plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:No to faktycznie, lepiej zrezygnować. Nasze Mazury piękniejsze
oby tylko pogoda była, bo u nas na Pomorzu zachodnim pogoda sie zepsuła, dzisiaj zimno i pewnie znowu będzie padać. Podobno od soboty ma sie w koncu poprawić i do 26 stopni ma byc, no zobaczymy, oby. Po tych upalach to cieżko sie przyzwyczaić do innej pogody.
Nie moze padać, bo się wtedy nie da żeglowac
Co tam u Was jeszcze sie dzieje? Trochę wypadlam z obiegu, ale jestem dalej żądna informacji.
Do tego musze sie pożalic, że coś sie zgrac z Wami tu nie mogę. Jak mam czas i piszę, to wszystkie się urlopujecie, a jak ja robie przerwę to wszystkie akurat się uaktywniacieTak to już ostatnio działa...
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Jak Ty wszystko pamiętasz :*
zapomniałam Fedrze napisać o łódzkim sobotnim spotkaniu!!!!!!!!!!!!!!!!
bebbebebebbebebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
wstyd i hańba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale ze mnie świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS. śmiało! można lajkować, bo to czysta prawda!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 12:03
Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:nie wszysto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zapomniałam Fedrze napisać o łódzkim sobotnim spotkaniu!!!!!!!!!!!!!!!!
bebbebebebbebebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
wstyd i hańba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale ze mnie świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najważniejsze, że z jej wypowiedzi bije duża chęć przybycia!Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alez się naczytałam, a to tylko posty z 2 ostatnich dni... Nie dam rady więcej, szarańcza mnie tu podgląda, a musze się wyrobić zanim stąd dzisiaj wyjde.. Tak się kończy nie bycie na bieżąco z ovu codziennie
Najważniejsze przeczytałam - Ola trzymanm za Ciebie mocno kciuki!!! Grunt to trafna diagnoza, teraz leczenie i jeszcze cos się z tego wykluje
Sylwi, widze że jednak od nowa jedziemy... Za Ciebie tez trzymam mocno kciukasy i u Ciebie tez będzie zielono!
Lece kobitki, bo jak zaraz nie zacznę pełną parą pracowac to mnie nie wypuszcząc stad.Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Wasze wypowiedzi napawają mnie coraz większym optymizmem co do soboty!
Libra, nawet jeśli w pracy będziesz do 12-13, to potem godzina drogi i jeszcze spokojnie zdążysz na spotkanko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 12:24
-
nick nieaktualny
-
O i przypomniałam sobie mój dzisiejszy sen. Byłam w ciąży i został tylko tydzień do porodu i przyszło wtedy (dopiero!) nam (mi i m) do głowy ze mamy jechać jakiś szpital wybrać do rodzenia... Ale jazda. Jak się obudziłam to nie wiedziałam gdzie jestem normalnie... Nie ma to jak myślenie o ciąży nawet we śnie
Faza na 102Shagga_80, Ola_czeka, Ilona, Dodi, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ej no a ja już nie starczam, że na bank będę?!
Wybacz mi, zachowałam się jak gówniara !
Chciałam wpłynąć tylko bardziej na Librę...
A tak na marginesie,to wiecie co? Najbardziej obawiam się,że postawię wszystko na głowie (oleję,że M złoży pozew rozwodowy!) a Młodemu nie polepszy się i w piątek będzie straszna diagnoza i z zaawansowanym leczeniem nie będę mogła Ich zostawić samychLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra, nie mogę ręczyć za wszystkich. Wydaje mi się jednak, że Beatka jest zdecydowana. Ja dostaję sygnał w piatek wieczorem, że choć jedna osoba będzie i wsiadam w pociąg w sobotę o 6:00. Myślę, że jeszcze ktoś by się skusił, tylko większość ludzi "chyba" będzie to pewnie reszcie nie chce się organizować wyjazdu jak to wszystko takie palcem na wodzie pisane. Ale zrobimy pospolite ruszenie i dołączą
Shagga_80, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha i wczoraj były dyskusje o miejsce spotkania no i tak jak Libra mówiła, w Łodzi nieczynny jest dworzec Fabryczny, więc pociągi jeżdżą do Łodzi Kaliskiej (najczęściej chyba) a autobusy na Plac Dąbrowskiego, co jest niestety oddalone,ale jakoś się spiknęło by, bez obaw
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra, nie mogę ręczyć za wszystkich. Wydaje mi się jednak, że Beatka jest zdecydowana. Ja dostaję sygnał w piatek wieczorem, że choć jedna osoba będzie i wsiadam w pociąg w sobotę o 6:00. Myślę, że jeszcze ktoś by się skusił, tylko większość ludzi "chyba" będzie to pewnie reszcie nie chce się organizować wyjazdu jak to wszystko takie palcem na wodzie pisane. Ale zrobimy pospolite ruszenie i dołączą
Ty a nie tyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 12:36
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Jeżuuuuuuuu,ale dziś jestem kłębkiem nerwów
Chyba zaczyna mi psycha siadać
Ależ by mi się przydał wypad w sobotę!
Libruś kochana stań na głowie to i ja baaaaaaaaaaaaaaaaaardziej się postaram...a staram się już bardzo