plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Aga u nas była aż trzy razy burza kurde masakra jakas takie ciężkie że aż szyby drzaly
nas to bałtyk ratuje od takich nawalnic bo przyciągnie te wyladowania elektryczne to nie pietrzy się nad miastem tylko do morza idzie,ale co nastraszy to nastraszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilona wrote:Ola trzymam kciuki, mam nadzieje, ze nie będzie bolało jak co niektóre dziewczyny pisały. Nie lubię Twojej @
Selenko powiem Ci Kochana, ze mi sporo zostało po 1 ciazy i długo musiałam sie katowac, zeby dojść do wagi z przed ciazy i teraz sie pilnuje. -
plemniczka wrote:Czesc dziewczyny. Macie racje dziewczyny ze świat jest niesprawiedliwy i ja nigdy nie zrozumiem dlaczego tak jest ze zdrowe, dbające o siebie, robiące wszystko by się udało, świadome kobiety mają takie trudnosci z zajsciem w ciąze, lub jej donoszeniem podczas gdy alkoholiczki, narokomanki, meliniary płodzą na potęgę dzieci z niewiadomymi tatusiami...
Olu mam nadzieje ze HSG bedzie wlasnie tym czego twój organizm potrzebuje by szybko zajsc w ciaze... zycze Ci by u Ciebie stało sie to co u Gadgetki po tym zabiegu
Blondi bardzo Ci dziekuje za zdjecia. Ładna sukieneczka, ale serio mam teraz wątpliwosci co do jej dlugosci... bo skoro ty masz 8 cm mniej wzrostu ode mnie i siega Ci przed kolanka, to ja bede ją miala za tylek? hmmmm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny