Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    No to faktycznie, lepiej zrezygnować. Nasze Mazury piękniejsze :) oby tylko pogoda była, bo u nas na Pomorzu zachodnim pogoda sie zepsuła, dzisiaj zimno i pewnie znowu będzie padać. Podobno od soboty ma sie w koncu poprawić i do 26 stopni ma byc, no zobaczymy, oby. Po tych upalach to cieżko sie przyzwyczaić do innej pogody.
    Liczę na dobra pogode pomimo tych nieciekawych prognoz ;)
    Nie moze padać, bo się wtedy nie da żeglowac :D
    Co tam u Was jeszcze sie dzieje? Trochę wypadlam z obiegu, ale jestem dalej żądna informacji.
    Do tego musze sie pożalic, że coś sie zgrac z Wami tu nie mogę. Jak mam czas i piszę, to wszystkie się urlopujecie, a jak ja robie przerwę to wszystkie akurat się uaktywniacie :P Tak to już ostatnio działa...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    To dziś ściskam kciuki za Twoje pęcherzyki, za dobre wyniki i wizytę Kai, i żeby Ola dostała się na 2 z 3 konsultacji....
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jak Ty wszystko pamiętasz :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jak Ty wszystko pamiętasz :*
    nie wszysto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    zapomniałam Fedrze napisać o łódzkim sobotnim spotkaniu!!!!!!!!!!!!!!!!
    bebbebebebbebebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
    wstyd i hańba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ale ze mnie świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. śmiało! można lajkować, bo to czysta prawda!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 12:03

Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajuś, jak tam? słodkości wypite? :D Dałaś radę?

Dzień dobry Lalunie!

nick nieaktualny, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    nie wszysto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    zapomniałam Fedrze napisać o łódzkim sobotnim spotkaniu!!!!!!!!!!!!!!!!
    bebbebebebbebebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
    wstyd i hańba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ale ze mnie świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najważniejsze, że z jej wypowiedzi bije duża chęć przybycia!

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Najważniejsze, że z jej wypowiedzi bije duża chęć przybycia!
    cofnij się wyżej i zalajkuj:P

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    cofnij się wyżej i zalajkuj:P

Ale co? przecież zalajkowałam od razu! (chodzi o post Fedry?)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dopiero teraz zobaczyłam, ze edytowałaś posta Głupolu :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze wypowiedzi napawają mnie coraz większym optymizmem co do soboty!

Libra, nawet jeśli w pracy będziesz do 12-13, to potem godzina drogi i jeszcze spokojnie zdążysz na spotkanko...

nick nieaktualny, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez się naczytałam, a to tylko posty z 2 ostatnich dni... Nie dam rady więcej, szarańcza mnie tu podgląda, a musze się wyrobić zanim stąd dzisiaj wyjde.. Tak się kończy nie bycie na bieżąco z ovu codziennie ;)
    Najważniejsze przeczytałam - Ola trzymanm za Ciebie mocno kciuki!!! Grunt to trafna diagnoza, teraz leczenie i jeszcze cos się z tego wykluje :D
    Sylwi, widze że jednak od nowa jedziemy... Za Ciebie tez trzymam mocno kciukasy i u Ciebie tez będzie zielono!
    Lece kobitki, bo jak zaraz nie zacznę pełną parą pracowac to mnie nie wypuszcząc stad.

Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Wasze wypowiedzi napawają mnie coraz większym optymizmem co do soboty!

Libra, nawet jeśli w pracy będziesz do 12-13, to potem godzina drogi i jeszcze spokojnie zdążysz na spotkanko...
    plan jest 12-16... a w ogóle w jakich godz. planujecie? i czy to jest tak już na bank z tym spotkaniem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 12:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżuuuuuuuu,ale dziś jestem kłębkiem nerwów :( Chyba zaczyna mi psycha siadać :( Ależ by mi się przydał wypad w sobotę!
    Libruś kochana stań na głowie to i ja baaaaaaaaaaaaaaaaaardziej się postaram...a staram się już bardzo :)

Beata lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no a ja już nie starczam, że na bank będę?!

nick nieaktualny, Beata lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i przypomniałam sobie mój dzisiejszy sen. Byłam w ciąży i został tylko tydzień do porodu i przyszło wtedy (dopiero!) nam (mi i m) do głowy ze mamy jechać jakiś szpital wybrać do rodzenia... Ale jazda. Jak się obudziłam to nie wiedziałam gdzie jestem normalnie... Nie ma to jak myślenie o ciąży nawet we śnie :P
    Faza na 102 :P

nick nieaktualny, Ola_czeka, Ilona, Dodi, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ej no a ja już nie starczam, że na bank będę?!
    no tak...jak to napisałam to już żałowałam,że tak się wyraziłam ...wybacz kochana...oczywiście,że wystarczy!!!!!!!!!!!!!!
    Wybacz mi, zachowałam się jak gówniara !
    Chciałam wpłynąć tylko bardziej na Librę...

A tak na marginesie,to wiecie co? Najbardziej obawiam się,że postawię wszystko na głowie (oleję,że M złoży pozew rozwodowy!) a Młodemu nie polepszy się i w piątek będzie straszna diagnoza i z zaawansowanym leczeniem nie będę mogła Ich zostawić samych :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    plan jest 12-16... a w ogóle w jakich godz. planujecie? i czy to jest tak już na bank z tym spotkaniem?
    Podpinam się pod pytanko, jakie są mniej więcej plany...pomińmy na razie ,czy to w ogóle pewne :P

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, nie mogę ręczyć za wszystkich. Wydaje mi się jednak, że Beatka jest zdecydowana. Ja dostaję sygnał w piatek wieczorem, że choć jedna osoba będzie i wsiadam w pociąg w sobotę o 6:00. Myślę, że jeszcze ktoś by się skusił, tylko większość ludzi "chyba" będzie to pewnie reszcie nie chce się organizować wyjazdu jak to wszystko takie palcem na wodzie pisane. Ale zrobimy pospolite ruszenie i dołączą:)

nick nieaktualny, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i wczoraj były dyskusje o miejsce spotkania no i tak jak Libra mówiła, w Łodzi nieczynny jest dworzec Fabryczny, więc pociągi jeżdżą do Łodzi Kaliskiej (najczęściej chyba) a autobusy na Plac Dąbrowskiego, co jest niestety oddalone,ale jakoś się spiknęło by, bez obaw :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Libra, nie mogę ręczyć za wszystkich. Wydaje mi się jednak, że Beatka jest zdecydowana. Ja dostaję sygnał w piatek wieczorem, że choć jedna osoba będzie i wsiadam w pociąg w sobotę o 6:00. Myślę, że jeszcze ktoś by się skusił, tylko większość ludzi "chyba" będzie to pewnie reszcie nie chce się organizować wyjazdu jak to wszystko takie palcem na wodzie pisane. Ale zrobimy pospolite ruszenie i dołączą:)
    Czyli ty byłabyś o której?

Ty a nie ty :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 12:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jeżuuuuuuuu,ale dziś jestem kłębkiem nerwów :( Chyba zaczyna mi psycha siadać :( Ależ by mi się przydał wypad w sobotę!
    Libruś kochana stań na głowie to i ja baaaaaaaaaaaaaaaaaardziej się postaram...a staram się już bardzo :)
    ja też się staram... m chyba złapał grypę wirusówkę (biegunka i wymioty) i sama się zastanawiam, czy mnie też coś nie pobiera, bo mam dziś biegunkę i odezwała się moja rwa kulszowa:(... i do tego mam wnerwa, bo teściowa zadzwoniła, że będziemy mieć pogrzeb (ciotka m) - ale to chyba będzie w piątek

‹‹ 3763 3764 3765 3766 3767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ