plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:ide wygooglac bo nie wiem gdzie kutno?
no włanie my konkretnie w wawie będziemy balowały
w krótkich gaciach phiiiiii (chyba że mi braknie odwagi)
Beciu, obejrzyj sobie teledyski "Beautiful" Aguilery, potem "Firework" Katy Perry i wyskoczysz w krótkich gatkach!
A tak na serio - przecież jesteś szczuplica, na co miałoby Ci zabraknąć odwagi..?Beata, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Beciu, obejrzyj sobie teledyski "Beautiful" Aguilery, potem "Firework" Katy Perry i wyskoczysz w krótkich gatkach!
A tak na serio - przecież jesteś szczuplica, na co miałoby Ci zabraknąć odwagi..?
kochana tu nie chodzi o moją figurę tylko o sytuację, na plażę i po miescie nie mam problemu [posuwac w krótkich gaciach, ale to wieczór panieński, jedzie nas 16 kobit w różnym wieku od 20-40 lat heheh wiec spoko luż ze jestem akurat po srodku
no i jak wiadomo na taki wieczór jedzie sie bez mężczyzn więc dla mnie trochę strach boję się że ktos nas będzie zaczepiał
choc dziewczyny gwarantuja że bedzie świetna zabawa i będziemy znaczne że to panienski więc nikt nam nic nie zrobi, ale w razie co mąż mam nadzieje będzie po telefonem hhehe i jakby co będzie musiał przygnac do wawkimauysia, Shagga_80, Ilona, Fedra, Kfjatus, Libra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:jedzie nas 16 kobit w różnym wieku od 20-40 lat heheh wiec spoko luż ze jestem akurat po srodku
W kupie siła! Ale będzie krejzi najt, już to widzę!
Beata, Shagga_80, Ilona, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Mayuś teraz dopatrzyłam że to kutno to kawał drogi od Ciebie?
tak daleko masz działkę?
Aaa widzisz, raz jeszcze podam mój grafik:
20.07 - urodziny L na działce pod P-niem (MA BYĆ SŁOŃCE)
27.07 - wesele w Kutnie (sukienka i te sprawy) (MA BYĆ CHŁODNIEJ)
Chyba myliłyśmy imprezkiBeata, Shagga_80, Ilona, Fedra, Kfjatus, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej babeczki...witam się...i żegnam, przeziębienie bardziej mnie rozkłada...tzn katarzysko mam straszne...a wiecie jak od kataru ogólnie źle się czuje...głowa, gardło...ehhh
Dzięki jeszcze raz za miłe komentarze, zgodnie z prośbą Libry usunęłam dziś fotki,więc która nie zdążyła, to już nie zobaczy
Beata, mauysia, Ilona, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Beatko ale ty nie mozesz szalec przeciez jestes w ciąży
heh
plemniczka, Selena, Ilona, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyCześć i czołem
No i teraz cholera co ja miałam napisać?
Aaa Shagguś i Libra - jesteście gapy, że nie strzeliłyście więcej fotAle skoro czas upływa w miłym towarzystwie, to nie myśli się o takich pierdołach
Wosebko - czekamy na wieści z wizytyI nie mogę się doczekać jutrzejszego USG
Jak sobie coś przypomnę to napiszę co miałam której powiedzieć. Chwilowo mam zaćmienie.mauysia, Selena, Beata, Ilona, Shagga_80, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
oj Sagus a gdzies Ty złapała teraz? to bierz sie szybciutko za jakieś domowe specyfiki i wrazaj do zdrówka :*
Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Shagga_80 wrote:Hej babeczki...witam się...i żegnam, przeziębienie bardziej mnie rozkłada...tzn katarzysko mam straszne...a wiecie jak od kataru ogólnie źle się czuje...głowa, gardło...ehhh
Dzięki jeszcze raz za miłe komentarze, zgodnie z prośbą Libry usunęłam dziś fotki,więc która nie zdążyła, to już nie zobaczy
no to witaj w klubie, bo u mnie też się zaczyna przeziębienie - chyba syn mnie zaraził
A linki do fotek moze będziesz mogła wysłać na priva osobom, które wyrażą zainteresowanie - no chyba że taka opcja też odpada.Ilona, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ilonka nie czai się!
Fedruś a ty co? jedno zdanie i dowidzennia? zaraz zaraz nawet nie było dowidzenia....Fedra, Ilona, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006