X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Zbiku....a może nie? Może jednak nie !:-P za to wypiję jutro!

Dodi, Libra, Ilona lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    oj Zbiku....a może nie? Może jednak nie !:-P za to wypiję jutro!

nie przyjedzie P czy nie przyjdzie @? to drugie wiecej niż pewne że będzie, bo mam post, a to pierwsze mam nadzieje że też więcej niż pewnie że przyleci :)

Libra, Shagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę, chociaż biały ser na kolację z lodówki zwinę, bo rano głowa mnie będzie boleć...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A co u nas? Skończyła się nam dziś maść z antybiotykiem i jutro rano pędzimy do lekarza...mam nadzieję,że uda wejść do lekarki (bo oczywiście nie jestem umówiona) i jeszcze wyrobić się do 11,bo potem mamy psychologa..
    A w ogóle to chyba już lepiej...ale i tak ciągle daleko do końca leczenia...i tak na marginesie to Młody znosi dzielnie...i tak naprawdę On pewnie nie odczuwa,że cokolwiek Mu dolega...dopóki Matka nie zaczyna szorować Mu głowy,a potem raczyć specyfikami :/ W międzyczasie nie czuje,że coś Mu dolega,nie jest to chyba męcząca zaraza :)
    A poza tym teraz ma mega motywację by znosić zabiegi,bo wie,że w środę pojedzie do słonia (czyt. do zoo :P ) o ile wyzdrowieje :)
    a jest już jakaś znacząca poprawa? biedny a zarazem dzielny Kubolek:* buziolki od cioteczki Liberki

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaaaaaaaaaaaaaaa! Dla Ciebie :P
    http://www.pudelek.pl/artykul/58061/poznajecie_dylana_z_beverly_hills_90210/

zbikowa, Libra, jeju, a-koczek, aisa, Gunia, Ilona lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zapomniałam :-( P przyjedzie, to pewne i @ chyba też ale jak byś wzięła magnez może się nieco opóźni ;-)na chociaż jedno małe bzzzz :-P

zbikowa, Dodi, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Do Libry!!!

Weź no nie krakaj wariacie :-P ciiiii....
    ale co kraczę? hmmm? nie kumam:/

jeju lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mi kiełkuje, że po magnezie wydłuża się nieco faz po ovu-Zośka chyba tak miała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    a jest już jakaś znacząca poprawa? biedny a zarazem dzielny Kubolek:* buziolki od cioteczki Liberki
    Jedna ranka prawie zupełnie zniknęła inne zbledły, ale głowa to masakra ...zresztą ją dopiero mogłam zacząć leczyć, więc jesteśmy na początku. Ale i tak na dniach skończyłby się czas,kiedy mogę podawać Mu ten antybiotyk...teraz pewnie trzeba będzie zmienić.

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja już się przyzwyczaiłam... i wiesz przecież, że całą nadzieję jaka jeszcze posiadam pokładam w Gamecie:)
    wiem, wiem dlatego nic więcej nie napisalam;)

A wiesz co... Może lepiej nie rob teraz tego zeba skoro tyle atrakcji i wariacji Cię czeka:D jak przyjdziesz z polowa uzębienia to może jakiś rabat dostaniesz :P

Libra, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    LIBRA JAKA TY JEDTES MADRA KOBIETA! :*
    Wogole lubię Was czytac:D
    Shagga cieszę się, ze u Was już lepiej i nie mogę wyjść z podziwu dla Kubusia, ze tak dzielnie sobie z tym radzi. Matka zawsze bardziej cierpi niż dziecko, ale wierze ze jesteście już na dobrej drodze i jest to koncowka:*
    powiedz to mojemu m:P żartuję;)

a propo m... dziś mój do mnie mówi (czytając jak zachowywać się w Turcji): tylko nie zapomnij wsiąść obrączki, bo dzięki temu będziesz bezpieczna na ulicy i nie Ci się nie stanie...
    - nie stanie? tzn. nie porwą mnie?
    - nie... będziesz miała spokój, nikt Cię nie będzie zaczepiać, podrywać, bo będą widzieć, że jesteś mężatka...
    hahaha:D

Dodi, Pismak, Shagga_80, Kfjatus, a-koczek, kiti, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    wiem, wiem dlatego nic więcej nie napisalam;)

A wiesz co... Może lepiej nie rob teraz tego zeba skoro tyle atrakcji i wariacji Cię czeka:D jak przyjdziesz z polowa uzębienia to może jakiś rabat dostaniesz :P
    dobrze, że ja tylko płacę za pierwsze wypełnienie, bo jak mi wyleci i przychodzę powtórnie, to mam za free
    ale pomysł do przemyślenia:D

Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jedna ranka prawie zupełnie zniknęła inne zbledły, ale głowa to masakra ...zresztą ją dopiero mogłam zacząć leczyć, więc jesteśmy na początku. Ale i tak na dniach skończyłby się czas,kiedy mogę podawać Mu ten antybiotyk...teraz pewnie trzeba będzie zmienić.
    to żeby teraz trafił z dobrym antybiotykiem... żeby już nie musiał długo tego choróbska znosić

Dodi, Shagga_80, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    powiedz to mojemu m:P żartuję;)

a propo m... dziś mój do mnie mówi (czytając jak zachowywać się w Turcji): tylko nie zapomnij wsiąść obrączki, bo dzięki temu będziesz bezpieczna na ulicy i nie Ci się nie stanie...
    - nie stanie? tzn. nie porwą mnie?
    - nie... będziesz miała spokój, nikt Cię nie będzie zaczepiać, podrywać, bo będą widzieć, że jesteś mężatka...
    hahaha:D
    ojjj.... To powiedz Twojemu m, ze to są bzdury i niech się tym nie sugeruje, bo dla Turków to zupełnie nie ma znaczenia co masz na palcu he he:D oni leca na ładne kobiety jak psy na....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2013, 22:30

Libra, Shagga_80, a-koczek, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    ojjj.... To powiedz Twojemu m, ze to są bzdury i niech się tym nie sugeruje, bo dla Turków to zupełnie nie ma znaczenia co masz na palcu he he:D oni lecz na ładne kobiety jak psy na....
    o rety!!! dziękuję, że nie jestem piękna:D!!!!hahaha:D

Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi nie strasz Libry, bo nie wyjdzie z pokoju :-P

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze można kupić sztuczne samoprzylepne brodawy hehe jedna na nos, druga pod oko i luz blues;-)

Libra, Shagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbiczek ogląda "Spadkobierców" ;-)

Libra lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ale co kraczę? hmmm? nie kumam:/
    (...)że jak w każdym cyklu przyczłapie ta niechciana... wiem wiem już się nie odzywam, niech tak zostanie...

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Zbiczek ogląda "Spadkobierców" ;-)
    co? nieee.... ale juz uciekam na dzis, dobranoc Laseczki

Libra, jeju, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 3788 3789 3790 3791 3792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ