plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witam dziewczęta
wosebko super że z maluszkiem wszystko w porządku
Muzi jak dobrze Cie widzieć
Ciekawe co tam u naszej Oli?
Shagga ale mi tym ciastem narobiłaś smaku aż musiałam sięgnąć po ciastkaSelena, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Dżola wrote:no właśnie mam tą funkcje udostępnienia dla wszystkich włączoną
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra Kochane ogłaszam ze Libra już do mnie jedzie nawet się ogarnęłam ze sprzątaniem ale z pożądkiem Ruci nie dorównam choć bardzo bym chciała
Muzi dal Dominika wszystkiego najlepszego z okazji imienin samych dobrych chwil w zyciu i dużo dużo zdrówka
a tym czasem się odmeldowywuję czas zacząć robić obiadek bo czymś trzeba Libre ugościć :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 11:53
Selena, kiti, Shagga_80, Pismak, Rucia, a-koczek, Blondi22, Effcia28, Kaja, Sandraa, Gunia, AGA 30, aisa, Dodi, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Nic mi dziś nie pisała jeszcze
-
nick nieaktualnySelena wrote:No
wpisałam teraz i mi wyskoczyły aukcje :)może cos Ci sie uda dobrać
Tzn przekroczyłabym wartość łóżeczka
Ale może przedyskutuję sprawę z M...i może On zrobi sam
Fedra...koniecznie obfotografujcie się,bo wiesz jak na moich spotkaniach z y Librą jest, zwykle zapominamyFedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Patrzyłam,ale ceny są kosmiczne
Tzn przekroczyłabym wartość łóżeczka
Ale może przedyskutuję sprawę z M...i może On zrobi sam
Fedra...koniecznie obfotografujcie się,bo wiesz jak na moich spotkaniach z y Librą jest, zwykle zapominamybo ja widzialam takie do 200 zł
ale to były do konkretnego typu łożeczka
o A to Twój m ma takie zdolności
czy na co dzień zajmuje sie meblami ?
-
nick nieaktualnySelena wrote:Ale to patrzyłaś do modelu łózeczka jakie Ty masz ?
bo ja widzialam takie do 200 zł
ale to były do konkretnego typu łożeczka
o A to Twój m ma takie zdolności
czy na co dzień zajmuje sie meblami ?
A mój M jest stolarzem ,więc umie sam zrobić...i coś czuję,że tak zrobimy ...jeszcze dziś z Nim pogadam
Selena, kiti, a-koczek, Blondi22, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ja mam łóżeczko Klupś z żyrafką, więc jak spojrzysz na aukcje to cena łóżeczka jest koło 200zł więc drugie tyle za szufladę to byłoby przegięcie
A mój M jest stolarzem ,więc umie sam zrobić...i coś czuję,że tak zrobimy ...jeszcze dziś z Nim pogadam
to sie raczej nie opłaca
no ale masz dobre rozwiązanie
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nic....znów zasiedziałam się
Ale siedzenie na Allegro wciąga jak chodzenie po bagnach
A teraz znalazłam fajny zestaw Laktator + pojemniki i wkrótce mam zmiar poczynić zakupy...już u dwóch sprzedających znalazłam sporo potrzebnych pierdół, może którejś coś się przyda
U tego:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20864633
Będę głównie pieluchy i proszek kupowała...i przy okazji trochę pierdół pierdółeczek
A u tego:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=21702176
Właśnie laktator Avent itdSelena, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelena wrote:No wiesz Rucia jak ktoś ma mało miejsca w domku tak jak ja co mieszkam w bloku no to taka szuflada to super sprawa
A wogóle to witaj kochanafajnie że jesteś
Na początku zastanawiałam się czy taka szuflada jest Nam potrzebna i w mojej ocenie raczej nie bardzoMoja Kinia nie miała szuflady, pościel zawsze była w łóżeczku. Ale może się myle nie wiem
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Dobra Kochane ogłaszam ze Libra już do mnie jedzie nawet się ogarnęłam ze sprzątaniem ale z pożądkiem Ruci nie dorównam choć bardzo bym chciała
Muzi dal Dominika wszystkiego najlepszego z okazji imienin samych dobrych chwil w zyciu i dużo dużo zdrówka
a tym czasem się odmeldowywuję czas zacząć robić obiadek bo czymś trzeba Libre ugościć :*
Ostatnie ostrzeżenie i obiecuję, walnę takiego focha, trzasnę drzwiami i nie wrócę babsztyle wstrętneFedra lubi tę wiadomość