X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Spadaj :P Stronę wcześniej prosiłam O NIENABIJANIE SIĘ ZE MNIE ! Przestanę Was lubić serio ...
    Ależ mi brakowało Ciebie :*

Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam takie pytanie :)

Zauważyłam, że pisząc do Seleny niektóre z Was piszą Woseba, a pisząc do Jeju piszecie Muzi, czy dziewczyny zmieniły sobie nick czy wynika to z czegoś innego ( np. tak wolą?)

wiem że durne pytanie ale jak wolą aby tak pisać to chciałabym wiedzieć aby się dostosować :)

jeju wrote:
    MÓJ SYN MA IMIENINY

Wszystkiego najlepszego dla synka!

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane mam dylemat juz sie kiedys o to pytałam.
    znalazłam w swojej apteczce luteine i zastanawiam sie czy moze na własna reke ja sobie zaaplikowac czy moze nie do gina ide dopiero za miesiac wiec on mi na ten temat nie doradzi. wiec pytam was czy luteina moze pomóc czy raczej jak cos zaszkodzi i w jakich dawkach brac ją

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Dominika od kolejnej wirtualnej ciotki

zpbnej28qs8fkan8.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszytkiego najlepszego dla Dominika ;*

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Dziewczyny mam takie pytanie :)

Zauważyłam, że pisząc do Seleny niektóre z Was piszą Woseba, a pisząc do Jeju piszecie Muzi, czy dziewczyny zmieniły sobie nick czy wynika to z czegoś innego ( np. tak wolą?)

wiem że durne pytanie ale jak wolą aby tak pisać to chciałabym wiedzieć aby się dostosować :)

Dokładnie tak, nasza Selenka na początku swej przygody z Ovu nazywała się Woseba, a Jej miała nick Muzi...potem skasowały konta i gdy zakładać znów chciały,to stare nicki były niedostępne :)

Selena, Pismak, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Dokładnie tak, nasza Selenka na początku swej przygody z Ovu nazywała się Woseba, a Jej miała nick Muzi...potem skasowały konta i gdy zakładać znów chciały,to stare nicki były niedostępne :)

dziękuję za wyjaśnienia :)

Selena lubi tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Selena Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi wszystkiego najlepszego dla Dominika :) ale mam dzis roboty..:(
    Dokładnie Pismaczku :) jest jak Shagga pisze :) ja to nawet mam drugie konto :) z nickiem Wosebka :) ale tam nie prowadziłam wykresu :) wiec juz przy tym zostalam :)

Shagga_80, Pismak, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo miło tutaj z Wami, ale robota sama się nie zrobi :/
    Żegnam się więc tymczasem i miłego dnia życzę!

a-koczek, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

Angelius Provita

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam...zajęłam się wrzucaniem do koszyka na Allegro pierdółek dla Maleństwa (na poczet wypłaty na którą czekam :P ) i nie zauważyłam,że tak późno się zrobiło :/
    Do potem :)

Selena, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ależ mi brakowało Ciebie :*

A mi Ciebie nie :P

• Selena Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do potem dziewczynki :)Shagag wiesz ja znalazłam super zestaw na allegro :) łóżeczko z szuflada :) plus pościel 22 elementy i gratisy do tego:) za 535 zł :) ale kurna za wczesnie jeszcze mi kupować..ale jakby któraś z Was była zainteresowana :) to zapodam linka :)

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No już nie sprzątam! Codziennie zaglądam na forum ale jak już usiąde to nie wiem co mam napisać. Wena mi uciekła :P

Jest tak piękna pogoda, że szkoda mi czasu na siedzenie przed kompem.

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    do potem dziewczynki :)Shagag wiesz ja znalazłam super zestaw na allegro :) łóżeczko z szuflada :) plus pościel 22 elementy i gratisy do tego:) za 535 zł :) ale kurna za wczesnie jeszcze mi kupować..ale jakby któraś z Was była zainteresowana :) to zapodam linka :)

A my zamiast szuflady wybraliśmy płozy żeby można było przekształcić łóżeczko w kołyskę. Szuflada według mnie jest zbędna :)

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu my poprostu zazdroscimy ci tego porządku

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Ruciu my poprostu zazdroscimy ci tego porządku

Powiedzmy, że wierzę Koczku :P

Dobra - Uciekam ! :) Buziaki

a-koczek, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A my zamiast szuflady wybraliśmy płozy żeby można było przekształcić łóżeczko w kołyskę. Szuflada według mnie jest zbędna :)
    No wiesz Rucia jak ktoś ma mało miejsca w domku tak jak ja co mieszkam w bloku no to taka szuflada to super sprawa :)
    A wogóle to witaj kochana :) fajnie że jesteś :)

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Dżola Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziwczyny, pytanie z innej beczki. JAk to robicie, ze w podpisie "w stopce" macie swój wykres?

16udyx8dlqyt9a9e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No wiesz Rucia jak ktoś ma mało miejsca w domku tak jak ja co mieszkam w bloku no to taka szuflada to super sprawa :)
    A wogóle to witaj kochana :) fajnie że jesteś :)
    My mamy łóżeczko po Kubie (M je tylko odświeżył), pościel też mamy po Kubie,dokupić tylko mam jeden komplet poszewek na zmianę no i myślę,że kupię klin do łóżeczka...a co do szuflady,to gdy ja kupowałam łóżeczko,to ten model nie miał szuflady, a teraz ma i aż szkoda,bo mnie przydałaby się szuflada, wciąż narzekam na brak miejsca :/

Dżola, musisz udostępnić wykres :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    My mamy łóżeczko po Kubie (M je tylko odświeżył), pościel też mamy po Kubie,dokupić tylko mam jeden komplet poszewek na zmianę no i myślę,że kupię klin do łóżeczka...a co do szuflady,to gdy ja kupowałam łóżeczko,to ten model nie miał szuflady, a teraz ma i aż szkoda,bo mnie przydałaby się szuflada, wciąż narzekam na brak miejsca :/

Dżola, musisz udostępnić wykres :)
    No własnie a nam zależy zeby była szuflada :) bo z miejscem na cokolwiek u nas marnie...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 3700 3701 3702 3703 3704 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ