plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:A co, organizujesz jakieś spotkanko
? Kurcze ja na samą myśl o tamtym wypadzie do Wrocławia nabrałam właśnie ochoty na kolejne ....
matko mi chodzi od tygodnia właśnie taki wypad do Krakowa na impreze żeby potańczyć ale niestety mojej psiapsiułki nie ma teraz a reszta się porozjezdzała więc chyba z tańców niciBeata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyKfjatus wrote:musisz się mega postarać, bo Shagga teraz tylko Mąż to, Mąż tamto....zakochała się na nowo
EDIT: Poza tym ja tam swoje wybawiłam się...nie narzekamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 11:18
Kfjatus, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:robie co w mojej mocy, ew. moge jeszcze zmienic termin na 5 000
PS) Zachciało mi się obliczyć datęjestem dumna ze swoich szarych komórek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 11:21
zbikowa, Shagga_80, Beata, Fedra, Libra, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:sZAGII ZARAZ cI NAPISZĘ
lece do łazienki , nawał pracy sie zrobiłoi w wogóle ..Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle z Was imprezowiczki
Mój panieński był u Nas w domu, odziałam się w biało różową kieckę w piórka, białe pończochy z kokardkami, moje buty ślubne, białe futro i królicze uszy. Chłopaki bawili się gdzieś w Warszawie. Później mieli do Nas dojechać, więc wyszłyśmy po nich na pociąg. Ja odziana w ten cały śmieszny strójMój wtedy jeszcze narzeczony wyskoczył z pociągu z wielką różą, rzucił się na mnie i zaliczyliśmy glebę. Całe towarzycho darło ryja Paweł się żeni sialalala Paweł się żeni ... pociąg stał na stacji z 10 minut, bo ludzie wyszli na peron zobaczyć co się dzieje. Wróciliśmy do domu, rozstawliśmy rurę do tańczenia którą dostaliśmy w prezencie, zaczęłam na niej tańczyć, a że była źle przymocowana do sufitu, to runęłam z nią na podłogę, tuż obok telewizora, który jakimś cudem ocalał. ( rozstawiali ją po hektolitrach wódki )
No także tak wyglądał mój wieczór panieński.
EDIT:
Po 3 latach stwierdzam, że to była najbardziej żenująca impreza na której byłam zmuszona być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 11:39
mauysia, zbikowa, Selena, plemniczka, Kfjatus, Beata, Fedra, Muska, Libra, a-koczek, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fajny wieczór kawalerski zorganizowali koledzy mojemu M. Nagrali płytę z instrukcjami, dali mu discmana i słuchawki i przegonili go po całym mieście, miał szukać tropów, gadać z jakimiś dziwnymi ludźmi, zdobywać jakieś fanty np. po podaniu hasła pani w okienku na dworcu PKP, w końcu zlądował na domówce
Ale to byłą fajna ekipa! Nadal jest, ale już się wszyscy porozjeżdżali albo porobili dziecii jest mniej czasu.
zbikowa, plemniczka, Rucia, Kfjatus, Beata, Fedra, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojej jakie mile tu wspominki.. hahah ja wspominam moj panienski z łezką wzruszenia w oku
heheh śmiesznie bylo, na dowód dołączam zdjecie
no i ja z parkietu nie schodze całą noc. Uwielbiam tanczyc i wypady, nawet bez mezajak dyskoteka to tylko w gronie samych bab
Shagga_80, zbikowa, mauysia, Selena, Kfjatus, Beata, Fedra, Libra, kiti, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:
Najpierw login, teraz ten nos.Fedra, a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:ojej jakie mile tu wspominki.. hahah ja wspominam moj panienski z łezką wzruszenia w oku
heheh śmiesznie bylo, na dowód dołączam zdjecie
no i ja z parkietu nie schodze całą noc. Uwielbiam tanczyc i wypady, nawet bez mezajak dyskoteka to tylko w gronie samych bab
Rucia, Ola_czeka, zbikowa, Beata, Selena, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
NO TO JESTEM
Szaga uciekasz to npiasze Ci priv odgrzeb potem
widzicie wszystkie miałyście jakies szalone przezycia , my mieliśmy wspólna domówkę panieńsko kawalerską (dla was pewnie nuda) ale nam niczego wiecej nie było potrzeba, ja naprwdę nigdy odkąd poznałam mojego męza ofkors nie potrzebowałam szaleństw ani osobnych zabaw, on też nie
dlatego na straośc* coś sie we mnie rozbudziło? hhehe w końcu mówi sie że kobieta zaczyna życie po 30? rozkrecam sięmauysia, Fedra, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:No co Ty, tak skończyłaś, jak zostawiłam Cię przy Starym Rynku???
Nie zostawiłaś mnie przy Rynku, tylko na końcu Deptaku!!!!
Nie skończyłam tak, to była gdzieś połowa imprezy... Działo się.
Najgorzej, że nie mogę powiedzieć tak jak dziewczyny, że "juz się wyszalałam", bo ja do tej pory miewam takie imprezy. A może nie "najgorzej" tylko "najlepiej?Kfjatus, mauysia, zbikowa, Beata, Fedra, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość