X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) oj Muska tez bym sie kawusi napiła :) ale mi nie smakuje wogóle ostatnio..a uwielbiam latte :)
    Ilonka podziwiam Cie za te wszystkie weki :) ja to taki jestem leń osttsnio ze szkoda gadać ;) no ale cos by pasowało porobić..:)

Ilona lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzi dzieki - nie szukam objawow ciazy bo byloby jeszcze przeciez za wczesnie poprostu juz druga noc nie moge sie wyspac caly czas sie budze sikac ( mam nadzieje ze nie bede miala zapalenia pecherza :()i lamie mnie w kosciach pewnie z krzywego spania :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 08:03

jeju lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej na Plotku piszą, że może Aniston jest w ciąży. Ale by było super. To taki mój mały świr, że ją strasznie uwielbiam, nie wiem no, uwielbiam po prostu, ją i wszystkie filmy z nią. Nie żeby była wybitną aktorką :D ale jest taaaaaaaaaaaaaka fajna. I dlatego nie cierpię Brangeliny, Pitt ją niby zostawił, bo mu nie dała potomka, ale by było, gdyby dała komuś innemu!

Wiem, to dziecinne, ale nic nie poradzę za moje uczucia. Jedyne co mogłam zrobić, to się z nimi nie obnosić. Ale postanowiłam się obnieść :D

Kfjatus, sylwia1985, Selena, Ilona, AGA 30, zbikowa, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola właśnie mi przypomniałaś, że ze sto lat nie wchodziłam na pudelka, muszę nadrobić :P

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarańcza się schodzi. Muszę trochę rzadziej mieć okienko ovu otwarte ;)
    Ale będę podglądać ;)

sylwia1985, Ola_czeka, Ilona, AGA 30, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Szarańcza się schodzi. Muszę trochę rzadziej mieć okienko ovu otwarte ;)
    Ale będę podglądać ;)
    masz rację nie można się tak łatwo ujawniać :P

1221648qmrgggy559.gif
  • jeju Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...muszę za niecałą godzinkę zrobić wyjazd do projektanta, bo już wczoraj przywiózł gotowy projekt. Widziałam, widziałam cały efekt i będzie pięknie...mam nadzieję, że nie odrzucą nam projektu przez pewien szczegół, bo jak odrzucą, to przechlapane będzie i będzie trzeba wprowadzić zmiany.

Pełnomocnictwa są potrzebne, bo w sumie jak dla mnie to lepiej, że nie muszę biegać jak dziecko we mgle od nadzoru budownictwa, do wydziału kartografii i katastru itd.

Dziewczyny czy ja kiedyś znajdę czas na to, by usiąść i dłużej pogadać? (CZYT.CAŁY DZIEŃ)???

Mauysiu prześlicznie wyglądasz w obu sukienkach...pierwsza podkreśla Twoją figurę, bo nie zauważyłam żadnej fałdki...Kochana powiem Ci, że uwielbiam Cię za tę naturalność i brak to pudru, to innych kolorów i korektorów...naturalność kobiety jest moim zdaniem najpiękniejszym prezentem na swoją własną emerytalną część życia(jeśli wiesz o czym piszę)...

Podobają mi się dziewczyny z fajnym makijażem i chętnie od wielkiego dzwonu robię lekką tapetę ( i tak mi nic nie pomaże żeby się upiększyć) ale jak widzę takie mamy wypudrowane, z różem na policzkach, to nijak nie wywołuje we mnie to tego rozczulenia i refleksji jak w przypadku naturalnych mam.

To jest moje zdanie, makijaż tylko na większe wyjścia.
    Nasze tu na forum dziewczynki są raczej naturalne ale na pewno miałyście okazję widzieć takie na prawdę mocno ucharakteryzowane mamy, młodsze i nieco starsze.

Ukłon w stronę natury i idę obmyślać tapetę na wesele hehe

strasznie mnie wysypało na całym ciele, potówka na potówce...ech...i bąblami po ukąszeniach komarów pomiędzy nimi ;-)

mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    muzi dzieki - nie szukam objawow ciazy bo byloby jeszcze przeciez za wczesnie poprostu juz druga noc nie moge sie wyspac caly czas sie budze sikac ( mam nadzieje ze nie bede miala zapalenia pecherza :()i lamie mnie w kosciach pewnie z krzywego spania :)
    Nie napisałam, że się nakręcasz ale żebyś wzięła to na spokojnie....buzi buzi....smacznego śniadanka....

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://alejka.pl/zwiewna-sukienka-marlena-koralowa-kreacja-z-szyfonu.html ale że popisłąyście wczoraj sobie wieczorem mysłałam że do konca nie doczytam.
    Aguś wg mnie powinnaś szukać sukiennki w innym stylu . Bardziej dopasowanej bo przy twojej figurze i tym biuscie to mega sexi bys wyglądała a taka sukienka to cie pogrubi i skróci ale to moje zdanie

AGA 30 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfiatku czekam ;D

Przyłączam sie z kawa ;D

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o cos sie w mojego poprzedniego posta wdarło i ucieło moje pierwsze zdanie

wiec powtórze witam was wszystkie

Ilona, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • jeju Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie doczytałam...czy to wybór Agi30?
    Ta kiecka?
    Aguś jeśli Ty ją wybrałaś to kopertowy dekolt jak najbardziej, bo eksponuje biust i wydłuża szyję...koniecznie wisior albo biżuteria w kształcie litery V...martwi mnie tylko udrapowany materiał pod biustem ale trudno powiedzieć jak to się ułoży...może dobrze, bo odbierze biustowi nieco rozmiaru a może wręcz odwrotnie...choinka go wie...masz podobną figurę do mojej(dużo mniejszą oczywiście) i kiecki odcinane pod biustem jak najbardziej Ci pasują ale dodam, że szczególnie te szyte w trapez...bo równoważy on dużą górę...

Czy to Twój kolor, to jest pytanie...ale miałaś w podobnym kolorku sukienkę na innej imprezie, widziałam ten kolor na Tobie na fb chyba...wyglądał fajnie....

Buzi buzi sąsiadko ;-) Wpadniesz w poniedziałek, to pogadamy o kieckach ;-) Mi się Twoje rady przydadzą bardzo, bardzo, bo co dwie głowy to nie jedna...na moich chłopaków to lepiej nie liczyć;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 08:37

AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczek, zwątpiłam i aż poszperałam - na duży biust wszędzie sugerują sukienki właśnie w takim kroju. Czasem proponują takie, które są wiązane, lub spinane są na szyi, ale większość jest właśnie w tym stylu.

jeju lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucam z dedykiem dla Ilonki, ale nie dzisiejsze, tylko jakiś wygrzebane z kompa :) Nie cytowac, za chwil kilka usuwam :)
    Tuż przed startem :P
    .................................

plus jedno gratis:
    ...............................................

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 09:03

Ilona, Ola_czeka, Selena, mauysia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfiatku juz Ci pisałam, ze piękna chudzinka z Ciebie ;D

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Tuż przed startem :P

Daleko zaleciałaś w tych klapeczkach? :D

plus jedno gratis:

O jak to drugie jest gratis to ile z nas zedrzesz za pierwsze? :(

:D

Ilona, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Kfiatku juz Ci pisałam, ze piękna chudzinka z Ciebie ;D
    Nie jestem chuda, chuda byłam jak byłam na studiach :)
    Odbierali mnie rodzice, a Tata powiedział, że przez dwa tygodnie mam siedzieć w domu i jeść, był przerażony, powiedział nawet, że mam zakaz widywania się z R., bo się nie nadaję, żeby ludziom pokazać :P

1221648qmrgggy559.gif
  • jeju Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatku obuwie klasa, do biegania !!! Cichobiegi firmy szelest ;-)Zarąbiste foteczki kochana....super du...dziewczyna z Ciebie!

Ilona lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Koczek, zwątpiłam i aż poszperałam - na duży biust wszędzie sugerują sukienki właśnie w takim kroju. Czasem proponują takie, które są wiązane, lub spinane są na szyi, ale większość jest właśnie w tym stylu.
    Racja, racja!
    Wiem co mówię...moja każda jestw tym stylu, no może ta duża pomarańczowa ale ona jest szyta idealnie na pulpecję więc to inna bajka....chyba ją sprzedam, bo gdzie ubiorę? Może na własny ślub w pomarańczu? a M. w brązie z pomarańczowym krawatem hehe

Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    O jak to drugie jest gratis to ile z nas zedrzesz za pierwsze? :(

:D

Czekam na jakieś Wasze foty w zamian :P

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3610 3611 3612 3613 3614 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ