X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Muska, ale przeboje, normalnie wiatr w oczy. I masażu Ci nie zrobili, a innym robili, skandal! Choć bardziej chyba współczuję tej dziewczyneczce :D Pierwszy dzień kłucia musi byc stresujący.

Fedra, Kfjatus, Muska, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska a Ty będziesz jeszcze z chłopem pertraktować odnośnie jego badań?
    To jest takie nie-cool, że my się kłujemy, dajemy sobie wtłaczać żrące płyny i szukamy winy w sobie, a oni mają problem "dać coś od siebie" ( ;) ) po paru minutach - w gruncie rzeczy - dość przyjemnej aktywności :D

Pamiętam, że jak u nas wypłynął temat badań chłopa, to też zrobił on dość nietęgą minę, ale powiedziałam mu, że chętnie się zamienię i "przejdę to" za niego, jeśli tylko on również zdecyduje się porozkładać nogi przed obcym facetem po 3 razy w miesiącu przez pół roku z dodatkową atrakcją usg.

BOSZSZ MAM CHYBA TYDZIEŃ NIESPRAWIEDLIWOŚCI DZIEJOWEJ :D

Fedra, Kfjatus, Muska, gocha04, Shagga_80, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola czesc slonko trzymam Kciukasy za badanie

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dzien dobry dziewczynki- nie wytrzymalam i zatestowalam i oczywiscie negatyw i tempka w dol .... jestem okropnie rozczarowana bo tak sie ladnie zapowiadalo

milego dnia

Sylwia w dół to bedzie jak poleci centralnie w okolice czerwonej kreski więc na razie głęboki oddech i cierpliwość :*

Shagga_80, sylwia1985 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Dzięki bejbi, przydadzą się :D

• Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej :) Sylwia póki nie ma @ jest nadzieja :) wiesz że sa przypadki gdzie test wychodzi dopiero kilka dni po teminie @ ja dalej trzymama kciuki za Ciebie :)
    Ja sie dziś fatalnie czuje..mdłości mnie meczą :( rano wymiotowałam..:( chyba mi nie służy nowa pasta do zębów :( albo witaminy..bo od wczoraj mam nowe...
    Dziewczynki gdzie wy wszystkie ? meldować się tu szybciutko :)

może nie służyć ci pasta do zębów więc może lepiej na razie nie zmieniac na inną jeśli tamtą znosiłas dobrze :)

Selena lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!1:-)

Normalnie nie mam siły na nic!!!! Tramwaj mnie przejechał w nocy czy jaki ciort!!!

Sylwia może za wcześnie na test!!!Ale jak tempka spada no to nie za dobrze!!!Glowa do góry!!!

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    witam was serdecznie z rańca dziś wolne ,ale zaraz uciekamy z moim m na badanie oboje robiby :-/ ..... Sylwia nie ten cykl to następny bedzie nasz i Asi ,Dido oczywiście jak bym mogła zapomnieć o Librze i Fedra ps one mają pierwszeństwo ,a tak mnie z rańca naszło na nie Obie aha no i oczywiście inne starczki też się zafasolkują bo nie ma innej opcji !!!!

kaju ja Ci oddaje moje pierszeństwo bo gdybyś z zaciażeniem miała czekac na mnie to mogłabyś się nie doczekać ;) tak więc zafasolkuj Kochana jak najszybciej i nie patrz na innych :D

AGA 30 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja, a jakie badania dziś sobie serwujecie? Znaczy o chłopa nie pytam :) ale Ty? Co sobie dziś zażyczyłaś? :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No teraz mam Prenatal Classic :)

może być Ci po nich nie dobrze zważywszy ze jak ja brałam to bez bycia w ciaży też było mi nie dobrze ;)

Selena lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

A ja tez mogę!!!:-)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;D

Selena, Fedra, Kfjatus, Sandraa, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Selena Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    może nie służyć ci pasta do zębów więc może lepiej na razie nie zmieniac na inną jeśli tamtą znosiłas dobrze :)
    Hej Fedra :) no dlatego dzis ide kupic paste która wczesniej używałam :)

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Hej :)
    Ja tez rano na badaniach byłam. Mam nadzieję ze to już koniec testów. Pojechałam do placówki LM a tam kartka że nieczynne do 18 bo mają remont. Ale się wkurzyłam, bo byłam tam przeciez 2 dni temu i nic nie wisiało! Musiałam na szybko jechac do innej placówki. Kawałek był, rano korki, wszyscy do pracy. Dobrze że auto miałam do dyspozycji bo inaczej bym w ogóle nie dała rady. W ośrodku dio pobierania krwi kolejka, każdego obsługiwali normlanie po 7 minut. Chyba jakiś masaz robili potem :P W końcu weszłam, a tam jakaś młodziutka dziewczyna, na oko z 20 lat tylko mi mówi ż eto jej pierwszy dzień...
    Prawie z krzesła spadałam. Potem zaczęla mnie bic po żyłach (!) nie wiedziałam się czy śmiac się czu uciekać... Ja mam b.dobre żyly i w ogole ich bić nie trzeba. Nigdy nikt tego nie robił. No kosmos normalnie. Jakoś sobie jednak poradzila i ja znowu zamiast siedziec z łapą i naciskac gazik to hyc do auta i do pracy. Spóźniłam się pól godziny, ale prawie nikt nie zauważył ;)
    Wyniki progesteronu będ apewnie już po poludniu. Zobaczy się jak tam wszystkei hormony działają.
    Do tego jest mi niedobrze, PMS się rozhulał, wszystko mnie drażni :(
    Nic tylko czekac na @ :(
    Widze że u Was podobnie...

Muska ale przeboje :D
    ale powiem Ci że widzisz nie pomyliłaś się Panienka masaż żył Ci zrobiła :P
    ale co się dziwić jak pewnie ją tak nauczyli i tak robi a lepiej każdemu masaż zrobić niż później miec problem ;)
    dobrze ze spóźneinia w pracy nikt prawie nie zauważył i z niecierpliwościa czekam na Twoje wyniki :D

Muska lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    może być Ci po nich nie dobrze zważywszy ze jak ja brałam to bez bycia w ciaży też było mi nie dobrze ;)
    no jakos musze wytrzymac do konca opakowania ;) a potem kupie te co Kopciuszek ma :)

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Dzień dobry ;D
    Hej :) Ilonka :)

Ilona lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Ja biorę pharmaton matruelle. Zauważyłam, że ważne jest aby witaminy wziać zaraz po posiłku. Bez żadnego odstępu czasowego. Wtedy uniknie się mdłości itp.

Sylwia dopóki nie ma @ nie załamuj się. Taki spadek to nie spadek, więc czekaj spokojnie.

Miłego dnia dziewczynki. :)

Fedra, Selena, Kfjatus, Sandraa, Shagga_80, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Muska a Ty będziesz jeszcze z chłopem pertraktować odnośnie jego badań?
    To jest takie nie-cool, że my się kłujemy, dajemy sobie wtłaczać żrące płyny i szukamy winy w sobie, a oni mają problem "dać coś od siebie" ( ;) ) po paru minutach - w gruncie rzeczy - dość przyjemnej aktywności :D

Pamiętam, że jak u nas wypłynął temat badań chłopa, to też zrobił on dość nietęgą minę, ale powiedziałam mu, że chętnie się zamienię i "przejdę to" za niego, jeśli tylko on również zdecyduje się porozkładać nogi przed obcym facetem po 3 razy w miesiącu przez pół roku z dodatkową atrakcją usg.

BOSZSZ MAM CHYBA TYDZIEŃ NIESPRAWIEDLIWOŚCI DZIEJOWEJ :D

Mój jak zobaczyc co to jest histerioskopia i jak po tym fatalnie się czułam i jak to bolało stwierdził że On to pier... i idzie zrobić badanie nasienia bo to nie boli i by się w zyciu nie zamienił :D

tak więc chłopów trzeba dość brutalnie uświadamiać co musimy przechodzić by Oni poświęcili chwilę na miłe robótki ręczne ;)

Selena, Ola_czeka, gocha04, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami Słonka Wy moje...

Ola dziele z Tobą ten tydzień chociaz wolałabym zebyśmy były w lepszych humorach ;)

Selena, Ola_czeka, Sandraa, kopciuszek126, kiti lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie że jutro zaczynam 6 miesiac?

Selena, AGA 30, Fedra, Kfjatus, Muska, Ola_czeka, plemniczka, Sandraa, Blondi22, Shagga_80, Ilona, a-koczek, karoam, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3656 3657 3658 3659 3660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ