plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ależ ten czas się wlecze, jakieś pomysły na umilenie czasu?
Wczoraj po małym baraszkowaniu z M czułam ból w podbrzuszu jak na małpiszona, coś nie tak ze mną. Najlepszy umilacz czasu robi mi psikusa!Ola_czeka, a-koczek, Beata, Shagga_80, Ilona, Pismak, Dodi, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimo, że latam dzisiaj non stop do wc (w wiadomej sprawie)... to dopiero teraz się zorientowałam, że mam majtoszki tył na przód!!!
hahaha!!! ewidentnie mam coś na sumieniu:D!
kiti - umilacz czasu:Da-koczek, kiti, Pismak, Ola_czeka, Sandraa, Beata, Shagga_80, Ilona, kopciuszek126, zbikowa, Rucia, Dodi, Fedra, Effcia28, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
wszystkie się śmieją więc zabieram dupe w troki i idę ... do sklepu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 14:20
Ola_czeka, Beata, Ilona, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:wszystkie się śmieją więc zabieram dupe w troki i idę ... do sklepu
Shagga_80, kiti lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:mimo, że latam dzisiaj non stop do wc (w wiadomej sprawie)... to dopiero teraz się zorientowałam, że mam majtoszki tył na przód!!!
hahaha!!! ewidentnie mam coś na sumieniu:D!
kiti - umilacz czasu:D
uff już prawie nadrobiłam
A propos Twojej historii Libra, parę dni temu wstaję sobie nad ranem do kibelka, półprzytomna, siadam, robię co trzeba, biorę papier, wycieram się i... czuję pod papierem coś dziwnego. .. Okazało się że zapomniałam zdjąć gatek do siku!
Widzę że przygotowania do spotkania idą pełną parą! Mam nadzieję że licznie się zjawicie:)a-koczek, Libra, Pismak, Ola_czeka, Sandraa, Beata, Shagga_80, Ilona, kopciuszek126, kiti, jeju, Rucia, Dodi, Fedra, aisa, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
No Małys pobiłaś wszsytkim tym co zrobiłaś uśmiałam sie że hejmauysia wrote:uff już prawie nadrobiłam
A propos Twojej historii Libra, parę dni temu wstaję sobie nad ranem do kibelka, półprzytomna, siadam, robię co trzeba, biorę papier, wycieram się i... czuję pod papierem coś dziwnego. .. Okazało się że zapomniałam zdjąć gatek do siku!
Widzę że przygotowania do spotkania idą pełną parą! Mam nadzieję że licznie się zjawicie:)Shagga_80, mauysia, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:uff już prawie nadrobiłam
Widzę że przygotowania do spotkania idą pełną parą! Mam nadzieję że licznie się zjawicie:)Shagga_80, Ilona, kiti, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:ja uciekma życzę milego i owocnego weekendu niewiem kiedy zajrze prawdopodobnie dopiero w poniedziłaek
milego spotkania dziewczyny
wpadnę podczytać wieczoremjeju lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:uff już prawie nadrobiłam
Widzę że przygotowania do spotkania idą pełną parą! Mam nadzieję że licznie się zjawicie:)
Mi się w dzieciństwie zdarzyło nie podnieść wierzchniej klapy... To było 30 lat temu a ja nadal pamiętam to uczucie....Beata, Shagga_80, Ilona, Pismak, Libra, aisa, aisa, aisa lubią tę wiadomość
-
podczytałam troche sie pośmiałam hehhe a teraz musz espadać
buźki wszystkim
p.s.czyli co mam patrzec jak dojechac na kaliską (ale co to wogóle ulica czy nzawa stacji?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyHahahahahahaha, ale rozbawiły mnie Wasze historie...sama nie wiem, która lepsza - ta co majtki nosi tył na przód, czy w ogóle ich nie ściąga do sikania...hahahhaha.
Poszłam bo miałam coś porobić,tak? No to musiałam zaliczyć z Młodym rysowanie aut wszystkich osób z rodziny, potem asystowałam Mu przy skręcaniu pozytywki z nocnika(bo ja w sumie nie byłam do niczego potrzebna,bo wszystko zrobił sam), aż miałam obfotografować Go na pamiątkę jak sprawnie radził sobie ze śrubkami i śrubokrętemW trakcie tego interesującego zajęcia rozległo się pukanie do drzwi...KURIER! Z moim mega zamówieniem z Allegro (podobno paczka ważyła 30kg
) dla Malucha,więc razem z Młodym nr 1 zajęliśmy się oglądaniem (a nawet przymierzaniem laktatora do piersi - moich i Jego
) aż wreszcie poukładaliśmy wszystko w komodzie, szafie i łazience i dlatego znów tu weszłam...bo okazało się,że Sprzedawca pomylił się na moją korzyść i musiałam Mu uczciwie donieść,że nie miałam mieć prezentu
I teraz musiałam tym wszystkim się podzielić z Wami
Chociaż jak przeczytałam Wasze historie,to wszystko inne przestało być ważne
Zmykam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 15:31
Ilona, kopciuszek126, kiti, zbikowa, Libra, Dodi, mauysia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Babeczki
Ja dopiero teraz bo rano weszłam tylko na chwilke zobaczyć co jeszcze napisałyście dla Oli po tej "super wizycie u ginki" i padła mi bateria a nie miałam wiecej czasu bo po sniadaniu jechalismy z Cyprusiem i moja mamuśka na zakupy. już pokupiłam praktycznie wszystko na Jego urodzinki
. W sobotę tylko kupie świeżą wędlinkę. No i poszło galancie kasy....+ opłaty za neta i wodę. Ech lepiej nie gadać!!!
Libra -jajka z tymi majtkami, ja tak mam zazwyczaj po upojnych nocach z m. Założę majtki po ciemku i rano stafiruję się w gaciach po lewej stronie z metkami na wierzchu. I wszyscy się przygladają i patrzą na mnie jak na głupka
Mauysiu-ale Ty przebiłaś chyba i Librę i mniehahahahahahah ale się uśmiałam,ze prawie sie polałam w gacie
Sylwuś-trzymam kciuki za mega pękajace pęcherzyki
Kaja za Ciebie też trzymam kciuki
Muska-super,ze sie pojawiłaś. Pisałam kiedys,ze śniło mi sie,ze weszłam na ovu a tu na Twoim wykresie zielona kropka!!!Udanego weekendu
Shagguś- współczuję Kubulkowiale mam nadzieje,ze leki pomogą.
Miłego popołudnia i weekendu dla wszystkiech dziewuszek.
Ja spadam oskrobać ziemniaczki dla m. na obiad bo ma byc za godzinke. A potem biorę sie za sprzątanie jak juz m. nakarmie i małego.
Buziaki :*Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ja też na razie się odmeldowuję, bo z m udajemy się do lekarza... bo mam nowy objaw - wysypkę
wpadnę podczytać wieczorem
LUBIĘ WASZĄ WYSYPKĘ BO TO TRZYDNIÓWKA!!!!! ZDĄŻYSZ DO SOBOTY JUPI!!!!
A tak szczerze, to na prawdę wspołczuję...oboje do łóżka...Libra lubi tę wiadomość