plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Co się z Wami dzieje?
Jest godzina 10, a ja wywiesiłam pranie, zrobiłam dodatkowo małe pranie ręczne, pozmywałam naczynia, wstawiłam wywar na zupę, spakowałam w wiaderko ogórki do ukiszeniai takei tam pare innych spraw kury domowej załatwiłam, a Wy od wczoraj od 22 do 10 dzisiaj nie naskrobałyście nawet strony?
Jestem przerażona Waszą postawą!!!Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Co się z Wami dzieje?
Jest godzina 10, a ja wywiesiłam pranie, zrobiłam dodatkowo małe pranie ręczne, pozmywałam naczynia, wstawiłam wywar na zupę, spakowałam w wiaderko ogórki do ukiszeniai takei tam pare innych spraw kury domowej załatwiłam, a Wy od wczoraj od 22 do 10 dzisiaj nie naskrobałyście nawet strony?
Jestem przerażona Waszą postawą!!!
To ta pogoda!!!!!!!!!(chyba) -
nick nieaktualnyKfjatus wrote:może i pogada, ale czasem i w upał , nie wiadomo skąd robi się 10 stron
No czasem się udaję he he!!!!!
Ja tez spadam bo z mechanikiem się umówiłam bo cos mi w kole piszczy ze wstyd jechać i mi zajrzy na miejscu tam!!
Wpadnę wieczorkiem!!!
Miłego dzionka!!!Fedra lubi tę wiadomość
-
Kfjatusku ja tam mam dziś zapieprz w pracy
planowałam skończyć przed przerwa ale nie ma szans..a ta cisza to pewnie dlatego ze nic ciekawego sie nie dzieje...wogóle to dawno żadnej fasolki nie było..dziewczyny do roboty
bo słaby przyrost naturalny będzie w przyszłym roku
Fedra, Kfjatus, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Kfjatusku ja tam mam dziś zapieprz w pracy
planowałam skończyć przed przerwa ale nie ma szans..a ta cisza to pewnie dlatego ze nic ciekawego sie nie dzieje...wogóle to dawno żadnej fasolki nie było..dziewczyny do roboty
bo słaby przyrost naturalny będzie w przyszłym roku
fakt czekamy na fasoleczki!!Selena, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:oo
no to do 3
Kfjatus nieładnie... gdzie Twój wykres? Przeszukałam całe forum i nic
A pochwalę się że mam póki co abonament gratis za punkty to nawet moge po nickach szukać
Podziel się swoim. Moge nic nie pisac na forum, daj na priva jak coś
Albo wal na forum, co tam.Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Kfjatus nieładnie... gdzie Twój wykres? Przeszukałam całe forum i nic
A pochwalę się że mam póki co abonament gratis za punkty to nawet moge po nickach szukać
Podziel się swoim. Moge nic nie pisac na forum, daj na priva jak coś
Albo wal na forum, co tam.i wstawi wykres z zieloną kropeczka
To i ja sie pochwale ze mam abonament za punktydo końca października
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 10:49
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Fedra nie ma szans, żebym nadwyręzyła kolano. Od rana udało mi się zjeść śniadanie, wymyć się i pościelić łóżko, także moje tempo nie dorównuje Kfjatkowemu i nad tym ubolewam, bo jeszcze mam prasowanie i przydałoby się poodkurzać, ale to już wyższa szkoła jazdy i zostawiam odkurzanie M.
Faktycznie cichutko dziś, ale nie dziwię się, bo w taką pogodę aż szkoda siedzieć przy necie.Fedra, Kfjatus, Selena, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Fedra nie ma szans, żebym nadwyręzyła kolano. Od rana udało mi się zjeść śniadanie, wymyć się i pościelić łóżko, także moje tempo nie dorównuje Kfjatkowemu i nad tym ubolewam, bo jeszcze mam prasowanie i przydałoby się poodkurzać, ale to już wyższa szkoła jazdy i zostawiam odkurzanie M.
Faktycznie cichutko dziś, ale nie dziwię się, bo w taką pogodę aż szkoda siedzieć przy necie.
to Cię pociesze ja wstałam o 8 i zdążyłam do tego czasu wyprowadzić psa na godzinkę wypić kawę i zjeść maliny z borówkami zalanymi mlekiem... i szczerze mówiąc mam zamiar wypić jeszcze jedną kawę ale nie wiem do której mi zejdzie
nie przebijesz mnieKfjatus lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hehe ale spacer z psem pewnie długo trwał, a po takich przechadzkach później trzeba odpocząć.
Ps. Już umyłam włosy i zmieniłam opatrunek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 11:23
Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Wykres od mojego megaśnego rozczarowania "ciążowym wykresem" z @ na końcu, bólu istnienia, płaczu na pomyślenie o małym, różowym stworku, został utajony... a moje zdrowie psychiczne od tego czasu ma się zdecydowanie dużo lepiej
Selena, Muska, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Kfjatus nam pewnie chce niespodzianke zrobic
i wstawi wykres z zieloną kropeczka
To i ja sie pochwale ze mam abonament za punktydo końca października
a mi się jutro kończy abonament
Selena lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:A co do praca w domu, to jak się człowiek spręży to zrobi bardzo dużo i naprawdę w niezłym tempie
Czasem dostaję takie powera, a innym razem odkładam coś na później, później i później ...
bo mam dzis w planach małe sprzątanie..dobrze że m mi dużo pomaga
to jakoś pójdzie
Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość