Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Muska, ale przeboje, normalnie wiatr w oczy. I masażu Ci nie zrobili, a innym robili, skandal! Choć bardziej chyba współczuję tej dziewczyneczce :D Pierwszy dzień kłucia musi byc stresujący.

Fedra, Kfjatus, Muska, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska a Ty będziesz jeszcze z chłopem pertraktować odnośnie jego badań?
    To jest takie nie-cool, że my się kłujemy, dajemy sobie wtłaczać żrące płyny i szukamy winy w sobie, a oni mają problem "dać coś od siebie" ( ;) ) po paru minutach - w gruncie rzeczy - dość przyjemnej aktywności :D

Pamiętam, że jak u nas wypłynął temat badań chłopa, to też zrobił on dość nietęgą minę, ale powiedziałam mu, że chętnie się zamienię i "przejdę to" za niego, jeśli tylko on również zdecyduje się porozkładać nogi przed obcym facetem po 3 razy w miesiącu przez pół roku z dodatkową atrakcją usg.

BOSZSZ MAM CHYBA TYDZIEŃ NIESPRAWIEDLIWOŚCI DZIEJOWEJ :D

Fedra, Kfjatus, Muska, gocha04, nick nieaktualny, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola czesc slonko trzymam Kciukasy za badanie

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dzien dobry dziewczynki- nie wytrzymalam i zatestowalam i oczywiscie negatyw i tempka w dol .... jestem okropnie rozczarowana bo tak sie ladnie zapowiadalo

milego dnia

Sylwia w dół to bedzie jak poleci centralnie w okolice czerwonej kreski więc na razie głęboki oddech i cierpliwość :*

nick nieaktualny, sylwia1985 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Dzięki bejbi, przydadzą się :D

• Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej :) Sylwia póki nie ma @ jest nadzieja :) wiesz że sa przypadki gdzie test wychodzi dopiero kilka dni po teminie @ ja dalej trzymama kciuki za Ciebie :)
    Ja sie dziś fatalnie czuje..mdłości mnie meczą :( rano wymiotowałam..:( chyba mi nie służy nowa pasta do zębów :( albo witaminy..bo od wczoraj mam nowe...
    Dziewczynki gdzie wy wszystkie ? meldować się tu szybciutko :)

może nie służyć ci pasta do zębów więc może lepiej na razie nie zmieniac na inną jeśli tamtą znosiłas dobrze :)

Selena lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!1:-)

Normalnie nie mam siły na nic!!!! Tramwaj mnie przejechał w nocy czy jaki ciort!!!

Sylwia może za wcześnie na test!!!Ale jak tempka spada no to nie za dobrze!!!Glowa do góry!!!

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    witam was serdecznie z rańca dziś wolne ,ale zaraz uciekamy z moim m na badanie oboje robiby :-/ ..... Sylwia nie ten cykl to następny bedzie nasz i Asi ,Dido oczywiście jak bym mogła zapomnieć o Librze i Fedra ps one mają pierwszeństwo ,a tak mnie z rańca naszło na nie Obie aha no i oczywiście inne starczki też się zafasolkują bo nie ma innej opcji !!!!

kaju ja Ci oddaje moje pierszeństwo bo gdybyś z zaciażeniem miała czekac na mnie to mogłabyś się nie doczekać ;) tak więc zafasolkuj Kochana jak najszybciej i nie patrz na innych :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja, a jakie badania dziś sobie serwujecie? Znaczy o chłopa nie pytam :) ale Ty? Co sobie dziś zażyczyłaś? :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No teraz mam Prenatal Classic :)

może być Ci po nich nie dobrze zważywszy ze jak ja brałam to bez bycia w ciaży też było mi nie dobrze ;)

Selena lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

A ja tez mogę!!!:-)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;D

Selena, Fedra, Kfjatus, Sandraa, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Selena Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    może nie służyć ci pasta do zębów więc może lepiej na razie nie zmieniac na inną jeśli tamtą znosiłas dobrze :)
    Hej Fedra :) no dlatego dzis ide kupic paste która wczesniej używałam :)

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Hej :)
    Ja tez rano na badaniach byłam. Mam nadzieję ze to już koniec testów. Pojechałam do placówki LM a tam kartka że nieczynne do 18 bo mają remont. Ale się wkurzyłam, bo byłam tam przeciez 2 dni temu i nic nie wisiało! Musiałam na szybko jechac do innej placówki. Kawałek był, rano korki, wszyscy do pracy. Dobrze że auto miałam do dyspozycji bo inaczej bym w ogóle nie dała rady. W ośrodku dio pobierania krwi kolejka, każdego obsługiwali normlanie po 7 minut. Chyba jakiś masaz robili potem :P W końcu weszłam, a tam jakaś młodziutka dziewczyna, na oko z 20 lat tylko mi mówi ż eto jej pierwszy dzień...
    Prawie z krzesła spadałam. Potem zaczęla mnie bic po żyłach (!) nie wiedziałam się czy śmiac się czu uciekać... Ja mam b.dobre żyly i w ogole ich bić nie trzeba. Nigdy nikt tego nie robił. No kosmos normalnie. Jakoś sobie jednak poradzila i ja znowu zamiast siedziec z łapą i naciskac gazik to hyc do auta i do pracy. Spóźniłam się pól godziny, ale prawie nikt nie zauważył ;)
    Wyniki progesteronu będ apewnie już po poludniu. Zobaczy się jak tam wszystkei hormony działają.
    Do tego jest mi niedobrze, PMS się rozhulał, wszystko mnie drażni :(
    Nic tylko czekac na @ :(
    Widze że u Was podobnie...

Muska ale przeboje :D
    ale powiem Ci że widzisz nie pomyliłaś się Panienka masaż żył Ci zrobiła :P
    ale co się dziwić jak pewnie ją tak nauczyli i tak robi a lepiej każdemu masaż zrobić niż później miec problem ;)
    dobrze ze spóźneinia w pracy nikt prawie nie zauważył i z niecierpliwościa czekam na Twoje wyniki :D

Muska lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    może być Ci po nich nie dobrze zważywszy ze jak ja brałam to bez bycia w ciaży też było mi nie dobrze ;)
    no jakos musze wytrzymac do konca opakowania ;) a potem kupie te co Kopciuszek ma :)

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Dzień dobry ;D
    Hej :) Ilonka :)

Ilona lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Ja biorę pharmaton matruelle. Zauważyłam, że ważne jest aby witaminy wziać zaraz po posiłku. Bez żadnego odstępu czasowego. Wtedy uniknie się mdłości itp.

Sylwia dopóki nie ma @ nie załamuj się. Taki spadek to nie spadek, więc czekaj spokojnie.

Miłego dnia dziewczynki. :)

Fedra, Selena, Kfjatus, Sandraa, nick nieaktualny, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Muska a Ty będziesz jeszcze z chłopem pertraktować odnośnie jego badań?
    To jest takie nie-cool, że my się kłujemy, dajemy sobie wtłaczać żrące płyny i szukamy winy w sobie, a oni mają problem "dać coś od siebie" ( ;) ) po paru minutach - w gruncie rzeczy - dość przyjemnej aktywności :D

Pamiętam, że jak u nas wypłynął temat badań chłopa, to też zrobił on dość nietęgą minę, ale powiedziałam mu, że chętnie się zamienię i "przejdę to" za niego, jeśli tylko on również zdecyduje się porozkładać nogi przed obcym facetem po 3 razy w miesiącu przez pół roku z dodatkową atrakcją usg.

BOSZSZ MAM CHYBA TYDZIEŃ NIESPRAWIEDLIWOŚCI DZIEJOWEJ :D

Mój jak zobaczyc co to jest histerioskopia i jak po tym fatalnie się czułam i jak to bolało stwierdził że On to pier... i idzie zrobić badanie nasienia bo to nie boli i by się w zyciu nie zamienił :D

tak więc chłopów trzeba dość brutalnie uświadamiać co musimy przechodzić by Oni poświęcili chwilę na miłe robótki ręczne ;)

Selena, Ola_czeka, gocha04, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami Słonka Wy moje...

Ola dziele z Tobą ten tydzień chociaz wolałabym zebyśmy były w lepszych humorach ;)

Selena, Ola_czeka, Sandraa, kopciuszek126, kiti lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie że jutro zaczynam 6 miesiac?

Selena, nick nieaktualny, Fedra, Kfjatus, Muska, Ola_czeka, plemniczka, Sandraa, Blondi22, nick nieaktualny, Ilona, a-koczek, karoam, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3656 3657 3658 3659 3660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ