X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    przepisze czy nie przepisze ale najwazniejsze zeby z malenstwem bylo ok
    No mam nadzieje że z bobaskiem wszystko dobrze :) w sumie nic innego sie mi nie dzieje..nie boli mnie brzucha ni nic..więc nie bedzie tak źle :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    zerknijciek w wolnej chwili od zajęc na moje testy lh chyba dziś pozytyw jednak najmocniejszy ? bo na żywo to od paru dni wychodzą takie same i nie kumam nic już ... ehhh https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?category=1&ovu-brand=0&ov_from=&ov_to= - moje te zielone One Step

ps. Libra chyba jednak będziemy owulować razem :D
    w mojej ocenie dzisiejszy jest pozytywny...pozostałe to negatywy... czyli razem owulujemy:D dziękuje Ci Kochana, ze jesteś tak miła i czekasz cierpliwie na koleżankę... i do terminy @ będziemy się wspierać i podnosić na duchu:*;D

kiti, Shagga_80, a-koczek, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko - mam nadzieje, że te plamienia nie groźne (a może wystąpiły w terminie kolejnej @- czytałam, że tak się może zdarzać) idź, skontroluj się i potem przekaż nam pozytywne wieści:*

Shagga - współczuję maratonu w upale.. wózek olej, m Ci wniesie... pozdrów Ole od nas wszystkich

Selena, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Selenko - mam nadzieje, że te plamienia nie groźne (a może wystąpiły w terminie kolejnej @- czytałam, że tak się może zdarzać) idź, skontroluj się i potem przekaż nam pozytywne wieści:*

Shagga - współczuję maratonu w upale.. wózek olej, m Ci wniesie... pozdrów Ole od nas wszystkich
    Librus patrzyłąm jakby @ była i termin jej byłby za tydzień..wiec to raczej nie to..no nic widocznie jestem skazana na leki i tyle :) juz raz próbowałam odstawiac i tez było plamienie..a teraz tydzień nie mam juz ich..
    no nic ja mykam :) napisze od razu jak wróce :) pa :)
    Aha Libra Ty jesteś boska :) figura super:)i nie słuchaj męża :) masz super brzuch :)

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    w mojej ocenie dzisiejszy jest pozytywny...pozostałe to negatywy... czyli razem owulujemy:D dziękuje Ci Kochana, ze jesteś tak miła i czekasz cierpliwie na koleżankę... i do terminy @ będziemy się wspierać i podnosić na duchu:*;D
    nie mogłabym uczynić inaczej jak nie poczekać <3 :) bo co za koleżanka by była ze mnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 14:54

Shagga_80, aisa, Libra, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Też jestem tego zdania, test z nr 22 dopiero jest pozytywny, pozostałe negatywy.

Zmykam do gotowania obiadu....miałam teraz gorącą linię z Mamą...a obiad sam się nie ugotuje :)

Pozdrowiłam Olę :)

a-koczek, kiti, Fedra lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po raz kolejny czytałam pamietnik Fedry. co sie zryczałam to sie zryczałam mimo iz w pracy jestem.
    fedra jestem pełna podziwu dla ciebie tej siły jaką masz i że tak naprawde w pełnym spokoju i opanowaniu bierzesz to co życie Ci daje. inna na twoim miejscu to do tej pory walczyłaby z depresja a Ty pottafiłas sobie wytłumaczyc ze tak poprostu musiało byc. Spotykajac na drodz etakie osoby jak ty uswiadamiam sobie ze mimi tego że teraz nie udaje mi sie miec drugiego dizecka to jednak dostalam szanse od Boga miec jedno dizecko. Także wielki szacun dla Twojej osoby.
    Przepraszam ze tak sie rozrefleksiłam ale tak mam od niedzieli jakis taki nastroj na analizy i wszelkiego typu wywody

kiti, Pismak, Libra, Kaja, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko: Trzymam kciuki, będzie wszystko dobrze! daj znać jak będziesz już po wizycie :)

Selena lubi tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    wytrzyma wytrzyma i bedzie chodził za Tobą sprawdzał czy duży już urósł czy coś widać, będzie go głaskach i przykładał ucho zeby sprawdzić czy coś słychać a potem będzie do niego gadał i cieszył się jak dziecko :*
    zgodze sie cała prawda moj juz słucha czy cos dzidzia daje znac ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję za ocene :) czyli baraszkowania ciąg dalszy :D jeszcze popadnę w nałóg ;p

aisa, Libra, Kaja, Shagga_80, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby wiecej takich nałogów heheh
    kiti wrote:
    dziękuję za ocene :) czyli baraszkowania ciąg dalszy :D jeszcze popadnę w nałóg ;p

kiti, aisa, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie ;)

dziś poźno bo z rana z kuba bylismy jeszcze na dworku jak była w miare temperatura ,a tak to w szafkach poukładach dwa prania zrobilam obiad i jeszcze ide dalej sprzatac bo na dworzu nie ma co siedziec dopiero wieczorem .Bo teraz jest okropnie;/

Ola super dzielna z ciebie dziewcyzna;)

Ciekawe co u Sylwi ?

Shagga moj osttanio tez jest okropny i nic sie nie słucha i by rzadził a co do dzidzi to on nie wierzy że dzidzia jest w brzuchu .

Selenka napewno wszytko ok bedzie .

A ja mam takie wrazenie jak by maleństwo sie poruszało bo co jakis czas czuje takie wypychanie albo laskotanie od środka i to tak bo bokach albo jak siedze

aisa, a-koczek, Libra, Shagga_80, Selena, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko, na pewno wszystko jest ok, i pewnie tak jak mówisz, znów będzie lutek. Najważniejsze żebyś się nie martwiła :)

Kiti, takie nałogi to można mieć ;)

Poproszę o przekazanie buziaków dla Oli :*

Zmykam przygotować obiad, ale będę zaglądać.
    Miłego popołudnia :)

Libra, kiti, Selena, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Librus patrzyłąm jakby @ była i termin jej byłby za tydzień..wiec to raczej nie to..no nic widocznie jestem skazana na leki i tyle :) juz raz próbowałam odstawiac i tez było plamienie..a teraz tydzień nie mam juz ich..
    no nic ja mykam :) napisze od razu jak wróce :) pa :)
    Aha Libra Ty jesteś boska :) figura super:)i nie słuchaj męża :) masz super brzuch :)
    to dobrze, że idziesz sprawdzić... będę czekała na wieści... ale czuję, że jest dobrze:*

dziękuję za komplementy... musiałam się utwierdzić, czy mi psycha nie siada przez demony przeszłości... dziękuję:* podniosła się moja wartość w moich oczach... i proszę już nie wracajmy do tego zdjęcia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 16:55

Shagga_80, Selena, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane !!!!

Wosebka oby wszystko było ok!!!

Ola trzymam kciuki cały dzień aż mnie bola :-/

Libra ,ale cistko z ciebie ,aż do schrupania ;-) ahhh jajaja

Libra, AGA 30, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra pojechał po córke do przedszkola wracam juz z nia i widze jedzie samochod z naprzeciwka nic pewnei w tym dziwnego nie widzicie ale patzre na tablice rejestracyjna a tam W1 LIBRA

Libra, Blondi22, Shagga_80, Selena, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ja uciekam nad scieki miłego popoudnia do jutra

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Libra pojechał po córke do przedszkola wracam juz z nia i widze jedzie samochod z naprzeciwka nic pewnei w tym dziwnego nie widzicie ale patzre na tablice rejestracyjna a tam W1 LIBRA

Oświadczam, że to nie ja:D ale ktoś mi pomysł skradł:D
    to Wam powiem co oznacza Libra - z łac. nazwa gwiazdozbioru wagi... a że ja spod znaku wagi, to stąd pomysł na nick:)

Kaja, Pismak, Shagga_80, kiti, Fedra, aisa, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez z pod wagi hehe

Libra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jestem wariatka,wiecie :P ? Wiecie co zrobiłam? Upiekłam ciasto,to mój pierwszy w życiu keks (z rodzynkami,bo bakalii nie miałam :P )...jednocześnie gotując dwudaniowy obiad...teraz ciacho już stygnie....a paaaaaaaaaachnie :P
    Nawet nie wyobrażacie sobie jaki w kuchni mam teraz ukrop! (jakbym wcześniej nie miała!).

Libra, jak przepis się sprawdzi następnym razem keksem Cię uraczymy :)

Libra, kiti, Selena, Sandraa, Fedra, aisa, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 3694 3695 3696 3697 3698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ