plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Ja to jestem wariatka,wiecie
? Wiecie co zrobiłam? Upiekłam ciasto,to mój pierwszy w życiu keks (z rodzynkami,bo bakalii nie miałam
)...jednocześnie gotując dwudaniowy obiad...teraz ciacho już stygnie....a paaaaaaaaaachnie
Nawet nie wyobrażacie sobie jaki w kuchni mam teraz ukrop! (jakbym wcześniej nie miała!).
Libra, jak przepis się sprawdzi następnym razem keksem Cię uraczymy
PS. Libra to łasuch, uwielbia ciasta:)Shagga_80, Fedra, Blondi22, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI wróciłam laseczki z nad wody!!
Olcia twarda sztuka z ciebie!!!
Selenka będzie dobrze!!!
Ależ mnie słoneczko przysmażyło !!!!
Chyba nie jest jeszcze zle ze mną jak jeszcze faceta poderwać na mokrą głowę umie he he he!!!
Selena, Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No dziewczynki wróciłam
z bobaskiem wszystko dobrze
serduszko pięknie bije
z łożyskiem wszystko dobrze
wygląda że to nie z tego plamienie..może być z macicy..ale nie ma na niej żadnych zmian
więc nie jest niebezpieczne
gin mówi że moze jakieś małe skurcze to wywołały..kazał pobrać kilka dni nospe
lutka narazie nie
a i mam duuuużo pić wody
ale jak się powtórzy plamienie to mam iść do niego po zwolnienie..i będzie leżakowanie...
Shagga_80, Fedra, aisa, Sandraa, Pismak, Libra, Kaja, Blondi22, Rucia, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Po raz kolejny czytałam pamietnik Fedry. co sie zryczałam to sie zryczałam mimo iz w pracy jestem.
fedra jestem pełna podziwu dla ciebie tej siły jaką masz i że tak naprawde w pełnym spokoju i opanowaniu bierzesz to co życie Ci daje. inna na twoim miejscu to do tej pory walczyłaby z depresja a Ty pottafiłas sobie wytłumaczyc ze tak poprostu musiało byc. Spotykajac na drodz etakie osoby jak ty uswiadamiam sobie ze mimi tego że teraz nie udaje mi sie miec drugiego dizecka to jednak dostalam szanse od Boga miec jedno dizecko. Także wielki szacun dla Twojej osoby.
Przepraszam ze tak sie rozrefleksiłam ale tak mam od niedzieli jakis taki nastroj na analizy i wszelkiego typu wywody
Koczku to jaka jestem teraz zawdzięczam wielu osobą mojemu meżowi i ludzią którzy stanęli na mojej drodze często wirtualnie, pewnie gdyby nie to forum wygladało by to zupełnie inaczej
ale przestańcie już płakac nad moim pamietnikiem :*Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnySelena wrote:No dziewczynki wróciłam
serduszko pięknie bije
wygląda że to nie z tego plamienie..może być z macicy..ale nie ma na niej żadnych zmian
lutka narazie nie
a i mam duuuużo pić wody
ale jak się powtórzy plamienie to mam iść do niego po zwolnienie..i będzie leżakowanie...
Selena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:No dziewczynki wróciłam
serduszko pięknie bije
lutka narazie nie
a i mam duuuużo pić wody
kiedy ciasto i kiedy ciasto
Selena lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:A właśnie przypomniało mi się,że dziś też gdzieś widziałam Libra...kurcze nie pamiętam gdzie
u mnie jest Apteka LibraShagga_80, AGA 30, Libra, Sandraa, aisa, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyA ja musiałam wrócić,spytać o coś...Kfjatus,jak tam u Ciebie, właśnie doczytałam się,że masz właśnie sądny czas
?
PS...ciacho rewelacjaAż się chyba pochwalę Wam
Libra, jeszcze zdążysz przyjechać zanim zjemyFedra, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:A ja musiałam wrócić,spytać o coś...Kfjatus,jak tam u Ciebie, właśnie doczytałam się,że masz właśnie sądny czas
?
PS...ciacho rewelacjaAż się chyba pochwalę Wam
Libra, jeszcze zdążysz przyjechać zanim zjemy -
Wchodząc tutaj myślałam, że pewnie będę miała dużo do nadrabiania
a tutaj pustki... chyba wszystkie poszły się staraczkować :)oby owocnie
No nic to w takim razie do jutra i miłej nockiaisa, Selena, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)