plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Troszkę wczoraj Was poczytałam, ale już nie miałam siły się odezwać, hihi.
Selenko, dobrze, że wszystko dobrze
Libra, Fedra - miłego spotkanka, ale Wam fajowoPozdrówcie Dodi, niech wraca do nas!
Ola - pamiętałam o Tobie, wszystkie pamiętałyśmy, ciekawe, czy choć troszkę uśmierzyłyśmy ból. Dobrze, że już po zabiegu, ciekawe, jak noc w szpitalu minęła
Aisa - dzielnie nadrabiaszMasz tak, jak ja, że MUSZĘ wiedzieć, co tu wyprawiały laski pod moją nieobecność?
Shagga - keks super! Bardzo lubię! Ja planuję upiec ciacho ze śliwkami (pierwszy raz) by w piątek do Teściów z pustą ręką nie jechać.
Kfiatuszku serdecznie Cię pozdrawiam :*
I w ogóle pozdrawiam wszystkie Dziewczyny, żeby nie było! Miłego dnia, u mnie znów upał, ale nadchodzą burze, niestety o kilka dni za wcześnie i znów prac polowych mój M. nie będzie w stanie skończyć, a specjalnie wziął wolne na dziś i jutro:(
Długi urlop nie jest nam pisany latem w tym roku
Wczoraj w pracy miałam dzień świra i armagedon w jednym. To było straszne, aż mi się nie chce tam iść, ale mus to mus, biegnę na mpk!
Uściski, buziaki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 07:05
aisa, Selena, Fedra, Sandraa, Shagga_80, Ilona, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Libra chyba pomyśle o tych testach
)
Shagga ale mi od rana narobiłaś ochoty na ciasto , wygląda smakowicie ten Twój keks .... kochane kalorie
Selena cieszę się że wszystko w porządku z Tobą i mauszkiem , musisz więcej odpoczywać i leniuchować
A u mnie co , robiłąm wczoraj z mama nalewki z wiśni na świętapo raz pierwszy w życiu mama nadzieję że nie będę mogła ich spróbować
))) wczoraj wieczorem się trochę zmartwiłam bo jakieś plamienie mi się pojawiło
mam nadzieję że to nie zapowiedź @ chociaż coś za szybko bo dopiero 28 dzień cyklu a u mnie to tak minimum 31 ... zobaczymy dziś rano jak wstałam to jak by przestało ....
Selena, Fedra, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
niłego dnia wam zyczę
Shaggaale keks super
napewno pyszny
Agafia witajale wiesz nie widać Twojego wykresu...O juz jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 07:24
Agafia, Fedra, Sandraa, Shagga_80, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Wosebka, super, że nic złego się nie dzieje. Odpoczywaj ile się da
Shagga, ciacho wygląda super mniiiam
Guniu, mam tak jak Ty. Musze nadrobićI pamiętaj nie stresuj się pracą!
Agafia, witam CięZerkne na wykres z kompa bo na komórce ciężkawo. Trzymam kciuki żeby to plamienie nie bylo zapowiedzią @
Wysiadam z pociągu, bez odbioru do wieczora..
Miłego dnia!Selena, Fedra, Shagga_80, Ilona, Libra, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
No Wiesz kochana cieżko cokolwiek powiedzieć..jak wykres nie jest od początku prowadzony..ale jedna podstawowa zasada
mierzymy zawsze o tej samej porze
bo inaczej temperatury nie są wiarygodne...musi byc przynajmniej 3 godziny snu
i najlepiej w godzinach rannych mierzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 07:28
Fedra, Sandraa, Shagga_80, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Jak się czują fasolkowe mamusie, jak u Was staraczki, bo u mnie dobrze. Od jutra do pracy idę...dziś jeszcze dzień lenia ale później już regularna praca...no może dziś nie do końca dzień lenia ale pranie pościeli i ogarnięcie kuchni to nie taka strasznie męcząca praca...jak mnie boli brzuch, to szok...aż się spociłam ech...to chyba te upały...
Fedra, Shagga_80, kiti, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość