X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, wiadomo, że Kubolek najważniejszy!

Ja mogę być do Waszej dyspozycji od 9:06 do 19:12 :D

Shagga_80, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O której macie zamiar być w tej Łodzi? Jak mam być to musze wiedzieć na którą kombinować pociąg...zamówienia lokomotyw robi się wcześńiej.

Ola_czeka, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Aha i wczoraj były dyskusje o miejsce spotkania no i tak jak Libra mówiła, w Łodzi nieczynny jest dworzec Fabryczny, więc pociągi jeżdżą do Łodzi Kaliskiej (najczęściej chyba) a autobusy na Plac Dąbrowskiego, co jest niestety oddalone,ale jakoś się spiknęło by, bez obaw :P
    dokładnie - informacje te potwierdziłam już u kierowcy, bo był dzisiaj w Łodzi i naocznie sprawdził jak tam się sprawy mają

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    O której macie zamiar być w tej Łodzi? Jak mam być to musze wiedzieć na którą kombinować pociąg...zamówienia lokomotyw robi się wcześńiej.
    Patrz strona wcześniej :) To o Oli :)

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też se ciotka datę wymyśliła....

(Przepraszam :D )

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:

hahahahhahahaha ahhahahahha hahahahhahahah hahahahhahahahahhahahahahahah

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moje pociągi dojeżdżają i odjeżdżają z kaliskiej.

• kiti Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczeta :)

Ola bardzo mnie ucieszyła wiadomość o wizycie i uzyskanych informacjach :)

Blondi fajnie że z maluszkiem wszystko dobrze:)

Shagga biedny ten twój Kubuś , jakieś pieruństwo się musiało przypałętać.

Muska ja biore bromergon i na poczatku faktycznie nie było ciekawie ale teraz już nie mam skutków ubocznych (przy takiej malej dawce nie ma sie czym przejmowac ):) a co do ceny to powiem ze kiedys sie nie mile zaskoczyłam- za pierwsze opakowania zaplacilam cos koło 3 zł wiec tanioszka a za drugim razem ponad 20 zł za opakowanie ( wszytsko zależy jaka refundacje napisze doktor na recepcie ).

ps. przepraszam za wciecie sie wam w temat przyjazdów i odjazdów :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 12:59

Shagga_80, Ola_czeka, Sandraa, Ilona, Muska, Dodi, Beata, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś spotkała się z leczeniem wirusówki aviomarinem? kto zna dobry sposób?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic...mam nadzieję,że uda się pospolite ruszenie...mojemu Kubie chociaż zacznie się polepszać, Libra nie złapie od Męża tego paskudztwa (albo okaże się,że zjadł coś albo wypił co nie powinien!), Muzi uda się wyczarterować lokomotywę a Beti i Ola jeszcze kogoś namówią i w sobote uda się spotkać :)
    Z tą nadzieją opuszczam Was...bo jak zwykle w domu sajgon! A Młody bawi mi się telefonem i tylko czekać jak ZNÓW gdzieś zadzwoni (jak wczoraj późnym wieczorem do jednej Ginki :/ ).

kiti, Libra, Ola_czeka, Sandraa, Ilona, Dodi, Beata, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti widzę, ze się obie pniemy do góry;P

Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    czy któraś spotkała się z leczeniem wirusówki aviomarinem? kto zna dobry sposób?
    u nas mama zawsze robiła herbatę z borowiny :)

Libra lubi tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też na Kaliską się kieruję...zaraz luknę co i jak ale jak mi cyganicie....

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    kiti widzę, ze się obie pniemy do góry;P
    to muszę powiedzieć że to lubię !!! :D

Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i jeszcze coś...jakbym miała być to byłabym ok 9:30 na dworcu Kaliskim,więc git :P

PS. Beti oby to nie była wirusówka, bo ja nie znam metody na to...jak mi kiedyś powiedziała Pediatra, przyszedł wirus to i pójdzie...leczenie jest objawowe, a więc nie dopuścić do odwodnienia (a więc jakiś Orsalit pić, bleeeeeeee) do tego np smectę...u nas działa...ale lepiej,żeby to nie to było :/

Libra, Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwiła...chwiła...zaraz zobaczę o której mają wolne ciuchcie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Aha i jeszcze coś...jakbym miała być to byłabym ok 9:30 na dworcu Kaliskim,więc git :P

PS. Beti oby to nie była wirusówka, bo ja nie znam metody na to...jak mi kiedyś powiedziała Pediatra, przyszedł wirus to i pójdzie...leczenie jest objawowe, a więc nie dopuścić do odwodnienia (a więc jakiś Orsalit pić, bleeeeeeee) do tego np smectę...u nas działa...ale lepiej,żeby to nie to było :/
    już coś wczoraj mnie brzuch pobolewał i powoli się zaczynało, ale myślałam że coś zjadłam... Smectę piję i nie pomoaga... trochę stoperan ograniczył częstotliwość wizyt w toalcie...
    i teraz śmieję się sama do siebie, mają na względzie opis Oli, bo właśnie oczyma wyobraźni widzę moją biegunkę i wizytę w wc pkp:D

kiti, Selena, a-koczek, Ilona, Dodi, Beata, Fedra, Effcia28, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rośnie prawdopodobieństwo, że dojadę...jednak nie chcę jeździć dookoła

Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej Libra do soboty przejdzie...jestem tego pewna, smecta i do dzieła...ja mam maski przeciwwirusowe i przeciwbakteryjne...ubierzemy wszystkie na spotkaniu i się przynajmniej nie zgubimy.

a-koczek, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    już coś wczoraj mnie brzuch pobolewał i powoli się zaczynało, ale myślałam że coś zjadłam... Smectę piję i nie pomoaga... trochę stoperan ograniczył częstotliwość wizyt w toalcie...
    i teraz śmieję się sama do siebie, mają na względzie opis Oli, bo właśnie oczyma wyobraźni widzę moją biegunkę i wizytę w wc pkp:D

Hahahaha, to już wolę moją przygodę (nie sądziłam, że to kiedyś powiem...)

kiti, Libra, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3764 3765 3766 3767 3768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ