X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    co dzisiaj dziewuszki dobrego pichcicie na obiadek? Ja wlasnie zrobilam z tesciowa pierogi z jezynami z maselkiem i polane smietana z cukrem . Mniamci- oczywiscie juz po konsumpcji :) moj pojechal sprawdzic samochod do warsztatu bo mamy zamiar jechac na Mazury :)a potem moze Sopot Gdansk i Gdynia 500 /600km to troche jest wiec samochod musi byc sprawny. Byla ktoras z was tam? a moze znacie jakies ciekawe i piekne miejsca w Polsce ?
    Ja kocham Mazury!
    Wybieramy się tam z m na długi sierpniowy weekend :) Pożeglujemy trochę :D Już się nie moge doczekać.
    Na Mazurach wszędzie jest ładnie, chociaz ostatnio troche komercyjne się zrobiły. Obiad w kanjpie w Mikołajkach kosztuje tyle ile na rynku w Krakowie i Wrocławiu cyzli ok. 100,00 zł. Szajba full...
    No, ale mają ten klimat. Morza też zazdroszczę, ale to dla nas b.daleko :/
    Bawcie się dobrze, tylko się nie spalcie, bo to niebezpieczne, a wszyscy zapominaja skąd czerniaki się biorą.

aisa lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje pasztety są w wersji konserwy, ze sklepu więc chyba raczej zjadliwe :) Dostałam od szwagra i szwagierki bo wrócili wczoraj z koła podbiegunowego ( przejechali przez 8 państw, ot taka wycieczka :P )

Wieśka nie rycz głupia !

Na obiad mam zupę z patisona, pierwszy raz robię.
    Na drugie gulasz z szynki wieprzowej, z pieczarkami, grzybkami, papryką, cebulką i zieleniną, ddo tego młode ziemniaczki i pomidorek z bazylią ze swojej szklarni.

Wczoraj przez tą pieprzoną elektrownię głodowaliśmy ( mamy kuchnię elektryczną ). Więc dzisiaj rarytasy!

Muska, Fedra, sylwia1985, Sandraa, kopciuszek126, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Moje pasztety są w wersji konserwy, ze sklepu więc chyba raczej zjadliwe :) Dostałam od szwagra i szwagierki bo wrócili wczoraj z koła podbiegunowego ( przejechali przez 8 państw, ot taka wycieczka :P )

Wieśka nie rycz głupia !

Na obiad mam zupę z patisona, pierwszy raz robię.
    Na drugie gulasz z szynki wieprzowej, z pieczarkami, grzybkami, papryką, cebulką i zieleniną, ddo tego młode ziemniaczki i pomidorek z bazylią ze swojej szklarni.

Wczoraj przez tą pieprzoną elektrownię głodowaliśmy ( mamy kuchnię elektryczną ). Więc dzisiaj rarytasy!
    Wcinaj Rucia pasztety na spokojnie. Pieczone nie zaszkodzi :)
    Alez rarytasiki macie tam, dobrze Wam bąbelki :)

Rucia lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie ide poczytac co tam popisąłyscie

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona wrote:
    Taa krytykę przyjmujesz do siebie:D gdyby tak było traktowalabys mnie jako koleżankę a nie jak wroga. Spójrz prawdzie w oczy i nie mydlij ich innym- Ty nie znosisz krytyki!a każdego co zwróci ci uwagę traktujesz jak wroga.
    Czytaj babo ze zrozumieniem, pisałam "mialaś" a to subtelną acz stanowczo różnica .
    Kwestie problemów i to kto je ma i z czym przemilcze bo nie warto pisać.
    Bez odbioru. Bo z Tobą nie można dyskutować niestety.

Ola jak ja bym chciała byc teraz w polszy. Zazdroszczę Ci bardzo. Zaniedbujesz bloga i nie mam co czytać ;

Jesteś jedną z niewielu osób na tym forum na której opini mi nie zalezy i nie traktuje jako koleżane kogoś kto naskakuje na innych wcześniej czepiałaś się Muzi teraz mnie... napisałam Ci kiedyś idź spuśc sobie ciśnienie moze będzie Ci lepiej... i dyskutowac ze mną można ale rzeczowo i na poziomie ale w tej kwestii nawet nie wiesz o czym mówie...
    Ja mam problemy ale po pierwsze umiem o nich rozmawiać a co najaważniejsze umiem sobei z nimi radzić... i to tyle co do Twojej osoby... więcej komentarzy nie będzie...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Jestem na chwilę. Wiesia, data z twoim HSG wisi u mnie na lodówce, więc cały ten dzień nie ma mnie na ovu bo będę trzymała kciuki u rąk i nóg o.O żeby:
    1. nie bolało
    2. zadziałało

Drzewo mi wczoraj elektrownia wycięła, bo gałęzie dotykały kabli. Jakiegoś Pana ostatnio tak popieściło, że o mało co nie umarł. Narobili wszędzie takiego bałaganu, wycięli pół okolicy, i nie posprzątali po sobie. o.O Brudasy. Moja córka zyskała niesamowity widok z okna .. rząd słupów ze średnim napięciem. Bosko.

Rutka żeby nie było lubię tylko pierwszą część twojego wiadomości...

ale jak masz gałęzie na podwórku to i ogniosko będzie moze to skusi Ole do przyjazdu oprócz tej mrożonej wódki ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od dzisiaj jedynie Was czytam nie komentuje ani nie wysuwam żadnych postulatów co do waszych awatarków czy innych tego typu spraw...

nie chce być odbierana jako czepialska i takie tam jak ktoś chce pogadać to zapraszam na priv...

oczywiście jeśli coś będzie wymagało mojego komentarza takowy uczynie ;)

pozdrawiam Was i zycze miłego i udanego weekendu :*

Wasza czepialska terrorystka Fedra :P

a-koczek lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Wieśki to ja nawet grilla rozpalę ! A co o.O niech zobaczy jaka jestem gościnna :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 16:25

Fedra, rybka, kopciuszek126, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Miałam nie komentować, ale nie moge bo mi sie juz krew w żyłach buzuje.

Mona nie znam Cię, ale i tez pierwszy raz czytam Twoja wypowiedz na plemniczce. Przychodzisz nie wiem skąd i obrazasz nasza Fedre. Najpierw wypadałoby sie przedstawić, a nie odrazu jakieś głupie komentarze zostawiać, które i tak jak zauwazylas przeszły bez odzewu. Nie pisz tu bo zasmiecasz tylko wątek, który pozbawiony jest jadu zmiji takiej jak Ty.

Fedra, Blondi22, a-koczek, Sandraa, rybka, kopciuszek126, Kaja, Shagga_80, mauysia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj 35 stopni jak nie wiecej, zjadlysmy obiad i uciekamy na ścieki.

Do pózniej laski ;D

Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia miałaś rację, że powoli zaczął robić się haos z tymi avatarami. Sama gubiłam się w moich postach i nie wiedziałam które to moje.

Fedra, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona wrote:
    Fedra Ty ciagle masz jakieś ALE... Jak ja na początku wprowadzilam naglowki " starajace" " ciazowki" to ty tez mialas Z tym problem żeby nie wyróżniać bo ci przykro. W zasadzie ciagle ci sie coś nie podoba , może zamiast Seleny i innych dziewczyn które sie cieszą swoją ciaza to Ty zmien swoje nastawienie.? Każda z nas tutaj miała większe bądź mniejsze przeżycia ale nie każda z nas tak terroryzuje tłum jak ty :(
    Niby piszesz ze bedzie cię mniej na forum ale kiedy nie wejdę to Fedra w roli głównej :)

Tak, tak wiem nienawidzisz mnie bo pisze prawdę !

Przykład nie adekwatny do powagi sytuacji zapewne, ale wczesnie mialas psa w avatarze a ja psa mieć nie moge w domu więc prosze Cię żebyś se go przeniosła do Suwaczka zamiast bić nim po oczach w avatarze.

choć już od jakiegoś czasu coraz rzadziej bywam na "plmniczce", to jak dostałam wiadomość coś Ty tutaj popisała, to musiałam się odezwać...

z tego jak po prędce przeczytałam parę stron wnioskuję, że to była prośba, którą dziewczyny (SELENA i BLONDII) doskonale zrozumiały i prawidłowo odczytały właściwą jej treść... najwidoczniej są wrażliwymi kobietami, które jeszcze pamiętają co to są trudy bezowocnych starań, ciągłych porażek... że nawet głupstwo w dzień, gdy masz kiepski humor może spowodować załamanie... i wiesz jak się to nazywa? KOLEŻEŃSTWO, które objawia się poprzez chociażby próbę postawienia się w cudzej sytuacji, próbie zrozumienia i udzielenia wsparcia... sorry, ale jak ja jestem tutaj tak długo - nigdy czegoś takiego od Ciebie nie doświadczyłam... zero wsparcia, zero pomocy, zero prób podniesienia na duchu

i powiem Ci, że ja współczuję Twojemu dziecku, że za matkę będzie mieć zgorzkniałą , plującą jadem w koło na około... będę się modliła o to, by Twoje już niedługo narodzone dziecko wyrobiło w Tobie wrażliwość, która pozwoli Ci ujrzeć coś więcej... niż czubek własnego nosa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 14:52

Selena, Fedra, a-koczek, Blondi22, kiti, Sandraa, mala29_, kopciuszek126, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Jaki dzień dzisiaj miałam koszmarny:/

Ale jak tylko tu do Was zajrzałam to mi się od razu lepiej zrobiło i tak tutaj smakowicie aż sama zgłodniałam:)

Sylwia1985 te pierożki to na pewno są wyśmienite,
    Rucia zupa z patisona też na pewno rewelacja:)

ahh idę i ja coś upichcić:)

Fedra, Gunia, kopciuszek126, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Hej

Miałam nie komentować, ale nie moge bo mi sie juz krew w żyłach buzuje.

Mona nie znam Cię, ale i tez pierwszy raz czytam Twoja wypowiedz na plemniczce. Przychodzisz nie wiem skąd i obrazasz nasza Fedre. Najpierw wypadałoby sie przedstawić, a nie odrazu jakieś głupie komentarze zostawiać, które i tak jak zauwazylas przeszły bez odzewu. Nie pisz tu bo zasmiecasz tylko wątek, który pozbawiony jest jadu zmiji takiej jak Ty.

Ilonko możesz mieć problem ze znalezieniem postów tej pani u Nas ponieważ większość została usunięta przez Ovu Guru a za co to się możesz domyśleć ;)

Kfjatus lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i żegnam wszystkie dziewczynki:*
    Miłego weekendu:*:*:*

Fedra, Blondi22, Sandraa, kopciuszek126, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra Ty jak już coś ujmiesz to nic więcej dodawać nie trzeba :*

Ruciu grill grillem ale o tej zmrożonej wódce nie zapomnij ;)
    a co do avatarów to ja naprawdę w pewenj chwili się musiałam zastanowić do kogo mam odpisać ale teraz Dziewczynki mają takie łądne avatarki a tak tylko się ukrywały ;)

Libra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra super to wszystko ujęłaś i masz racje :) ja jestem mega wrażliwa..i nie musiałam daleko siegać pamiecią jak to ja kiedyś patrzyłam na takie avatary ze zdjeciem usg..więc zmieniłam go z wielką checią :) ja sie zbieram do domku :) wiec kochane miłego weekendu :) i do poniedziałku :)

Fedra, Libra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ja cie bardzo dobrze rozumiem kochana ;) a tamta żmije olej

Fedra, Selena, kopciuszek126, Libra, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi ma racje olej ją. bo kto jak nie ty zawsze postawi nas do pionu przy złudnych nadziejach zebysmy w dniu gdy przyjdzie @ były w stanie ją przezyc bez wszelkiego typu załamań psychivznych. a pozatym twoja zawsze szczególowa rada i opinia przy wielu problemach analizie wyników. mona poprostu zazdrosci ci twojego autorytetu wsrod nas

Fedra, Selena, Gunia, kopciuszek126, Blondi22, Libra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pozatym przyszła niewiadomo skad po jkim czasie dowaliła Fedrze i tyle. Niewiem co chciała tym osiągnąc podnieść swoje ego czy co?

Fedra, Selena, Libra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

‹‹ 3665 3666 3667 3668 3669 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ