plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:nie narzekać laski za kilka miesięcy zima więc niech się pogoda rozkręca
Ale ja nie narzekam na upał! Mimo tego, że przy mojej nadwadze nieszczęsnej jestem ciągle zlana potem to lubię gorąco!
Ubolewam, że nie byczę się w takie dni nad ściekiem (zresztą i tak w cieniu bo słabo mi na słońcu), a urlop wykorzystam pewnie podczas deszczu i 15 stopniach max.
Ot, i to wsioaisa lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gunia spoko oko ,a my w pracy bez klimy padnąc można wymogi głupiego papieru
i tam dopiero pot po cyckach leci
ehhh ,a u nas pogoda się załamuje i pewnie burza zawita do kaszub
,,,,,,
ps .mam pytanie co do CLO ,która brała 2 tabsy na dzień i jak sie czuła ????? -
Gunia wrote:Ale ja nie narzekam na upał! Mimo tego, że przy mojej nadwadze nieszczęsnej jestem ciągle zlana potem to lubię gorąco!
Ubolewam, że nie byczę się w takie dni nad ściekiem (zresztą i tak w cieniu bo słabo mi na słońcu), a urlop wykorzystam pewnie podczas deszczu i 15 stopniach max.
Ot, i to wsioaisa lubi tę wiadomość
-
a ja też uwielbiam jak jest ciepełko
ale jak jestem wtedy w pracy (klimy brak + wymagany dress code) a jeszcze muszę się przemieszczać autem bez klimy lub co gorsza na piechotę to jestem ugotowana i potem to ciężko mi cokolwiek ogarnąć jak wracam do domu:/20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Gośśśka wrote:słońce ja jestem w Norwegi i tu jest tak zimno wrrrr tylko 18 stopni i cały czas pada,w poniedziałk będę w Polsce i mam taką małą nadzieje że złapie jeszcze troszkę tego słoneczka
witaj Gośśśka,
No u nas teraz na weekend ochłodzenie zapowiadają, ale od poniedziałku znowu upały podobno także zdążysz się nacieszyć słoneczkiem
Oczywiście jeżeli prognoza się sprawdziGośśśka lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Cześć
U mnie już pogorszenie pogody. Od rana było zachmurzone, po 13 ostro lało a teraz się przejaśniło.
Agafia, faktycznie ciężko coś powiedzieć po obejrzeniu Twojego wykresu. Proponuję byś w tym cyklu nie spinała się już z mierzeniem a w przyszłym (mam nadzieję, że przyszłego nie będzie) mierzyła o tej samej porze. Dziewczyny już wszystko napisały więc nic już nie dodaje.
Muzi, fajnie, że urlop się udał! Oby bociany były dobrym znakiemNa wykresie ładnie więc trzymam kciukasy!! Powodzenia w pracy!!! No i wszystkiego najlepszego dla Dominika!
A-koczku, ale sen Ci się trafił... Co do lutki to ja nie brałam nigdy, ale z tego co podczytywałam tu i na wykresach to dziołchy biorą chyba 10 dni od ovu albo i więcej a potem odstawienie żeby @ przyszła. A jak jest + to chyba cały czas sie bierze. No ale jak wiadomo, najlepiej skontaktować się z ginem w sprawie lutki.
Plemniś, pokaż kieckę a raczej kiecki!!!
Fedra, sorry za zaśmiecanie pocztyTrzeba było nie pisać tylu fajnych postów
Ps. Koniecznie proszę zrobić zdjęcie(a). Bawcie się dobrze
Kiti, widzę, że ovu się zdecydowała i temp poszła ładnie do góryTo teraz trzymamy kciuki za owoc "pracowitego"
pobytu z M
Aga, chciałam lajknąć, ale to że taki skwar u Was i że padasz mnie zniechęciły.. Za to bardzo lubię, że Wafel ma urlop i jedziecie odpocząć! Udanego urlopu zatem życzę
Cześć Kaja, ja nie narzekam na upały, ale na zimno na pewno będę choć w sumie nie tyle na zimno co na paskudne wiatry.
Guniu :*
Mam nadzieję, że Ola ma się dobrze. Buziaki dzielna kobieto :*Kaja, AGA 30, Gunia, Dodi, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:witaj Gośśśka,
No u nas teraz na weekend ochłodzenie zapowiadają, ale od poniedziałku znowu upały podobno także zdążysz się nacieszyć słoneczkiem
Oczywiście jeżeli prognoza się sprawdzimarzę o słoneczku
Pismak, aisa lubią tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:a tak przy okazji Dobry Wieczór wszystkim
Cześć Gosiaczku
Miło Cię widzieć na tutejszym wątku. Widziałam Cię kilka dni wcześniej, ale że jeszcze nie nadrobiłam zaległości pourlopowych to nie pisałam.
Witam też Pismaka
Chyba nie miałam okazji się z Tobą przywitać...Pismak lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:słońce ja jestem w Norwegi i tu jest tak zimno wrrrr tylko 18 stopni i cały czas pada,w poniedziałk będę w Polsce i mam taką małą nadzieje że złapie jeszcze troszkę tego słoneczka
Zerknęłam na pogodę - zapowiadają taką, jaka jest terazChociaż nie wiem, w jaki region PL się wybierasz.
Kaja - ja też nie mam klimy, w moim pokoju dziś było 41 stopni, zeroo przewiewu, komputery chodzą cały dzień... Ale ze mną jest koleżanka, która nawet wczoraj była w pólgolfie z krótkim rękawem (do pracy przyszła w swetrze...), a ja w przewiewnej, wydekoltowanej bluzce się topiłam, dziś mi było ok, a Ona bidula w koszuli z rękawem 3/4 słabła, nie poznałam koleżanki, chciałam Ją nawet nagrać telefonem, bo to niespotykane, by Jej było za ciepło
Fakt - Ona się nie poci, zazdroszczę
Nie powiem, męczę się z Nią bo przeciągu nie pozwala zrobić i narzeka, gdy wszystkie okna pootwierane na ościeżJej wiecznie zimno, mi i jeszcze jednej - gorąco, jakoś trzeba współpracować
Klimę nam pewnie założą, gdy wysiądą komputeryAlbo nie dadzą nowych tylko zwolnią z roboty
I po powrocie do domu też nie mam na nic ochoty, mój królinek też leży wyciągnięty na maksa i śpi, tylko koperek zjadłPismak, Kaja, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
aisa wrote:Witam też Pismaka
Chyba nie miałam okazji się z Tobą przywitać...
Witam Ciebie również
aisa lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Kaja wrote:Pismak wrote:Witam Ciebie również w naszym skromnym lecz czasami burzliwym gronie
Kaja: przepraszam Ciebie ale nie pamiętam abym ten post napisała
Chyba faktycznie mi słoneczko przygrzało
Przypomnisz mi kiedy to było?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 19:32
Gunia lubi tę wiadomość
Angelius Provita
Kaja wrote:też wam ovu zamula musiałam wyjść na 10min ,aby wejsc znów
Strasznie zamula... chyba mu też upał zaszkodził20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)