plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
widzę właśnie, że ovu postanowiło, że cytujesz jako ja posty których nie napisałam
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
OKi ! ja też uciekam chwilowo bo strasznie muli !
Wzajemnie miłego wieczoru
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Napiszę coś, choć jestem gdzieś daleko w trawie z nadrabianiem forum, o tyle jest trudniej, że Mąż jest na urlopie

Dzień dobry poweekendowo
Nasz wypad nad Morze był przecudny, genialny, przesympatyczny
Słońce grzało,humory dopisywały, woda zimna, piasek ciepły -wszystko jak należy 
Jeśli ktoś ciekaw- @ jeszcze nie przyszła...ale przyjdzie, więc spokój i luz
Życzę wszystkim dobrej nocy i lecę nadrabiać zaległości
Buziaki Dziewczynki 
nick nieaktualny, Gunia, Fedra, Sandraa, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Selena, nick nieaktualny, kiti lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Napiszę coś, choć jestem gdzieś daleko w trawie z nadrabianiem forum, o tyle jest trudniej, że Mąż jest na urlopie

Dzień dobry poweekendowo
Nasz wypad nad Morze był przecudny, genialny, przesympatyczny
Słońce grzało,humory dopisywały, woda zimna, piasek ciepły -wszystko jak należy 
Jeśli ktoś ciekaw- @ jeszcze nie przyszła...ale przyjdzie, więc spokój i luz
Życzę wszystkim dobrej nocy i lecę nadrabiać zaległości
Buziaki Dziewczynki 
Kfjatus cieszę się, że urlop rewelacyjny
Nic tak nie cieszy, jak odskocznia od rzeczywistości, zwłaszcza udana 
Mówisz, że @ przyjdzie, nie będę się spierać bo czuję tak samo, wiem, że w tym cyklu również się nie powiodło bo się czuję, jak zwykle. Zresztą dlaczego miałoby się udać, jak w mym codziennym życiu nic się nie zmieniło
A może u Ciebie zaszły zmiany? Inne jedzonko? Wy chyba nałogów nie macie (papierosy?)
W każdym razie miłego wieczoru życzę
Ach, miłe niespodzianki też chętnie widziane, ale bez nacisków
Wykresu nam nie pokażesz, co?
Fedra, aisa, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się
urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że
chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie
małe i bezbronne?
- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla
ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą.
- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic
innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być
szczęśliwym?
- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się
także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i
będziesz szczęśliwy.
- A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do
mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie?
- Twój anioł powie ci więcej pięknych i
słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską
będzie uczył Cię mówić.
- A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał
porozmawiać z Tobą?
- Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię
jak się modlić.
- Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie.
Kto mnie ochroni?
- Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli
miałby ryzykować własnym życiem.
- Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę
Cię więcej widział.
- Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie
i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej
ciebie.
W tym czasie w Niebie panował duży spokój,
ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało:
- O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć
powiedz mi, proszę, imię mojego anioła.
- Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do
niego wołał: "MAMUSIU"
Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie" -
Shagga_80 wrote:Fedra! Libra dojechała już
?
Już dawno dojechała zjadłyśmy obiadek ugościłyśmy się czym miałam i jesteśmy po jednej butelce wina
przesyłam gorące pozdrowienia
Sandraa, aisa, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, Selena, Kfjatus, nick nieaktualny, kiti, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Pismak wrote:Z tego co widziałam to Libra była ok 15 i zalajkowała parę wpisów.
Chyba więc dojechała i teraz pewnie przeprowadza u Fedry test białej rękawiczki
A tak na poważnie to pewnie sączą dobre soczki na tarasie i delektują się wolną chwilą
Libra dojechala około 13.30 na tarasie nie siedziałyśmy bo takowego nie mam
ale na balkonie byłoby za ciepło więc siedziałyśmy w salonie pod wiatrakiem
Pismak, nick nieaktualny, Selena, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
Zdjęcia będą jutro jak się Dodi pojawi

Dzisiaj to się w kadrze już nie zmieścimy
Idziemy pić winko dalej WASZE ZDROWIE :*
Gunia, Sandraa, Effcia28, aisa, Pismak, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, mauysia, Selena, a-koczek, Kfjatus, kiti, Blondi22, Blondi22, Kaja lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
Dziołchy i Wasze również, ja sobie sączę Warkę Radler

Fajnie, że się spotkałyście, choć nie mogę wyjść z podziwu (i zdziwienia?) że tak mocno zżyte ze sobą Kobiety, Przyjaciółki spotykają się po raz pierwszy, tak w realu, po tylu miesiącach znajomości! Szacun za wstrzemięźliwość, hehe.
Fajne jesteście!
P.s. do znudzenia będę przypominać o fotce!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 22:01
Sandraa, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, Selena, Fedra, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Lachy, nie zapomniałam o Was, ale nie mam neta! jest szansa, że od poniedziałku bede bardziej regularnie. W pracy nie ma szans żebym z Wami siedziała. korpo pilnuje, ale i tak jest spoko

pozdrawiam Was gorąco Babeczki (dziś oddychałam zupą, tak gorąco było)
widze nowe twarze na wątku dobrze, dobrze, że w przyrodzie nic nie ginie. ide myć protezy i spać, a w sobote wielkie spotkanie z Mauysią
tęsknie za Wami
nick nieaktualny, mauysia, nick nieaktualny, Gunia, Sandraa, aisa, Kfjatus, nick nieaktualny, kiti, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
Pismak : U mnie hmmm gorącooooooo a poza tym nic nowego , odliczam dni do przestoju u mojego męża żeby wyskoczyć gdzieś na pare dni się zrelaksować i zmienić podejście do pewnych spraw ; ) coś się faktycznie mijamy jak ja jestem to Ciebie teraz nie ma ; (
Fedra i Libra : wasze zdrówko , ja co prawda wodą z miętą i cytryną ale toast też jest
) a Wy się tam dziewczyny nie poupijajcie bo w taki upałto ciężko jutro będziecie miały
nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Zdjęcia będą jutro jak się Dodi pojawi

Dzisiaj to się w kadrze już nie zmieścimy
Idziemy pić winko dalej WASZE ZDROWIE :*
Bawcie się dobrze i dziękujemy
Agafia; o teraz jestem
Agafia, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość
Angelius Provita
aisa wrote:Cześć

Agafia, faktycznie ciężko coś powiedzieć po obejrzeniu Twojego wykresu. Proponuję byś w tym cyklu nie spinała się już z mierzeniem a w przyszłym (mam nadzieję, że przyszłego nie będzie) mierzyła o tej samej porze. Dziewczyny już wszystko napisały więc nic już nie dodaje.
Dziękuje w każdym razie za nadzieję
) a jakąś tam jeszcze mam w serduchu że się może udało chociaż Fedra raczej rozwiała moje nadzieję , mam jeszcze słabą wiedzę jeśli chodzi o mierzenia temperatur, określania owulacji , jaka temp przed okresem a jaka w ciąży
kiedyś mi to nie było potrzebne pracująć w przedszkolu mając 16 -3 latków w gruie będąc sama jakoś nie mogłam się zmobilizować i podjąć decyzję że już chce być mama . Teraz kiedy bardzo chcę to boję się że to będzie takie trudne -
ooo jak super Pismak
)) cieszę się bardzo ,mąż mi tu chrapie ja coś spać nie mogę , weszłam sobie na forum i czytam
wentylator mi tu buczy ale bez niego wytrzymać się nie da tak gorąco ... ogladalam pogode liczę na tą burzę która zapowiadają .... a Ty co tam kochana porabiasz?
-
A ja to nawet nie próbowałam jeszcze się położyć. Wczoraj się położyłam i i tak nie mogłam zasnąć
Chociaż pewnie znowu jutro do pracy zaśpię
Zazdroszczę wentylatora
Angelius Provita
A burzy ani widu ani słychu a przydałaby się

Co do prowadzenia wykresu to się nie stresuj za bardzo
poznałaś już zasady i na pewno teraz już będzie dobrze. A jakby co to zawsze Ci coś podpowiemy
Ja oczywiście liczę jednak na to i trzymam kciuki że ta wiedza nie będzie Ci potrzebna bo 2 nie przyjdzie i będą II kreseczki
Angelius Provita
no nie bardzo właśnie
w sumie to mam na 9 do roboty i nie mam daleko, a nawet bardzo blisko bo ok 500 m (może mniej nawet) od domu
Ale jak to się mówi ten kto ma najbliżej to zawsze się spóźnia i ogólnie to zawsze wpadam o 8:58
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)