plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:Udostępnie wykres to mi w przyszłym cyklu pomożecie jeśli się tym razem nie uda zafasolkować
)żebym wiedziałą dokładnie w którym momencie najlepiej działac z Mężem
)
Fedra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:on chyba tylko takie wymagania ma co do mojej osoby... ach strach pomyśleć jak on wytrzyma mój wieki brzuch jak ja w ciąży będę
wytrzyma wytrzyma i bedzie chodził za Tobą sprawdzał czy duży już urósł czy coś widać, będzie go głaskach i przykładał ucho zeby sprawdzić czy coś słychać a potem będzie do niego gadał i cieszył się jak dziecko :*Libra, Pismak, Shagga_80, a-koczek, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:wytrzyma wytrzyma i bedzie chodził za Tobą sprawdzał czy duży już urósł czy coś widać, będzie go głaskach i przykładał ucho zeby sprawdzić czy coś słychać a potem będzie do niego gadał i cieszył się jak dziecko :*
Kurcze zjedliśmy śniadanko i mieliśmy iść do sklepu,ale kurcze boję się na taki ukrop wychodzićKsiążki muszą poczekać aż słońce nieco mniej będzie prażyć
-
nick nieaktualnyMam wieści od Oli... "Jestem po. Błogosławie moje bolesne miesiączki za to,że przygotowały mnie na ten ból. Minutkę było nieprzyjemnie ale generalnie spoko. Wyników jeszcze nie znam".
Libra, Rucia, Selena, Pismak, a-koczek, Fedra, kiti, kopciuszek126, Blondi22, Kaja, AGA 30, Sandraa, Gunia, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Mam wieści od Oli... "Jestem po. Błogosławie moje bolesne miesiączki za to,że przygotowały mnie na ten ból. Minutkę było nieprzyjemnie ale generalnie spoko. Wyników jeszcze nie znam".
szybko poszło
Dzielna Dziewczynka :* to teraz czekamy na wyniki
Sagga dzięki za przekazywanie wieści :*Shagga_80, Libra, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Mam wieści od Oli... "Jestem po. Błogosławie moje bolesne miesiączki za to,że przygotowały mnie na ten ból. Minutkę było nieprzyjemnie ale generalnie spoko. Wyników jeszcze nie znam".
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Mam wieści od Oli... "Jestem po. Błogosławie moje bolesne miesiączki za to,że przygotowały mnie na ten ból. Minutkę było nieprzyjemnie ale generalnie spoko. Wyników jeszcze nie znam".
i nie bylo tak źle
oby teraz wyniki były dobre
a wiesz kiedy będzie je miała ?
Fedra lubi tę wiadomość
-
Nie lubie pisać jak nie nadrobię, ale że nadrobiłam tylko dzisiejszy dzień to i tak kilku faktów nie kojarzę więc się do nich na razie nie odniosę...
Shagga, dzięki za wieści. Chyba przechwaliłyśmy Kubulka i teraz rozrabia...
Ola, dzielna z Ciebie babka :*
Teraz czekamy na wyniki a potem już tylko na rezultaty badania
Wosebka jest mistrzynią lajkowania. Dziś 15 razy a jakiś czas temu 16 razy lajknęła post RuciSię nadrabia, się wie
hehe
Witam nowe koleżanki
Idę nadrabiać...
Selena, Fedra, Libra, Kaja, Gunia lubią tę wiadomość
-
dzisiaj widzę tłoczno
Ola dzielna z Ciebie kobieta! Czekam na dalsze wieści
Libra muszę wykrzyczeć Łaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłł brzuch ekstra! Kurczę chciałabym taki mieć i biuścik też
zerknijciek w wolnej chwili od zajęc na moje testy lh chyba dziś pozytyw jednak najmocniejszy ? bo na żywo to od paru dni wychodzą takie same i nie kumam nic już ... ehhh https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?category=1&ovu-brand=0&ov_from=&ov_to= - moje te zielone One Step
ps. Libra chyba jednak będziemy owulować razemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 13:29
Fedra, Libra, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Kiti dla mnie te z numerkiem ostatnim najbardziej mocne są ale że ja się na testach nie znam to zaraz się pewnie wypowiedzą te co to się znają
już miałam dziś nie robić testu ale coś mnie natknęło i wynik mnie zdziwił
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki a ja dziś do gina ide na ginekologie bo ma dyżur...odkąd odstawiałm lutka ..zdarzaja mi sie małe palmienia..niby nie duże...a dziś było najwiecej
miałam iść jutro do gabinetu na wizyte..ale m sie martwi..więc do niego zadzwonił i mi kazał przyjsc dzisiaj to sprawdzić..
-
nick nieaktualnyMiałam przymusowe wyjście z domu....musiałam w ekspresowym tempie wyjść do Pediatry...wczoraj wydawało mi się,że Kuba ubrudził się czymś głowę ale pomimo,że wczoraj dokładnie to wymyłam dziś jest na nowo więc koniecznie chciałam skonsultować z naszą Panią doktor, która (jak się dziś dowiedziałam) była dziś ostatni raz przed urlopem...i wiecie co, już dawno Kubuś nie był taki grzeczny przy szykowaniu się
Z Nim jak z moim M, im bardziej na Niego narzekam tym lepszy się staje...i mam wyrzuty sumienia,że niepotrzebnie narzekałam
Zadzwoniłam chwilę po 12 do przychodni i okazało się,że nasza lekarka jest do 13 i Kuba o dziwo ekspresowo uszykował się i już chyba 20 po byliśmy w przychodni...musiałam co prawda wziąć wózek,bo jednak z 10 minut marszu mamy, a On nigdy by tak szybko nie przeszedł
Potem poszliśmy do apteki po lek na to zapalenie i na zakupy....kurce ja to nie umiem małych zakupów zrobić...wózek olałam i zostawiłam w klatce na dole...może do 16 nikt go nie weźmie sobie
A co poza tym?
W międzyczasie Ola pisała,że zostaje na noc, bo takie tam mają zasady..da znać jak będzie wiedziała więcej
Zmykam teraz gotować obiadekSelena, Libra, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Dziewczynki a ja dziś do gina ide na ginekologie bo ma dyżur...odkąd odstawiałm lutka ..zdarzaja mi sie małe palmienia..niby nie duże...a dziś było najwiecej
miałam iść jutro do gabinetu na wizyte..ale m sie martwi..więc do niego zadzwonił i mi kazał przyjsc dzisiaj to sprawdzić..
Selena, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Dziewczynki a ja dziś do gina ide na ginekologie bo ma dyżur...odkąd odstawiałm lutka ..zdarzaja mi sie małe palmienia..niby nie duże...a dziś było najwiecej
Selena lubi tę wiadomość