X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz idę sie ubrac i łożko złożyc i potem biorę sie za czytanie lektury pt. "OVUFRIEND"

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Ja jestem osobą wierzącą i modlę sie codziennie do mojej Matuchny Jasnogórskiej i wierze,ze wszystko to co w zyciu osiagnęłam to min. dzieki Niej...
    ja tez tylko czasami zdarza mi sie ze tak juz z przyzwyczajenia sie modle i wtedy nic specjalnego sie niedzieje ale jak juz naprawde jestem w sytuacji podbramkowej i modle sie tak szczerze to zawsze znajduje wyjscie i dostaje to czego tak pragne. chociaz czasami sie zastanawiam czy przez niektóre wymodlone rzeczy nie zmieniłam swojego zycia na gorsze. ale najwazniejsze ze wiem ze ktos czuwa nademną

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny,wczoraj bez słowa pożegnania ucięłam rozmowe bo coś mi się z internetem stało :( ale dziś jestem z powrotem :) za godzinkę jadę po wyniki hormonów i wtedy mam nadzieje wiedzieć co w trawie piszczy :) życzę miłego dzionka i do zobaczenia później :)

aisa lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj m wczoraj wpadł dzisiaj wypadła ciekawe czy na owulke przyjedzie pewnei zjawi sie po ovu wiec kolejny cykl do stracenia

zpbnej28qs8fkan8.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie dziewczynki :)

Ola: Nie mogę sobie wyobrazić tego badania - ja chybabym zemdlała. Bardzo dzielna jesteś :) Jak już dziewczyny pisały nie poddawaj się i trzeba wierzyć, że laparoskopia pomoże :)

Mała wszystkiego najlepszego dużo dużo zdrówka i spełnienia marzeń !

Kopcuszku wszystkiego najlepszego dla syna :) Sama 7 razy pielgrzymowałam do Matuchny i w tym roku nie mogę iść i jest mi strasznie smutno ale wiem że Ona czuwa nad Nami wszystkimi !

Kfjatus dziękuję :)

Rucia witam również:)

Kfjatus, Sandraa, Fedra, mala29_, aisa lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

Olka super ,że masz już badanie za sobą :)mówiłam Ci,że nie taki diabeł strasznym,a twoja @ przygotowała Cię do tego badania od dawna:)pewnie twoje bóle miesiączkowe też między innymi są takie bolesne przez niedrożność.Najważniejsze ,że jesteś o krok bliżej do dwóch kreseczek po laparoskopi już będzie z górki:)pozdrawiam Cię i wracaj do sił :*

Mayusia miłego urlopowania i spotkania ze Żbikiem :)

Malutka wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń:*

Gocha co tam u Ciebie?czemu się nie odzywasz?

Rutka ja się cieszę że upał choć na chwile zelżał:) zazdraszczam twego basenu jest superrrr:)

wszystkiego najlepszego dla Cypriana i spóżnione dla Dominika:*

Aga miłego urlopowania z waflem :)

Muzi miłego pierwszego dnia pracy kochana :*

nie pamiętam więcej co komu chciałam napisać więc pozdrawiam Was wszystkie,ja się chyba też nie przywitałam z nowymi dziewczynam- gapa ze mnie :(
    Witam nowe koleżanki

Trzymajcie się laseczki:*

P.S Fedra ,Libra i Dodi miłego spotkania :)

kopciuszek126, AGA 30, Sandraa, Rucia, Libra, Fedra, mala29_, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i jeszcze słówko do Kfiatuszka mam nadzieję ,że jednak Cię @ nie nawiedzi i przełamiesz tą ciszę z fasolinkami i będziesz następna w kolejce :D

Shagga_80, a-koczek, Kfjatus, Sandraa, Rucia, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby! Ja wczoraj zasnąć nie mogłam, jeszcze po 3 wierciłam się na łóżku...więc oczywiście dziś jestem ledwo żywa :( Taaaaaaaaaaaaaaaaak strasznie duszno u nas to chyba nigdy wcześniej nie było :(

Kopciuszku, najlepsze życzenia dla Cyprianka...tak na marginesie,to mnie równie niespodziewanie odeszły wody przy Kubie co Tobie ...teraz mam nadzieję,że też zapowiedzią zbliżającego się porodu będzie odejście wód,bo jak wciąż mam skurcze,że najnormalniej bym je przeoczyła :/

Mała, wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin!

Hej Effcia, kopę czasu nie widziałam Cię...jak samopoczucie? I masz rację, ktoś wreszcie powinien przełamać ten zastój z zafasolkowaniem.

Rucia!!!!!!!! Jak zimo u was? U mnie od rana duchota :( Tzn niby rzeczywiście nieco mniej słońce świeci ale co z tego,skoro duszno jakb y było z 30stopni :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2013, 10:05

kopciuszek126, mala29_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Shagga czasem jak mówisz, co kupujesz Maluszkowi coś fajnego, to sobie myślę, że tez już bym chciała przebierać w takich gadżetach :D
    Dlatego zawsze mam mieszane uczucia,czy mogę tu pisać o wszystkim o czym bym chciała...wybaczcie,jeśli popełniam gafę :(

A w ogóle dziś trzymajcie kciuki...na 17:15 idę do Ginki na wizytę...ciekawe co tam z moją szyjką....dziś strasznie się denerwuję :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Rucia!!!!!!!! Jak zimo u was? U mnie od rana duchota :( Tzn niby rzeczywiście nieco mniej słońce świeci ale co z tego,skoro duszno jakb y było z 30stopni :(

Już nie zimno ;) 30 stopni yeah :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A w ogóle dziś trzymajcie kciuki...na 17:15 idę do Ginki na wizytę...ciekawe co tam z moją szyjką....dziś strasznie się denerwuję :(

Oczywiście czekamy na relacje z wizyty, i nie martw się Shagguś na zapas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2013, 10:09

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja. Jakże ja sie ciesze ze dzisiaj ma byc w koncu chlodniej. Od tygodnia wyczekiwalam tego dnia. Nie chce juz w tym roku takich upałów, strasznie sie mecze :(.
    Co do moich sukieneczek oczywiscie ze wam pokaze, jeszcze przed weselem sie w nie odzieje i wam zdjątka porobie.
    Ola jestes mega dzielna! i to dobrze ze mialas to badanie bo w koncu znasz przyczyne. Wiesz gdzie problem i bedzie trzeba starac sie go wyeliminowac lub chociaz załagodzic. Wierze ze laparoskopia da szanse i nadzieje!

Shagga_80, Sandraa, Effcia28, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SHAGUS JA PAMIĘTAM ŻE W PIERWSZEJ CIĄZY TO JUZ TE OSTTNIE TYGODNIE TAK MI SIE DŁUŻYŁY I KAZDA WIZYTA (A POD KONIEC TO PRAWIE DWA RAZY W TYGODNIU CHODZIŁAM) MIAŁAM NADZIEJE ZE BEDZIE JUZ TA OSTATNIĄ

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Już nie zimno ;) 30 stopni yeah :D
    I Ty się cieszysz???????? Ja mam dość :( Tzn i tak wydaje mi się,że znoszę to całkiem dobrze...po prostu dokucza mi ten żar i duchota jak każdemu :/

A dzisiejszą wizytą martwię się,bo w ostatnim tygodniu wiele razy zdzażały mi się bardzo silne skurcze (aż do kolan promieniujące) albo powtarzające się - raz czy dwa miałam tak,że przez godzinę regularnie powtarzały się co kilka minut...i wiesz, obawiam się,że takie skurcze mogą działać na szyjkę i martwię się,żeby dziś nie okazało się,że szyjka mi się skróciła albo co gorsza robi rozwarcie :(

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koczku ja bralam lutka. Ja bralam by podniesc progesteron po owulacji. Bralam go przez 10 dni po owulacji 2x1 dopochwowo i po 10 dniach mialam sprawdzic czy jest ciaza, jak jest brac dalej, jak nie ma odstawic by mogla nadejsc ta małpa @. Tylko ze przy lutku w przeciwienstwie do dupka nie mozna wtedy za bardzo sugerowac sie temperaturą bo lutek ją podnosi.

mauysiu ja tez mysle ze jakis podejrzany internista Ci sie przytrafil :) ale najwazniejszy bedzie efekt :)

Ruciu ja tez zazdroszcze basenu, a ty w nim pluskasz sie czasami? bo ze zdjęc nie widac :)

Effcia28 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi kochana powodzenia na wizycie, oby szyjka dobrze sie sprawowala!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    SHAGUS JA PAMIĘTAM ŻE W PIERWSZEJ CIĄZY TO JUZ TE OSTTNIE TYGODNIE TAK MI SIE DŁUŻYŁY I KAZDA WIZYTA (A POD KONIEC TO PRAWIE DWA RAZY W TYGODNIU CHODZIŁAM) MIAŁAM NADZIEJE ZE BEDZIE JUZ TA OSTATNIĄ
    Ja przy Kubie do końca chodziłam co miesiąc..termin miałam na 23 maja i 21 byłam na wizycie i chyba Ginka zrobiła mi masaż szyjka,bo ledwo to przeżyłam, taki ból i o ile wcześniej nic nie działo mi się z szyjką (nie skracała się ani rozwierała) i obawiałam się,że mocno przenoszę to wtedy na tej ostatniej wizycie mówiła,że wkrótce urodzę...po wizycie byłam 2 godziny z koleżanką z psami na spacerze na łąkach a po powrocie do domu i ogarnięciu się w nocy odeszły mi wody :)
    Ale mnie jeszcze się nie dłuży...wręcz przeciwnie cas szybko leci od wizyty do wizyty, mimo,że czekam miesiąc aż :) A dziś zaczynam 32tc...no i w 8 miesiąc już weszłam!!!!!!!Teraz mam plan może za 2 tyg. jechać do tego młodego lekarza na usg (moja robi średnio dokładne USG)....

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka wszystkiego najlepszego!

867450smkwcfc87r.gif

Shagga_80, Libra, Fedra, mala29_, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszku i dla twojego synka moc uscisków i prezentów z okazji jego świeta

570051qy79avd6sm.gif

AGA 30, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po osttnich wizytach to zawsze miałam skurcze i myslałam ze rodze a tu po godzinie wszystko przechodziło

zpbnej28qs8fkan8.png

‹‹ 3707 3708 3709 3710 3711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ