10 000 to będzie dopiero gdzieś za półtora roku!

PS) Zachciało mi się obliczyć datę :D jestem dumna ze swoich szarych komórek!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 11:21

zbikowa, Shagga_80, Beata, Fedra, Libra, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga ja też uważam, że się wybawiłam i miło wspominam tamten czas :)

Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sZAGII ZARAZ cI NAPISZĘ
    lece do łazienki , nawał pracy sie zrobiłoi w wogóle ..

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    sZAGII ZARAZ cI NAPISZĘ
    lece do łazienki , nawał pracy sie zrobiłoi w wogóle ..
    No właśnie, bo tak zastanawiałam się już,czy w natłoku wspomnień o imprezach itd itp przeoczyłam Twój wpis o Twoim cyklu....PS . Na co było kasować wykres?!

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z Was imprezowiczki :P

Mój panieński był u Nas w domu, odziałam się w biało różową kieckę w piórka, białe pończochy z kokardkami, moje buty ślubne, białe futro i królicze uszy. Chłopaki bawili się gdzieś w Warszawie. Później mieli do Nas dojechać, więc wyszłyśmy po nich na pociąg. Ja odziana w ten cały śmieszny strój :P Mój wtedy jeszcze narzeczony wyskoczył z pociągu z wielką różą, rzucił się na mnie i zaliczyliśmy glebę. Całe towarzycho darło ryja Paweł się żeni sialalala Paweł się żeni ... pociąg stał na stacji z 10 minut, bo ludzie wyszli na peron zobaczyć co się dzieje. Wróciliśmy do domu, rozstawliśmy rurę do tańczenia którą dostaliśmy w prezencie, zaczęłam na niej tańczyć, a że była źle przymocowana do sufitu, to runęłam z nią na podłogę, tuż obok telewizora, który jakimś cudem ocalał. ( rozstawiali ją po hektolitrach wódki ) :P No także tak wyglądał mój wieczór panieński.

EDIT:

Po 3 latach stwierdzam, że to była najbardziej żenująca impreza na której byłam zmuszona być :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 11:39

mauysia, zbikowa, Selena, plemniczka, Kfjatus, Beata, Fedra, Muska, Libra, a-koczek, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ale z Was imprezowiczki :P
    Przyganiał kocioł garnkowi :D

zbikowa lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny wieczór kawalerski zorganizowali koledzy mojemu M. Nagrali płytę z instrukcjami, dali mu discmana i słuchawki i przegonili go po całym mieście, miał szukać tropów, gadać z jakimiś dziwnymi ludźmi, zdobywać jakieś fanty np. po podaniu hasła pani w okienku na dworcu PKP, w końcu zlądował na domówce :)
    Ale to byłą fajna ekipa! Nadal jest, ale już się wszyscy porozjeżdżali albo porobili dzieci ;-) i jest mniej czasu.

zbikowa, plemniczka, Rucia, Kfjatus, Beata, Fedra, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Były czasy...choć dziś za nimi nie tęsknię :) Człowiek się zestarzał, zmieniły się priorytety... :)
    I tym akcentem żegnam się,bo Młody od rana męczy mnie,żebym pobawiła się z Nim nowym autkiem :)

Rucia, Beata, mauysia, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ostatnie urodziny ja i moje 2 kompletnie pijane koleżanki jeździłyśmy rykszą po poznańskim rynku.

Shagga_80, zbikowa, Rucia, mauysia, Kfjatus, Beata, Fedra, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej jakie mile tu wspominki.. hahah ja wspominam moj panienski z łezką wzruszenia w oku ;) heheh śmiesznie bylo, na dowód dołączam zdjecie :)

no i ja z parkietu nie schodze całą noc. Uwielbiam tanczyc i wypady, nawet bez meza :P jak dyskoteka to tylko w gronie samych bab :)

7e35f7238fdbc2cdm.jpg

Shagga_80, zbikowa, mauysia, Selena, Kfjatus, Beata, Fedra, Libra, kiti, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    W ostatnie urodziny ja i moje 2 kompletnie pijane koleżanki jeździłyśmy rykszą po poznańskim rynku.
    No co Ty, tak skończyłaś, jak zostawiłam Cię przy Starym Rynku???

Rucia, Kfjatus, Fedra, Libra, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    7e35f7238fdbc2cdm.jpg

Plemniś sam Pinokio nie powstydziłby się takiego nosa :P

plemniczka, Ola_czeka, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    ojej jakie mile tu wspominki.. hahah ja wspominam moj panienski z łezką wzruszenia w oku ;) heheh śmiesznie bylo, na dowód dołączam zdjecie :)

no i ja z parkietu nie schodze całą noc. Uwielbiam tanczyc i wypady, nawet bez meza :P jak dyskoteka to tylko w gronie samych bab :)

7e35f7238fdbc2cdm.jpg

Najpierw login, teraz ten nos.

Fedra, a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

O ja Cię, ale dildo masz na nosie! :D

Rucia, Ola_czeka, zbikowa, Beata, Selena, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO TO JESTEM :)

Szaga uciekasz to npiasze Ci priv odgrzeb potem

widzicie wszystkie miałyście jakies szalone przezycia , my mieliśmy wspólna domówkę panieńsko kawalerską (dla was pewnie nuda) ale nam niczego wiecej nie było potrzeba, ja naprwdę nigdy odkąd poznałam mojego męza ofkors nie potrzebowałam szaleństw ani osobnych zabaw, on też nie

dlatego na straośc* coś sie we mnie rozbudziło? hhehe w końcu mówi sie że kobieta zaczyna życie po 30? rozkrecam się :P

mauysia, Fedra, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Olu no ale to przypadkiem trzyma sie kupy

Ola_czeka, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No co Ty, tak skończyłaś, jak zostawiłam Cię przy Starym Rynku???

Nie zostawiłaś mnie przy Rynku, tylko na końcu Deptaku!!!!

Nie skończyłam tak, to była gdzieś połowa imprezy... Działo się.

Najgorzej, że nie mogę powiedzieć tak jak dziewczyny, że "juz się wyszalałam", bo ja do tej pory miewam takie imprezy. A może nie "najgorzej" tylko "najlepiej?

Kfjatus, mauysia, zbikowa, Beata, Fedra, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3505 3506 3507 3508 3509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ