plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Dzieki Dziewczyny :*
Ola mi nie chodziło o to by je usuwały ale zeby jeśli to nie problem przeniosły je do suwaczków...
ja pewnie i tak znikne nie długo z forum więc nie będziecie musiały mnie barć pod uwagę, bo niestety strata dziecka nie jest przyjemną rzeczą a myślenie w którym teraz było by się tygodniu albo patrzenie na usg które mogłoby byc moim usg bardzo boli...
przepraszam już nic nie mówie macie przecież prawo cieszyć się swoim szczęściem.... znikam Cześć...
Niby piszesz ze bedzie cię mniej na forum ale kiedy nie wejdę to Fedra w roli głównej
Tak, tak wiem nienawidzisz mnie bo pisze prawdę !
Przykład nie adekwatny do powagi sytuacji zapewne, ale wczesnie mialas psa w avatarze a ja psa mieć nie moge w domu więc prosze Cię żebyś se go przeniosła do Suwaczka zamiast bić nim po oczach w avatarze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 23:16
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry dziewuszki zaczynam 10 dni urlopu yupi !!!! mamy ochote jechac nad morze ale zobaczymy co z tego wyjdzie...
milego dzionka i smacznego sniadanka ....
buziole zozoleSelena, Fedra, Blondi22, kopciuszek126, Sandraa, Kaja, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć kobitki.
Sylwia, widzę że jest mały skok i humorek tez dopisuje
O i Shagga siępokazała
U mnie soneczko i upały zapowiadaja. Już się nie moge doczekac godziny 16:00zeby jak zwykle wybiec, trzasnąć piętami i wykonac mój okrzyk radości
Fedra, kopciuszek126, Gunia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
A, no i chciałabym dodac że ja tez zatestowałam i wielki negatyw. Także duuuupa. Chciałam w weekend, ale mamy gości i nie będzie możliwości nawet się przemknąc do łazienki bez zauważenia. Generalnie to @ ma u mnie małą obsuwę, a chciałam byc pewna bo weekend zapowiada sie and wyraz imprezowo. Goście z Wawy
dzisiaj grill i alk., jutro parapetówa i alk, to uznalam że lepiej sprawdzić.
To teraz sobie popije chociaz bez zastanawiania się czy mogę. -
Hej
i ja sie witam
Sylwia
no no
zazdroszcze urlopu..tez bym gdzieś pojechała..ale niestety...nie moge...aa no i dalej trzymam kciuki
Muska u mnie też ładnieno i jak to mój kolega z pracy mówi
zaraz 8 wiec weekend można uznać za otwarty
Muska, Fedra, kopciuszek126, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:A, no i chciałabym dodac że ja tez zatestowałam i wielki negatyw. Także duuuupa. Chciałam w weekend, ale mamy gości i nie będzie możliwości nawet się przemknąc do łazienki bez zauważenia. Generalnie to @ ma u mnie małą obsuwę, a chciałam byc pewna bo weekend zapowiada sie and wyraz imprezowo. Goście z Wawy
dzisiaj grill i alk., jutro parapetówa i alk, to uznalam że lepiej sprawdzić.
To teraz sobie popije chociaz bez zastanawiania się czy mogę. -
Witam dziewczęta.
Muska, czekaj na @ i pij do woli, chociaż taką nagrodę mamyja dziś też nastawiam się na chlańsko
Co do Żbikowej - mam nadzieję, że się nie pogniewa, jeśli zdradzę - jej organizm zdecydował, że teraz czas na karierę a nie ciążę.
Czekamy na rozstrzygnięcia, trzymajcie się dziewczyny! (te, które są w najgorszym momencie cyklu)
Muska, bardzo mi przykro, ale nie pomogę Ci z wynikamiNetu nie czytaj, może któraś dziewczyna Ci tu pomoże przez weekend.
Miłego dnia!Fedra, kopciuszek126, a-koczek, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Musia ale masz dopiero 11 dzień fazy lutealnej..mogło być za wcześnie na teścik..
Jakoś nie mogłam wytrzymać... akurat musiało się wszystko obsunąc w tym cykluNie lubię takich niespodzianek.
Do tego jeśli o siebie chodzi to jakoś mniej obiektywna się robię i gorzej liczę
I jakoś gorzej się ostatnie dni czuję. Może mnie coś rozkłada? Boli mnie żołądek i mam zawroty głowy. Narzekam i się ciesze na zmianę. PMS w pełnym rozkwicie, ale tak sobie jednak myślałam że może się udało...
No to teraz wiem, ze nie chociaż.
Myślisz że test by nic nie wykazał? Napisali na opakowaniu że by pokazał...
Kurczę, jak ja nie lubię niepewności.Selena lubi tę wiadomość
-
muska ja testowalam takim z allegro - wtedy kupilam 60 testow owu i dodali 3 testy ciazowe gratis .... a Ty robilas jakim? ja jesli nie dostane @ to zakupie sobie normalny test i go powtorze bo nie wiem na ile te z allegro sa wiarygodne choc owulke mi pokazal i tak tez bylo wiec chyba nie klamia
-
Muska wrote:Cześć Selenko.
Jakoś nie mogłam wytrzymać... akurat musiało się wszystko obsunąc w tym cykluNie lubię takich niespodzianek.
Do tego jeśli o siebie chodzi to jakoś mniej obiektywna się robię i gorzej liczę
I jakoś gorzej się ostatnie dni czuję. Może mnie coś rozkłada? Boli mnie żołądek i mam zawroty głowy. Narzekam i się ciesze na zmianę. PMS w pełnym rozkwicie, ale tak sobie jednak myślałam że może się udało...
No to teraz wiem, ze nie chociaż.
Myślisz że test by nic nie wykazał? Napisali na opakowaniu że by pokazał...
Kurczę, jak ja nie lubię niepewności.ja tam jeszcze mam nadzieje do Twojego cyklu
i kochana nie patrz na to co na teście pisze..to zależy od tego kiedy by było zagnieżdżanie..
Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:muska ja testowalam takim z allegro - wtedy kupilam 60 testow owu i dodali 3 testy ciazowe gratis .... a Ty robilas jakim? ja jesli nie dostane @ to zakupie sobie normalny test i go powtorze bo nie wiem na ile te z allegro sa wiarygodne choc owulke mi pokazal i tak tez bylo wiec chyba nie klamia
ja pierwszy ciążowy robiłam z allegro
i wyszły II kreski..ale że miałam apteczny w domu to powtórzyłam
i też były II
wiec one sie raczej nie mylą
-
Sylwiu jeden moze ci pokazywac dobrze drugi sie mylic. Najlepsze sa te z apteki ja sie juz ostatnio przekonalam jak testy ovulacyjne kupywalam. Tak wiec czekaj spokojnie kochana a ja trzymam za ciebie kciuki.
sylwia1985 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke