X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    (...)że jak w każdym cyklu przyczłapie ta niechciana... wiem wiem już się nie odzywam, niech tak zostanie...
    aaaaaaaaaaaaa.... po obserwacji sygnałów mego ciała, to nie prorokowanie tylko fakt... więc w moim przypadku ja nie kraczę tylko stwierdzam fakt:D

Fedra lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się fasola ma zagnieździć, to lepiej u nas a nie gdzieś na obczyźnie....Libruś nasza się rozluźni bez stresu, że szkodzi czy nie szkodzi...niech tak zostanie.... :-*

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    co? nieee.... ale juz uciekam na dzis, dobranoc Laseczki

Nie wiem czy będę w stanie opowiedzieć Ci ten dzisiejszy odcinek :-P może nagram ?

Libra lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Przestaję mieć na imię Łoren, zaczynam mieć na imię Pieniądze "
    "Nawet nie wiesz iloma synapsami nerwowymi jest ona połączona z mym jestestwem, aż mi się napina cała skóra na głowie"
    heheheheheheheheh ryję ze śmiechu

Libra, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Jak się fasola ma zagnieździć, to lepiej u nas a nie gdzieś na obczyźnie....Libruś nasza się rozluźni bez stresu, że szkodzi czy nie szkodzi...niech tak zostanie.... :-*
    oj jeju jeju;) Ty lepiej trzymaj kciuki, by w Gamecie znaleźli defekt, naprawili go... i żeby wtedy poszło jak z płatka... czy naturalnie czy in vitro:)

jeju, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ja trzymam kciuki za to, by gameta nie była Wam potrzebna ale jak juz będzie konieczna, to rzeczywiście niech się stanie tak jak chcecie, niech szybko wyszukają to co jeszcze zgrzyta i działają. Wiesz, że tego Wam życzę ale co poradzę, że jestem marzycielką bujającą w obłokach?

Libra, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Libra ja trzymam kciuki za to, by gameta nie była Wam potrzebna ale jak juz będzie konieczna, to rzeczywiście niech się stanie tak jak chcecie, niech szybko wyszukają to co jeszcze zgrzyta i działają. Wiesz, że tego Wam życzę ale co poradzę, że jestem marzycielką bujającą w obłokach?
    hehehe... też jestem marzycielką bujającą w obłokach, także rozumiem:)
    ale w tym temacie "bujanie" się skończyło... twardo stanęłam nóżkami na ziemi:)

Dodi, jeju, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    o rety!!! dziękuję, że nie jestem piękna:D!!!!hahaha:D
    buaahhhhaaaa turlal się ze śmiechu hahahaha hehehe

Libra, Ilona lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    buaahhhhaaaa turlal się ze śmiechu hahahaha hehehe
    a mi sie przypomina popołudnie u Fedry:D Jessssuuu co ja się wtedy uśmiałam:D

Dodi, jeju, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra a jak ja sie wtedy uhahalam:D dawno mnie tak szczęka nie bolała ze śmiechu jak podczas spotkania:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2013, 23:03

Libra, Shagga_80, jeju, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga Ty mi zawsze dodajesz tyle sily jak malo kto. Dzialam intensywnie. Nawet powiem Wam dziewczyny. ze dzisiaj znalazlam pieniezek na ulicy mam nadzieje, ze to na szczescie:)

Libra, Dodi, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra jestes moze tutaj?;>

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Libra jestes moze tutaj?;>
    mhmmm, jestem

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moglabys spojrzec na moj wykres. Test owulacyjny rano byl pozytywny natomiast teraz byl juz negatywny. Wg ovu owulka wystapila 15 sierpnia (9 dzien cyklu) nie za wczesnie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 00:00

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Moglabys spojrzec na moj wykres. Test owulacyjny rano byl pozytywny natomiast teraz byl juz negatywny. Wg ovu owulka wystapila 15 sierpnia (9 dzien cyklu) nie za wczesnie?
    to jest Twój pierwszy cykl obserwacji czy masz już jakieś? ilu dniowe masz cykle? czy jest możliwe, że piątkowa, sobotnia i niedzielna temperatura są zaburzone (np. krótki sen czy picie alkoholu)? czy testy robiłaś codziennie, bo widzę braki na wykresie? tzn. brak testu w piątek i sobotę a to kluczowe dni... przyjmuje się, że testy robi się codziennie o tej samej mniej więcej porze... i za pozytywny wynik uznaje sie, gdy dwie kreski wyjda o takiej samej intensywności, lub gdy kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej... jeżeli pojawi się taki pierwszy pozytywny wynik testu uznaję się, że do owulacji dochodzi w przeciągu 32h...

ogólnie trudno jest wyznaczyć sam dzień owulacji... my tu z dziewczynami mówimy raczej o "oknie transferowym", które otwiera się wraz z pojawieniem płodnego śluzu a kończy się 3 dnia wyższych temperatur... była tutaj (ale w innym temacie, niestety nicku nie pamiętam) dziewczyna, która dopiero na monitoringu cyklu się dowiedziała, że u niej do owulacji dochodziło 2-3 dnia wyższych temperatur i z ta wiedzą zaszła w ciążę zaraz w następnym cyklu, ponieważ wcześniej zbyt szybko odpuszczali z m starania, ponieważ sugerowali się samym skokiem temperatury...

także jest w Twoim wykresie parę niewiadomych... trzeba poczekać do kolejnych pomarów

Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem jako pierwsza miłego dnia

aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki zycze wam milego dnia
    Jeju no niestety mijamy sie ale to dlatego ze ja zadko juz tu zagladam chyba tylko po to zeby zobaczyc co u was bo pozatym to ja juz nie mam po co innego tu wchodzic. :-(

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała teraz to powiedzialas przestan masz po co wchodzić !!!!

aisa, Ilona lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała :-*:-*

mhsvanlih0qhtdnx.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała dobrnęłam do końca...zbieram się do urzędu ale pomyślałam, że zajrzę...pogoda u nas dziś pierwszy dzień pochmurna, zapowiadali taką aurę ale ja tym razem na prognozy wcale nie spojrzałam, w nocy gdy się wybudziłam- patrzę księżyc za chmurkami ;-( Mówię do m. - chmurzy się a m. mi na to, no tak, zapowiadali w sumie i już wieczorem lekko się chmurzyło.

Więc mamy ciemno,bardzo ciemno. Zaraz zerknę ile dni to ma padać...sucho jest bardzo, to niech pada ze trzy dni jak dla mnie, albo całe dwa z nocą również...później liczę na słonko jak było wcześniej....

Mała nie wiem co się w Twojej główce układa ale jesteś już zmęczona oczekiwaniami bez rezultatów- już teraz szykujecie się do in-vitro więc jeszcze trochę cierpliwości i będziemy trzymać kciuki mocno mocno jak teraz, by ono nie było potrzebne.

Przytulam mocno i wchodź kochana tutaj, wchodź, pogadać, rozerwać się trochę, poklikać o głupotach, o dup.. Maryni....BUZI BUZI :-*
    :-)

aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

‹‹ 3789 3790 3791 3792 3793 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ