plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagguś ja zamiast typowej szuflady do łóżeczka, kupiłabym pojemnik wiklinowy. Kiedyś były takie fajne w IKEI które właśnie służyły jako pojemniki na pościel. Nie kosztowały dużo, a wyglądało to zarąbiście pod każdym łóżkiem. Jak znajdę zdjęcie to Ci pokażę o co mi chodzi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja kiedys podobne widzialam w jysku ale wtedy była za mała do niego a teraz juz podrosła i tak sie zastanawiam czy własnie juz go nie kupic. ja to z koszami by brała bo zawsze cos tam mozna wrzucic. a znajac mnie jakby nie było koszty to tylko kurz by z pod niego wystawał a tak to kosze troche go zamaskują heheh
Rucia lubi tę wiadomość
-
a która następna w kolejce ? kfjatuś coś się ukrywa :> i Gunia ?a-koczek wrote:zauważyłyscie ze ostatnio cos ziepono się nie robi. jakis wakacyjny przestój? niech w koncu któras rozrusza tą lawine zielonośći
Shagga_80, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
podaj linka ja zobacze sobieSelena wrote:do potem dziewczynki :)Shagag wiesz ja znalazłam super zestaw na allegro
łóżeczko z szuflada
plus pościel 22 elementy i gratisy do tego:) za 535 zł
ale kurna za wczesnie jeszcze mi kupować..ale jakby któraś z Was była zainteresowana
to zapodam linka 
-
Shagga dziękuję za pomoc i miłe słowa
)będę wiedziała jak postępować w kolejnym cyklu
)
Pismak no coś się dziś mijamy
a jak tam się czujesz? 
Rucia piękne łóżeczko mam w jednym pokoju identycznie zrobione tylko łóżeczko jest sosnowe
Pismak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!!!
Napisałabym ale nie mam siły!!! Mózg mi się ugotował normalnie dziś!!38 w cieniu pokazało w aucie!!!

Skrobię tylko że mój Wafel już jedzie i 2 tygodnie urlopu!!!
W poniedziałek planowy wyjazd no może w niedzielę już pojedziemy!! Planowany cel Kudowa Zdrój i okolice!!!
Miłego popołudnia!!!
Padam na pysk!!!
Fedra, Libra, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie kochana chodziło o to,że taka szuflada przydałaby się jako dodatkowe miejsce przechowywania np na pampersy czy coś....pościel trzymałam ( i teraz też będę) na łóżeczkuRucia wrote:Na początku zastanawiałam się czy taka szuflada jest Nam potrzebna i w mojej ocenie raczej nie bardzo
Moja Kinia nie miała szuflady, pościel zawsze była w łóżeczku. Ale może się myle nie wiem 
Ale po rozmowie z M (który nie chce jednak robić mi tej szuflady
) musiałam odpuścić szufladę
No i teraz po tym linku od Ciebie stwierdzam,że to byłoby wyjście - takie kosze pod łóżeczkiem byłyby dobre na trzymanie różnych szpargałów
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agafia wrote:S
Pismak no coś się dziś mijamy
a jak tam się czujesz? 
Właśnie wróciłam z pracy i padam na twarz:(
Na obiad dzisiaj pizza bo nie mam siły nic robić
Jednak chodzenie po takim upale w stroju odpowiednim do pracy nie wpływa dobrze na człowieka...
Agafia a jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 18:06
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Shagga_80 wrote:Fedra! Libra dojechała już
?
Z tego co widziałam to Libra była ok 15 i zalajkowała parę wpisów.
Chyba więc dojechała i teraz pewnie przeprowadza u Fedry test białej rękawiczki
A tak na poważnie to pewnie sączą dobre soczki na tarasie i delektują się wolną chwilą
Shagga_80, Libra, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
A w ogóle to upał chyba pozbawił mnie też dobrych manier

Zaczynając więc właściwie:
Witam Was wszystkie w ten piekielne upalny wieczór20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Ajjjj jak im zajebiaszczo!
Dziewczyny! Tylko nie zapomnijcie o nas i tu zaglądajcie!
Czekam na foty!
U mnie w cieniu jest 37 stopni, byłoby idealnie, gdyby nie to, że jestem na osiedlu wśród bloków, ulic, chodników... uffff na polbruku jaja można smażyć
W Chorwacji, Hiszpanii czy we Włoszech tak już bym pewnie zrobiła, a tu nie bo by przechodnie pukali się w głowę i wezwali karetkę z psychiatryka
Dziki kraj...
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]