X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Cześć dziewczynki :)

Ja biorę pharmaton matruelle. Zauważyłam, że ważne jest aby witaminy wziać zaraz po posiłku. Bez żadnego odstępu czasowego. Wtedy uniknie się mdłości itp.

Sylwia dopóki nie ma @ nie załamuj się. Taki spadek to nie spadek, więc czekaj spokojnie.

Miłego dnia dziewczynki. :)
    Hej Rucia :) no ja sie staram brać zaraz po posiłku :) ale sklerotyczka jestem i mi się czasami zapomina ;)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A wiecie że jutro zaczynam 6 miesiac?
    Super :) ja jutro wkraczam w 4 :)

Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia powiedz M., że badanie nasienia wcale nie jest takie straszne ;)

Selena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A wiecie że jutro zaczynam 6 miesiac?

Rucia po waszych brzuchach widać jak się starzejemy!!!:-)

Fedra, Ola_czeka, Gunia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A ja tez mogę!!!:-)

Chętnie skorzystam z tej oferty:)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Musia powiedz M., że badanie nasienia wcale nie jest takie straszne ;)

He he poza tym że troszkę żenujące to przyjemne!!!:-)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!! :)
    Ja już po zakupach, potem lecę do fryzjera i na zajęcia, więc właściwe dziś z Wami nie posiedzę...
    Nadrobiłam Was,a teraz zmykam :)
    Wszystkim dużo słonka i przyjemnego dzionka :)

Fedra, Sandraa, Blondi22, Shagga_80, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Dzisiaj niestety w nie najlepszym nastroju.. Przyszła wredna @... Za wszystkie oczekujące trzymam mocno kciuki i zielonych samych życzę. A zafasolkowanym gratuluję i życzę spokojnych kolejnych miesięcy:)

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos Wam napisze bo się usmiałam jacy przyszli pracodawcy moga byc "dziwni"...

od prawie dwóch tygodni przeglądam ogłoszenia o prace nie zebym jakoś na gwałt jej szukała ale stwierdziłam ze jak coś ciekawego wpadnie to wyślę CV...

no i wzeszłym tygodniu pojawiło się takie ogłoszenie dosc ciekawe i ze praca w moim mieście myśle sobie jak w moim mieście to wysyłam bo zadko sie takie ogłoszenia pojawiają...

wczoraj miedzy 16-17 dostałam maila z zaproszeniem na rozmowe kwalifikacyjną (nie było podane na jakie stanowisko), rozmowa miala być dzisiaj o 10 w innym mieście (i tu moje zdziwienie przecież ja w tym mieście w ogóle nie aplikowałam); więc wysyłam zapytanie z prośbą o informacje jakiego to stanowiska dotyczy ponieważ ja do tego mista nie aplikowałam...

w miedzy czasie poszperałam troche na necie czego ja sie naczytałam na temat tej firmy to aż mi się mózg zlasował same negatywy...

jakieś pół godziny temu dzwoni mój telefon okazało sie ze dzwoni pani z wczorajszego maila najpierw chciała zrobić ze mnie idiotkę że nie wiem na jakie stanowisko aplikuje a potem mówi stanowisko i miejsce pracy tak gdzie ta rozmowa... mówie jej że wiem o jakei stanowisko chodzi ale miasto się nie zgadza... zaczeła mówić ze musiał się wkraśc jakiś błąd ale czy przyjade na rozmowe powiedziałam ze nie bo tam nie aplikowałam i to byłby koniec...

a tak na koniec dodam ze jest to firma telemarketingowa która ściaga na rozmowe o pracę niby na innym stanowisku potem robią z ciebie idiote i mówią ze jedynie to się nadajesz na telemarketera i dlatego na rozmowe nie pojechałam...

tak więc sprawdzajcie swoich przyszłych pracodawców...

sorry za przydługawy wywód ale musiałam sie z Wami tym podzielić :P

Muska, Blondi22, Blondi22, Ilona, Shagga_80, Rucia, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę mieszkanko wypucować na powrót Wafla!!!
    Potem luknę co u was!!

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Chętnie skorzystam z tej oferty:)

Ola a to badanie będziesz miała w Polsce???

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, dziś lecę do Polski.

Muska, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I cześć Ilonka, ściekowa dziewczyno :D

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak, witaj wśród nas :)

Przykro, że spotykamy się w tych niemiłych okolicznościach małpy, ale cóż nam pozostaje - głowa do góry i działamy dalej :)

Fedra, Pismak, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj babeczki, odpisze hurtowo, wybaczycie mam nadzieję :)
    Kobitka tez była zestresowana, ja patrze na tą igłę jak ją chciała wbijac, a ona do mnie "będzie pani patrzeć?" a ja na to "oczywiście, musze przecież panią kontrolować". Po czym normalnie zakryła miejsce wkłucia palcami, taki daszek sobie zrobiła ;) żebym nie patrzyła, tak się budula zestresowała :D
    Przeboje na maksa, mówię Wam, dawno takiej akcji nie miałam. Jakos bezboleśnie to nie było, bywa i lepiej i gorzej, także w sumie za pierwszymr azem dała radę czyli git ;)
    Tez czekam na te wyniki i już sie stresuję. Sama nie wiem czym. Chyba nieznanym.
    Chłop faktycznie do przeróbki ;) Już mu tłumaczyłam to samo co pisałyście, że nie boli, że niech się za mnie tyle razy kłuje i nogi rozkłada to zobaczy jak to jest. Myślę że zmięknie, ale u niego każda nowa myśl musi sobie pokiełkować, inaczej sie zapiera. Także daję mu czas na oswojenie się z tym. Pytanko do Was - ile kosztują takie badania i jak szybko trzeba "towar" zanieść do badania? Bo rozumiem że można też zanieść, któras z Was tak niosła. Pamiętam :)

Fedra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka funfelo, witaj.

Ps. Nie mogę się ogarnąć dziś z tym forum, jakiś opóźniony zapłon mam...

Rucia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Chłop faktycznie do przeróbki ;) Już mu tłumaczyłam to samo co pisałyście, że nie boli, że niech się za mnie tyle razy kłuje i nogi rozkłada to zobaczy jak to jest. Myślę że zmięknie, ale u niego każda nowa myśl musi sobie pokiełkować, inaczej sie zapiera. Także daję mu czas na oswojenie się z tym. Pytanko do Was - ile kosztują takie badania i jak szybko trzeba "towar" zanieść do badania? Bo rozumiem że można też zanieść, któras z Was tak niosła. Pamiętam :)

U nas - padanie około stówki, "materiał" ;) trzeba dostarczyć w ciągu godziny. I mój ma tak samo - do pewnych rzeczy musi dojrzeć, a jak już dojrzeje - przeważnie utrzymuje, że to był jego pomysł.

Fedra, Muska, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Tak, dziś lecę do Polski.

Oj to będziesz blisko więc może moje myśli będą przy Tobie bardziej intensywne :D

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska z tego co wiem to i nawet po 60 zł Dziewczyny robiły ja zawsze za komputerowe robiłam za 130 zł...
    mozna donieść ale musisz zrobić to szybko po "oddaniu"...
    a nie lepiej zeby udał się do laboratorium lub do kliniki i na miejscu zrobił co ma zrobić maż mi opowiadał ze to cąłkeim fajne pokoiki ;) no i razem mozecie iść :)
    a najlepiej zadzwonić do laboratorium w którym robią badanie i się dopytać jak jest u nich bo co lab to inaczej ;)

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Super :) ja jutro wkraczam w 4 :)
    a ja za 3 dni tez w 4 miesiac ;)ale ten czas leci

Selena, Fedra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 3657 3658 3659 3660 3661 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ