plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja niedzielnie
Kfjatus, dzięki za modlitwę!
Pewnie dlatego zapamiętałam post o Częstochowie bo niedawno tam byłam. W ogóle ten nasz urlop w górach okazał się być mini pielgrzymką.. Były Łagiewniki, Krzeptówki z relikwiami JP II, Wadowice, Kalwaria Zebrzydowska i Częstochowa. Wierze, że te nasze modlitwy zostaną wysłuchane i wkrótce się zazieleni
To takie moje wspominki przy niedzieli
Jeju, szkoda, że to jednak @ ale najważniejsze, że cykl był "normalny" a nie długaśny. Trzymam kciuki za ten cykl!
Kiti, wrzuć zdjęcie z przerażoną miną z jakiejś górskiej kolejki
Ola, chyba dziś wracasz do GB.. Mam nadzieję, że lepiej się czujesz. Szczęśliwej podróży! :*
Przyjemnie spędzonej niedzieli wszystkim życzęLibra, kiti, Kfjatus, jeju, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ilonko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!
Zdrowia, szczęścia, uśmiechu, spełnienia marzeń, zadowolenia z męża, pociechy z dzieci, lekkiego porodu, zawsze pięknej pogody nad ściekami i wszystkiego naj naj najlepszego!!!!:*
Libra, Kaja, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Witam i ja niedzielnie
Niestety nie nadrobie Was bo jak zwykle dużo napisane, a ja nie mam czasu czytać. W piątek piekłam ciasta, wczoraj kremy i strojenie tortu, do tego sałatki, które dziś trzeba dokończyć.
Ilonko-przyjmnij ode mnie najlepsze życzenia!!!Zdrówka, szczęścia i miłośći i szczęsliwego rozwiazania.
A teraz wstawiam wam moje fotki-mojego brzucha i mnie. Prosze nie zwracać uwagi na moja fryzurę-bo nie dałam rady ułożyć przed Kosciołem. Zrobię to na imprezkę synusia jak sie wyrobiei na twarz tez nie zwraćać uwagi bo mam mnóstwo syfów u jakichś plam, czego nie miaałam w 1 ciaży!!! - patrzeć proszę tylko na to co Was powinno interesować
-czyli na brzuszek
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/724857b6a4563df8.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e57a1081a30f5c9.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/301e7aa0fb169783.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/684719ecc98d9867.html
i tu takie z poprzedniego tygodnia...żebyście uwierzyły,ze ma taki duzy brzuch a nie tylko wypchany
nie zwracać uwagi tu na ubiór-bo to roboczy
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8555f522009afcf6.html
To chyba tyle. Te pierwsze fotki są dzisiejsze.
Miłego dnia wszystkim życzę!!!!
A Karoam - piekny Twój brzusio
Blondi- a Ty jakbyś wcale w ciaży nie była!!!Chudzinka jestesLibra, aisa, Pismak, jeju, Shagga_80, Kaja, Dodi, Selena, Muska, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiec jestem Ania mam 27 lat, mieszkam we Wrocławiu, o dzidzie staramy sie 3 cykl... w sumie 2 bo poprzedni było bardzo długi..
juz bywałam na forum (ale nie w tym temacie) pod innym nickiem;)
jeju, Kfjatus, Kaja, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczeta
ja tylko na chwilkę... jutro wrzucę wam fotki z moich kolejkowych wyczynówmyślałam że umrę, że ja się zgodziłam na takie wywijasy w powietrzu
Dziś odnotowałam śluz zabarwiony na brązowo więc małpiszon pewnie już depcze mi po piętach ehhhh
Miłej niedzieli ! :*Libra, jeju, Pismak, aisa, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:A wiec jestem Ania mam 27 lat, mieszkam we Wrocławiu, o dzidzie staramy sie 3 cykl... w sumie 2 bo poprzedni było bardzo długi..
juz bywałam na forum (ale nie w tym temacie) pod innym nickiem;)
Ania u Ciebie tez owulacja wg ovufriend wystapila w 9 dniu cyklu? -
nick nieaktualnyCześć dziewoje.
Kopciuszku, nie wiem kto Ci w kółko powtarza, że masz nisko brzuch, ja go widzę dosyć wysoko. Na moje oko na pewno nie jest nisko.
Miłej niedzieli dziewoje.
Ilonko wszystkiego najlepszego z okazji urodzinjeju, Libra, aisa, kopciuszek126, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Hej dzieweczki:)
Uśmiechy w to niedzielne słoneczne popołudnie
Ilonka dużo dużo zdrówka! radości i uśmiechu na co dzień !!! No i szczęśliwego rozwiązania
Kfjatku strasznie Ci zazdroszczę tego pielgrzymowania - ja niestety w tym roku iść nie mogę
Ania witam Ciebie
Plemniczko i Kopciuszku macie śliczne brzuszki
Beata napisz jak po wizycie!
Miłej niedzieli kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 10:28
jeju, Kfjatus, kopciuszek126, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Shagga_80 wrote:Aż pooglądałam sobie wykresy...Fedruś, widzę,że u Kfjatuska nieaktualne dane w tabelce, znów na Baby trzeba nakrzyczeć,że nie zgłaszają zmian, czy co?
W stopce ma wpisane,że kolejna @ 07.09Fedra lubi tę wiadomość
-
Kopciuszku piękny brzuszek
Pismaku pomodliłam się za wszystkie
Zmykam na kawę, a potem na rower... papapa!!!!!!!!
AAA i zgłaszam, że nadrobiłam wszelkie zaległości forumowePismak, Libra, aisa, Dodi, Selena, kopciuszek126, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:powiem Ci ze czasem tak jest:)duzo dziewczyn ma wczesna owu:)
No oby ta owulacja miala miejsc w tym terminie co pokazuje ovu:) Moment wykorzystalam wchyba wystarczajaco wiec mam nadzieje, ze tym razem sie uda:) Patrze na Twoj wykres i powinno byc zielono:)Trzymam kciuki!!
-
nick nieaktualny