plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ale se dziś śniadanie zafundowałam pychota ,kur... wszystko po terminie jogurt pitny 2 tyg ,serek też po terminie ,a bułki stare fujjjj ,a kapnełam sie dopiero jak to wszystko w trakcie jedzenia sprawdzałam tak mnie załatwiła koleżanka mojej mamy Fuj !!!!
-
dobry wieczor dziewuszki....
bylam u tej gin i powiem wam extra babeczka.Wszystko mi tlumaczyla... nie badala mnie wogole bo powiedziala ze nie ma sensu ze poczekamy jeszcze kilka dni . W sobote kazala testowac...a 14 umowilam sie z nia na mega dokladne usg dopochwowe - robi to w innym gabinecie... tez mowila ze podejrzewa Pco i ze HSG bada nam tylko i wylacznie droznosc jajowodow ale nie wykrywa nie usuwa zrostow jesli takowe sa na to jedynie robi sie laparoskopie....
mowila ze mam brac clo jesli dostane @ od 5-9 dn ale ze pol tabletki nie cala by nie przestymulowac jajnikow ... Zobaczymy pojde 14 sierpnia...
a co do tempki - pytalam ja co o tym sadzi o mierzeniu - a ona ze to stara metoda ale sie nie sprawdza bo stres czy choroba wplywa na jej wynik i zeby sie nie sugerowac... ze najbardziej wiarygodny jest test a potem USG potwierdzajace ciaze...
Ojej alez mnie dzis jajniki nawalaja --- czyzby @ sie zblizala?? NIE CHCE TEJ WREDNEJ MALPY.....
milej nocki dziewczyny..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2013, 22:28
gocha04, Muska, Fedra, Blondi22, kiti, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
hej! jestem dopiero teraz bo późno wróciliśmy i dopiero sie obrobiłam.
Na wizycie spoko. Maluszek rośnie zdrowo-wymiarowo-to 22 tyg. Wazy prawie 500 g. Dokładnie nie pamiętam,ale 490 chyba. I na 1000% chłopczyk, bo dziś znowu pokazał nam swoje klejnociki
.
Wyniki badani krwi i moczu ok.
powiedz. pani dr o moich bólach i pociąganiach w dół macicy i dała mi na to luteine i w razie potrzeby no-spę i magnez można 3xdziennie.
Szyjkę mam skróconą-poprzednio też tak było i delikatne rozwarcie na pół opuszka palca-powiedziała,ze to jak najbardziej normalne u wieloródki i ja jej wierzę.
Maluszek ułożony jest poprzecznie i główkę ma po mojej lewej stronie-dokładnie po tej co mnie pobolewa zazwyczaj.
Dała skierowanie na glukozę 75 mg i inne- toxo zeby sprawdzić,czy nie zaraziłam się w trakcie ciąży. no i jeszcze Hbs i Hcv- chyba na to bo teraz nie pamiętam dokładnie.W razie jakbym żle coś napisała to doświadczone niech mnie poprawią. Powiedz. mi żebym na badanie glukozy wzięła sobie ćwiartkę cytryny.
Przytyłam równiutkie 2 kg przez 4 tyg. a od początku ciąży-4,5 kg.
Tto chyba tyle o mnieUciekam spać i słodkich snów!
Jutro znowu od rana mnie nie ma bo jadę z m. do poradni chirurgicznej i na zakupy jakieś skoczymy i musze załatwić parę spraw. buziaki
p.S. Sylwia-cieszę sie,że wreszcie trafiłas na kogoś konkretnego i kto być moze szybko Ci pomozeRucia, Selena, Ilona, gocha04, Muska, Fedra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki. Kopciuszku super wieści
Pobierzezz luteinę, magnez i wszystko wróci do normy
Duży twój synuś. Mój jest ciut mniejszy niż wskazuje to jego wiek
Ja ważyłam się wczoraj ... nie wiem jak to się dzieje, ale ważę już ponad 56 kg. Kilogram w ciągu 2 dni
Sylwia fajnie, że wizyta udana. Obyś w końcu trafiła na tego jedynego lekarza.Ilona, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
I ja sie witam
Sylwia fajnie ze wizyta sie udała
i oby ta lekarka szybciutko pomogła Ci zajść w ciąże
Kopciuszkusuper ze z bobaskiem wzystko dobrze
oby luteina i magnez pomogły
ja tez chyba pobiore sobie magnez bo dziś koncze luteine..mam ostatnią tabletke..a wczoraj mnie pobolewał brzuch..takie dziwne kłucia po obu stronach..niby przeszło
ale jak sie powtórzy to chyba tez gina odwiedze...
Ilona, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Sylwia mysle, ze teraz powinno juz byc tylko lepiej. Życzę upragnionych 2 kresek.
Kopciuszku powinnas troszkę wiecej odpoczywać. Mam nadzieje, ze tab pomogą.
Rucia chudzinko Tobie to nie zaszkodzi
Gosia przyznam, ze ja tez nie wiedziałam o Twojej kontuzji. Dużo zdrowka życzę i szybkiego powrotu do formy.
Witaj SelenkoSelena, gocha04, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Dzień dobry!
Kopciuszku duży facet z Twojego Syneczka!
Rutka Tobie tycie nie zaszkodzi
Sylwia fajnie, że wreszcie coś ruszyło u Ciebie, wykres jest ekstra, no i specjalistów też dobrych spotykasz, więc musi się wreszcie udać
Lecę wywiesić pranie,a potem wpadam na kawę do Was, czekajcie na mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 07:37
Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam. Też pomału zwlekam się z wyrka, kolano każe sługa musi.
Kopciuszku dobre wieści.
Sylwia trzymam kciuki.Ola_czeka, Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Cześć babeczki.
Ja tez się z klimatyzacji melduję
U nas piękne słoneczko, maja być jakieś przejściowe burze, ale póki co chce się żyć
Lece do kuchni po kawę i jakieś kanapeczki sobie naszykuje bo głodna jestem okropnie.
Do usłyszenia za parę minutek.Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To i ja się Witam i będe zaglądać
Rucia Tobie kilogramy nie zaszkodzą a na pewno będziesz ładnie wyglądac z takim odstajacym brzuszkiem
Sylwia w końcu otaczaja Cię ludzie kompetentni i mam nadzieję ze niedługo będą tego pozytywne efekty dużo pogody duch życzę i cerpliwości...
a-koczek nie zazdroszcze sauny...
Kopciuszku cieszę się ze z Twoją Dzidzią wszystko dobrze i ze zdrowo rośnie jeszcze raz gratuluje chłopaka
Kfjatus ja też pije kawkę
Gocha tylko nie nadwyrezaj tego kolana
Wosebo mam nadzieję że jednak wizyta u gina nie będzie konieczna
I miłego dnia Kobitki życze...Selena, AGA 30, AGA 30, gocha04, kopciuszek126, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi