X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Z Wiki pamietam ze długo długo nic nie było widać, ale jak sie brzuch pokazał, to rósł jak wariat i ja w 6 miesiącu wygladalas juz jak bym miała rodzic, no zobaczymy jak tym razem będzie :D
    No zobaczymy ;) może bedzie podobnie :)

Ilona lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ola :) fajnie ze jesteś :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i niniejszym informuję, że przyszła dziś @ i już nic nie uratuje mnie przed przyszłotygodniowym HSG <drży ze strachu>

• Selena Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś weszłam na wage...i znowu 2 kg przytyłam :( w 2 tygodnie..masakara..jak tak dalej pójdzie to na koniec będe jak słonica :(

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny - o jeju ale dzis u mnie wieje....
    Ola przezyjesz kochana tak jak my przezylysmy i gdybym wiedziala ze to da jakis efekt zrobilabym to poraz kolejny :)

milego dzionka-ja mam na 13 do ginki :)

Ilona, Shagga_80, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No i niniejszym informuję, że przyszła dziś @ i już nic nie uratuje mnie przed przyszłotygodniowym HSG <drży ze strachu>
    Ola dasz rade :) wiadomo tez bym drżała przed takim badaniem..ale dla dzidzi wszystko sie zniesie :) to kiedy dokladnie masz to badanie ? :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola trzymam kciuki, mam nadzieje, ze nie będzie bolało jak co niektóre dziewczyny pisały. Nie lubię Twojej @

Selenko powiem Ci Kochana, ze mi sporo zostało po 1 ciazy i długo musiałam sie katowac, zeby dojść do wagi z przed ciazy i teraz sie pilnuje.

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Selena Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    czesc dziewczyny - o jeju ale dzis u mnie wieje....
    Ola przezyjesz kochana tak jak my przezylysmy i gdybym wiedziala ze to da jakis efekt zrobilabym to poraz kolejny :)

milego dzionka-ja mam na 13 do ginki :)
    Hej Sylwia :) ale masz ładny wykres :) no no no :) jakiś teścik planujesz ?:) powodzenia u ginki :)

sylwia1985, Rucia lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wgl odczuwam dziś ból istnienia, że nie dość, że za mną 3 lata bezowocnych starań, to przede mną to cholerne badanie. Wiem, że to jest do przebrnięcia i będzie git, ale wkurza mnie to, że mam pod górkę. Cały czas te mega bolesne miesiączki, z całym zestawem dreszczy i zlewania się zimnym potem plus fakt, że odkąd naczytałam się, że ibuprom (tylko on na mnie działa) może utrudniać zajście w ciążę - teraz nawet znieczulenia nie mogę sobie zafundować. I tak cierpię co miesiąc a za tydzień przekonam się co to znaczy naprawdę cierpieć a tymczasem koleżanka, która ma trójkę dzieci pyta mnie jak to właściwie jest z tą owulacją i kiedy może dojść do zapłodnienia.

• Selena Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Ola trzymam kciuki, mam nadzieje, ze nie będzie bolało jak co niektóre dziewczyny pisały. Nie lubię Twojej @

Selenko powiem Ci Kochana, ze mi sporo zostało po 1 ciazy i długo musiałam sie katowac, zeby dojść do wagi z przed ciazy i teraz sie pilnuje.
    Ilonka mi w sumie to te dodatkowe kg nie przeszkadzają...będe z nimi walczyc po ciazy :) ale mnie tu teściowa straszy że jak za szybko bede tyć to sie nabawie cukrzycy ciążowej..no i że wogóle takie szybkie tycie nie jest dobre....

Ilona lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem Sylwia, że dam radę, dzięki. Wiem dziewczyny.
    Ale pomarudzić mogę, nie? :)

Ilona, sylwia1985, Selena, Fedra, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola Kochana przytulam Cię bardzo mocno.

Ola_czeka, Selena lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ilona :) Fajnie że mogłam się wygadać :)

Ilona lubi tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam sie na przyszłość :)
    Po to jest forum :)

Selena lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No wiem Sylwia, że dam radę, dzięki. Wiem dziewczyny.
    Ale pomarudzić mogę, nie? :)
    Ola pomarudzić sobie raz czasem dobra rzecz ;)

Ilona, Ola_czeka, Rucia lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ale żebyście dziewczyny źle nie zrozumiały mojego posta, bo teraz go przeczytałam i stwierdzam, że ma on inne brzmienie od zamierzonego - nie chodzi mi o to, że życie jest niesprawiedliwe, że ona ma dzieci, tylko, ze po co mi ta rozległa wiedza, skoro nie jest ona potrzebna do płodzenia potomstwa :)

Kfjatus, Selena, Ilona, plemniczka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmiać mi się zachciało, że występuję jako autorytet w dziedzinie płodzenia dzieci przed matką trojga :) Wot, ironia losu.

Kfjatus, Selena, Ilona, plemniczka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola wiesz, chyba z nas każda sobie pomyślała czasem, kurcze im to się tak zwyczajnie udało, a my musimy myśleć, zabiegać, badać i dalej nic...
    Kumpel ostatnio stwierdził(po kilku piwach), że nie wie, jak to się stało, że jego żona jest w ciąży... że w ogóle nie wyłapali, że to może być ten czas, a owulacji to pewnie oboje nie słyszeli... oczywiście oni się cieszą i będą dobrymi rodzicami, tylko jak sobie pomyślę, ile przechodzą jedni, a ile drudzy, to jakoś czuję tę niesprawiedliwość, nie mam żalu,ale tak jakoś czuję, że to jest zwyczajnie nie fair...

Ilona, Rucia, plemniczka, kiti, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola wiem jakie to flustrujace kiedy nadchodzi @ ja tez mam powoli dosc tego wszystkiego bo zrobilam wszystko co w mojej mocy zeby zajsc w ciaze a tu co miesiac rozczarowanie....
    To moj pierwszy cykl na clo+ lutka + cykl przerwy po HSG i zobaczymy co przyniesie los :)
    Ty bylas juz stymulowana ?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie Ola i o tą wiedzę mi chodzi, jedni nie maja pojęcia o np. płodnych dniach, nawet po 100 latach współżycia, posiadania kilkorga dzieci, a może już wnuków, niż niektóre z nas po np. pół roku czy roku starań :)

Ilona, Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3644 3645 3646 3647 3648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ