plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbieram sie do pracy - moj ostatni dzien przed 10-dniowym urlopem...mam nadzieje ze wredna @ nie przyjdzie bo nie fajnie jest spedzac wakacje z nia ... wybieramy sie gdzies nad morze-taka objazdowka ale zobaczymy co z tego wyjdzie.....smacznego sniadanka
ja juz stracilam nadzieje w tym cyklu bo byloby choc juz widac w 12dpo cien drugiej a tu jedna gruba krecha ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 08:15
Fedra lubi tę wiadomość
-
Hej!
Melduję sie i ja
Fajnie jak tak mało do nadrabiania
Sylwia, będzie dobrze-jak nie w tym cyklu to w następnym,ale teraz po tych tabletkach na pewno sie uda bo widąć u Ciebie ogromne zmiany
Selenko, współczuję,ale wiesz, ze prawie każda z nas zafasolkowanych przez to przechodziła. P.S. mogły ci i witaminy nie posłużyc...
Kaja powodzenia na badaniach!
Hej Ola!
Miłego dnia wszystkimKaja, Selena, Blondi22, Blondi22, AGA 30, Fedra, Rucia, Sandraa, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Sylwia wcale niekoniecznie musi coś wyjść w 12 dpo. Ja robiłam pierwszy test w 16 dpo, ale wieczorem i ta druga kreska była widoczna dobrze,ale nie jakaś mocna, dopiero za dwa dni wyszła mocniejsza. Tylko ja robiłam obydwa testy wieczorem,a ten pierwszy był po częstym oddawaniu moczu. Główa do góry-nic nie jest jeszcze stracone!
Fedra lubi tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Sylwia wcale niekoniecznie musi coś wyjść w 12 dpo. Ja robiłam pierwszy test w 16 dpo, ale wieczorem i ta druga kreska była widoczna dobrze,ale nie jakaś mocna, dopiero za dwa dni wyszła mocniejsza. Tylko ja robiłam obydwa testy wieczorem,a ten pierwszy był po częstym oddawaniu moczu. Główa do góry-nic nie jest jeszcze stracone!
ja bym jeszcze poczekała
i jak @ nie przyjdzie to powtórzyc teścik
kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
acha...ja ich używałam w pierwszej ciaży-to były moje pierwsze witaminy. a teraz używam Vitaminer Prenatal z kwasami DHA. 28 zł na 30 dni. Mi na szczęście wszystkie pasuja
Ja zmykam bo Cypruś z Agatką-siostry córką wariują i dom chcą rozwalićSelena lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja tez rano na badaniach byłam. Mam nadzieję ze to już koniec testów. Pojechałam do placówki LM a tam kartka że nieczynne do 18 bo mają remont. Ale się wkurzyłam, bo byłam tam przeciez 2 dni temu i nic nie wisiało! Musiałam na szybko jechac do innej placówki. Kawałek był, rano korki, wszyscy do pracy. Dobrze że auto miałam do dyspozycji bo inaczej bym w ogóle nie dała rady. W ośrodku dio pobierania krwi kolejka, każdego obsługiwali normlanie po 7 minut. Chyba jakiś masaz robili potemW końcu weszłam, a tam jakaś młodziutka dziewczyna, na oko z 20 lat tylko mi mówi ż eto jej pierwszy dzień...
Prawie z krzesła spadałam. Potem zaczęla mnie bic po żyłach (!) nie wiedziałam się czy śmiac się czu uciekać... Ja mam b.dobre żyly i w ogole ich bić nie trzeba. Nigdy nikt tego nie robił. No kosmos normalnie. Jakoś sobie jednak poradzila i ja znowu zamiast siedziec z łapą i naciskac gazik to hyc do auta i do pracy. Spóźniłam się pól godziny, ale prawie nikt nie zauważył
Wyniki progesteronu będ apewnie już po poludniu. Zobaczy się jak tam wszystkei hormony działają.
Do tego jest mi niedobrze, PMS się rozhulał, wszystko mnie drażni
Nic tylko czekac na @
Widze że u Was podobnie...Selena, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:acha...ja ich używałam w pierwszej ciaży-to były moje pierwsze witaminy. a teraz używam Vitaminer Prenatal z kwasami DHA. 28 zł na 30 dni. Mi na szczęście wszystkie pasuja
Ja zmykam bo Cypruś z Agatką-siostry córką wariują i dom chcą rozwalićbo widze że tanie
ja przed tymi miałam Femibion natal 1
i po tych chciałam kupic 2 z kwasmi dha..ale one ponad 40 zł..wiec napewno spróbuje te co Ty masz
no idź Kopciuszku pilnuj domostwa -
Witam sie i ja
Sylwia głowa do gory bedzie dobrze dopóki nie ma @ to trzeba czekac a nawet jesli przyjdzie to i tak bardzo ladny teraz masz wykres i uda sie na pewno za ktoryms razem
Selenko wspólczuje mdlosci mnie do tej pory jeszcze czasami meczaSelena, Fedra, Shagga_80, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Witam sie i ja
Sylwia głowa do gory bedzie dobrze dopóki nie ma @ to trzeba czekac a nawet jesli przyjdzie to i tak bardzo ladny teraz masz wykres i uda sie na pewno za ktoryms razem
Selenko wspólczuje mdlosci mnie do tej pory jeszcze czasami meczano mam madzieje ze juz nam niedługo miną
a teraz pojadłam płatek musli
i mi przeszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 08:49
Fedra lubi tę wiadomość