plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:no własnie Libra ty się troche spóźnisz mąz szybciej z pracy wyjdzie i zawsze troche czasu sie znajdzie na małe przyjemności
Shagga_80, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Librus to tym bardziej możesz sie spóznic. Ja w firmie mam jednego kierownika który zawsze 10 min przed prezesem przychodzi wiec dzien w dzien jakąś godzine jest spóźniony i on nie przejmuje sie tym że pracownicy to widzą. ostatnio nawet zauważyłam że klienci juz wiedza że na 8 niema sensu przyjezdzac bo kierownik to po 9 dopiero jestLibra wrote:i kolejny pomysł pada... windy nie mam... a do pracy spóźniać się nie wypada - przynajmniej tej osobie, która pod tym względem kontroluje innych pracowników i w tym temacie ich poucza:D
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Librus to tym bardziej możesz sie spóznic. Ja w firmie mam jednego kierownika który zawsze 10 min przed prezesem przychodzi wiec dzien w dzien jakąś godzine jest spóźniony i on nie przejmuje sie tym że pracownicy to widzą. ostatnio nawet zauważyłam że klienci juz wiedza że na 8 niema sensu przyjezdzac bo kierownik to po 9 dopiero jest
a-koczek, Pismak, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Pismak, Twoje wcześniejsze wykresy były bardziej stabilne?Libra wrote:Pismak, a który to Twój wykres obserwacji? miałaś już jakieś wcześniej?
No miałam ten jest drugi z ovu
tamten poprzedni był dobry tzn dwie fazy widać na nim i nie miałam tak że po ovu mi tempka spadała
a tamte 3 poprzednie to też były ok ten to jakiś dziwny jest
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
to link do poprzedniego https://ovufriend.pl/#
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 11:04
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyCześć i czołem.
Shagguś nie obrażę się za kalendarium. Jakoś ostatnio nie mam do tego głowy.
Wiesia no i masz teraz 3 wersjeABC którą wybierasz?
Jestem załamana. Kolejny termin zabiegu usunięcia migdała ... 4 listopad.
Nie wiem czy zdąże w tym tygodniu do ginekologa. Nie wiem czy zdąże zrobić test obciążenia gluzkozą. Brat dzisiaj pożycza samochód więc wszystko jest jak na wariackich papierach.
Miłego dnia dziewczynki.
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja coś w jednym jedzeniu jestem ostatnio, muszę się opanować, bo będę gruba buhahahahahhahaahahahahaha buhahahahahahahahahahahhahahahahaahahahahahha
Zapomniałyście mi o wiesiołku przypomnieć!
I o foliku....
no! załatwione!
Powiem Wam jak mi ovu wyznaczył owulację domniemaną...po ostatnim cyklu 28 dni stwierdził że @ będzie 48 dnia cyklu a owulacja kolejno od 37 dnia cyklu aż do @. Ile ja się musiałam nagimnastykować, żeby mi jakoś normalnie zaznaczył. heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 11:30
-
nick nieaktualnyPismak wrote:No miałam ten jest drugi z ovu
tamten poprzedni był dobry tzn dwie fazy widać na nim i nie miałam tak że po ovu mi tempka spadała
a tamte 3 poprzednie to też były ok ten to jakiś dziwny jest -
nick nieaktualnyjeju wrote:Cześć Rutka, jak Kinia? Bryka po domu?
Muzi błagam cię ... omińmy ten temat. W sobotę ( teoretycznie w dniu niedoszłego wyjścia ze szpitala ) była jak nowo narodzona! Zero gorączki, jedynie lekki ból gardła przy przełykaniu śliny. A mnie za przeproszeniem kurwica wzięła.