plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam na chwilkę...od pt do wtorku z dojazdem ale starania były, głowa odpoczęła i było gorąco i nad wodą i w sypialni
Bocianów widziałam mnóstwo...gniazdo obok gniazda...jednakże jestem spokojna i jak nie teraz to kiedyś się zdarzy cud...nacieszyliśmy się sobą i ciszą wokoło....Blondi witaj...jak się czujesz?Fedra, Sandraa, AGA 30, Shagga_80, Blondi22, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
hej
Selenko super ze wszystko ok.
ale miałam dzisiaj sen.
Sniło mi sie ze jestem w spzitalu i biegam z sali do sali z jedego skrzydła do drugiego i robie ciagle jakies wyniki. oczywiscie w tych biegach towarzyszy mi moja kolezanka która pracuje w szpitalu i nasza Beatka. otwieram pierwsze drzwi a tam Shagi z malenstwem na łożlu leży( cos w stylu jej awatarka) nastepna sala Blondi rodzi. ide dalej a tam jakas chudzina mnie woła i mówi prosze prosze kolezanko wchodzimy ( chyba to LIbra była). a na koniec stoje przy windzie odwracam sie a tam lezy dziewczyna na łóżku nie placza ale widać w jej oczach wielki ból i smutek ale tak lez y sie nie odzywa ( pewnie to Fedra była) i nagle zza drzwi wychodzi szybkim i mocnym krokiem jakas panienka i przechodząc obok łożka coś ciagle gada i krzyczy do dziewczyny na łożku lecą wyzwiska i ten szyderczy śmiech ( pewnie to Mona była). i nagle wida sie otwiera i sie obudziłam.
ale mi sie wkreca chyba to wszystko za bardzo jak ja juz mam sny z WamiAgafia, Fedra, Pismak, Shagga_80, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny. Muzi kochana stesknilam sie za tobą! ciesze sie ze urlopik udany
Ola mam nadzieje ze teraz juz bedzie tylko do przodu!
Wosebko to dobrze ze nic zlego sie nie dzieje, mam nadzieje ze to plamienie juz Ci znika.
Agafia pytalas co ja biore na moje Hashimoto wlasnie Euyhyrox, nie ma innego leku na to, ewentualnie odpowiedniki.
Co do twojego wykresu to jest niestety absolutnie niewiarygodny w tym cyklu. Po pierwsze dlatego ze nie znamy twoich temperatur z poczatku cyklu, nie wiemy kiedy byl skok. A po drugie temperatury nie moga byc mierzone o roznych godzinach i tak pozno... Proponuje bys juz w tym cyklu nie mierzyla, a jesli bedzie nastepny cykl (czego Ci nie zycze!) to zacznij mierzyc od poczatku i o tej samej godzinie, max z pol godzinnym odchyleniem inaczej nie bedzie jak sie na nim wzorowacAgafia, Fedra, Shagga_80, Libra, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
ach i ja tez polecam testy owulacyjne! mi dokladnie pokazywaly owulacje.
Ja wczoraj bylam na odkrytym basenie. Troszku sie opalilam
No i kupilam sukienke na wesele a nawet dwie bo i na poproawiny, sa super. Ruciu, Blondi w koncu kupilam w Zarze. Dluga do ziemi, zwiewna, w kwiaty. Bardzo dobrze sie w niej czuje wiec sie cieszeFedra, Shagga_80, Blondi22, Ilona, Libra, Sandraa, Gunia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:Zawsze rano mierzyłam tzn tak jak wstwałąm 9-10:30 bo tak się budze przeważnie
Kochana temp się mierzy najpóźniej do 7 rano niestety ale trzeba zacząć nastawiac budzik mierzyć i iśc spać dalej wtedy temp będzie bardziej wiarygodna
no i zazdroszcze możliwości wstawania o tej godzinieAgafia, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:ten sen w sumie to niebył przyjemny bo ciagle biegałam i jakbym była w ciagłym stresie napieciu jakbym czuła gdzies ze cos jest nie tak
Koczku to znaczy ze bardzo musiałaś przeżyć poprzedni dzień bardzo intensywny w emocje i przez to sen był jaki był a ty do tego odczuwałas zmęczenie...
Jesli na łóżku była laska z czarnymi włosami i ziemisą cera to byłam ja17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
to według mojej teorii jezeli po 2 godz mas ztaka samą temp to juz @ za rogiemAgafia wrote:19 wracam do pracy i skończy się spanie
także nie będę musiałą nastawiac budzika ale teraz zmierzyłam temperaturke i mam taką sama jak mierzyłam o 7 dziś
-
Agafia wrote:dziękuję plemniczko
)) czyli co temperaturka 7-8 rano ?? a te testy owulacyjne kiedy najlepiej robić ?? i w jakim czasie najlepiej współżyć przed czy po owulacji ?? kiedy największe szanse
tak temperature mierz o 7, lub 8 rano wybierz sobie jedna godzine. testy owulacyjne zaczynasz robic w zaleznosci od dlugosci cyklu.... jesli wiesz mniej wiecej kiedy mozesz miec owulacje, w ktorym dniu cyklu, to zacznij je robic ze 3, 4 dni wczesniej, codziennie o podobnej godzienie, najlepiej wieczorem. Godzine przed testem nie pij nic. To dziala podobnie jak testy ciązowe, z tym ze na owulacyjnym muszą pojawic sie dwie takiego samego koloru, intensywnosci paski, wtedy owulacja powinna nastapic do 36 godzin od ukazania sie tych dwoch takich samcych kresek, lub gdy testowa nawet jest ciemniejsza. To jest najlepszy czas na wspolzycie. Oczywiscie jesli jajeczko sie nie rozmysli i nagle nie postanowi jednak sobie nie pęknąc... bo tak tez moze byc. Ale zaklada sie ze owulacja powinna nastapic po ukazaniu sie pierwszych dwoch takich samych kresek na tescie.Fedra, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość