X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie przypomniało mi się,że dziś też gdzieś widziałam Libra...kurcze nie pamiętam gdzie :P

Libra, Selena, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja to jestem wariatka,wiecie :P ? Wiecie co zrobiłam? Upiekłam ciasto,to mój pierwszy w życiu keks (z rodzynkami,bo bakalii nie miałam :P )...jednocześnie gotując dwudaniowy obiad...teraz ciacho już stygnie....a paaaaaaaaaachnie :P
    Nawet nie wyobrażacie sobie jaki w kuchni mam teraz ukrop! (jakbym wcześniej nie miała!).

Libra, jak przepis się sprawdzi następnym razem keksem Cię uraczymy :)
    ukrop potrafię sobie wyobrazić... wczoraj po pracy robiłam obiad i piekłam ciasto dla m, żeby miał namiastkę słodyczy jak jutro wyjadę:)

PS. Libra to łasuch, uwielbia ciasta:)

Shagga_80, Fedra, Blondi22, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wróciłam laseczki z nad wody!!
    Olcia twarda sztuka z ciebie!!!:-)
    Selenka będzie dobrze!!!
    Ależ mnie słoneczko przysmażyło !!!!

Chyba nie jest jeszcze zle ze mną jak jeszcze faceta poderwać na mokrą głowę umie he he he!!!:-)

Selena, Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko,widzę,że wróciłaś,nie czytaj,tylko pisz co Gin(ka) powiedział(a)!

Selena, Fedra, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Selenko,widzę,że wróciłaś,nie czytaj,tylko pisz co Gin(ka) powiedział(a)!
    No właśnie!!!:-)

Selena lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczynki wróciłam :) z bobaskiem wszystko dobrze :) serduszko pięknie bije :) z łożyskiem wszystko dobrze :) wygląda że to nie z tego plamienie..może być z macicy..ale nie ma na niej żadnych zmian :) więc nie jest niebezpieczne :) gin mówi że moze jakieś małe skurcze to wywołały..kazał pobrać kilka dni nospe :) lutka narazie nie :) a i mam duuuużo pić wody :) ale jak się powtórzy plamienie to mam iść do niego po zwolnienie..i będzie leżakowanie...

Shagga_80, Fedra, aisa, Sandraa, Pismak, Libra, Kaja, Blondi22, Rucia, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Po raz kolejny czytałam pamietnik Fedry. co sie zryczałam to sie zryczałam mimo iz w pracy jestem.
    fedra jestem pełna podziwu dla ciebie tej siły jaką masz i że tak naprawde w pełnym spokoju i opanowaniu bierzesz to co życie Ci daje. inna na twoim miejscu to do tej pory walczyłaby z depresja a Ty pottafiłas sobie wytłumaczyc ze tak poprostu musiało byc. Spotykajac na drodz etakie osoby jak ty uswiadamiam sobie ze mimi tego że teraz nie udaje mi sie miec drugiego dizecka to jednak dostalam szanse od Boga miec jedno dizecko. Także wielki szacun dla Twojej osoby.
    Przepraszam ze tak sie rozrefleksiłam ale tak mam od niedzieli jakis taki nastroj na analizy i wszelkiego typu wywody

Koczku to jaka jestem teraz zawdzięczam wielu osobą mojemu meżowi i ludzią którzy stanęli na mojej drodze często wirtualnie, pewnie gdyby nie to forum wygladało by to zupełnie inaczej :)

ale przestańcie już płakac nad moim pamietnikiem :*

Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No dziewczynki wróciłam :) z bobaskiem wszystko dobrze :) serduszko pięknie bije :) z łożyskiem wszystko dobrze :) wygląda że to nie z tego plamienie..może być z macicy..ale nie ma na niej żadnych zmian :) więc nie jest niebezpieczne :) gin mówi że moze jakieś małe skurcze to wywołały..kazał pobrać kilka dni nospe :) lutka narazie nie :) a i mam duuuużo pić wody :) ale jak się powtórzy plamienie to mam iść do niego po zwolnienie..i będzie leżakowanie...
    No to super kochana!!:-)

Selena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Uffff! Choć wiedziałam,że będzie dobrze...a teraz uciekam, wieści odebrane to mogę iść krajać ciasto....Młody dziurę w brzuchu mi wierci :/ kiedy ciasto i kiedy ciasto :/

Selena lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A właśnie przypomniało mi się,że dziś też gdzieś widziałam Libra...kurcze nie pamiętam gdzie :P

u mnie jest Apteka Libra :P

Shagga_80, AGA 30, Libra, Sandraa, aisa, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebo ulżyło mi teraz mogę iść dalej robić przygotowania na wizytę Libry i Dodi :)

Selena, Shagga_80, Libra, Blondi22, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja idę pod prysznic :) do jutra :)

Libra, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja musiałam wrócić,spytać o coś...Kfjatus,jak tam u Ciebie, właśnie doczytałam się,że masz właśnie sądny czas :) ?

PS...ciacho rewelacja :P Aż się chyba pochwalę Wam :D

Libra, jeszcze zdążysz przyjechać zanim zjemy :P

Fedra, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x8yb.jpg

I idę jeść dalej :D

Pismak, Libra, Kaja, Gunia, AGA 30, Fedra, Blondi22, Sandraa, aisa, a-koczek, jeju, Rucia, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A ja musiałam wrócić,spytać o coś...Kfjatus,jak tam u Ciebie, właśnie doczytałam się,że masz właśnie sądny czas :) ?

PS...ciacho rewelacja :P Aż się chyba pochwalę Wam :D

Libra, jeszcze zdążysz przyjechać zanim zjemy :P
    jestem jeszcze w pracy:/

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cicho jak makiem zasiał !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena super wiesci;)

Shagga smakowicie ciacho wyglada :)

Shagga_80, Selena lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodząc tutaj myślałam, że pewnie będę miała dużo do nadrabiania :) a tutaj pustki... chyba wszystkie poszły się staraczkować :)oby owocnie :)
    No nic to w takim razie do jutra i miłej nocki :)

aisa, Selena, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

Dzis pierwsza jestem ;)

Mlego dnia życze ;)

aisa, Selena, Fedra, Sandraa, Libra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj :) ja tu byłam pierwsza ale nadrabiam z wczoraj :)

Selena, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
‹‹ 3695 3696 3697 3698 3699 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ