plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja witam, miłego wieczorku życzę
Cieszę się, że z Fasolkowymi Bąbelkami wszystko w porządku i prawie wszystkie Mamusie dobrze się czują (prócz cierpiącej Efci, której serdecznie współczuję), wszystkim Solenizantkom i Jubilatkom składam spóźnione życzenia, spełnienia marzeń i mnóstwo uśmiechu i radości, bacznie (i z rosnącym napięciem) obserwuję 3 wykresy, nie wymienię Kogo by nie było, że nakręcam (chociaż wszyscy wiedzą Komu cykl zbliża się ku końcowi), ubolewam, że Kfiatus, Żbiku i Ola nie udostępniły wykresu ;( (o Oli już przeczytałam, smutna sprawa, ściskam i przytulam mocno przed badaniem - dasz radę!), Wszystkie pozdrawiam serdecznie, również zabieganą Shaggę i urlopującą (ekhm kurującą) Mauysię i Gosię!
Nadrobiłam, wszystko wiem (choć nie wszystko pamiętam), dużo się pośmiałam, troszkę posmuciłam... ale ogólnie - uwielbiam Was czytaćI teraz, jak była cisza to aż tak jakoś się niecierpliwiłam, że opowieści się skończyły!
Blondi22, Fedra, Selena, Kfjatus, gocha04, Ola_czeka, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga na maksa ja będę jeszcze szalała z łazienkami bo parownicę mam i bede kafelki czyścić
,ale chyba na dziś finisz bo mnie mdli jak cholewa chyba za dużo zjadłam placków ziemniaczanych
A może cię mdli od czegoś innego!!!
No oszczędzaj pracę i zostaw ta łazienkę na jutro !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki
My dziś calutki dzień spędziliśmy nad wodą...było nawet miło..ciekawe co jutro będziemy robićChociaż dziś M zaczął mnie denerwować,więc pewnie jutro będziemy mieć ciche dni
PS. Babeczki kibicuję Wam gorąco...i tym, które ujawniają się z wykresem i tym co nieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 21:34
Kfjatus, Fedra, AGA 30, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej
Sylwia póki nie ma @ jest nadzieja
wiesz że sa przypadki gdzie test wychodzi dopiero kilka dni po teminie @ ja dalej trzymama kciuki za Ciebie
Ja sie dziś fatalnie czuje..mdłości mnie mecząrano wymiotowałam..
chyba mi nie służy nowa pasta do zębów
albo witaminy..bo od wczoraj mam nowe...
Dziewczynki gdzie wy wszystkie ? meldować się tu szybciutkoFedra, Rucia, Kfjatus, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
witam was serdecznie z rańca dziś wolne ,ale zaraz uciekamy z moim m na badanie oboje robiby
..... Sylwia nie ten cykl to następny bedzie nasz i Asi ,Dido oczywiście jak bym mogła zapomnieć o Librze i Fedra ps one mają pierwszeństwo ,a tak mnie z rańca naszło na nie Obie aha no i oczywiście inne starczki też się zafasolkują bo nie ma innej opcji !!!!
Selena, Fedra, Rucia, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki!
Syluś, bez załamek proszę. Czekaj cierpliwie na @, jak nie przyjdzie będzie bosko a jak przyjdzie - pamiętaj, że są lekarze, którzy doradzają odczekanie z ciążą kilka cykli po HSG, więc też dobrze!Kaja, Selena, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość