X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas do pracy...papapa będę późńiej....

Fedra lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi musisz nam w końcu opowiedzieć o tej pracy!

Papa!

• kiti Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ ten czas się wlecze, jakieś pomysły na umilenie czasu? :D

Wczoraj po małym baraszkowaniu z M czułam ból w podbrzuszu jak na małpiszona, coś nie tak ze mną. Najlepszy umilacz czasu robi mi psikusa!

Ola_czeka, a-koczek, Beata, Shagga_80, Ilona, Pismak, Dodi, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahah Kiti "umilacz czasu" :D

kiti, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimo, że latam dzisiaj non stop do wc (w wiadomej sprawie)... to dopiero teraz się zorientowałam, że mam majtoszki tył na przód!!!
    hahaha!!! ewidentnie mam coś na sumieniu:D!

kiti - umilacz czasu:D

a-koczek, kiti, Pismak, Ola_czeka, Sandraa, Beata, Shagga_80, Ilona, kopciuszek126, zbikowa, Rucia, Dodi, Fedra, Effcia28, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcz epare godzin i długi weekend

Ola_czeka, Beata, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • kiti Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie się śmieją więc zabieram dupe w troki i idę ... do sklepu :P :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 14:20

Ola_czeka, Beata, Ilona, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    wszystkie się śmieją więc zabieram dupe w troki i idę ... do sklepu :P :P
    ja się nie śmieję, tylko zazdroszczę takiego umilacza:D bo my z m mamy ciche dni...a teraz jeszcze biegunka...więc w najbliższym czasie nie przewiduję ekscesów:/

Shagga_80, kiti lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mimo, że latam dzisiaj non stop do wc (w wiadomej sprawie)... to dopiero teraz się zorientowałam, że mam majtoszki tył na przód!!!
    hahaha!!! ewidentnie mam coś na sumieniu:D!

kiti - umilacz czasu:D

uff już prawie nadrobiłam :)

A propos Twojej historii Libra, parę dni temu wstaję sobie nad ranem do kibelka, półprzytomna, siadam, robię co trzeba, biorę papier, wycieram się i... czuję pod papierem coś dziwnego. .. Okazało się że zapomniałam zdjąć gatek do siku! :/

Widzę że przygotowania do spotkania idą pełną parą! Mam nadzieję że licznie się zjawicie:)

a-koczek, Libra, Pismak, Ola_czeka, Sandraa, Beata, Shagga_80, Ilona, kopciuszek126, kiti, jeju, Rucia, Dodi, Fedra, aisa, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Małys pobiłaś wszsytkim tym co zrobiłaś uśmiałam sie że hej
    mauysia wrote:

A propos Twojej historii Libra, parę dni temu wstaję sobie nad ranem do kibelka, półprzytomna, siadam, robię co trzeba, biorę papier, wycieram się i... czuję pod papierem coś dziwnego. .. Okazało się że zapomniałam zdjąć gatek do siku! :/

Widzę że przygotowania do spotkania idą pełną parą! Mam nadzieję że licznie się zjawicie:)

Shagga_80, mauysia, Libra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekma życzę milego i owocnego weekendu niewiem kiedy zajrze prawdopodobnie dopiero w poniedziłaek
    milego spotkania dziewczyny

Beata lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

nie ma co, przebiłaś moje majtoszki;*

Shagga_80, Ilona, kiti, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    ja uciekma życzę milego i owocnego weekendu niewiem kiedy zajrze prawdopodobnie dopiero w poniedziłaek
    milego spotkania dziewczyny
    ja też na razie się odmeldowuję, bo z m udajemy się do lekarza... bo mam nowy objaw - wysypkę:/
    wpadnę podczytać wieczorem

jeju lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Mi się w dzieciństwie zdarzyło nie podnieść wierzchniej klapy... To było 30 lat temu a ja nadal pamiętam to uczucie....

Beata, Shagga_80, Ilona, Pismak, Libra, aisa, aisa, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli Libra, nie aż takie ciche te dni, skoro do lekarza Cię bierze :)

Trzymam kciuki, żeby - cokolwiek to jest - przeszło do soboty.

Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podczytałam troche sie pośmiałam hehhe a teraz musz espadać
    buźki wszystkim

p.s.czyli co mam patrzec jak dojechac na kaliską (ale co to wogóle ulica czy nzawa stacji?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahahahaha, ale rozbawiły mnie Wasze historie...sama nie wiem, która lepsza - ta co majtki nosi tył na przód, czy w ogóle ich nie ściąga do sikania...hahahhaha.

Poszłam bo miałam coś porobić,tak? No to musiałam zaliczyć z Młodym rysowanie aut wszystkich osób z rodziny, potem asystowałam Mu przy skręcaniu pozytywki z nocnika(bo ja w sumie nie byłam do niczego potrzebna,bo wszystko zrobił sam), aż miałam obfotografować Go na pamiątkę jak sprawnie radził sobie ze śrubkami i śrubokrętem :) W trakcie tego interesującego zajęcia rozległo się pukanie do drzwi...KURIER! Z moim mega zamówieniem z Allegro (podobno paczka ważyła 30kg :P ) dla Malucha,więc razem z Młodym nr 1 zajęliśmy się oglądaniem (a nawet przymierzaniem laktatora do piersi - moich i Jego :P ) aż wreszcie poukładaliśmy wszystko w komodzie, szafie i łazience i dlatego znów tu weszłam...bo okazało się,że Sprzedawca pomylił się na moją korzyść i musiałam Mu uczciwie donieść,że nie miałam mieć prezentu :) I teraz musiałam tym wszystkim się podzielić z Wami :D Chociaż jak przeczytałam Wasze historie,to wszystko inne przestało być ważne :D

Zmykam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 15:31

Ilona, kopciuszek126, kiti, zbikowa, Libra, Dodi, mauysia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

p.s.czyli co mam patrzec jak dojechac na kaliską (ale co to wogóle ulica czy nzawa stacji?

Dworzec Łódź Kaliska.

Bez odbioru!

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Babeczki :)

Ja dopiero teraz bo rano weszłam tylko na chwilke zobaczyć co jeszcze napisałyście dla Oli po tej "super wizycie u ginki ;)" i padła mi bateria a nie miałam wiecej czasu bo po sniadaniu jechalismy z Cyprusiem i moja mamuśka na zakupy. już pokupiłam praktycznie wszystko na Jego urodzinki :). W sobotę tylko kupie świeżą wędlinkę. No i poszło galancie kasy....+ opłaty za neta i wodę. Ech lepiej nie gadać!!!

Libra -jajka z tymi majtkami, ja tak mam zazwyczaj po upojnych nocach z m :). Założę majtki po ciemku i rano stafiruję się w gaciach po lewej stronie z metkami na wierzchu. I wszyscy się przygladają i patrzą na mnie jak na głupka ;)

Mauysiu-ale Ty przebiłaś chyba i Librę i mnie :) hahahahahahah ale się uśmiałam,ze prawie sie polałam w gacie ;)

Sylwuś-trzymam kciuki za mega pękajace pęcherzyki

Kaja za Ciebie też trzymam kciuki :)

Muska-super,ze sie pojawiłaś. Pisałam kiedys,ze śniło mi sie,ze weszłam na ovu a tu na Twoim wykresie zielona kropka!!!Udanego weekendu :)

Shagguś- współczuję Kubulkowi :( ale mam nadzieje,ze leki pomogą.

Miłego popołudnia i weekendu dla wszystkiech dziewuszek :).
    Ja spadam oskrobać ziemniaczki dla m. na obiad bo ma byc za godzinke. A potem biorę sie za sprzątanie jak juz m. nakarmie i małego.

Buziaki :*

Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja też na razie się odmeldowuję, bo z m udajemy się do lekarza... bo mam nowy objaw - wysypkę:/
    wpadnę podczytać wieczorem

LUBIĘ WASZĄ WYSYPKĘ BO TO TRZYDNIÓWKA!!!!! ZDĄŻYSZ DO SOBOTY JUPI!!!!

A tak szczerze, to na prawdę wspołczuję...oboje do łóżka...

Libra lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
‹‹ 3765 3766 3767 3768 3769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ