plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnym wyjdzie wcześniej z pracy? to jest niemożliwe! tam taki reżim, że prace opuszcza się na dźwięk alarmowy... nie daj Boże odbić się minutę wcześniej, bo zabiorą premię za łamanie porządku pracy... także nie każdy może... ale od czego są urlopy:D i to w dniach płodnych:Da-koczek wrote:no własnie Libra ty się troche spóźnisz mąz szybciej z pracy wyjdzie i zawsze troche czasu sie znajdzie na małe przyjemności
Shagga_80, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Librus to tym bardziej możesz sie spóznic. Ja w firmie mam jednego kierownika który zawsze 10 min przed prezesem przychodzi wiec dzien w dzien jakąś godzine jest spóźniony i on nie przejmuje sie tym że pracownicy to widzą. ostatnio nawet zauważyłam że klienci juz wiedza że na 8 niema sensu przyjezdzac bo kierownik to po 9 dopiero jestLibra wrote:i kolejny pomysł pada... windy nie mam... a do pracy spóźniać się nie wypada - przynajmniej tej osobie, która pod tym względem kontroluje innych pracowników i w tym temacie ich poucza:D
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja nie pracuję w firmie tylko w urzędzie... i już to widzę, jak spóźniona wpadam do pracy, a niecierpliwy petent czeka pod drzwiami i na samym wejściu słyszę, jak to dobrze pracować za pieniądze ludzi i spóźniać się do pracy...a-koczek wrote:Librus to tym bardziej możesz sie spóznic. Ja w firmie mam jednego kierownika który zawsze 10 min przed prezesem przychodzi wiec dzien w dzien jakąś godzine jest spóźniony i on nie przejmuje sie tym że pracownicy to widzą. ostatnio nawet zauważyłam że klienci juz wiedza że na 8 niema sensu przyjezdzac bo kierownik to po 9 dopiero jest
a-koczek, Pismak, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Pismak, Twoje wcześniejsze wykresy były bardziej stabilne?Libra wrote:Pismak, a który to Twój wykres obserwacji? miałaś już jakieś wcześniej?
No miałam ten jest drugi z ovu
tamten poprzedni był dobry tzn dwie fazy widać na nim i nie miałam tak że po ovu mi tempka spadała
a tamte 3 poprzednie to też były ok ten to jakiś dziwny jest
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
to link do poprzedniego https://ovufriend.pl/#
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 11:04
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyCześć i czołem.
Shagguś nie obrażę się za kalendarium. Jakoś ostatnio nie mam do tego głowy.
Wiesia no i masz teraz 3 wersje
ABC którą wybierasz? 
Jestem załamana. Kolejny termin zabiegu usunięcia migdała ... 4 listopad.
Nie wiem czy zdąże w tym tygodniu do ginekologa. Nie wiem czy zdąże zrobić test obciążenia gluzkozą. Brat dzisiaj pożycza samochód więc wszystko jest jak na wariackich papierach.
Miłego dnia dziewczynki.
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja coś w jednym jedzeniu jestem ostatnio, muszę się opanować, bo będę gruba buhahahahahhahaahahahahaha buhahahahahahahahahahahhahahahahaahahahahahha
Zapomniałyście mi o wiesiołku przypomnieć!
I o foliku....
no! załatwione!
Powiem Wam jak mi ovu wyznaczył owulację domniemaną...po ostatnim cyklu 28 dni stwierdził że @ będzie 48 dnia cyklu a owulacja kolejno od 37 dnia cyklu aż do @. Ile ja się musiałam nagimnastykować, żeby mi jakoś normalnie zaznaczył. heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 11:30
-
nick nieaktualnymyślę, że owulacja może być u Ciebie na dniach, bo masz jeszcze śluz płodny... poczekamy i zobaczymy kolejne pomiaryPismak wrote:No miałam ten jest drugi z ovu

tamten poprzedni był dobry tzn dwie fazy widać na nim i nie miałam tak że po ovu mi tempka spadała
a tamte 3 poprzednie to też były ok ten to jakiś dziwny jest
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Cześć Rutka, jak Kinia? Bryka po domu?
Muzi błagam cię ... omińmy ten temat. W sobotę ( teoretycznie w dniu niedoszłego wyjścia ze szpitala ) była jak nowo narodzona! Zero gorączki, jedynie lekki ból gardła przy przełykaniu śliny. A mnie za przeproszeniem kurwica wzięła.

[/link]