plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agafia wrote:19 wracam do pracy i skończy się spanie
także nie będę musiałą nastawiac budzika ale teraz zmierzyłam temperaturke i mam taką sama jak mierzyłam o 7 dziś
czyli jest niższa bo jeśli mierzysz później to się odejmuje itd ale tym Ci na razie głowy zawracać nie będę...
temp mierzymy najpóźniej do 7 rano...
współrzyjemy co drugi dzień jeśli testy owu będą się "zciemniać" proponują co dziennie...
testy owu jak pamiętam dziewczyny robiły po południu i tez należy je wykonac w tych samych godzinach więc musisz zobaczyć co Ci będzie najbardziej pasowało...Shagga_80 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedrus blondynka i taka sniada cera ale ja cie nie widizłam wiec to moze tak sobie ciebie wyobrazałam ale czułam ze to tyFedra wrote:Koczku to znaczy ze bardzo musiałaś przeżyć poprzedni dzień bardzo intensywny w emocje i przez to sen był jaki był a ty do tego odczuwałas zmęczenie...
Jesli na łóżku była laska z czarnymi włosami i ziemisą cera to byłam jaFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agafia wrote:
ale może być tak że @ ma się na początku ciąży moja mama miała do 3 miesiąca
ale niestety temp jest nieubłagalna jeśli spada w tym przypadku od tej temp z teraz odejmuje się 0,2 stopnia czyli w stosunku do tej z 7 spadła...
to znaczy że poziom progesteronu spada a jeśli on spad to znaczy sie ze zbliża się @...
jeśli jesteś w ciąży a temp spada i progesteron tez grozi to poronieniem i wtedy trzeba brać leki...
matko jaka ja niedelikatna jestem...
na razie odpuść sobie mierzenie bo to sensu nie ma wyniki i tak są niemiarodajne...Shagga_80, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Teraz się mogę przywitać
Cześć Muzi dobrze Cię widzieć i dobrze słyszeć ze masz dobry humorek
Guniu :*
Aisa po mojej poczcie wiem gdzie jesteś z nadrabianiem
Sagga przez Twojego keksa odważyłam sie zrobić murzynka i jednak potwierdza się zę zdolności do pieczenia nie mam jest to moje drugie ciasto które piekłam w zyciu i tak pierwsze miało zakalca a drugiemu przypaliłam spód mimo ze piekł się mniej niż było w przepisie
tak więc albo libra zje przypalone ciasto albo idę do sklepu coś kupić
edit:
więcej nie pisze bo mam ładnę 4000 postówWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 09:10
Rucia, Shagga_80, Blondi22, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra nie nie jestes niedelikatna tylko poprostu realnie oceniasz sytuacje i tak naprawde wszystkie za to cie cenimy bo po co mieć złudne nadzieje lepiej nastawic sie i pzrygotowac porzadnie do nastepnego cykluFedra wrote:ale niestety temp jest nieubłagalna jeśli spada w tym przypadku od tej temp z teraz odejmuje się 0,2 stopnia czyli w stosunku do tej z 7 spadła...
to znaczy że poziom progesteronu spada a jeśli on spad to znaczy sie ze zbliża się @...
jeśli jesteś w ciąży a temp spada i progesteron tez grozi to poronieniem i wtedy trzeba brać leki...
na razie odpuść sobie mierzenie bo to sensu nie ma wyniki i tak są niemiarodajne...Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:ale niestety temp jest nieubłagalna jeśli spada w tym przypadku od tej temp z teraz odejmuje się 0,2 stopnia czyli w stosunku do tej z 7 spadła...
na razie odpuść sobie mierzenie bo to sensu nie ma wyniki i tak są niemiarodajne...
dokladnie.... jesli nawet bylaby @ przez pierwsze miesiące w ciązy to jednak temperaura by nie spadala bardzo.... by sie utrzymywalaFedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agafia wrote:rozumiem , temperaturę mierzyłam po wstaniu i pójściu do wc .Czyli nie mam się co już łudzić musze czekać do @ i potem działac
Fedra, Effcia28, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agafia wrote:to jak się jest w ciąży to jaka jest temperatura ?
Fedra, Shagga_80, Libra, aisa lubią tę wiadomość