plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam takie pytanie
Zauważyłam, że pisząc do Seleny niektóre z Was piszą Woseba, a pisząc do Jeju piszecie Muzi, czy dziewczyny zmieniły sobie nick czy wynika to z czegoś innego ( np. tak wolą?)
wiem że durne pytanie ale jak wolą aby tak pisać to chciałabym wiedzieć aby się dostosować
jeju wrote:MÓJ SYN MA IMIENINY
Wszystkiego najlepszego dla synka!
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
kochane mam dylemat juz sie kiedys o to pytałam.
znalazłam w swojej apteczce luteine i zastanawiam sie czy moze na własna reke ja sobie zaaplikowac czy moze nie do gina ide dopiero za miesiac wiec on mi na ten temat nie doradzi. wiec pytam was czy luteina moze pomóc czy raczej jak cos zaszkodzi i w jakich dawkach brac ją -
nick nieaktualnyPismak wrote:Dziewczyny mam takie pytanie
Zauważyłam, że pisząc do Seleny niektóre z Was piszą Woseba, a pisząc do Jeju piszecie Muzi, czy dziewczyny zmieniły sobie nick czy wynika to z czegoś innego ( np. tak wolą?)
wiem że durne pytanie ale jak wolą aby tak pisać to chciałabym wiedzieć aby się dostosować
Selena, Pismak, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Dokładnie tak, nasza Selenka na początku swej przygody z Ovu nazywała się Woseba, a Jej miała nick Muzi...potem skasowały konta i gdy zakładać znów chciały,to stare nicki były niedostępne
dziękuję za wyjaśnieniaSelena lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Muzi wszystkiego najlepszego dla Dominika
ale mam dzis roboty..
Dokładnie Pismaczkujest jak Shagga pisze
ja to nawet mam drugie konto
z nickiem Wosebka
ale tam nie prowadziłam wykresu
wiec juz przy tym zostalam
Shagga_80, Pismak, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo miło tutaj z Wami, ale robota sama się nie zrobi
Żegnam się więc tymczasem i miłego dnia życzę!a-koczek, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Angelius Provita
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
do potem dziewczynki :)Shagag wiesz ja znalazłam super zestaw na allegro
łóżeczko z szuflada
plus pościel 22 elementy i gratisy do tego:) za 535 zł
ale kurna za wczesnie jeszcze mi kupować..ale jakby któraś z Was była zainteresowana
to zapodam linka
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelena wrote:do potem dziewczynki :)Shagag wiesz ja znalazłam super zestaw na allegro
łóżeczko z szuflada
plus pościel 22 elementy i gratisy do tego:) za 535 zł
ale kurna za wczesnie jeszcze mi kupować..ale jakby któraś z Was była zainteresowana
to zapodam linka
A my zamiast szuflady wybraliśmy płozy żeby można było przekształcić łóżeczko w kołyskę. Szuflada według mnie jest zbędna -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:A my zamiast szuflady wybraliśmy płozy żeby można było przekształcić łóżeczko w kołyskę. Szuflada według mnie jest zbędna
A wogóle to witaj kochanafajnie że jesteś
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:No wiesz Rucia jak ktoś ma mało miejsca w domku tak jak ja co mieszkam w bloku no to taka szuflada to super sprawa
A wogóle to witaj kochanafajnie że jesteś
Dżola, musisz udostępnić wykresFedra lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:My mamy łóżeczko po Kubie (M je tylko odświeżył), pościel też mamy po Kubie,dokupić tylko mam jeden komplet poszewek na zmianę no i myślę,że kupię klin do łóżeczka...a co do szuflady,to gdy ja kupowałam łóżeczko,to ten model nie miał szuflady, a teraz ma i aż szkoda,bo mnie przydałaby się szuflada, wciąż narzekam na brak miejsca
Dżola, musisz udostępnić wykresbo z miejscem na cokolwiek u nas marnie...