plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
muzi dzieki - nie szukam objawow ciazy bo byloby jeszcze przeciez za wczesnie poprostu juz druga noc nie moge sie wyspac caly czas sie budze sikac ( mam nadzieje ze nie bede miala zapalenia pecherza
)i lamie mnie w kosciach pewnie z krzywego spania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 08:03
jeju lubi tę wiadomość
-
Ej na Plotku piszą, że może Aniston jest w ciąży. Ale by było super. To taki mój mały świr, że ją strasznie uwielbiam, nie wiem no, uwielbiam po prostu, ją i wszystkie filmy z nią. Nie żeby była wybitną aktorką
ale jest taaaaaaaaaaaaaka fajna. I dlatego nie cierpię Brangeliny, Pitt ją niby zostawił, bo mu nie dała potomka, ale by było, gdyby dała komuś innemu!
Wiem, to dziecinne, ale nic nie poradzę za moje uczucia. Jedyne co mogłam zrobić, to się z nimi nie obnosić. Ale postanowiłam się obnieśćKfjatus, sylwia1985, Selena, Ilona, AGA 30, zbikowa, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry...muszę za niecałą godzinkę zrobić wyjazd do projektanta, bo już wczoraj przywiózł gotowy projekt. Widziałam, widziałam cały efekt i będzie pięknie...mam nadzieję, że nie odrzucą nam projektu przez pewien szczegół, bo jak odrzucą, to przechlapane będzie i będzie trzeba wprowadzić zmiany.
Pełnomocnictwa są potrzebne, bo w sumie jak dla mnie to lepiej, że nie muszę biegać jak dziecko we mgle od nadzoru budownictwa, do wydziału kartografii i katastru itd.
Dziewczyny czy ja kiedyś znajdę czas na to, by usiąść i dłużej pogadać? (CZYT.CAŁY DZIEŃ)???
Mauysiu prześlicznie wyglądasz w obu sukienkach...pierwsza podkreśla Twoją figurę, bo nie zauważyłam żadnej fałdki...Kochana powiem Ci, że uwielbiam Cię za tę naturalność i brak to pudru, to innych kolorów i korektorów...naturalność kobiety jest moim zdaniem najpiękniejszym prezentem na swoją własną emerytalną część życia(jeśli wiesz o czym piszę)...
Podobają mi się dziewczyny z fajnym makijażem i chętnie od wielkiego dzwonu robię lekką tapetę ( i tak mi nic nie pomaże żeby się upiększyć) ale jak widzę takie mamy wypudrowane, z różem na policzkach, to nijak nie wywołuje we mnie to tego rozczulenia i refleksji jak w przypadku naturalnych mam.
To jest moje zdanie, makijaż tylko na większe wyjścia.
Nasze tu na forum dziewczynki są raczej naturalne ale na pewno miałyście okazję widzieć takie na prawdę mocno ucharakteryzowane mamy, młodsze i nieco starsze.
Ukłon w stronę natury i idę obmyślać tapetę na wesele hehe
strasznie mnie wysypało na całym ciele, potówka na potówce...ech...i bąblami po ukąszeniach komarów pomiędzy nimimauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:muzi dzieki - nie szukam objawow ciazy bo byloby jeszcze przeciez za wczesnie poprostu juz druga noc nie moge sie wyspac caly czas sie budze sikac ( mam nadzieje ze nie bede miala zapalenia pecherza
)i lamie mnie w kosciach pewnie z krzywego spania
-
http://alejka.pl/zwiewna-sukienka-marlena-koralowa-kreacja-z-szyfonu.html ale że popisłąyście wczoraj sobie wieczorem mysłałam że do konca nie doczytam.
Aguś wg mnie powinnaś szukać sukiennki w innym stylu . Bardziej dopasowanej bo przy twojej figurze i tym biuscie to mega sexi bys wyglądała a taka sukienka to cie pogrubi i skróci ale to moje zdanieAGA 30 lubi tę wiadomość
-
A ja nie doczytałam...czy to wybór Agi30?
Ta kiecka?
Aguś jeśli Ty ją wybrałaś to kopertowy dekolt jak najbardziej, bo eksponuje biust i wydłuża szyję...koniecznie wisior albo biżuteria w kształcie litery V...martwi mnie tylko udrapowany materiał pod biustem ale trudno powiedzieć jak to się ułoży...może dobrze, bo odbierze biustowi nieco rozmiaru a może wręcz odwrotnie...choinka go wie...masz podobną figurę do mojej(dużo mniejszą oczywiście) i kiecki odcinane pod biustem jak najbardziej Ci pasują ale dodam, że szczególnie te szyte w trapez...bo równoważy on dużą górę...
Czy to Twój kolor, to jest pytanie...ale miałaś w podobnym kolorku sukienkę na innej imprezie, widziałam ten kolor na Tobie na fb chyba...wyglądał fajnie....
Buzi buzi sąsiadkoWpadniesz w poniedziałek, to pogadamy o kieckach
Mi się Twoje rady przydadzą bardzo, bardzo, bo co dwie głowy to nie jedna...na moich chłopaków to lepiej nie liczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 08:37
AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Wrzucam z dedykiem dla Ilonki, ale nie dzisiejsze, tylko jakiś wygrzebane z kompa
Nie cytowac, za chwil kilka usuwam
Tuż przed startem
.................................
plus jedno gratis:
...............................................Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 09:03
Ilona, Ola_czeka, Selena, mauysia lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Kfiatku juz Ci pisałam, ze piękna chudzinka z Ciebie
Odbierali mnie rodzice, a Tata powiedział, że przez dwa tygodnie mam siedzieć w domu i jeść, był przerażony, powiedział nawet, że mam zakaz widywania się z R., bo się nie nadaję, żeby ludziom pokazać -
Ola_czeka wrote:Koczek, zwątpiłam i aż poszperałam - na duży biust wszędzie sugerują sukienki właśnie w takim kroju. Czasem proponują takie, które są wiązane, lub spinane są na szyi, ale większość jest właśnie w tym stylu.
Wiem co mówię...moja każda jestw tym stylu, no może ta duża pomarańczowa ale ona jest szyta idealnie na pulpecję więc to inna bajka....chyba ją sprzedam, bo gdzie ubiorę? Może na własny ślub w pomarańczu? a M. w brązie z pomarańczowym krawatem heheOla_czeka, Fedra lubią tę wiadomość