X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ja uciekam bede miłego dnia

mauysia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    a ja myslałam zawsze ze małolaci to na mężatki barzdiej lecą bo niby doświadczone bardziej
    chłopak wyglądał normalnie, by; miły, grzeczny i pewnie chciał sobie znaleźć dziewczynę, a że ja dużo zmarszczek nie mam, wziął mnie za wartą zaintersowania, a tu psikus :P

Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakiś czas temu byłam z kumpelą (i jak potem okazało się z Jej znajomą i Jej znajomymi) w plenerze ...i kurcze tak fatalnie się czułam,że szok :/ To był ośrodek z dużymi stawami rybnymi więc wciąż biegałam za Młodym, ta kumpela ma dużą córę to już nie potrzebowała Jej uwagi aż tak...ja w obcym towarzystwie nie bardzo umiem zająć głos, bo po prostu nie jestem w temacie i efekt,że wynudziłam się...i wciąż myślałam - fajnie tu...ale gdyby był M to byłoby super :D
    Normalnie sama się nie poznaję :P

mauysia, Fedra, Beata, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Jestem jeszcze chwilę ;)
    Beti nie zapomnij o obrączce :P
    Ja w zeszłym roku byłam na wieczorze panieńskim, impreza była naprawdę udana :) Przyszli od nas nawet jacyś chłopcy,a że część dziewczyn była wolna - to dla nich była czas na podryw :P Jeden z młodzieńców poprosił mnie do tańca, to poszłam, nawet umiał, coś zagadał, zapytał o imię... no, ale , gdy mnie obracał i moja obrączka błysnęła mu przed oczami, to już mnie więcej nie poprosił i tak się zakończyło u mnie podrywanie małolatów :P ehhh...starość :D
    No co Ty!
    Becia bierz obrączkę! To dopiero działa jak lep na muchy :D
    Faceci sami się pchają, bo wiedza ze żadnych zobowiązań nie będzie ;)
    Szczególnie że to panieński :d Pewnie myslą że łatwy numerek się trafi ;) :P

Chyba że to od miasta zależy. U nas we Wro obrączki jak wabik wręcz dzialają...

mauysia, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Beciu u mnie jest tak ze alkohol i napoje funduje młoda a reszte to zrzutka jest a pzreważnie na takich impreazch nic innego nie jest potrzebne także wszystko na koszt młodej haha
    nie to u nas będzie inaczej, bo jest nas zdecydowanie za dużo, zresztą sam autobus to będzie koszt ok 400zł plus alkohole mamy wziaśc i jeszcze jakiś prezent dla młodej i plakietki zebyśmy były zmnaczne, a za wejściówki każda ma płaciś sama

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wolę domówki, ale z drugiej strony raz od wielkiego wydarzenia wyjść sobie bez Mężczyzny swojego życia, pobawić się, potańczyć, zmienić klimat - to fajna sprawa, zwłaszcza w fajnym gronie kumpelek, z którymi nie da się już widzieć codziennie jak kiedyś :)

Fedra, Beata, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    dzięki Kochana jesteś to podaj nr wrazie co będę dzwonić :)

ale tak poważnie to nie boję sie że ktoś nas zgwałci na środku bo wiadomo że takie rzeczy nie mogą miec miejsca w cywilizowanym klubie prawda?
    ale boję sie tego o czym wspomniała Fedra że ktoś moze coś którejś dosypać a my rozbawione nie zauważymy, a potem któraś dobrowolnie wyjdzie zlokalu (pod wpywem jakiegoś odużacza )

no nic koniec czarnych wizjii
    ale tak to jest jak człowiek nigdzie nie był to przeżywa :P

ja z tym drinkiem to mówiłam na poważnie na jednej imprezie firmowej mojego męża yliśmy w lokalu mieliśmy swój stolik ja mam twardą głowę i jak wróciłam z parkietu dopiłam drinka a potem urwał mi się film myślałam ze minęło 30 minut a minęło 3 godziny po fakcie byłam przerażona na szczęście pilnowała mnie koleżanka i maz był w pobliżu, nawet wiem kto mi wrzucił "niespodziankę" chwile wcześniej maż rozwlalił mu nos na parkiecie bo się dostawiał do Nas jak tańczyłyśmy w grupie był naćpany i nic do niego nie przemawiało więc zagadałam z ochroną mój tylko podszedł spytał się czy moze ochrona patrzyła w drugą stronę a mój maż go sobie wypożyczył a potem gościa z lokalu wyprowadzili ale ja to przypłaciłam złym samopoczuciem i nie pamiętaniem wielu rzeczy... ale niestety tak to jest jak się swojej szklanki nie pilnuje później byłam ostrozniejsza dlatego o tym napisałam...

Beata, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Jestem jeszcze chwilę ;)
    Beti nie zapomnij o obrączce :P
    Ja w zeszłym roku byłam na wieczorze panieńskim, impreza była naprawdę udana :) Przyszli od nas nawet jacyś chłopcy,a że część dziewczyn była wolna - to dla nich była czas na podryw :P Jeden z młodzieńców poprosił mnie do tańca, to poszłam, nawet umiał, coś zagadał, zapytał o imię... no, ale , gdy mnie obracał i moja obrączka błysnęła mu przed oczami, to już mnie więcej nie poprosił i tak się zakończyło u mnie podrywanie małolatów :P ehhh...starość :D
    heheh w pierwszej chwili pomyslałam że każesz mi ją zdjąc? heheh
    nie nie ja nie zdejmuję swojej wogole takze spoko

heheh no wlasnie nasi mezowie się smieją że staruszek to nikt tam obraca nie będzie hehe

a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ja też wolę domówki, ale z drugiej strony raz od wielkiego wydarzenia wyjść sobie bez Mężczyzny swojego życia, pobawić się, potańczyć, zmienić klimat - to fajna sprawa, zwłaszcza w fajnym gronie kumpelek, z którymi nie da się już widzieć codziennie jak kiedyś :)
    Ja nie lubię tańczyć, więc w ogóle to mnie nie ciągnie :)
    Nawet na naszym weselu - albo raczej uroczystej kolacji - nie było zbyt dużo miejsca do tańców, tzn. kto chciał mógł sobie podylać do muzy z empetrójek, ale ja i M np. w ogóle nie wskoczyliśmy na parkiet :)

zbikowa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    ale niestety tak to jest jak się swojej szklanki nie pilnuje później byłam ostrozniejsza dlatego o tym napisałam...
    Fajne imprezy firmowe... :/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojaaaa Fredzia, dobrze że tak to sie skończyło, tzn że miałaś opieke!

Ja tak jak Mauysia ma imprezy to raczej niechętnie, ale posiedzieć w pubie albo na domówce czy w plenerze to z dziką przyjemnością :) Ale ja to jestem dzikus bo nawet tańczyć nie lubie ;)

mauysia, Beata lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Beatko, jutro robisz betę? A w końcu kiedy masz (miałaś) ten termin @? Bo pogubiłam się!!!!!!!!!
    kochana heh dziś jest mój 35d.c. wiec rozumiesz skąd różne terminy moich@ ponieważ miałam kilka razy zmienianą ovu na wykresie ale teraz jest juz napewno powtwierdzona wiec mam nadzieję że jeśli sie udało (w co wierzyć chcę) to jutro już coś wyjdzie

a-koczek lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    ja z tym drinkiem to mówiłam na poważnie na jednej imprezie firmowej mojego męża yliśmy w lokalu mieliśmy swój stolik ja mam twardą głowę i jak wróciłam z parkietu dopiłam drinka a potem urwał mi się film myślałam ze minęło 30 minut a minęło 3 godziny po fakcie byłam przerażona na szczęście pilnowała mnie koleżanka i maz był w pobliżu, nawet wiem kto mi wrzucił "niespodziankę" chwile wcześniej maż rozwlalił mu nos na parkiecie bo się dostawiał do Nas jak tańczyłyśmy w grupie był naćpany i nic do niego nie przemawiało więc zagadałam z ochroną mój tylko podszedł spytał się czy moze ochrona patrzyła w drugą stronę a mój maż go sobie wypożyczył a potem gościa z lokalu wyprowadzili ale ja to przypłaciłam złym samopoczuciem i nie pamiętaniem wielu rzeczy... ale niestety tak to jest jak się swojej szklanki nie pilnuje później byłam ostrozniejsza dlatego o tym napisałam...
    Dlatego ja nie lubię chodzić do klubów,bo zostawić drinka,czy szklanki z piwem bez opieki nie zostawia się a teraz dzielić się, na tańczące i pilnujące jest bez sensu...zresztą ja jak mówię wyjściom bez M mówię NIE :D
    Chyba,że zaplanujemy coś w naszym gronie i spędzimy czas na plotach :D

PS. Muska,Ty jesteś z Wrocka tak? W październiku właśnie w Twoim mieście bawiłyśmy i nocowałyśmy w mega klimatycznym hosteliku....Mleczarnia :) I jak dla mnie to mogłybyśmy tam zostać na imprezę a nie szwędać się po klubach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    kochana heh dziś jest mój 35d.c. wiec rozumiesz skąd różne terminy moich@ ponieważ miałam kilka razy zmienianą ovu na wykresie ale teraz jest juz napewno powtwierdzona wiec mam nadzieję że jeśli sie udało (w co wierzyć chcę) to jutro już coś wyjdzie
    To w którym jesteś dpo?

• Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fajne imprezy firmowe... :/

no niestety był to lokal otwarty a Nas był tylko jeden zespół plus osoby towarzyszące była to taka pierwsza i ostatnia impreza z niespodziankami...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Ale ja to jestem dzikus bo nawet tańczyć nie lubie ;)
    Przybij 5!!!

Gunia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Przybij 5!!!

może być rzymska? V

mauysia lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sZAGGI rozumiem Twoje odczucia :)
    Musia heheh no co Ci chodzi po głowie hhehe aż tak szalona to nie jestem :P

Kfjatuś ale problem w tym ż eto nie moje kumpelki, mloda to siosra mojego męża młodsza o 7 lat wiec to będe jej koleżanki, ja dobrze znam tylko ją i wspólną bratową resztę z widzenia tylko

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Ojaaaa Fredzia, dobrze że tak to sie skończyło, tzn że miałaś opieke!

Ja tak jak Mauysia ma imprezy to raczej niechętnie, ale posiedzieć w pubie albo na domówce czy w plenerze to z dziką przyjemnością :) Ale ja to jestem dzikus bo nawet tańczyć nie lubie ;)

zazwyczaj jest tak ze to ja pilnuje dziewczyn taki ze mnie damski bodygard ;) zazwyczaj się mnie faceci boją więc nie podchodzą jak jest brak aprobaty tu na szczęście szybko zauważono ze nie jest dobrze zemną bo straciłam kontakt z rzeczywistościa bardzos zybko a ze zawsze chodziłyśmy w parach więc koleżanka od razu zauważyła ze coś jest nie tak i zawołała mojego męża który pilnował dziewczyn na parkiecie i tak sie moja impreza skończyła z wujkiem klozetem i na powietrzu ach te planty wtedy pierwszy raz orzygałam kamienice i o tym nie pamiętam ;)

zbikowa, Beata, Effcia28, Libra, a-koczek, a-koczek, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Dlatego ja nie lubię chodzić do klubów,bo zostawić drinka,czy szklanki z piwem bez opieki nie zostawia się a teraz dzielić się, na tańczące i pilnujące jest bez sensu...zresztą ja jak mówię wyjściom bez M mówię NIE :D
    Chyba,że zaplanujemy coś w naszym gronie i spędzimy czas na plotach :D

PS. Muska,Ty jesteś z Wrocka tak? W październiku właśnie w Twoim mieście bawiłyśmy i nocowałyśmy w mega klimatycznym hosteliku....Mleczarnia :) I jak dla mnie to mogłybyśmy tam zostać na imprezę a nie szwędać się po klubach :)

dlatego ja jak idę na parkiet to najpier kończe drinka lub piwo zeby nie zostawiać szklanki lub biorę na parkiet ze sobą :)

Shagga_80, Beata, Beata, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3503 3504 3505 3506 3507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ