plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też się odmeldowuję!!!
Starczy tego lapka na dziś!!!
Jutro przywitam się wraz z kawą!!!
milej nocki kobitki!!!
Idę w samotności położyć się do łóżka!!!Może chociaż kot przyjdzie mi pomruczeć do uszka!!!
A jutro Wafel przyjedzie to mi pomruczy (mam nadzieje)!!
Dobranoc pchełki na noc!!!:
mala29_, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kopciuszku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Spełnienia marzeń i dużo radości
Kfjatuszku - Kingo, malutkiego cudu jak najszybciej
Rucinej Kini, radości i dobrych ocen życzę
Dziś odebraliśmy wyniki M. Liczba, ruchliwość i morfologia plemników ok. W posiewie bakterii nie wykryto. Doktorex powiedział, że wyniki jedne z lepszych, jakie widział więc jest ok
Dobrej nocy dziewczyny, za kilka godzin ruszamy na prom...
Buziaki :*mauysia, zbikowa, Ola_czeka, Selena, Blondi22, kiti, Rucia, Fedra, Kaja, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Dziękuje za kolejne życzonka.
Aisko niech ten Cud wreszcie się wydarzy, bo mogę stracić moją anielską cierpliwość..Super, że wyniki M. dobre,szkoda jednak, że nie znacie przyczyny tego, że się nie udaje... rozumiem, że na prom ruszacie rodzinnie, więc życzę przyjemnej podróży :*
Wosebko cieszę się, że Maleństwo jest zdrowe, silne i pełne energii, dobrze, że jest u Was tak dobrze, bo zwyczajnie Wam się to należy
Mała, Wosebka miłego spotkaniaCzekam na focie
Rutka oby badania poszły sprawnie i wszystko było ok
Aga może coś Ci te ovu się zaplącze, zabłądzi i trafi wprost na urlopującego Wafla i się wreszcie uda - tego życzę.
Muska dobrze, że udało Ci się dostać te skierowania, badaj się wzdłuż i w szerz, może będziesz wiedziała, co naprawić
Ilona dzięki za przepisy, może coś wykorzystam.
Żbiku mam nadzieję, że ptak Cię nie dziobie i że macie jakiś pomysł co dalej z nim zrobicie...
Też muszę pomyśleć nad zmianą avatara... może jutro...
Ja spędziłam rodzinnie imieniny, a teraz już mam zamiar się położyć spać. Kupiłam sobie dziś jeansowe spodenki, takie zwykłe, przed kolano...
Jutro wpadnę na poranną kawę z pewnością
Dobrej nocymauysia, zbikowa, Ilona, Selena, AGA 30, Blondi22, Blondi22, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ruciu powodzenia na badaniach, mam nadzieje, ze mina szybko i Kinia nie będzie sie ich bała.
Aisko super, ze wyniki M sa dobre, spokojnej podróży i daj znać koniecznie jak juz będziesz w Szwedowie.
Mauysiu zdjęcia z urodzin świetne, a Ty w sukienkach wygladasz przepięknie.
Muska z całej tej wizyty dobre to ze masz plan na następny cykl i skierowanie na badania.
Kfiatku na Twoja fote sie nie zalapalam, ale moze strzelisz sobie jeszcze jedna w nowych szortach i pokazesz sie w całej okazalosci
Mała, Wosebko miłego spotkania
Muska, Aga a ja poproszę o przepis na ogorasy w chili
Mnie wzięło na weki, wczesniej byly wisnie, czeresnie, teraz jestem na etapie ogorkowym, ale mam zamiar jeszcze zabrać sie za buraczki i fasolke i w sumie myśle co by tu jeszcze zrobic ; D
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 07:16
Ola_czeka, Selena, AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
dzien dobry dziewuszki- ja mialam juz po raz drugi bezsenna noc i lamanie w kosciach- przewalone wczoraj caly czas ziewalam w pracy i dzis pewnie bedzie powtorka z rozrywki...
milego dzionka i smacznego sniadankaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 07:41
Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Dzień dobry
Ruciu powodzenia na badaniach, mam nadzieje, ze mina szybko i Kinia nie będzie sie ich bała.
Aisko super, ze wyniki M sa dobre, spokojnej podróży i daj znać koniecznie jak juz będziesz w Szwedowie.
Mauysiu zdjęcia z urodzin świetne, a Ty w sukienkach wygladasz przepięknie.
Muska z całej tej wizyty dobre to ze masz plan na następny cykl i skierowanie na badania.
Kfiatku na Twoja fote sie nie zalapalam, ale moze strzelisz sobie jeszcze jedna w nowych szortach i pokazesz sie w całej okazalosci
Mała, Wosebko miłego spotkania
Muska, Aga a ja poproszę o przepis na ogorasy w chili
Mnie wzięło na weki, wczesniej byly wisnie, czeresnie, teraz jestem na etapie ogorkowym, ale mam zamiar jeszcze zabrać sie za buraczki i fasolke i w sumie myśle co by tu jeszcze zrobic ; D
Miłego dnia
W każdym razie robi sie bardzo podobnie jak te z curry ale dodaje ostrej mielonej czerwonej papryki, więcej octu i zero wody. Wcześniej sie moczy ogórki w soli i puszczaja wode. Super wychodzi.
Napiszę.
Dzieńdoberek ovufriendki
Ja już mam kawę a Wy? Która się ze mną napije?Ilona, mauysia, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Muska ja z mila checia. Robisz dobre kawy? Jesli tak to ja sie melduje !!!!
Obleci
Co Cię tak łamie w kościach Sylwia? Przeziębiłaś się? A w ogóle to masz naprawdę super teraz ten wykres. Poprzednie były takie jakieś rozjechane. Normalnie książkowy :)Dobrze, że na jakiegoś kompetentnego gina trafiłaś. Najlepiej jak już się leczyć top u jednego i konkretnie. Trzymam kciuki!Selena, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Sylwia buziole dla Ciebie....ale bym się cieszyła gdyby w tym cyklu Ci się udało...ale Kochana już pod wykresem napisałam...proszę weź go na spokojnie...ciesz się wspaniałym wykresem ale nie szukaj objawów ciąży a same przyjdą....póki co jestem z Ciebie dumna!
sylwia1985, Selena, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Ja robię superowe, ale jako że jestem w pracy (ble) to piję taka z naszego pracowego ekspresu. Tez niezła. Przynajmniej prawdziwa, a nie rozpuszczalna.
Obleci
Co Cię tak łamie w kościach Sylwia? Przeziębiłaś się? A w ogóle to masz naprawdę super teraz ten wykres. Poprzednie były takie jakieś rozjechane. Normalnie książkowy :)Dobrze, że na jakiegoś kompetentnego gina trafiłaś. Najlepiej jak już się leczyć top u jednego i konkretnie. Trzymam kciuki!
ja tez zaraz ide na sniadanko i kawusie.... Wykres troszke lepszy ale zobaczymy co z tego wyniknie -oby cos pozytywnego