X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    No to faktycznie, lepiej zrezygnować. Nasze Mazury piękniejsze :) oby tylko pogoda była, bo u nas na Pomorzu zachodnim pogoda sie zepsuła, dzisiaj zimno i pewnie znowu będzie padać. Podobno od soboty ma sie w koncu poprawić i do 26 stopni ma byc, no zobaczymy, oby. Po tych upalach to cieżko sie przyzwyczaić do innej pogody.
    Liczę na dobra pogode pomimo tych nieciekawych prognoz ;)
    Nie moze padać, bo się wtedy nie da żeglowac :D
    Co tam u Was jeszcze sie dzieje? Trochę wypadlam z obiegu, ale jestem dalej żądna informacji.
    Do tego musze sie pożalic, że coś sie zgrac z Wami tu nie mogę. Jak mam czas i piszę, to wszystkie się urlopujecie, a jak ja robie przerwę to wszystkie akurat się uaktywniacie :P Tak to już ostatnio działa...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    To dziś ściskam kciuki za Twoje pęcherzyki, za dobre wyniki i wizytę Kai, i żeby Ola dostała się na 2 z 3 konsultacji....
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jak Ty wszystko pamiętasz :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jak Ty wszystko pamiętasz :*
    nie wszysto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    zapomniałam Fedrze napisać o łódzkim sobotnim spotkaniu!!!!!!!!!!!!!!!!
    bebbebebebbebebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
    wstyd i hańba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ale ze mnie świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. śmiało! można lajkować, bo to czysta prawda!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 12:03

Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajuś, jak tam? słodkości wypite? :D Dałaś radę?

Dzień dobry Lalunie!

Libra, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    nie wszysto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    zapomniałam Fedrze napisać o łódzkim sobotnim spotkaniu!!!!!!!!!!!!!!!!
    bebbebebebbebebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
    wstyd i hańba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ale ze mnie świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najważniejsze, że z jej wypowiedzi bije duża chęć przybycia!

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Najważniejsze, że z jej wypowiedzi bije duża chęć przybycia!
    cofnij się wyżej i zalajkuj:P

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    cofnij się wyżej i zalajkuj:P

Ale co? przecież zalajkowałam od razu! (chodzi o post Fedry?)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dopiero teraz zobaczyłam, ze edytowałaś posta Głupolu :D

Libra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze wypowiedzi napawają mnie coraz większym optymizmem co do soboty!

Libra, nawet jeśli w pracy będziesz do 12-13, to potem godzina drogi i jeszcze spokojnie zdążysz na spotkanko...

Shagga_80, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez się naczytałam, a to tylko posty z 2 ostatnich dni... Nie dam rady więcej, szarańcza mnie tu podgląda, a musze się wyrobić zanim stąd dzisiaj wyjde.. Tak się kończy nie bycie na bieżąco z ovu codziennie ;)
    Najważniejsze przeczytałam - Ola trzymanm za Ciebie mocno kciuki!!! Grunt to trafna diagnoza, teraz leczenie i jeszcze cos się z tego wykluje :D
    Sylwi, widze że jednak od nowa jedziemy... Za Ciebie tez trzymam mocno kciukasy i u Ciebie tez będzie zielono!
    Lece kobitki, bo jak zaraz nie zacznę pełną parą pracowac to mnie nie wypuszcząc stad.

Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Wasze wypowiedzi napawają mnie coraz większym optymizmem co do soboty!

Libra, nawet jeśli w pracy będziesz do 12-13, to potem godzina drogi i jeszcze spokojnie zdążysz na spotkanko...
    plan jest 12-16... a w ogóle w jakich godz. planujecie? i czy to jest tak już na bank z tym spotkaniem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 12:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżuuuuuuuu,ale dziś jestem kłębkiem nerwów :( Chyba zaczyna mi psycha siadać :( Ależ by mi się przydał wypad w sobotę!
    Libruś kochana stań na głowie to i ja baaaaaaaaaaaaaaaaaardziej się postaram...a staram się już bardzo :)

Beata lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no a ja już nie starczam, że na bank będę?!

Libra, Beata lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i przypomniałam sobie mój dzisiejszy sen. Byłam w ciąży i został tylko tydzień do porodu i przyszło wtedy (dopiero!) nam (mi i m) do głowy ze mamy jechać jakiś szpital wybrać do rodzenia... Ale jazda. Jak się obudziłam to nie wiedziałam gdzie jestem normalnie... Nie ma to jak myślenie o ciąży nawet we śnie :P
    Faza na 102 :P

Shagga_80, Ola_czeka, Ilona, Dodi, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ej no a ja już nie starczam, że na bank będę?!
    no tak...jak to napisałam to już żałowałam,że tak się wyraziłam ...wybacz kochana...oczywiście,że wystarczy!!!!!!!!!!!!!!
    Wybacz mi, zachowałam się jak gówniara !
    Chciałam wpłynąć tylko bardziej na Librę...

A tak na marginesie,to wiecie co? Najbardziej obawiam się,że postawię wszystko na głowie (oleję,że M złoży pozew rozwodowy!) a Młodemu nie polepszy się i w piątek będzie straszna diagnoza i z zaawansowanym leczeniem nie będę mogła Ich zostawić samych :(

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    plan jest 12-16... a w ogóle w jakich godz. planujecie? i czy to jest tak już na bank z tym spotkaniem?
    Podpinam się pod pytanko, jakie są mniej więcej plany...pomińmy na razie ,czy to w ogóle pewne :P

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, nie mogę ręczyć za wszystkich. Wydaje mi się jednak, że Beatka jest zdecydowana. Ja dostaję sygnał w piatek wieczorem, że choć jedna osoba będzie i wsiadam w pociąg w sobotę o 6:00. Myślę, że jeszcze ktoś by się skusił, tylko większość ludzi "chyba" będzie to pewnie reszcie nie chce się organizować wyjazdu jak to wszystko takie palcem na wodzie pisane. Ale zrobimy pospolite ruszenie i dołączą:)

Shagga_80, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i wczoraj były dyskusje o miejsce spotkania no i tak jak Libra mówiła, w Łodzi nieczynny jest dworzec Fabryczny, więc pociągi jeżdżą do Łodzi Kaliskiej (najczęściej chyba) a autobusy na Plac Dąbrowskiego, co jest niestety oddalone,ale jakoś się spiknęło by, bez obaw :P

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Libra, nie mogę ręczyć za wszystkich. Wydaje mi się jednak, że Beatka jest zdecydowana. Ja dostaję sygnał w piatek wieczorem, że choć jedna osoba będzie i wsiadam w pociąg w sobotę o 6:00. Myślę, że jeszcze ktoś by się skusił, tylko większość ludzi "chyba" będzie to pewnie reszcie nie chce się organizować wyjazdu jak to wszystko takie palcem na wodzie pisane. Ale zrobimy pospolite ruszenie i dołączą:)
    Czyli ty byłabyś o której?

Ty a nie ty :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 12:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jeżuuuuuuuu,ale dziś jestem kłębkiem nerwów :( Chyba zaczyna mi psycha siadać :( Ależ by mi się przydał wypad w sobotę!
    Libruś kochana stań na głowie to i ja baaaaaaaaaaaaaaaaaardziej się postaram...a staram się już bardzo :)
    ja też się staram... m chyba złapał grypę wirusówkę (biegunka i wymioty) i sama się zastanawiam, czy mnie też coś nie pobiera, bo mam dziś biegunkę i odezwała się moja rwa kulszowa:(... i do tego mam wnerwa, bo teściowa zadzwoniła, że będziemy mieć pogrzeb (ciotka m) - ale to chyba będzie w piątek

‹‹ 3763 3764 3765 3766 3767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ