plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:co dzisiaj dziewuszki dobrego pichcicie na obiadek? Ja wlasnie zrobilam z tesciowa pierogi z jezynami z maselkiem i polane smietana z cukrem . Mniamci- oczywiscie juz po konsumpcji
moj pojechal sprawdzic samochod do warsztatu bo mamy zamiar jechac na Mazury :)a potem moze Sopot Gdansk i Gdynia 500 /600km to troche jest wiec samochod musi byc sprawny. Byla ktoras z was tam? a moze znacie jakies ciekawe i piekne miejsca w Polsce ?
Wybieramy się tam z m na długi sierpniowy weekendPożeglujemy trochę
Już się nie moge doczekać.
Na Mazurach wszędzie jest ładnie, chociaz ostatnio troche komercyjne się zrobiły. Obiad w kanjpie w Mikołajkach kosztuje tyle ile na rynku w Krakowie i Wrocławiu cyzli ok. 100,00 zł. Szajba full...
No, ale mają ten klimat. Morza też zazdroszczę, ale to dla nas b.daleko
Bawcie się dobrze, tylko się nie spalcie, bo to niebezpieczne, a wszyscy zapominaja skąd czerniaki się biorą.aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje pasztety są w wersji konserwy, ze sklepu więc chyba raczej zjadliwe
Dostałam od szwagra i szwagierki bo wrócili wczoraj z koła podbiegunowego ( przejechali przez 8 państw, ot taka wycieczka
)
Wieśka nie rycz głupia !
Na obiad mam zupę z patisona, pierwszy raz robię.
Na drugie gulasz z szynki wieprzowej, z pieczarkami, grzybkami, papryką, cebulką i zieleniną, ddo tego młode ziemniaczki i pomidorek z bazylią ze swojej szklarni.
Wczoraj przez tą pieprzoną elektrownię głodowaliśmy ( mamy kuchnię elektryczną ). Więc dzisiaj rarytasy!Muska, Fedra, sylwia1985, Sandraa, kopciuszek126, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Moje pasztety są w wersji konserwy, ze sklepu więc chyba raczej zjadliwe
Dostałam od szwagra i szwagierki bo wrócili wczoraj z koła podbiegunowego ( przejechali przez 8 państw, ot taka wycieczka
)
Wieśka nie rycz głupia !
Na obiad mam zupę z patisona, pierwszy raz robię.
Na drugie gulasz z szynki wieprzowej, z pieczarkami, grzybkami, papryką, cebulką i zieleniną, ddo tego młode ziemniaczki i pomidorek z bazylią ze swojej szklarni.
Wczoraj przez tą pieprzoną elektrownię głodowaliśmy ( mamy kuchnię elektryczną ). Więc dzisiaj rarytasy!
Alez rarytasiki macie tam, dobrze Wam bąbelkiRucia lubi tę wiadomość
-
Mona wrote:Taa krytykę przyjmujesz do siebie:D gdyby tak było traktowalabys mnie jako koleżankę a nie jak wroga. Spójrz prawdzie w oczy i nie mydlij ich innym- Ty nie znosisz krytyki!a każdego co zwróci ci uwagę traktujesz jak wroga.
Czytaj babo ze zrozumieniem, pisałam "mialaś" a to subtelną acz stanowczo różnica .
Kwestie problemów i to kto je ma i z czym przemilcze bo nie warto pisać.
Bez odbioru. Bo z Tobą nie można dyskutować niestety.
Ola jak ja bym chciała byc teraz w polszy. Zazdroszczę Ci bardzo. Zaniedbujesz bloga i nie mam co czytać ;
Jesteś jedną z niewielu osób na tym forum na której opini mi nie zalezy i nie traktuje jako koleżane kogoś kto naskakuje na innych wcześniej czepiałaś się Muzi teraz mnie... napisałam Ci kiedyś idź spuśc sobie ciśnienie moze będzie Ci lepiej... i dyskutowac ze mną można ale rzeczowo i na poziomie ale w tej kwestii nawet nie wiesz o czym mówie...
Ja mam problemy ale po pierwsze umiem o nich rozmawiać a co najaważniejsze umiem sobei z nimi radzić... i to tyle co do Twojej osoby... więcej komentarzy nie będzie...Shagga_80 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Jestem na chwilę. Wiesia, data z twoim HSG wisi u mnie na lodówce, więc cały ten dzień nie ma mnie na ovu bo będę trzymała kciuki u rąk i nóg
żeby:
1. nie bolało
2. zadziałało
Drzewo mi wczoraj elektrownia wycięła, bo gałęzie dotykały kabli. Jakiegoś Pana ostatnio tak popieściło, że o mało co nie umarł. Narobili wszędzie takiego bałaganu, wycięli pół okolicy, i nie posprzątali po sobie.Brudasy. Moja córka zyskała niesamowity widok z okna .. rząd słupów ze średnim napięciem. Bosko.
Rutka żeby nie było lubię tylko pierwszą część twojego wiadomości...
ale jak masz gałęzie na podwórku to i ogniosko będzie moze to skusi Ole do przyjazdu oprócz tej mrożonej wódki17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczyny od dzisiaj jedynie Was czytam nie komentuje ani nie wysuwam żadnych postulatów co do waszych awatarków czy innych tego typu spraw...
nie chce być odbierana jako czepialska i takie tam jak ktoś chce pogadać to zapraszam na priv...
oczywiście jeśli coś będzie wymagało mojego komentarza takowy uczynie
pozdrawiam Was i zycze miłego i udanego weekendu :*
Wasza czepialska terrorystka Fedraa-koczek lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Hej
Miałam nie komentować, ale nie moge bo mi sie juz krew w żyłach buzuje.
Mona nie znam Cię, ale i tez pierwszy raz czytam Twoja wypowiedz na plemniczce. Przychodzisz nie wiem skąd i obrazasz nasza Fedre. Najpierw wypadałoby sie przedstawić, a nie odrazu jakieś głupie komentarze zostawiać, które i tak jak zauwazylas przeszły bez odzewu. Nie pisz tu bo zasmiecasz tylko wątek, który pozbawiony jest jadu zmiji takiej jak Ty.
Fedra, Blondi22, a-koczek, Sandraa, rybka, kopciuszek126, Kaja, Shagga_80, mauysia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona wrote:Fedra Ty ciagle masz jakieś ALE... Jak ja na początku wprowadzilam naglowki " starajace" " ciazowki" to ty tez mialas Z tym problem żeby nie wyróżniać bo ci przykro. W zasadzie ciagle ci sie coś nie podoba , może zamiast Seleny i innych dziewczyn które sie cieszą swoją ciaza to Ty zmien swoje nastawienie.? Każda z nas tutaj miała większe bądź mniejsze przeżycia ale nie każda z nas tak terroryzuje tłum jak ty
Niby piszesz ze bedzie cię mniej na forum ale kiedy nie wejdę to Fedra w roli głównej
Tak, tak wiem nienawidzisz mnie bo pisze prawdę !
Przykład nie adekwatny do powagi sytuacji zapewne, ale wczesnie mialas psa w avatarze a ja psa mieć nie moge w domu więc prosze Cię żebyś se go przeniosła do Suwaczka zamiast bić nim po oczach w avatarze.
choć już od jakiegoś czasu coraz rzadziej bywam na "plmniczce", to jak dostałam wiadomość coś Ty tutaj popisała, to musiałam się odezwać...
z tego jak po prędce przeczytałam parę stron wnioskuję, że to była prośba, którą dziewczyny (SELENA i BLONDII) doskonale zrozumiały i prawidłowo odczytały właściwą jej treść... najwidoczniej są wrażliwymi kobietami, które jeszcze pamiętają co to są trudy bezowocnych starań, ciągłych porażek... że nawet głupstwo w dzień, gdy masz kiepski humor może spowodować załamanie... i wiesz jak się to nazywa? KOLEŻEŃSTWO, które objawia się poprzez chociażby próbę postawienia się w cudzej sytuacji, próbie zrozumienia i udzielenia wsparcia... sorry, ale jak ja jestem tutaj tak długo - nigdy czegoś takiego od Ciebie nie doświadczyłam... zero wsparcia, zero pomocy, zero prób podniesienia na duchu
i powiem Ci, że ja współczuję Twojemu dziecku, że za matkę będzie mieć zgorzkniałą , plującą jadem w koło na około... będę się modliła o to, by Twoje już niedługo narodzone dziecko wyrobiło w Tobie wrażliwość, która pozwoli Ci ujrzeć coś więcej... niż czubek własnego nosaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 14:52
Selena, Fedra, a-koczek, Blondi22, kiti, Sandraa, mala29_, kopciuszek126, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Jaki dzień dzisiaj miałam koszmarny:/
Ale jak tylko tu do Was zajrzałam to mi się od razu lepiej zrobiło i tak tutaj smakowicie aż sama zgłodniałam:)
Sylwia1985 te pierożki to na pewno są wyśmienite,
Rucia zupa z patisona też na pewno rewelacja:)
ahh idę i ja coś upichcićFedra, Gunia, kopciuszek126, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ilona wrote:Hej
Miałam nie komentować, ale nie moge bo mi sie juz krew w żyłach buzuje.
Mona nie znam Cię, ale i tez pierwszy raz czytam Twoja wypowiedz na plemniczce. Przychodzisz nie wiem skąd i obrazasz nasza Fedre. Najpierw wypadałoby sie przedstawić, a nie odrazu jakieś głupie komentarze zostawiać, które i tak jak zauwazylas przeszły bez odzewu. Nie pisz tu bo zasmiecasz tylko wątek, który pozbawiony jest jadu zmiji takiej jak Ty.
Ilonko możesz mieć problem ze znalezieniem postów tej pani u Nas ponieważ większość została usunięta przez Ovu Guru a za co to się możesz domyślećKfjatus lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Libra Ty jak już coś ujmiesz to nic więcej dodawać nie trzeba :*
Ruciu grill grillem ale o tej zmrożonej wódce nie zapomnij
a co do avatarów to ja naprawdę w pewenj chwili się musiałam zastanowić do kogo mam odpisać ale teraz Dziewczynki mają takie łądne avatarki a tak tylko się ukrywałyLibra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra super to wszystko ujęłaś i masz racje
ja jestem mega wrażliwa..i nie musiałam daleko siegać pamiecią jak to ja kiedyś patrzyłam na takie avatary ze zdjeciem usg..więc zmieniłam go z wielką checią
ja sie zbieram do domku
wiec kochane miłego weekendu
i do poniedziałku
Fedra, Libra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi ma racje olej ją. bo kto jak nie ty zawsze postawi nas do pionu przy złudnych nadziejach zebysmy w dniu gdy przyjdzie @ były w stanie ją przezyc bez wszelkiego typu załamań psychivznych. a pozatym twoja zawsze szczególowa rada i opinia przy wielu problemach analizie wyników. mona poprostu zazdrosci ci twojego autorytetu wsrod nas
Fedra, Selena, Gunia, kopciuszek126, Blondi22, Libra, aisa lubią tę wiadomość