plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Plemniczko
no ja biore po obiadku
ale czasami sobie zapomne
i biore później
ale teraz bede sie starala tego trzymać
to szczesciara z Ciebie że Cie mdłosci ominęły
Fedra zostań kochanaPlemniczka dobrze mówi..też czasami myśle o moim aniołku..byłby teraz mniej wiecej w takim wieku jak Blondi Kubuś...ale wiem że patrzy na mnie z góry
i tak sobie myśle że teraz do mnie powróci
bo w tą ciąże zaszłam w bardzo podobnym czasie jak w tą pierwszą
po porostu dzidzia zmieniła sobie rok przyjścia na świat :)i wierze głeboko że i u Ciebie też będzie szcześliwe zakończenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 12:09
AGA 30, Fedra, plemniczka, Blondi22, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja chce juz weekend!
Nienawidze tych paru dni przed zblizająca się @! bleeeeeeeeeee....
Czuję się obrzydliwieNormalnie xle i coraz gorzej
Dokucza mi żołądek i mam jakieś male zwroty głowy. Do tego mam ochote wszystkie trutnie w pracy powybijać. Normalnie cały dzien z głupolami... Ja chcę do domuuuu
Rany jule, co tu zrobić żeby w tej pracy czas szybciej leciał? -
nick nieaktualnyTo ja znowu
Wiesia fąfelo dawaj do Pruszkowa na wódkę. Ja Ci mówię, na południu i na zachodzie nie pije się tak wspaniale jak w mieście gangsterów
Coś miałam napisać o avatarze ... Ach ! Ja swojego nie zmienię ! To dziewczyny ode mnie spapugowały !
A i jeszcze o witaminach. Moja tabletka wygląda jak wielki ochydny brązowy czop. W weekend popełniłam grzech i połknęłam ją zaraz po wypiciu kawy. Nie polecam. Efekt taki, że znowu kolegowałam się z kiblem. Dlatego warto zawsze brać witaminy na pełen żołądek
Fredzia ja zawsze najpierw czytałam co nie co na temat danej firmy, zanim wysłałam cv. Gdy było mało danych, albo firma wydawała mi się podjerzana od razu sobie darowałam. A od telemarketingu trzymam się z daleka. Sprzedawałam już neostradę, pozycjonowanie stron w googlach i mam dosyć. Taki ze mnie handlowiec jak z Nas wszyskich baletnice.
Musia PMS-y są potrzebneŻeby sobie postękać, popłakać, ponarzekać... kilka dni i wszystko wraca do normy
Fedra, plemniczka, Muska, Shagga_80, Ilona, Sandraa, Kfjatus, kopciuszek126, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola szczęśliwej podróży...
laski co z Wami przecież ja nie odchodze po prostu musiałam się zmyć... a to że znikam i się pojawiam to chyba normalne nie mogę tu siedzieć 24/24plemniczka, AGA 30, Shagga_80, Ilona, Sandraa, Kfjatus, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ruciu ja też sprawdzam dokładnie ale czasami a nawet bardzo czesto nie podają danych firmy... a tu nie tyczyło się stanowiska telemarketera wyrosłam z tego na to nawet bym nie aplikowała jak to powiedział kiedys mój kumpel jak chciałam szybko dorobić i się do niego zgłosiłam na "słuchawkę" "Ty chyba oszalałaś nie z Twoim doświdczeniem chyba ze potrzebujesz pilnie szybko gotówki to tylko na kilka dni"
lubie go bo nigdy "słuchwkowej" pomocy mi nie odmówił
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień Dobry
Witam Was wszystkie baaaardzo serdecznie :*
Melduje, że urlop w PL minął za szybko, pobyt w Wawie i w górach super. Pobyt tygodniowy mamy i siostry u nas też super! Za mało było czasu na wszystko, zwiedzanie, robienie przetworów bo w ogródku już wszystko wielgaśne było, nawet na leniuchowanie było za mało czasu... A teraz nuuuudo bez nich...
Melduje tylko, że jestem cała i zdrowa. Czasu wciąż mało bo trzeba dokończyć przetwory, ogarnąć ogród i dom i kilka spraw na mieście.
Ale obiecuję, że będę zaglądać i nadrabiać zaległości....
Wylukałam, że muszę zacząć od strony 3450
Po lajkowaniu poznacie gdzie się podziewamz góry przepraszam za zaśmiecanie poczty
Poproszę o zmianę w tabelce. Przewidywany termin następnej @ 27.08.
Trzymam kciuki za kilka wykresów, tych ujawnionych i nie..
I za Olę trzymam, za udaną podróż i bezbolesne badanie. Żeby wszystko minęło bez problemów i zakończyło się zafasolkowaniem
Buziaki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 13:57
Blondi22, Rucia, Fedra, Kaja, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus, Ola_czeka, kopciuszek126, kiti, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej laseczki !!
Ogłaszam że mieszkanko posprzątane tylko podlogi pomyć muszę jeszcze!!!
Mój Wafel już wraca do domu !!A ze dziś 14 dzień cyklu no to podziałamy trochę pewnie!!!
Nie mam bóli kłucia anie niczego co by zwiastowało owulkę ale dla sporty i przyjemności też wskazane baraszkowanie!!!Coś mi się wydaje że kolejny cykl bezowulacyjny będzie!!!Może w poniedziałek pojadę na monitoring!!
A taki pikny śluzik mam od 3 dni!!!Blondi22, Fedra, Kaja, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus, Ola_czeka, kopciuszek126, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Nie wiem tylko co ze Żbikiem czy do niej @ przyszła czy może jednak nie???
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś 11.07.2013........kuj-pom
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA…….świętkorzyskie(19.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (03.02.2014)
Effcia...................5.......29lat...........FASOLINKA...........wielkopolskie
Zbikowa…………...6……26lat...........27.07..................Wielka Brytania
Kaja.......................6......32lat...........28.07……….…..pomorskie
sylwia1985 ...........12....28lat ……….01.08................podkarpackie
Muska....................7…..31lat...........01.08..............dolnośląskie
Kfjatus...................10......26lat............07.08.................mazowieckie
Gunia....................7......30 lat..........12.08..................podlaskie
AGA30..................8....... 31lat............15.08............opolskie
kiti.........................9......25lat…….….17.08……….….małopolskie
Jeju......................8......31 lat..........20.08..................opolskie
Beata……………...9……29lat………..25.08…………mazowieckie
Aisa…………..…....7 .…28lata……..27.08……………Szwecja
a-koczek………....12 .…32lata……..31.08……………war-maz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja podglądam, ale boję się odezwać bo tylko marudzę...
Mam temp. 37,10 i czuje się jak na grypę jakąś. Jak mnie @ rozłoży to chyba będę leżeć plackiem przez weekend
Boli mnie żołądek i marzę o łóżku. To wszystko poza nadchodzącą @ może być stresem spowodowane, bo u nas teraz dużo pracy i w ogóle te urlopy mam dezorganizują pracę.
Ach...
Och...
No, to se powzdychałam....
Poza tym to przynajmniej pogoda u nas ładna
Ciekawa jestem u której się ta małpa pierwsza pojawi (lub nie-pojawi). To widzę że na tapecia Kaja, Żbiku, Sylwia i ja.
No to czekamy...