plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Libra właśnie, to dobrze, że lepiej....z oczkami to kłopot jest....bardzo współczuję, bo to nieprzyjemne....czy Ty jutro do pracy chcesz iść?
wtedy będę mogła spokojnie odpoczywać
Dodi, zbikowa, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Jeju kazda metoda dobra, byleby efekt był zadowalajacy:D
Cieszę się ze uśmiech pojawia się na Twojej twarzy:P
Trzymam kciuki i życzę powodzenia w nowym cykly;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2013, 21:58
Libra, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Witaj zbiczku;)
Ja krótki weekend miałam niestety:-/ wczoraj na weselu się bawiłam a dzisiaj od niepamiętnych czasów na basenie byłam. Jutro do pracy:(
A u Ciebie jak tam?
Byłam u koleżanki na wsi. Pewien rezolutny 2,5 latek uczył mnie młócić plastikową koparką "ciocia, jeszcze tu zostało, nie wymłóciłaś!" poza tym pływałam po jeziorze łódką, było ognisko i sie po prostu opieprzałam. tego mi było trzeba.
a poza tym mam w środe kontrole mojej reki i coś mi sie zdaje ze tak łatwo gipsu sie nie pozbede ;(
Dodi, ale krótki weekend tez brzmi fajnie u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2013, 21:58
Dodi, Libra, Pismak, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:cieszę się, ze juz u Ciebie lepiej:) musisz się wykurowac bo niedługo urlopppp:D a
He he mówisz nie pokaz nic:P widocznie podłoże masz dupiate:P czyli znowu wizyta u zebologa Cię czeka?Dodi lubi tę wiadomość
-
Zbiku oby z Twoja ręka było lepiej bo sobie ta prawa zajedziesz:P
Fajnie, ze się wybyczylas bo takie momenty są bardzo potrzebne, tym bardziej nam - staraczkom;) musimy odciągnąć czymś myśli od czasu do czasu.
Mój weekend faktycznie najgorszy nie był, ale zdecydowanie wole te dluzsze:P
zbikowa, Libra, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Libruś fajnie Cię widzieć, czytać ;-)Dzielnie mnie wspierałaś wiesz, pod koniec mojego cyklu oczywiście....pilnowałaś żebym się znów nie wkręciła na maxa;-) Fajnie, że jesteś.
Jak dziś nad ranem po przebudzeniu stwierdziłam, co się będę oszukiwać- @ i tyle!
Teraz już planuję dni gdzie może wystąpi owulka (jeśli wystąpi)
Coś czuję, że ten cykl będzie zawany hehehehehehehehehehe
Dodi, Libra, Kaja, Fedra, kiti, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:właśnie muszę jutro dzwonić... beznadziejnie się ułamał, bardzo płaska powierzchnia i nic trzymać się nie chce... w ostateczności będzie trzeba koronkę założyć... ogólnie to mnie w ogóle mnie nie boli, ale nie chcę tak tego zostawić, bo nie wiem jak ząbek zareaguje na zmiany ciśnienia podczas lotu i na zmianę klimatu:/ także muszę przyprzeć zębologa i wcisnąć się na wizytę
Libra, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ja już prawie zakończyłam urlop. Zmieniło się tylko to że wracamy jutro a nie dziś. Generalnie czuję się słabo bo przed chwilą poznałam na własnej skórze co to jest mieć megazaparcie ciążowe... Sorry że raczę Was tym apetycznym niusem ale coś takiego spotkało mnie po raz pierwszy i to był koszmar!!! Śmiem twierdzić że wiekszy hardkor niż poród
Muzi,nie wiedziałam,że siemię na zaparcie działa...wypróbuję
A co u nas? Skończyła się nam dziś maść z antybiotykiem i jutro rano pędzimy do lekarza...mam nadzieję,że uda wejść do lekarki (bo oczywiście nie jestem umówiona) i jeszcze wyrobić się do 11,bo potem mamy psychologa..
A w ogóle to chyba już lepiej...ale i tak ciągle daleko do końca leczenia...i tak na marginesie to Młody znosi dzielnie...i tak naprawdę On pewnie nie odczuwa,że cokolwiek Mu dolega...dopóki Matka nie zaczyna szorować Mu głowy,a potem raczyć specyfikamiW międzyczasie nie czuje,że coś Mu dolega,nie jest to chyba męcząca zaraza
A poza tym teraz ma mega motywację by znosić zabiegi,bo wie,że w środę pojedzie do słonia (czyt. do zoo) o ile wyzdrowieje
Dodi, zbikowa, Libra, Pismak, Kaja, Kfjatus, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Libruś fajnie Cię widzieć, czytać ;-)Dzielnie mnie wspierałaś wiesz, pod koniec mojego cyklu oczywiście....pilnowałaś żebym się znów nie wkręciła na maxa;-) Fajnie, że jesteś.
Jak dziś nad ranem po przebudzeniu stwierdziłam, co się będę oszukiwać- @ i tyle!
Teraz już planuję dni gdzie może wystąpi owulka (jeśli wystąpi)
Coś czuję, że ten cykl będzie zawany hehehehehehehehehehe
Dodi, zbikowa, Pismak, Shagga_80, Kaja, Fedra, kiti, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Do Libry!!!
Weź no nie krakaj wariacieciiiii....
No uśmiech się pojawia od czasu do czasu, bo co mi pozostało....myślałam, że się podłamię a tu taka niespodzianka...
Powiem Wam, że wygodniej jest mieć @ rzadziej
TA @ JEST WYJĄTKOWA, BOLAŁO DŁUGO PRZED @, PIERSI NIE BOLAŁYTO DLA MNIE ZASKOCZENIE JAK ZAUWAŻYŁYŚCIE. WIEEEELKIE ZASKOCZENIE
JAK MA ZAOWOCOWAĆ, TO NIECH SOBIE POBOLI KILKA DNI.
Idę zrobić kolacyjkę
Dodi, Libra, Kaja, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
LIBRA JAKA TY JEDTES MADRA KOBIETA! :*
Wogole lubię Was czytac:D
Shagga cieszę się, ze u Was już lepiej i nie mogę wyjść z podziwu dla Kubusia, ze tak dzielnie sobie z tym radzi. Matka zawsze bardziej cierpi niż dziecko, ale wierze ze jesteście już na dobrej drodze i jest to koncowka:*Libra, Shagga_80, Kaja, Kfjatus, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:dobrze by było zebys do czasu urlopu zdążyła to sobie załatwi , bo faktycznie nie wiadomo jak się sprawa będzie miała przy takich zmianach. A druga sprawa nie wiem czy kolejna dziura jest Ci potrzebna, zwłaszcza w tym miejscu he he:P
Dodi, Pismak, Shagga_80, Kfjatus, a-koczek, Fedra, kiti, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny