X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    muska ja testowalam takim z allegro - wtedy kupilam 60 testow owu i dodali 3 testy ciazowe gratis .... a Ty robilas jakim? ja jesli nie dostane @ to zakupie sobie normalny test i go powtorze bo nie wiem na ile te z allegro sa wiarygodne choc owulke mi pokazal i tak tez bylo wiec chyba nie klamia
    Takim z apteki robiłam. Bobo test ;)

No cóż - na pewno wadliwy, bo przeciez ja w ciąży jestem ;)

Selena, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Nie nie ma i cos mi sie zdaje ze dlugo sobie na nia poczekamy :-(
    Kurcze...ale najważniejsze żeby była pozytywna :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Takim z apteki robiłam. Bobo test ;)

No cóż - na pewno wadliwy, bo przeciez ja w ciąży jestem ;)
    No i takie podejście mi sie podoba ;) trzeba wierzyć do samego końca :)

kopciuszek126, rybka, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem selenko chyba dzis mi jest to obojetne. Mam poprostu wszystkiedo dzis dosyc. :-(

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Selena Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Niewiem selenko chyba dzis mi jest to obojetne. Mam poprostu wszystkiedo dzis dosyc. :-(
    No wiadomo że zdarzaja sie dni zwątpienia :( ja też takie miałam...ale pamiętaj ze trzeba walczyć do końca :) do wyczerpania wszystkich możliwości :) napewno wszystko zakończy sie szczęśliwie :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie masz i racje ale ja juz mam taki metlik ze nie wiem czy chce juz walczyc. Od wczoraj mam dosgc. I trace sily.:-(

• Selena Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Pewnie masz i racje ale ja juz mam taki metlik ze nie wiem czy chce juz walczyc. Od wczoraj mam dosgc. I trace sily.:-(
    :( mam nadzieje że to tylko chwilowy dołek :) jak każda z nas tu miewała.I ze znajdziesz jeszcze w sobie siły do walki :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze selenko ale nie jestem pewn. Dobra musze konczyc bo czas prace zaczac. Jeszcze raz wszystkim milego dnia.

• Selena Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Moze selenko ale nie jestem pewn. Dobra musze konczyc bo czas prace zaczac. Jeszcze raz wszystkim milego dnia.
    Pa malutka :) i trzymaj sie :) miłego dzionka :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Witam wieczorową porą :)
    No, nie wierzę jak tu spokojnie w ten wakacyjny czas. Można zajrzec za pare godzin i jest się dalej na bieżąco ;)
    Dziewczyny, jak stoicie z interpretowaniem wyników progesteronu?
    Odebrałam wyniki z dzisiaj rana i niestety spada. Dzisiaj mój prg ma 9,52 ng (f.lutealna 1,7-27) i nie wiem co to znaczy. Naczytałam się już na necie, ale dalej nie zmądrzałam. Niski jest, prawda?
    Bo wychodzi na to, że u mnie problemem jest prolaktyna i ten progesteron :( Jak to jest z tym przyjmowaniem bromergonu i luteiny? Od jakiś wartości wyników się je bierze i w ogóle znacie ten temat?
    Będe wdzięczna za pomoc.

jeśli byś była w ciaży spadajacy progesteron jest zły trzeba wtedy brać leki...

jeśli jesteś przed @ spadajacy progesteron świadczy o zbliżajacej się @...

Muska, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona wrote:
    Fedra Ty ciagle masz jakieś ALE... Jak ja na początku wprowadzilam naglowki " starajace" " ciazowki" to ty tez mialas Z tym problem żeby nie wyróżniać bo ci przykro. W zasadzie ciagle ci sie coś nie podoba , może zamiast Seleny i innych dziewczyn które sie cieszą swoją ciaza to Ty zmien swoje nastawienie.? Każda z nas tutaj miała większe bądź mniejsze przeżycia ale nie każda z nas tak terroryzuje tłum jak ty :(
    Niby piszesz ze bedzie cię mniej na forum ale kiedy nie wejdę to Fedra w roli głównej :)

Tak, tak wiem nienawidzisz mnie bo pisze prawdę !

Przykład nie adekwatny do powagi sytuacji zapewne, ale wczesnie mialas psa w avatarze a ja psa mieć nie moge w domu więc prosze Cię żebyś se go przeniosła do Suwaczka zamiast bić nim po oczach w avatarze.

Powiedziałam Ci kiedyś żebyś się odemnie odwaliła...

Jakoś nie zauważyłam ze prośba moze być terroryzowaniem, jeśli Ci coś nie pasuje nie musisz tu być i czytać...

Blondi22, AGA 30, a-koczek, Kaja, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się Dziewczynki :)

Dzisiaj nie będe w roli głównej nie martwcie się po prostu mam dużo na głowie...
    Jesli Was terroryzuje to piszcie śmiało ja przyjmuje krytyke do siebie i jeśli jest z mojej strony coś nie tak to staram się to naprawić a niejestem żmiją jak pewna Pani :)

aha Mona i faktycznie przykład nie adekwatny ponieważ w avatarze psa nie mam więc proszenie mnie o coś czego nie ma świadczy o tym że faktycznie masz jakiś problem...

I to tyle w tym temacie bardzo dziękuje za niekomentowanie ;)

Odniosłam się dopijam kawę i lęce wpadnę wieczorem Was troche poterroryzowac tylko musze wymyślec czym tym razem :P

Effcia28, kopciuszek126, AGA 30, a-koczek, Sandraa, rybka, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha bym zapomniała

Ola pozdrów serdecznie Żbikową mam nadzieje że praca jej sprzyja :* i rozumiem ze już zawitałaś do Polszy ;)

Sagga dzięki :*

A do reszty Dziewczynek nie smutkowac się bo jak Wy się smutkujecie mnie jest przykro - moja nowa forma terroryzmu :P

kopciuszek126, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia zrób test z apteki. Mi te testy z allegro nie wychodziły. Dopiero tydzień po spodziewanej @ wyszła mi bardzo blada druga kreska.

Effcia28, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia kochana wedłg mnie za wcześnie zrobiłaś test :) poczekaj 2-3 dni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewoje. Będę z doskoku.

Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Musia kochana wedłg mnie za wcześnie zrobiłaś test :) poczekaj 2-3 dni :)
    No, niby wiem, ale nie mogłam wytrzymac ;)
    Poczkeam na spokojnie teraz przynajmije do środy. Ale patrząc na moje wczorajsze wyniki progesteronu (9ng) to raczej do tego czasu przyjdzie @.
    Wskakuj częściej, bo smutno bez Ciebie :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Sylwia raczej są wiarygodne :) ja pierwszy ciążowy robiłam z allegro :) i wyszły II kreski..ale że miałam apteczny w domu to powtórzyłam :) i też były II :) wiec one sie raczej nie mylą :)
    sa wiarygodne bo ja tez robiłam je pierwsze jak w tej ciazy zaszłam i wtedy co mialam cien cienia ;)

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona wrote:

Ola jak ja bym chciała byc teraz w polszy. Zazdroszczę Ci bardzo. Zaniedbujesz bloga i nie mam co czytać ;

No, już w Polsce. Jest bosko.
    Co do bloga - szoking mnie wziął, myślałam, że bywają tam tylko nasze ovu-koleżanki a tu proszę - nowa zbłąkana duszyczka. Ciekawe kto jeszcze nieznany mi go podczytuje!

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak wogole Dzien Dobry wszystkim ;)

lece na śniadanko bede niedługo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 10:04

Muska, kopciuszek126, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 3663 3664 3665 3666 3667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ