X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Udostępnie wykres to mi w przyszłym cyklu pomożecie jeśli się tym razem nie uda zafasolkować :))żebym wiedziałą dokładnie w którym momencie najlepiej działac z Mężem :))
    niektórym dziewczynom pomogło stosowanie testów owulacyjnych... myślałaś o tym?

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    on chyba tylko takie wymagania ma co do mojej osoby... ach strach pomyśleć jak on wytrzyma mój wieki brzuch jak ja w ciąży będę:D

wytrzyma wytrzyma i bedzie chodził za Tobą sprawdzał czy duży już urósł czy coś widać, będzie go głaskach i przykładał ucho zeby sprawdzić czy coś słychać a potem będzie do niego gadał i cieszył się jak dziecko :*

Libra, Pismak, Shagga_80, a-koczek, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    wytrzyma wytrzyma i bedzie chodził za Tobą sprawdzał czy duży już urósł czy coś widać, będzie go głaskach i przykładał ucho zeby sprawdzić czy coś słychać a potem będzie do niego gadał i cieszył się jak dziecko :*
    Mój tam nigdy tak się nie rozczulał...na szczęście mam Kubę,On nadrabia...całuje brzuch, przytula,głaszcze...Tata "nie potrafi okazywać uczuć,ale bardzo się cieszy" :/

Kurcze zjedliśmy śniadanko i mieliśmy iść do sklepu,ale kurcze boję się na taki ukrop wychodzić :/ Książki muszą poczekać aż słońce nieco mniej będzie prażyć :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wieści od Oli... "Jestem po. Błogosławie moje bolesne miesiączki za to,że przygotowały mnie na ten ból. Minutkę było nieprzyjemnie ale generalnie spoko. Wyników jeszcze nie znam".

Libra, Rucia, Selena, Pismak, a-koczek, Fedra, kiti, kopciuszek126, Blondi22, Kaja, AGA 30, Sandraa, Gunia, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Mam wieści od Oli... "Jestem po. Błogosławie moje bolesne miesiączki za to,że przygotowały mnie na ten ból. Minutkę było nieprzyjemnie ale generalnie spoko. Wyników jeszcze nie znam".

szybko poszło :)

Dzielna Dziewczynka :* to teraz czekamy na wyniki :D

Sagga dzięki za przekazywanie wieści :*

Shagga_80, Libra, Gunia lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    LUX, przetrwała i to całkiem nieźle zniosła:) Super! Teraz czekanie na wyniki... a wie kiedy będzie je znać?

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju jutro o tej porze będę się smażyć w aucie:D

Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Super że już po :) i nie bylo tak źle :) oby teraz wyniki były dobre :) a wiesz kiedy będzie je miała ?:)

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie ze Olka juz po i dała rade zuch dziewczyna

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • aisa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lubie pisać jak nie nadrobię, ale że nadrobiłam tylko dzisiejszy dzień to i tak kilku faktów nie kojarzę więc się do nich na razie nie odniosę...

Shagga, dzięki za wieści. Chyba przechwaliłyśmy Kubulka i teraz rozrabia...

Ola, dzielna z Ciebie babka :*
    Teraz czekamy na wyniki a potem już tylko na rezultaty badania :)

Wosebka jest mistrzynią lajkowania. Dziś 15 razy a jakiś czas temu 16 razy lajknęła post Ruci :) Się nadrabia, się wie ;) hehe

Witam nowe koleżanki

Idę nadrabiać...

Selena, Fedra, Libra, Kaja, Gunia lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj widzę tłoczno :)

Ola dzielna z Ciebie kobieta! Czekam na dalsze wieści :)

Libra muszę wykrzyczeć Łaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłł brzuch ekstra! Kurczę chciałabym taki mieć i biuścik też :)

zerknijciek w wolnej chwili od zajęc na moje testy lh chyba dziś pozytyw jednak najmocniejszy ? bo na żywo to od paru dni wychodzą takie same i nie kumam nic już ... ehhh https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?category=1&ovu-brand=0&ov_from=&ov_to= - moje te zielone One Step

ps. Libra chyba jednak będziemy owulować razem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 13:29

Fedra, Libra, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiti dla mnie te z numerkiem ostatnim najbardziej mocne są ale że ja się na testach nie znam to zaraz się pewnie wypowiedzą te co to się znają :)

kiti lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • kiti Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kiti dla mnie te z numerkiem ostatnim najbardziej mocne są ale że ja się na testach nie znam to zaraz się pewnie wypowiedzą te co to się znają :)
    no jak nic trzeba dalej działać :D już miałam dziś nie robić testu ale coś mnie natknęło i wynik mnie zdziwił :P

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super, że Ola już po... i że wytrzymała ten ból :)

Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki a ja dziś do gina ide na ginekologie bo ma dyżur...odkąd odstawiałm lutka ..zdarzaja mi sie małe palmienia..niby nie duże...a dziś było najwiecej :( miałam iść jutro do gabinetu na wizyte..ale m sie martwi..więc do niego zadzwonił i mi kazał przyjsc dzisiaj to sprawdzić..

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam przymusowe wyjście z domu....musiałam w ekspresowym tempie wyjść do Pediatry...wczoraj wydawało mi się,że Kuba ubrudził się czymś głowę ale pomimo,że wczoraj dokładnie to wymyłam dziś jest na nowo więc koniecznie chciałam skonsultować z naszą Panią doktor, która (jak się dziś dowiedziałam) była dziś ostatni raz przed urlopem...i wiecie co, już dawno Kubuś nie był taki grzeczny przy szykowaniu się :D Z Nim jak z moim M, im bardziej na Niego narzekam tym lepszy się staje...i mam wyrzuty sumienia,że niepotrzebnie narzekałam :D Zadzwoniłam chwilę po 12 do przychodni i okazało się,że nasza lekarka jest do 13 i Kuba o dziwo ekspresowo uszykował się i już chyba 20 po byliśmy w przychodni...musiałam co prawda wziąć wózek,bo jednak z 10 minut marszu mamy, a On nigdy by tak szybko nie przeszedł :)
    Potem poszliśmy do apteki po lek na to zapalenie i na zakupy....kurce ja to nie umiem małych zakupów zrobić...wózek olałam i zostawiłam w klatce na dole...może do 16 nikt go nie weźmie sobie :)

A co poza tym?
    W międzyczasie Ola pisała,że zostaje na noc, bo takie tam mają zasady..da znać jak będzie wiedziała więcej :)

Zmykam teraz gotować obiadek :)

Selena, Libra, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Dziewczynki a ja dziś do gina ide na ginekologie bo ma dyżur...odkąd odstawiałm lutka ..zdarzaja mi sie małe palmienia..niby nie duże...a dziś było najwiecej :( miałam iść jutro do gabinetu na wizyte..ale m sie martwi..więc do niego zadzwonił i mi kazał przyjsc dzisiaj to sprawdzić..
    O której idziesz? Koniecznie po zamelduj się tu! Chociaż jestem pewna,że wszystko będzie dobrze,to jednak trzymam kciuki moooooooooooooooooocno.

Selena, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Selenko będę trzymała kciuki żeby wszystko było dobrze z maluszkiem.

Selena lubi tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pracy będe szla :) zjem obiadek i pójde :) napewno dam znać :) ale podejrzewam ze mi dalej luteine przepisze..

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepisze czy nie przepisze ale najwazniejsze zeby z malenstwem bylo ok

Selena, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
‹‹ 3693 3694 3695 3696 3697 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ