plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:szczerze?
Sama nie wierzę, że się udało w tym cyklu, więc niespodzianka byłaby również dla mniei co ? w piątek zaczynam 4 miesiąc
czasami to sama z siebie sie śmieje że byłam takim wiecznie zdołowanym niedowiarkiem i pesymistka
kiti, Fedra, Blondi22, a-koczek, Shagga_80, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Hehe ale spacer z psem pewnie długo trwał, a po takich przechadzkach później trzeba odpocząć.
Ps. Już umyłam włosy i zmieniłam opatrunek.
no trwał godzinke
o widzisz włosy miałam umyć i zapomniałamgocha04 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kfjatus wrote:A co do praca w domu, to jak się człowiek spręży to zrobi bardzo dużo i naprawdę w niezłym tempie
Czasem dostaję takie powera, a innym razem odkładam coś na później, później i później ...
ja dostaje powera najcześciej godzinę przed przyjście mojego z pracy wtedy udaje zrobić mi się wszystko to co robiłabym przez cały dzieńKfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Dziewczynki a u mnie najgorsza możliwa mieszanka: kłopoty z netem + duzo pracy. Więc jestem, ale duchem. Buziaki, miłego dnia!
Kochana to my też wspieramy duchowo co by praca szła jak po maśle a net w końcu się otrząsnał
i mam nadzieję ze już dzisiaj ibum nie musisz zażywać17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
cześć dziewczynki!
Ale fajnie,ze tak mało miałam nadrabiania
Karoam-piękne widoczki
P.S. Sprawdziłam w necie i szacunkowa waga mojego syncia w 22 tyg. powinna wynosic 350 g a mój wielkolud waży prawie pół kg!!!Az sie boje pomysleć jaki duzy urosnie i ciary mi przechodzą jak pomysle o porodzie
Ma chyba długie kończyny, bo wczoraj wg kosci udowej był 22tydzien i 4 czy 5 dni, a wg rozmiaru główki równe 22 tyg. Ostatnio i jedno i drugie było na tym samym etapie-czyli 18 tyg. Pewnie bedzie mial takie "długie bocianie nogi" jak tata i brat
Miłego dnia kochane moje
Ja spylam ogarnąć chatke i pomysleć o obiedzie.Kaja, Fedra, karoam, aisa lubią tę wiadomość