plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:oj Zbiku....a może nie? Może jednak nie !
za to wypiję jutro!
nie przyjedzie P czy nie przyjdzie @? to drugie wiecej niż pewne że będzie, bo mam post, a to pierwsze mam nadzieje że też więcej niż pewnie że przyleciLibra, Shagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:A co u nas? Skończyła się nam dziś maść z antybiotykiem i jutro rano pędzimy do lekarza...mam nadzieję,że uda wejść do lekarki (bo oczywiście nie jestem umówiona) i jeszcze wyrobić się do 11,bo potem mamy psychologa..
A w ogóle to chyba już lepiej...ale i tak ciągle daleko do końca leczenia...i tak na marginesie to Młody znosi dzielnie...i tak naprawdę On pewnie nie odczuwa,że cokolwiek Mu dolega...dopóki Matka nie zaczyna szorować Mu głowy,a potem raczyć specyfikamiW międzyczasie nie czuje,że coś Mu dolega,nie jest to chyba męcząca zaraza
A poza tym teraz ma mega motywację by znosić zabiegi,bo wie,że w środę pojedzie do słonia (czyt. do zoo) o ile wyzdrowieje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:a jest już jakaś znacząca poprawa? biedny a zarazem dzielny Kubolek:* buziolki od cioteczki Liberki
-
Libra wrote:ja już się przyzwyczaiłam... i wiesz przecież, że całą nadzieję jaka jeszcze posiadam pokładam w Gamecie:)
A wiesz co... Może lepiej nie rob teraz tego zeba skoro tyle atrakcji i wariacji Cię czeka:D jak przyjdziesz z polowa uzębienia to może jakiś rabat dostanieszLibra, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:LIBRA JAKA TY JEDTES MADRA KOBIETA! :*
Wogole lubię Was czytac:D
Shagga cieszę się, ze u Was już lepiej i nie mogę wyjść z podziwu dla Kubusia, ze tak dzielnie sobie z tym radzi. Matka zawsze bardziej cierpi niż dziecko, ale wierze ze jesteście już na dobrej drodze i jest to koncowka:*
a propo m... dziś mój do mnie mówi (czytając jak zachowywać się w Turcji): tylko nie zapomnij wsiąść obrączki, bo dzięki temu będziesz bezpieczna na ulicy i nie Ci się nie stanie...
- nie stanie? tzn. nie porwą mnie?
- nie... będziesz miała spokój, nikt Cię nie będzie zaczepiać, podrywać, bo będą widzieć, że jesteś mężatka...
hahaha:DDodi, Pismak, Shagga_80, Kfjatus, a-koczek, kiti, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:wiem, wiem dlatego nic więcej nie napisalam;)
A wiesz co... Może lepiej nie rob teraz tego zeba skoro tyle atrakcji i wariacji Cię czeka:D jak przyjdziesz z polowa uzębienia to może jakiś rabat dostaniesz
ale pomysł do przemyślenia:DDodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Jedna ranka prawie zupełnie zniknęła inne zbledły, ale głowa to masakra ...zresztą ją dopiero mogłam zacząć leczyć, więc jesteśmy na początku. Ale i tak na dniach skończyłby się czas,kiedy mogę podawać Mu ten antybiotyk...teraz pewnie trzeba będzie zmienić.
Dodi, Shagga_80, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:powiedz to mojemu m:P żartuję
a propo m... dziś mój do mnie mówi (czytając jak zachowywać się w Turcji): tylko nie zapomnij wsiąść obrączki, bo dzięki temu będziesz bezpieczna na ulicy i nie Ci się nie stanie...
- nie stanie? tzn. nie porwą mnie?
- nie... będziesz miała spokój, nikt Cię nie będzie zaczepiać, podrywać, bo będą widzieć, że jesteś mężatka...
hahaha:DWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2013, 22:30
Libra, Shagga_80, a-koczek, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:ojjj.... To powiedz Twojemu m, ze to są bzdury i niech się tym nie sugeruje, bo dla Turków to zupełnie nie ma znaczenia co masz na palcu he he:D oni lecz na ładne kobiety jak psy na....
Dodi, aisa lubią tę wiadomość