plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No, już w Polsce. Jest bosko.
Co do bloga - szoking mnie wziął, myślałam, że bywają tam tylko nasze ovu-koleżanki a tu proszę - nowa zbłąkana duszyczka. Ciekawe kto jeszcze nieznany mi go podczytuje! -
Muska wrote:Cześć Selenko.
Jakoś nie mogłam wytrzymać... akurat musiało się wszystko obsunąc w tym cykluNie lubię takich niespodzianek.
Do tego jeśli o siebie chodzi to jakoś mniej obiektywna się robię i gorzej liczę
I jakoś gorzej się ostatnie dni czuję. Może mnie coś rozkłada? Boli mnie żołądek i mam zawroty głowy. Narzekam i się ciesze na zmianę. PMS w pełnym rozkwicie, ale tak sobie jednak myślałam że może się udało...
No to teraz wiem, ze nie chociaż.
Myślisz że test by nic nie wykazał? Napisali na opakowaniu że by pokazał...
Kurczę, jak ja nie lubię niepewności.
Blondi22, Muska, kopciuszek126, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:muska ja testowalam takim z allegro - wtedy kupilam 60 testow owu i dodali 3 testy ciazowe gratis .... a Ty robilas jakim? ja jesli nie dostane @ to zakupie sobie normalny test i go powtorze bo nie wiem na ile te z allegro sa wiarygodne choc owulke mi pokazal i tak tez bylo wiec chyba nie klamia
ja testowałam w 11dpo tym z allegro wyszedł negatyw a w 14 dpo kupiłam w aptece i był pozytywnyBlondi22, kopciuszek126, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:muśka tak czytam i muszę Ci powiedzieć ,że mnie test 11dpo wyszedł negatywny a w 14 był pozytwywny więc różnie to bywa
Jeszcze jakaś mała szansa jestPożyjemy, zobaczymy.
Effcia28, kopciuszek126, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:No, też bym się napiła po takich newsach dnia
Jakie plany na pobyt Ola? Kiedy z zabiegiem (badaniem?) ruszasz?
Do poniedziałku Kraków, w poniedziałek wieczorem Poznań, we wtorek ostatnie badania u ginki a w środę rano do szpitala. I chyba zostanę w Polsce trochę dłużej, więc jeśli @ Cię nawiedzi (tfu tfu, odpukać) to możemy zrobić sobie "prezent na pocieszenie" w postaci spotkanka w połowie drogi -
nick nieaktualnyJestem na chwilę. Wiesia, data z twoim HSG wisi u mnie na lodówce, więc cały ten dzień nie ma mnie na ovu bo będę trzymała kciuki u rąk i nóg
żeby:
1. nie bolało
2. zadziałało
Drzewo mi wczoraj elektrownia wycięła, bo gałęzie dotykały kabli. Jakiegoś Pana ostatnio tak popieściło, że o mało co nie umarł. Narobili wszędzie takiego bałaganu, wycięli pół okolicy, i nie posprzątali po sobie.Brudasy. Moja córka zyskała niesamowity widok z okna .. rząd słupów ze średnim napięciem. Bosko.
Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Do poniedziałku Kraków, w poniedziałek wieczorem Poznań, we wtorek ostatnie badania u ginki a w środę rano do szpitala. I chyba zostanę w Polsce trochę dłużej, więc jeśli @ Cię nawiedzi (tfu tfu, odpukać) to możemy zrobić sobie "prezent na pocieszenie" w postaci spotkanka w połowie drogi
-
Rucia wrote:Jestem na chwilę. Wiesia, data z twoim HSG wisi u mnie na lodówce, więc cały ten dzień nie ma mnie na ovu bo będę trzymała kciuki u rąk i nóg
żeby:
1. nie bolało
2. zadziałało
Drzewo mi wczoraj elektrownia wycięła, bo gałęzie dotykały kabli. Jakiegoś Pana ostatnio tak popieściło, że o mało co nie umarł. Narobili wszędzie takiego bałaganu, wycięli pół okolicy, i nie posprzątali po sobie.Brudasy. Moja córka zyskała niesamowity widok z okna .. rząd słupów ze średnim napięciem. Bosko.
Ocieram łzę.
Trochę ze względu na drzewa, ale bardziej ze wzruszenia że się przejmujesz moim HSG.Rucia lubi tę wiadomość
-
Dzieńdoberek wszystkim
ja na chwile jak zwykle,bo jeszcze nawet łóżko nie zaścielone mam...Bo z rana miałam wyjazd.Mąż dzis pojechał do W-wy na badania do pracy. A po niedzieli wyjeżdza prawdopodobnie do pracy do zachodniopomorskiego-zazdroszczę mu...
miłego weekendowania kochaneFedra lubi tę wiadomość
-
I w ogóle laski jesteście niesamowite.
Dotąd nic znaczącego się w moich staraniach nie działo, więc nie miałam okazji odczuć Waszego wsparcia, ale teraz, przed HSG, przechodzicie same siebie i mówię Wam otwarcie, że kocham Was za to. Serio, coraz mniej się przejmuję badaniem, coraz mniej się boję, bo jesteście takie fantastyczne, że chociażby ze względu na to warto pieprzyć strach!!!
Przepraszam za wyrażenie.Selena, Muska, Fedra, Pismak, plemniczka, Shagga_80, mauysia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
a i do ciebie Ruciu-jeśli chodzi o pasztet to raczej nie ma przeciwskazań, bo to pieczone a nie surowe!!!A po drugie najczęściej jakieś włośnice to w dziku a nie jelonku czy reniferze-tak mi sie wydaje. a po trzecie-jadasz wieprzowine?
Pewnie tak. A świnka może miec włosnicę jak najbardziej-bo jada byle co...co jej sie pod ryj nawinie...nawet potrafi zjeść szczura. A nie wiem czy badają świnie w ogóle w tym kierunku???
Dobra to tyle, ja uciekam. -
co dzisiaj dziewuszki dobrego pichcicie na obiadek? Ja wlasnie zrobilam z tesciowa pierogi z jezynami z maselkiem i polane smietana z cukrem . Mniamci- oczywiscie juz po konsumpcji
moj pojechal sprawdzic samochod do warsztatu bo mamy zamiar jechac na Mazury :)a potem moze Sopot Gdansk i Gdynia 500 /600km to troche jest wiec samochod musi byc sprawny. Byla ktoras z was tam? a moze znacie jakies ciekawe i piekne miejsca w Polsce ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 12:35
Fedra, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość