X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Mi się w dzieciństwie zdarzyło nie podnieść wierzchniej klapy... To było 30 lat temu a ja nadal pamiętam to uczucie....

hahaha oplułam monitor :)

• jeju Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do domu, sajgon...dziecko przy kompie, zwierzęta w domu, obiad nie gotowy, m. nie ma, łóżko nie zaścielone, w kiblu zajeżdża szaletem...coś czuję, że rzucę te robotę w diabły, bo przecież tak się nie da.

Wolę moją kurzodomowość pospolitą. Buzi buzi, później wpadnę.

Pismak, Beata lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Wróciłam do domu, sajgon...dziecko przy kompie, zwierzęta w domu, obiad nie gotowy, m. nie ma, łóżko nie zaścielone, w kiblu zajeżdża szaletem...coś czuję, że rzucę te robotę w diabły, bo przecież tak się nie da.

Wolę moją kurzodomowość pospolitą. Buzi buzi, później wpadnę.

i niech mi ktoś powie, że facet bez kobiety jest w stanie sam to wszystko ogarnąć!

a-koczek, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "kurzodomowość pospolita" :D :D :D

zbikowa, Libra, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejl laseczki :) powiem wam ze mam "bombową" prace. pamietacie jak miałam rozmowe i szefowa musiała sie rozłączyć, bo mieli ewakuacje? no to dzis mielismy powtorke z rozywki :D jak to powiedział kolega: przyjechały psy z psami, saperzy i w ogóle akcja na 4 fajerki :D 3h z dnia pracy spedzilam w parku czytajac ksiazke :D oczywiscie nic nie znalezli.

widze ze przygotowania do spotkania pełną parą, laski nie wiem czy dam rade, bo musze troche odpoczac. prawa reka mi odpada bo nia robie wszystko, a poza tym zaczely mi sie krwotoki z nosa, albo stres albo osłabienie, tak czy siak, musze troche "dupogodzin" odpękać a nie latac po polsce jak kot z pecherzem (ale mi sie metafora złożyła, no no no!)

Szagowskim życzę zdrówka,
    Majtkowym laskom wiecej szczęścia
    Musce udanego "wywczasu"

fuck, jeszcze mi pomidor w przełyku stanął!

jeju, Libra, Pismak, Fedra, Dodi, Shagga_80, Ilona, mauysia, kiti, aisa, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    hejl laseczki :) powiem wam ze mam "bombową" prace. pamietacie jak miałam rozmowe i szefowa musiała sie rozłączyć, bo mieli ewakuacje? no to dzis mielismy powtorke z rozywki :D jak to powiedział kolega: przyjechały psy z psami, saperzy i w ogóle akcja na 4 fajerki :D 3h z dnia pracy spedzilam w parku czytajac ksiazke :D oczywiscie nic nie znalezli.

widze ze przygotowania do spotkania pełną parą, laski nie wiem czy dam rade, bo musze troche odpoczac. prawa reka mi odpada bo nia robie wszystko, a poza tym zaczely mi sie krwotoki z nosa, albo stres albo osłabienie, tak czy siak, musze troche "dupogodzin" odpękać a nie latac po polsce jak kot z pecherzem (ale mi sie metafora złożyła, no no no!)

Szagowskim życzę zdrówka,
    Majtkowym laskom wiecej szczęścia
    Musce udanego "wywczasu"

fuck, jeszcze mi pomidor w przełyku stanął!

to gdzie Ty pracujesz, że macie tak "bombowo"?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i ta prawa ręka...hmmm :P

jeju lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będę wymieniać wszystkiego co mam do rana do ogarnięcia, bo szkoda czasu...ale zrobię sobie przerwę na konwersację...

Nie daję rady, tak mnie popołudniu podbrzusze zaczęło boleć, szczególnie ciągnie z prawej strony...no nie do zniesienia czasami...auć auć auć....

m. czeka na potwierdzenie testem, tego, że był dzielny i jego skakanie urlopowe przyniosło oczekiwane rezultaty...

Dodi, kiti, Libra, aisa, Beata lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku no proszę Cię ani na minutkę nie dasz rady?
    Rozumiem, że praca, ręka, pomidor w drodze do kanalizacji ale proszę...wiem, że zrobisz wszystko, by sie udało a jak się nie uda, to Warszawa i Witchzlot w październiku!

zbikowa, Beata lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga okaże się, że zbiczek leworęczny jak mój syn...szkoda łapki....a jak gołąbek, bo wieści po nim żadnych....Stefan, dobrze pamiętam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Nie będę wymieniać wszystkiego co mam do rana do ogarnięcia, bo szkoda czasu...ale zrobię sobie przerwę na konwersację...

Nie daję rady, tak mnie popołudniu podbrzusze zaczęło boleć, szczególnie ciągnie z prawej strony...no nie do zniesienia czasami...auć auć auć....

m. czeka na potwierdzenie testem, tego, że był dzielny i jego skakanie urlopowe przyniosło oczekiwane rezultaty...

mnie w pierwszej ciąży tak strasznie bolało podbrzusze, że nawet jak mi się udało zasnąć to przez sen się wierciałam, kręciałam i wyłam z bólu...dzielna teściowa wtedy nade mną czuwała...lekarz mówił, że macica mi się powiększa, a że już wtedy była ona "po przejściach" to że właśnie dlatego tak boli...nie chcę Ci życzyć takich bóli jak ja miałam, ale szczerz rzyczę Ci żeby były one spowodowane powiększającą się macicą w któej rośnie Twoje maleństwo :)

• jeju Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę, jutro święto i ja chyba też mam wolne...dlatego dziś poćwiczę z mopem a jutro rodzinny spacerek jak mnie ten ból w pół nie złamie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Aga okaże się, że zbiczek leworęczny jak mój syn...szkoda łapki....a jak gołąbek, bo wieści po nim żadnych....Stefan, dobrze pamiętam?

ludzie leworęczni ponoć szybciej przyswajają języki obce :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Lecę, jutro święto i ja chyba też mam wolne...dlatego dziś poćwiczę z mopem a jutro rodzinny spacerek jak mnie ten ból w pół nie złamie.

polecam termofor na brzuszek...świetna sprawa. Jednak bardzo ważna rzecz, jeśli podejrzewasz, że jesteś w ciąży to tego nie stosuj. w ciąży nie wolno używać termoforku...niestety...a jest on taki milusi i daje najlepsze ukojenie...ale czegoż to się nie robi dla maleństwa

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za takie życzenia dziękuję szczerze, a moja macica też ma bliznę...już kiedyś miałam takie bóle ale ciąży nie było na pewno...co było przyczyną tego nie wie nikt...
    Kto wie, może się udało a może i nie...okaże się niedługo...
    Mam nadzieję jednak, bo jak jelita, to mnie z lewej strony boli też bardzo nisko a tym razem inaczej.
    Nie jadłam obiadu i w sumie nie ma powodu, by mnie bolało z jakiegoś powodu innego niż ginekologiczny...wszystko się może zdarzyć...chyba, że mi progesteron poleciał na łeb na szyję wprostproporcjonalnie do spadku temperatury....buzi buzi....idę do garów, by nie myśleć o głupotach...papapapa

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gołąb Józef!! Muzi, jak mogłas go pomylić z innym gołębiem! styd! odleciał, albo "coś-go-odleciało" jak Piękny wrócił do Londonu to została po nim jeno kupa kupy.

Aga pracuje w Wawie w duzej firmie, ale wiecej info nie zdradzam ;)

jeju, Pismak, Fedra, Dodi, Ola_czeka, Ilona, Libra, aisa, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Gołąb Józef!! Muzi, jak mogłas go pomylić z innym gołębiem! styd! odleciał, albo "coś-go-odleciało" jak Piękny wrócił do Londonu to została po nim jeno kupa kupy.

Aga pracuje w Wawie w duzej firmie, ale wiecej info nie zdradzam ;)

zdradz chociaż tylko o co chodzi z tą prawą ręką, że Cię po pracy tak boli :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może to Ty te bomby podkładsz i CIe ręka od dzwigania boli :P

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, mam lewą uszkodzoną i przez to robie wszystko prawą, wiec jest przeciążona.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj muszę niestety uciekać- obowiązki wzywają
    papa Kochane

‹‹ 3766 3767 3768 3769 3770 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ