plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewuszki moje kochane sprostuje wam to co napisalam. A wiec powiedzialam tak poniewaz juz sie raczej nie staramy, a wsprawie invitro tez nie ma odzewu wiec pewnie tez nie bedzie. Mowi sie trudno wyraznie Bog ma inne plany co do mnie. Wchodze tylko tu aby dowiedziec sie co u was I tyle. Pamietajcie tylko ze kazdej z was mocno kibicuje i trzymam kciuki
.
Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Dzień dobry bejbisie.
Ja już w fabryce od rana. Śniło mi się, że jadłam pieczywo chrupkie wieloziarniste przy lapku i mi okruchy tak spadały i spadały na klawiaturę, aż wyrosło z niej zboże. Oblecha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 08:58
Libra, Shagga_80, Rucia, Kfjatus, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane
ja tylko na chwilkę bo nie mam netu wogóle w domku przez cały weekend a w tym tygodniu znów wolne przed weselem trzeba troszkę pomóc powozić itp.
wiec wpadłam na chwilkę do pracy zeby skorzystac znetu i dać znak że żyje!
bo obiecałam zdac relację z wizyty i mnie wcielo przez ten cholerny net!
no więc tak :
lekarz był bardzo miły i spokojny tzn. mnie uspkoił że spokojnie wszystko sie uda
tylko musimy najpierw przywrócić moje jajeczkowanie (w 25dniu zero widocznych pęcherzyków)wieć na początek dostałam duphaston po 2 tabletki dziennie przez 10 dni żeby wyregulować a tym samym podnieśc progest. dostałam teraz pimafucin na moją bieżącą przypadłość i zakaz zero seksu do piątku (cooo? mam wytrzymać?)
a w piątek spowrotem na wizytę i wykona mi cytologię a potem zaraz po okresie kolejna wizyta żeby obejrzał moje endo? (dobrze mówię chyba tak to się nazywa?) i jak już wyregulujemy długośc cyklu to wtedy stały monitoring i jak okaże sie że przy krótkich wyregulowanych cyklach pęcherzyki nie będą rosły to natychmiast dostanę coś na stymylację więc teraz jestem spokojna że musi sie udać!tylko pewnie się zejdzie do października listopada nie wczesniej zanim wszystko wróci do normy tak ja przewiduję ale jestem zupełnie spokojna
nadmieniłam lekarzowi oczywiście że nie chcę stracić fortuny przy tym wiec dał mi karteczkę zniżkową że za piątkową wizytę zapłacę połowę
to tyle u mnie...
muszę uciekać teraz do domu jak tylko naprawią mi net to usiade i podczytam co u Was a teraz buziaki dla Was kochane i miłego dnia a może tygodnia gdyby mi się nie udało wcześniej zajrzeć :*a-koczek, Libra, Selena, Pismak, Sandraa, Shagga_80, jeju, kiti, Rucia, zbikowa, Dodi, aisa, Fedra, Muska, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Hej witam w poniediząłkowy poranek. jak dla mnie zbyt cięzki po nocnej imprezie wręcz umieram. życzę miłego dnia.
Kaja do 22 to mozna i kilka razy ja to nawet potrafiłam w przerwie sniadaniowej do meża skoczyc na szybki numerek aby tylko zwiększyc szansejeju, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Jeju mój m ma nocki teraz więc go napadam rano lub przed pracą zobaczymy gin co dziś powie bo kazał przytulić się wieczorem ale jak tu się tulac jak on na 22 do pracy
Shagga_80, Kaja, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość