plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Muska, ale przeboje, normalnie wiatr w oczy. I masażu Ci nie zrobili, a innym robili, skandal! Choć bardziej chyba współczuję tej dziewczyneczce
Pierwszy dzień kłucia musi byc stresujący.
Fedra, Kfjatus, Muska, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska a Ty będziesz jeszcze z chłopem pertraktować odnośnie jego badań?
To jest takie nie-cool, że my się kłujemy, dajemy sobie wtłaczać żrące płyny i szukamy winy w sobie, a oni mają problem "dać coś od siebie" () po paru minutach - w gruncie rzeczy - dość przyjemnej aktywności
Pamiętam, że jak u nas wypłynął temat badań chłopa, to też zrobił on dość nietęgą minę, ale powiedziałam mu, że chętnie się zamienię i "przejdę to" za niego, jeśli tylko on również zdecyduje się porozkładać nogi przed obcym facetem po 3 razy w miesiącu przez pół roku z dodatkową atrakcją usg.
BOSZSZ MAM CHYBA TYDZIEŃ NIESPRAWIEDLIWOŚCI DZIEJOWEJFedra, Kfjatus, Muska, gocha04, Shagga_80, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:dzien dobry dziewczynki- nie wytrzymalam i zatestowalam i oczywiscie negatyw i tempka w dol .... jestem okropnie rozczarowana bo tak sie ladnie zapowiadalo
milego dnia
Sylwia w dół to bedzie jak poleci centralnie w okolice czerwonej kreski więc na razie głęboki oddech i cierpliwość :*Shagga_80, sylwia1985 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Selena wrote:Hej
Sylwia póki nie ma @ jest nadzieja
wiesz że sa przypadki gdzie test wychodzi dopiero kilka dni po teminie @ ja dalej trzymama kciuki za Ciebie
Ja sie dziś fatalnie czuje..mdłości mnie mecząrano wymiotowałam..
chyba mi nie służy nowa pasta do zębów
albo witaminy..bo od wczoraj mam nowe...
Dziewczynki gdzie wy wszystkie ? meldować się tu szybciutko
może nie służyć ci pasta do zębów więc może lepiej na razie nie zmieniac na inną jeśli tamtą znosiłas dobrzeSelena lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:witam was serdecznie z rańca dziś wolne ,ale zaraz uciekamy z moim m na badanie oboje robiby
..... Sylwia nie ten cykl to następny bedzie nasz i Asi ,Dido oczywiście jak bym mogła zapomnieć o Librze i Fedra ps one mają pierwszeństwo ,a tak mnie z rańca naszło na nie Obie aha no i oczywiście inne starczki też się zafasolkują bo nie ma innej opcji !!!!
kaju ja Ci oddaje moje pierszeństwo bo gdybyś z zaciażeniem miała czekac na mnie to mogłabyś się nie doczekaćtak więc zafasolkuj Kochana jak najszybciej i nie patrz na innych
AGA 30 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Muska wrote:Hej
Ja tez rano na badaniach byłam. Mam nadzieję ze to już koniec testów. Pojechałam do placówki LM a tam kartka że nieczynne do 18 bo mają remont. Ale się wkurzyłam, bo byłam tam przeciez 2 dni temu i nic nie wisiało! Musiałam na szybko jechac do innej placówki. Kawałek był, rano korki, wszyscy do pracy. Dobrze że auto miałam do dyspozycji bo inaczej bym w ogóle nie dała rady. W ośrodku dio pobierania krwi kolejka, każdego obsługiwali normlanie po 7 minut. Chyba jakiś masaz robili potemW końcu weszłam, a tam jakaś młodziutka dziewczyna, na oko z 20 lat tylko mi mówi ż eto jej pierwszy dzień...
Prawie z krzesła spadałam. Potem zaczęla mnie bic po żyłach (!) nie wiedziałam się czy śmiac się czu uciekać... Ja mam b.dobre żyly i w ogole ich bić nie trzeba. Nigdy nikt tego nie robił. No kosmos normalnie. Jakoś sobie jednak poradzila i ja znowu zamiast siedziec z łapą i naciskac gazik to hyc do auta i do pracy. Spóźniłam się pól godziny, ale prawie nikt nie zauważył
Wyniki progesteronu będ apewnie już po poludniu. Zobaczy się jak tam wszystkei hormony działają.
Do tego jest mi niedobrze, PMS się rozhulał, wszystko mnie drażni
Nic tylko czekac na @
Widze że u Was podobnie...
Muska ale przeboje
ale powiem Ci że widzisz nie pomyliłaś się Panienka masaż żył Ci zrobiła
ale co się dziwić jak pewnie ją tak nauczyli i tak robi a lepiej każdemu masaż zrobić niż później miec problem
dobrze ze spóźneinia w pracy nikt prawie nie zauważył i z niecierpliwościa czekam na Twoje wynikiMuska lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Ja biorę pharmaton matruelle. Zauważyłam, że ważne jest aby witaminy wziać zaraz po posiłku. Bez żadnego odstępu czasowego. Wtedy uniknie się mdłości itp.
Sylwia dopóki nie ma @ nie załamuj się. Taki spadek to nie spadek, więc czekaj spokojnie.
Miłego dnia dziewczynki.Fedra, Selena, Kfjatus, Sandraa, Shagga_80, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Muska a Ty będziesz jeszcze z chłopem pertraktować odnośnie jego badań?
To jest takie nie-cool, że my się kłujemy, dajemy sobie wtłaczać żrące płyny i szukamy winy w sobie, a oni mają problem "dać coś od siebie" () po paru minutach - w gruncie rzeczy - dość przyjemnej aktywności
Pamiętam, że jak u nas wypłynął temat badań chłopa, to też zrobił on dość nietęgą minę, ale powiedziałam mu, że chętnie się zamienię i "przejdę to" za niego, jeśli tylko on również zdecyduje się porozkładać nogi przed obcym facetem po 3 razy w miesiącu przez pół roku z dodatkową atrakcją usg.
BOSZSZ MAM CHYBA TYDZIEŃ NIESPRAWIEDLIWOŚCI DZIEJOWEJ
Mój jak zobaczyc co to jest histerioskopia i jak po tym fatalnie się czułam i jak to bolało stwierdził że On to pier... i idzie zrobić badanie nasienia bo to nie boli i by się w zyciu nie zamienił
tak więc chłopów trzeba dość brutalnie uświadamiać co musimy przechodzić by Oni poświęcili chwilę na miłe robótki ręczneSelena, Ola_czeka, gocha04, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny