plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Aga to zrob testy owulacyjne
Ach Plemniczko w tamtym cyklu test pozytywny był a cykl bezowulacyjny !!!
Nawet to nie mam testu he he!!!Miał byc luz to jest luz!!!
A seks tak będzie he he(no mam nadzieję)Fedra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska każda ma prawo ponazekac ja dziś szlam z moim psiakiem i tak mnie zemdlilo że się zastanawiałam czy w krzaki nie podskoczyc
ale przeszło Ehh też narzekam
Muska nie wiem czy ja na tą tapete się nadaję jak ja czekam na @@@@
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleż dziś mam dzień
Najpierw ogarniałam mieszkanie, potem zrobiłam wreszcie porządek w komodzie synusiów (część rzeczy - za małych na Kubę a stanowczo za dużych dla noworodka wyniosłam do drugiego pokoju) i tym sposobem zrobiła się jedna duża szuflada wolna dla Drugiego..na początek starczy na same ubranka..inne rzeczy już mają miejsce w innych szufladach...
Wreszcie mieszkanie wygląda jak dawniej...Fedra, AGA 30, Kaja, Sandraa, Kfjatus, kopciuszek126, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny część dalsza przygód z firmą o której pisałam a mianowicie
przed chwilą dostałam maila ze praca faktycznie ma być w moim miejscu zamieszkania i ze miałam rację i ze jeśli nadal jestem zainteresowana to Ona zaprasza na rozmowę.
POwiem wam że nie wiem czy się śmiac czy płakać chociaż jak zobaczyłam od niej maila to sie powstrzymać od śmiechu nie mogłam, jak mojemu to powiem to też będzie miał ubaw i pewnie powie zebym sobie tym głowy nie zawracała i pewnie będzie miał rację ale mnie tak korci zeby pojechać i zobaczyć co ciekawego Pani będzie mi wciskać
Ja równeiż czekam na rozwój wypadków na niektórych wykresach wręcz z zapartym tchem a tak w ogóle to mogło by się coś w fasolkowie ruszyć bo jakiś zastój ehhhAGA 30, Kfjatus, Shagga_80, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Czy ciężarna może jeść pasztet z renifera i jelenia?
Dostałam i nie wiem czy moge spróbować
jeśli zbadane i pewne zródło ??? ale ja bym nie ryzykowała ciąży bo taśiemca można nałapac takie moje zdanie -
Witam wieczorową porą
No, nie wierzę jak tu spokojnie w ten wakacyjny czas. Można zajrzec za pare godzin i jest się dalej na bieżąco
Dziewczyny, jak stoicie z interpretowaniem wyników progesteronu?
Odebrałam wyniki z dzisiaj rana i niestety spada. Dzisiaj mój prg ma 9,52 ng (f.lutealna 1,7-27) i nie wiem co to znaczy. Naczytałam się już na necie, ale dalej nie zmądrzałam. Niski jest, prawda?
Bo wychodzi na to, że u mnie problemem jest prolaktyna i ten progesteronJak to jest z tym przyjmowaniem bromergonu i luteiny? Od jakiś wartości wyników się je bierze i w ogóle znacie ten temat?
Będe wdzięczna za pomoc. -
Kaja wrote:jeśli zbadane i pewne zródło ??? ale ja bym nie ryzykowała ciąży bo taśiemca można nałapac takie moje zdanie
Mięso po pieczeniu (pasztet) można jeść.