plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:muska ja testowalam takim z allegro - wtedy kupilam 60 testow owu i dodali 3 testy ciazowe gratis .... a Ty robilas jakim? ja jesli nie dostane @ to zakupie sobie normalny test i go powtorze bo nie wiem na ile te z allegro sa wiarygodne choc owulke mi pokazal i tak tez bylo wiec chyba nie klamia
No cóż - na pewno wadliwy, bo przeciez ja w ciąży jestemSelena, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Niewiem selenko chyba dzis mi jest to obojetne. Mam poprostu wszystkiedo dzis dosyc.
ja też takie miałam...ale pamiętaj ze trzeba walczyć do końca
do wyczerpania wszystkich możliwości
napewno wszystko zakończy sie szczęśliwie
-
Muska wrote:Witam wieczorową porą
No, nie wierzę jak tu spokojnie w ten wakacyjny czas. Można zajrzec za pare godzin i jest się dalej na bieżąco
Dziewczyny, jak stoicie z interpretowaniem wyników progesteronu?
Odebrałam wyniki z dzisiaj rana i niestety spada. Dzisiaj mój prg ma 9,52 ng (f.lutealna 1,7-27) i nie wiem co to znaczy. Naczytałam się już na necie, ale dalej nie zmądrzałam. Niski jest, prawda?
Bo wychodzi na to, że u mnie problemem jest prolaktyna i ten progesteronJak to jest z tym przyjmowaniem bromergonu i luteiny? Od jakiś wartości wyników się je bierze i w ogóle znacie ten temat?
Będe wdzięczna za pomoc.
jeśli byś była w ciaży spadajacy progesteron jest zły trzeba wtedy brać leki...
jeśli jesteś przed @ spadajacy progesteron świadczy o zbliżajacej się @...Muska, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Mona wrote:Fedra Ty ciagle masz jakieś ALE... Jak ja na początku wprowadzilam naglowki " starajace" " ciazowki" to ty tez mialas Z tym problem żeby nie wyróżniać bo ci przykro. W zasadzie ciagle ci sie coś nie podoba , może zamiast Seleny i innych dziewczyn które sie cieszą swoją ciaza to Ty zmien swoje nastawienie.? Każda z nas tutaj miała większe bądź mniejsze przeżycia ale nie każda z nas tak terroryzuje tłum jak ty
Niby piszesz ze bedzie cię mniej na forum ale kiedy nie wejdę to Fedra w roli głównej
Tak, tak wiem nienawidzisz mnie bo pisze prawdę !
Przykład nie adekwatny do powagi sytuacji zapewne, ale wczesnie mialas psa w avatarze a ja psa mieć nie moge w domu więc prosze Cię żebyś se go przeniosła do Suwaczka zamiast bić nim po oczach w avatarze.
Powiedziałam Ci kiedyś żebyś się odemnie odwaliła...
Jakoś nie zauważyłam ze prośba moze być terroryzowaniem, jeśli Ci coś nie pasuje nie musisz tu być i czytać...Blondi22, AGA 30, a-koczek, Kaja, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam się Dziewczynki
Dzisiaj nie będe w roli głównej nie martwcie się po prostu mam dużo na głowie...
Jesli Was terroryzuje to piszcie śmiało ja przyjmuje krytyke do siebie i jeśli jest z mojej strony coś nie tak to staram się to naprawić a niejestem żmiją jak pewna Pani
aha Mona i faktycznie przykład nie adekwatny ponieważ w avatarze psa nie mam więc proszenie mnie o coś czego nie ma świadczy o tym że faktycznie masz jakiś problem...
I to tyle w tym temacie bardzo dziękuje za niekomentowanie
Odniosłam się dopijam kawę i lęce wpadnę wieczorem Was troche poterroryzowac tylko musze wymyślec czym tym razemEffcia28, kopciuszek126, AGA 30, a-koczek, Sandraa, rybka, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Aha bym zapomniała
Ola pozdrów serdecznie Żbikową mam nadzieje że praca jej sprzyja :* i rozumiem ze już zawitałaś do Polszy
Sagga dzięki :*
A do reszty Dziewczynek nie smutkowac się bo jak Wy się smutkujecie mnie jest przykro - moja nowa forma terroryzmukopciuszek126, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Musia kochana wedłg mnie za wcześnie zrobiłaś test
poczekaj 2-3 dni
Poczkeam na spokojnie teraz przynajmije do środy. Ale patrząc na moje wczorajsze wyniki progesteronu (9ng) to raczej do tego czasu przyjdzie @.
Wskakuj częściej, bo smutno bez Ciebie -
Selena wrote:Sylwia raczej są wiarygodne
ja pierwszy ciążowy robiłam z allegro
i wyszły II kreski..ale że miałam apteczny w domu to powtórzyłam
i też były II
wiec one sie raczej nie mylą
-
Mona wrote:
Ola jak ja bym chciała byc teraz w polszy. Zazdroszczę Ci bardzo. Zaniedbujesz bloga i nie mam co czytać ;
No, już w Polsce. Jest bosko.
Co do bloga - szoking mnie wziął, myślałam, że bywają tam tylko nasze ovu-koleżanki a tu proszę - nowa zbłąkana duszyczka. Ciekawe kto jeszcze nieznany mi go podczytuje!