plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Aha i wczoraj były dyskusje o miejsce spotkania no i tak jak Libra mówiła, w Łodzi nieczynny jest dworzec Fabryczny, więc pociągi jeżdżą do Łodzi Kaliskiej (najczęściej chyba) a autobusy na Plac Dąbrowskiego, co jest niestety oddalone,ale jakoś się spiknęło by, bez obaw
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam dziewczeta
Ola bardzo mnie ucieszyła wiadomość o wizycie i uzyskanych informacjach
Blondi fajnie że z maluszkiem wszystko dobrze:)
Shagga biedny ten twój Kubuś , jakieś pieruństwo się musiało przypałętać.
Muska ja biore bromergon i na poczatku faktycznie nie było ciekawie ale teraz już nie mam skutków ubocznych (przy takiej malej dawce nie ma sie czym przejmowac )a co do ceny to powiem ze kiedys sie nie mile zaskoczyłam- za pierwsze opakowania zaplacilam cos koło 3 zł wiec tanioszka a za drugim razem ponad 20 zł za opakowanie ( wszytsko zależy jaka refundacje napisze doktor na recepcie ).
ps. przepraszam za wciecie sie wam w temat przyjazdów i odjazdówWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 12:59
Shagga_80, Ola_czeka, Sandraa, Ilona, Muska, Dodi, Beata, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nic...mam nadzieję,że uda się pospolite ruszenie...mojemu Kubie chociaż zacznie się polepszać, Libra nie złapie od Męża tego paskudztwa (albo okaże się,że zjadł coś albo wypił co nie powinien!), Muzi uda się wyczarterować lokomotywę a Beti i Ola jeszcze kogoś namówią i w sobote uda się spotkać
Z tą nadzieją opuszczam Was...bo jak zwykle w domu sajgon! A Młody bawi mi się telefonem i tylko czekać jak ZNÓW gdzieś zadzwoni (jak wczoraj późnym wieczorem do jednej Ginki).
kiti, Libra, Ola_czeka, Sandraa, Ilona, Dodi, Beata, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:czy któraś spotkała się z leczeniem wirusówki aviomarinem? kto zna dobry sposób?
Libra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:kiti widzę, ze się obie pniemy do góry;P
Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha i jeszcze coś...jakbym miała być to byłabym ok 9:30 na dworcu Kaliskim,więc git
PS. Beti oby to nie była wirusówka, bo ja nie znam metody na to...jak mi kiedyś powiedziała Pediatra, przyszedł wirus to i pójdzie...leczenie jest objawowe, a więc nie dopuścić do odwodnienia (a więc jakiś Orsalit pić, bleeeeeeee) do tego np smectę...u nas działa...ale lepiej,żeby to nie to byłoLibra, Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Aha i jeszcze coś...jakbym miała być to byłabym ok 9:30 na dworcu Kaliskim,więc git
PS. Beti oby to nie była wirusówka, bo ja nie znam metody na to...jak mi kiedyś powiedziała Pediatra, przyszedł wirus to i pójdzie...leczenie jest objawowe, a więc nie dopuścić do odwodnienia (a więc jakiś Orsalit pić, bleeeeeeee) do tego np smectę...u nas działa...ale lepiej,żeby to nie to było
i teraz śmieję się sama do siebie, mają na względzie opis Oli, bo właśnie oczyma wyobraźni widzę moją biegunkę i wizytę w wc pkp:Dkiti, Selena, a-koczek, Ilona, Dodi, Beata, Fedra, Effcia28, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:już coś wczoraj mnie brzuch pobolewał i powoli się zaczynało, ale myślałam że coś zjadłam... Smectę piję i nie pomoaga... trochę stoperan ograniczył częstotliwość wizyt w toalcie...
i teraz śmieję się sama do siebie, mają na względzie opis Oli, bo właśnie oczyma wyobraźni widzę moją biegunkę i wizytę w wc pkp:D
Hahahaha, to już wolę moją przygodę (nie sądziłam, że to kiedyś powiem...)kiti, Libra, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość