X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Muska ja biorę na prolaktyne ale nie powiem jak tam twoje wyniki bo zielona jestem :-\
    A jak z Twoją prolatyną sprawa wygląda? Jaki wynik w jakiej fazie robione badanie i jaka dawka? :D Czuję się jak lekarz z tym wywiadem ;)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę jeszcze jakiś filmik wciągnąć i spać, bo jutro nie wstanę. Doczytam wszystko rano.
    Nie piszcie za dużo ;)
    Dobranoc.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Dzieki Dziewczyny :*

Ola mi nie chodziło o to by je usuwały ale zeby jeśli to nie problem przeniosły je do suwaczków...

ja pewnie i tak znikne nie długo z forum więc nie będziecie musiały mnie barć pod uwagę, bo niestety strata dziecka nie jest przyjemną rzeczą a myślenie w którym teraz było by się tygodniu albo patrzenie na usg które mogłoby byc moim usg bardzo boli...

przepraszam już nic nie mówie macie przecież prawo cieszyć się swoim szczęściem.... znikam Cześć...
    Fedra Ty ciagle masz jakieś ALE... Jak ja na początku wprowadzilam naglowki " starajace" " ciazowki" to ty tez mialas Z tym problem żeby nie wyróżniać bo ci przykro. W zasadzie ciagle ci sie coś nie podoba , może zamiast Seleny i innych dziewczyn które sie cieszą swoją ciaza to Ty zmien swoje nastawienie.? Każda z nas tutaj miała większe bądź mniejsze przeżycia ale nie każda z nas tak terroryzuje tłum jak ty :(
    Niby piszesz ze bedzie cię mniej na forum ale kiedy nie wejdę to Fedra w roli głównej :)

Tak, tak wiem nienawidzisz mnie bo pisze prawdę !

Przykład nie adekwatny do powagi sytuacji zapewne, ale wczesnie mialas psa w avatarze a ja psa mieć nie moge w domu więc prosze Cię żebyś se go przeniosła do Suwaczka zamiast bić nim po oczach w avatarze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 23:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No comments :)
    Fedra....Ty wiesz... :)

Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ola uważaj na kable w tym locie!!! No i szczęśliwej podróży!!!:-)

Aga! o co cho z kablami?!

AGA 30 lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewuszki zaczynam 10 dni urlopu yupi !!!! mamy ochote jechac nad morze ale zobaczymy co z tego wyjdzie...

milego dzionka i smacznego sniadanka ....

buziole zozole :)

Selena, Fedra, Blondi22, kopciuszek126, Sandraa, Kaja, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki.
    Sylwia, widzę że jest mały skok i humorek tez dopisuje :)
    O i Shagga siępokazała :)
    U mnie soneczko i upały zapowiadaja. Już się nie moge doczekac godziny 16:00 :D zeby jak zwykle wybiec, trzasnąć piętami i wykonac mój okrzyk radości :)

Fedra, kopciuszek126, Gunia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, no i chciałabym dodac że ja tez zatestowałam i wielki negatyw. Także duuuupa. Chciałam w weekend, ale mamy gości i nie będzie możliwości nawet się przemknąc do łazienki bez zauważenia. Generalnie to @ ma u mnie małą obsuwę, a chciałam byc pewna bo weekend zapowiada sie and wyraz imprezowo. Goście z Wawy ;) dzisiaj grill i alk., jutro parapetówa i alk, to uznalam że lepiej sprawdzić.
    To teraz sobie popije chociaz bez zastanawiania się czy mogę.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) i ja sie witam :) Sylwia :) no no :) zazdroszcze urlopu..tez bym gdzieś pojechała..ale niestety...nie moge...aa no i dalej trzymam kciuki :) :) :)
    Muska u mnie też ładnie :) no i jak to mój kolega z pracy mówi ;) zaraz 8 wiec weekend można uznać za otwarty :P

Muska, Fedra, kopciuszek126, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    A, no i chciałabym dodac że ja tez zatestowałam i wielki negatyw. Także duuuupa. Chciałam w weekend, ale mamy gości i nie będzie możliwości nawet się przemknąc do łazienki bez zauważenia. Generalnie to @ ma u mnie małą obsuwę, a chciałam byc pewna bo weekend zapowiada sie and wyraz imprezowo. Goście z Wawy ;) dzisiaj grill i alk., jutro parapetówa i alk, to uznalam że lepiej sprawdzić.
    To teraz sobie popije chociaz bez zastanawiania się czy mogę.
    Musia ale masz dopiero 11 dzień fazy lutealnej..mogło być za wcześnie na teścik..

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki :-) zycze wszystkim I kazdej z osobna milego dnia :-)

Selena, Muska, Fedra, kopciuszek126, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Selena Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Hej babeczki :-) zycze wszystkim I kazdej z osobna milego dnia :-)
    Hej kochana :) jak miło Cię widzieć :) Tobie równiez życze miłego dnia :) a jak tam decyzja? :) jest już :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczęta.

Muska, czekaj na @ i pij do woli, chociaż taką nagrodę mamy :) ja dziś też nastawiam się na chlańsko :D

Co do Żbikowej - mam nadzieję, że się nie pogniewa, jeśli zdradzę - jej organizm zdecydował, że teraz czas na karierę a nie ciążę.

Czekamy na rozstrzygnięcia, trzymajcie się dziewczyny! (te, które są w najgorszym momencie cyklu :) )

Muska, bardzo mi przykro, ale nie pomogę Ci z wynikami :( Netu nie czytaj, może któraś dziewczyna Ci tu pomoże przez weekend.

Miłego dnia!

Fedra, kopciuszek126, a-koczek, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie ma i cos mi sie zdaje ze dlugo sobie na nia poczekamy :-(

• Muska Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Musia ale masz dopiero 11 dzień fazy lutealnej..mogło być za wcześnie na teścik..
    Cześć Selenko.
    Jakoś nie mogłam wytrzymać... akurat musiało się wszystko obsunąc w tym cyklu :( Nie lubię takich niespodzianek.
    Do tego jeśli o siebie chodzi to jakoś mniej obiektywna się robię i gorzej liczę ;)
    I jakoś gorzej się ostatnie dni czuję. Może mnie coś rozkłada? Boli mnie żołądek i mam zawroty głowy. Narzekam i się ciesze na zmianę. PMS w pełnym rozkwicie, ale tak sobie jednak myślałam że może się udało...
    No to teraz wiem, ze nie chociaż.
    Myślisz że test by nic nie wykazał? Napisali na opakowaniu że by pokazał...
    Kurczę, jak ja nie lubię niepewności.

Selena lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia jak bysmy wszystko wiedzialy to nie bylo by niespodzianek i zaskoczenia.:-)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muska ja testowalam takim z allegro - wtedy kupilam 60 testow owu i dodali 3 testy ciazowe gratis .... a Ty robilas jakim? ja jesli nie dostane @ to zakupie sobie normalny test i go powtorze bo nie wiem na ile te z allegro sa wiarygodne choc owulke mi pokazal i tak tez bylo wiec chyba nie klamia

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Cześć Selenko.
    Jakoś nie mogłam wytrzymać... akurat musiało się wszystko obsunąc w tym cyklu :( Nie lubię takich niespodzianek.
    Do tego jeśli o siebie chodzi to jakoś mniej obiektywna się robię i gorzej liczę ;)
    I jakoś gorzej się ostatnie dni czuję. Może mnie coś rozkłada? Boli mnie żołądek i mam zawroty głowy. Narzekam i się ciesze na zmianę. PMS w pełnym rozkwicie, ale tak sobie jednak myślałam że może się udało...
    No to teraz wiem, ze nie chociaż.
    Myślisz że test by nic nie wykazał? Napisali na opakowaniu że by pokazał...
    Kurczę, jak ja nie lubię niepewności.
    No nie koniecznie to PMS...:) ja tam jeszcze mam nadzieje do Twojego cyklu :) i kochana nie patrz na to co na teście pisze..to zależy od tego kiedy by było zagnieżdżanie..

Ola_czeka lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    muska ja testowalam takim z allegro - wtedy kupilam 60 testow owu i dodali 3 testy ciazowe gratis .... a Ty robilas jakim? ja jesli nie dostane @ to zakupie sobie normalny test i go powtorze bo nie wiem na ile te z allegro sa wiarygodne choc owulke mi pokazal i tak tez bylo wiec chyba nie klamia
    Sylwia raczej są wiarygodne :) ja pierwszy ciążowy robiłam z allegro :) i wyszły II kreski..ale że miałam apteczny w domu to powtórzyłam :) i też były II :) wiec one sie raczej nie mylą :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiu jeden moze ci pokazywac dobrze drugi sie mylic. Najlepsze sa te z apteki ja sie juz ostatnio przekonalam jak testy ovulacyjne kupywalam. Tak wiec czekaj spokojnie kochana a ja trzymam za ciebie kciuki. :-)

sylwia1985 lubi tę wiadomość

‹‹ 3662 3663 3664 3665 3666 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ