plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagguś ja zamiast typowej szuflady do łóżeczka, kupiłabym pojemnik wiklinowy. Kiedyś były takie fajne w IKEI które właśnie służyły jako pojemniki na pościel. Nie kosztowały dużo, a wyglądało to zarąbiście pod każdym łóżkiem. Jak znajdę zdjęcie to Ci pokażę o co mi chodzi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja kiedys podobne widzialam w jysku ale wtedy była za mała do niego a teraz juz podrosła i tak sie zastanawiam czy własnie juz go nie kupic. ja to z koszami by brała bo zawsze cos tam mozna wrzucic. a znajac mnie jakby nie było koszty to tylko kurz by z pod niego wystawał a tak to kosze troche go zamaskują heheh
Rucia lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:zauważyłyscie ze ostatnio cos ziepono się nie robi. jakis wakacyjny przestój? niech w koncu któras rozrusza tą lawine zielonośći
Shagga_80, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:do potem dziewczynki :)Shagag wiesz ja znalazłam super zestaw na allegro
łóżeczko z szuflada
plus pościel 22 elementy i gratisy do tego:) za 535 zł
ale kurna za wczesnie jeszcze mi kupować..ale jakby któraś z Was była zainteresowana
to zapodam linka
-
Shagga dziękuję za pomoc i miłe słowa
)będę wiedziała jak postępować w kolejnym cyklu
)
Pismak no coś się dziś mijamya jak tam się czujesz?
Rucia piękne łóżeczko mam w jednym pokoju identycznie zrobione tylko łóżeczko jest sosnowePismak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!!!
Napisałabym ale nie mam siły!!! Mózg mi się ugotował normalnie dziś!!38 w cieniu pokazało w aucie!!!
Skrobię tylko że mój Wafel już jedzie i 2 tygodnie urlopu!!!
W poniedziałek planowy wyjazd no może w niedzielę już pojedziemy!! Planowany cel Kudowa Zdrój i okolice!!!
Miłego popołudnia!!!
Padam na pysk!!!Fedra, Libra, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Na początku zastanawiałam się czy taka szuflada jest Nam potrzebna i w mojej ocenie raczej nie bardzo
Moja Kinia nie miała szuflady, pościel zawsze była w łóżeczku. Ale może się myle nie wiem
Ale po rozmowie z M (który nie chce jednak robić mi tej szuflady
) musiałam odpuścić szufladę
No i teraz po tym linku od Ciebie stwierdzam,że to byłoby wyjście - takie kosze pod łóżeczkiem byłyby dobre na trzymanie różnych szpargałów
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agafia wrote:S
Pismak no coś się dziś mijamya jak tam się czujesz?
Właśnie wróciłam z pracy i padam na twarz:(
Na obiad dzisiaj pizza bo nie mam siły nic robić
Jednak chodzenie po takim upale w stroju odpowiednim do pracy nie wpływa dobrze na człowieka...
Agafia a jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 18:06
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Shagga_80 wrote:Fedra! Libra dojechała już
?
Z tego co widziałam to Libra była ok 15 i zalajkowała parę wpisów.
Chyba więc dojechała i teraz pewnie przeprowadza u Fedry test białej rękawiczki
A tak na poważnie to pewnie sączą dobre soczki na tarasie i delektują się wolną chwiląShagga_80, Libra, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
A w ogóle to upał chyba pozbawił mnie też dobrych manier
Zaczynając więc właściwie:
Witam Was wszystkie w ten piekielne upalny wieczór20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Ajjjj jak im zajebiaszczo!
Dziewczyny! Tylko nie zapomnijcie o nas i tu zaglądajcie!
Czekam na foty!
U mnie w cieniu jest 37 stopni, byłoby idealnie, gdyby nie to, że jestem na osiedlu wśród bloków, ulic, chodników... uffff na polbruku jaja można smażyćW Chorwacji, Hiszpanii czy we Włoszech tak już bym pewnie zrobiła, a tu nie bo by przechodnie pukali się w głowę i wezwali karetkę z psychiatryka
Dziki kraj...
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...